Užas: Srbija prodaje papriku u Hrvatskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Užas: Srbija prodaje papriku u Hrvatskoj
KUPUJMO HRVATSKO
Netko ne zna geografiju... ili povijest: Prodaju papriku iz hrvatskih vrtova proizvedenu u Srbiji
U jednoj zagrebačkoj poslovnici trgovačkog lanca Spar prodaje se paprika iz "hrvatskih vrtova". No, pod zemlju podrijetla navodi se (i to dva puta) Srbija.
Poslali smo upit Sapru, no do objave ovog članka nije došao odgovor. Ako dobijemo njihov odgovor, obavijestit ćemo vas zašto reklamiraju papriku kao hrvatski proizvod, ako je proizvedena u Srbiji.
-----------------------
Srbija se sve više uvlači u Hrvatsku.
Gdje su reakcije javnosti?
Što rade branitelji?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Srbija prodaje papriku u Hrvatskoj
pa zato jer ce u dogledno vrijeme djelovi srbije postati hrvatski...pa eto kako se kaze u biznisu..trebas gledati ne jedan nego dva koraka unaprijed...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja bi proverio da u tim paprikama nema i mišomora.
Vjerojatno je iz Zemuna. U povjesnom smislu je to sasvim OK.crvenkasti wrote:KUPUJMO HRVATSKO
Netko ne zna geografiju... ili povijest: Prodaju papriku iz hrvatskih vrtova proizvedenu u Srbiji
U jednoj zagrebačkoj poslovnici trgovačkog lanca Spar prodaje se paprika iz "hrvatskih vrtova". No, pod zemlju podrijetla navodi se (i to dva puta) Srbija.
Ja ih prskao. Prijatno.Eroo wrote:Vjerojatno je iz Zemuna. U povjesnom smislu je to sasvim OK.crvenkasti wrote:KUPUJMO HRVATSKO
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Draza je vama lova od svega, taman posla da potrujete one koji placaju. Tako ste i Kosovo prodali.dzango wrote:Ja bi proverio da u tim paprikama nema i mišomora.
omni-
2014-04-12
Kosovo je oteto 1999. Ne daj Bože da nekog otrujemo. Samo specifičan način zalivanja. Videti neki post iznad.omni wrote:Draza je vama lova od svega, taman posla da potrujete one koji placaju. Tako ste i Kosovo prodali.dzango wrote:Ja bi proverio da u tim paprikama nema i mišomora.
2014-04-19
Da oteto, nakon sto ste prodali imanja i kuce siptarima i uzeli lovu. A to mislis, pa ionako se koristi djubre zivotinjskog porijekla pa malo majmunskog ne smeta nista. Isti kurac velikosrbin, vo ili cimpanza.dzango wrote:Kosovo je oteto 1999. Ne daj Bože da nekog otrujemo. Samo specifičan način zalivanja. Videti neki post iznad.omni wrote:Draza je vama lova od svega, taman posla da potrujete one koji placaju. Tako ste i Kosovo prodali.dzango wrote:Ja bi proverio da u tim paprikama nema i mišomora.
Last edited by omni on 30/8/2018, 11:32; edited 2 times in total
omni-
2014-04-12
Ispricavam se volovima i cimpanzama.
omni-
2014-04-12
A, Dzango se popišao na paprike, pa zato mirišu po naški.
Dobro su napisali.
Dobro su napisali.
crvenkasti-
2014-04-17
Tebi sigurno mirisu, na otadzbinu. Mora da si ih lizao, a sad kontaktiraj dzanga da polizes cesmu kojom je zaljevao, da budete prava svetosavska braca..crvenkasti wrote:A, Dzango se popišao na paprike, pa zato mirišu po naški.
Dobro su napisali.
omni-
2014-04-12
Prodali su zbog Brozovog "bratstva i jedinstva" koje je značilo šikaniranje Srba a o kojem nije smelo da se govori. Nije isto velikosrpski izmet mnogo bolje utiče na osetljiva ustaška nepca. Daje mu izvestan šmek kojem ustaša ne može da odoli i njime redovno hrani svoju obitelj. Srpsko govno na hrvatskoj trpezi dok ista sluša Tompsona i svršava od domoljublja.omni wrote:Da oteto, nakon sto ste prodali imanja i kuce siptarima i uzeli lovu. A to mislis, pa ionako se koristi djubre zivotinjskog porijeklöa pa malo majmunskog ne smeta nista. Isti kurac velikosrbin, vo ili cimpanza.dzango wrote:Kosovo je oteto 1999. Ne daj Bože da nekog otrujemo. Samo specifičan način zalivanja. Videti neki post iznad.omni wrote:Draza je vama lova od svega, taman posla da potrujete one koji placaju. Tako ste i Kosovo prodali.dzango wrote:Ja bi proverio da u tim paprikama nema i mišomora.
Da radi Broza bas, prodali ste pa probali otet, zato ste i dobili po picki jednostavno. Ostalo trkeljanje mi se ne da citati, misli kreature inteligencije jednoga papkara, uzgojenog za zapisavanje paprika.dzango wrote:Prodali su zbog Brozovog "bratstva i jedinstva" koje je značilo šikaniranje Srba a o kojem nije smelo da se govori. Nije isto velikosrpski izmet mnogo bolje utiče na osetljiva ustaška nepca. Daje mu izvestan šmek kojem ustaša ne može da odoli i njime redovno hrani svoju obitelj. Srpsko govno na hrvatskoj trpezi dok ista sluša Tompsona i svršava od domoljublja.omni wrote:Da oteto, nakon sto ste prodali imanja i kuce siptarima i uzeli lovu. A to mislis, pa ionako se koristi djubre zivotinjskog porijeklöa pa malo majmunskog ne smeta nista. Isti kurac velikosrbin, vo ili cimpanza.dzango wrote:Kosovo je oteto 1999. Ne daj Bože da nekog otrujemo. Samo specifičan način zalivanja. Videti neki post iznad.omni wrote:Draza je vama lova od svega, taman posla da potrujete one koji placaju. Tako ste i Kosovo prodali.dzango wrote:Ja bi proverio da u tim paprikama nema i mišomora.
omni-
2014-04-12
Da radi Broza, jebo mu pas mater ustašku. Nemoj ni da čitaš. Bolje navali na papicu sa paprikama što ti žena iznela na sto i javi kakve su.omni wrote:Da radi Broza bas, prodali ste pa probali otet, zato ste i dobili po picki jednostavno. Ostalo trkeljanje mi se ne da citati, misli kreature inteligencije jednoga papkara, uzgojenog za zapisavanje paprika.dzango wrote:Prodali su zbog Brozovog "bratstva i jedinstva" koje je značilo šikaniranje Srba a o kojem nije smelo da se govori. Nije isto velikosrpski izmet mnogo bolje utiče na osetljiva ustaška nepca. Daje mu izvestan šmek kojem ustaša ne može da odoli i njime redovno hrani svoju obitelj. Srpsko govno na hrvatskoj trpezi dok ista sluša Tompsona i svršava od domoljublja.omni wrote:Da oteto, nakon sto ste prodali imanja i kuce siptarima i uzeli lovu. A to mislis, pa ionako se koristi djubre zivotinjskog porijeklöa pa malo majmunskog ne smeta nista. Isti kurac velikosrbin, vo ili cimpanza.dzango wrote:Kosovo je oteto 1999. Ne daj Bože da nekog otrujemo. Samo specifičan način zalivanja. Videti neki post iznad.omni wrote:
Draza je vama lova od svega, taman posla da potrujete one koji placaju. Tako ste i Kosovo prodali.
2014-04-19
Vratite pare siptarima prvo pa onda dalje. U stvari najbolje da se pokoljete sto vise jer ste ista marva i bagra. Ne volim paprike, vise volim teletinu, da oprostis da ti ne uvredim nekoga.dzango wrote:Da radi Broza, jebo mu pas mater ustašku. Nemoj ni da čitaš. Bolje navali na papicu sa paprikama što ti žena iznela na sto i javi kakve su.omni wrote:Da radi Broza bas, prodali ste pa probali otet, zato ste i dobili po picki jednostavno. Ostalo trkeljanje mi se ne da citati, misli kreature inteligencije jednoga papkara, uzgojenog za zapisavanje paprika.dzango wrote:Prodali su zbog Brozovog "bratstva i jedinstva" koje je značilo šikaniranje Srba a o kojem nije smelo da se govori. Nije isto velikosrpski izmet mnogo bolje utiče na osetljiva ustaška nepca. Daje mu izvestan šmek kojem ustaša ne može da odoli i njime redovno hrani svoju obitelj. Srpsko govno na hrvatskoj trpezi dok ista sluša Tompsona i svršava od domoljublja.omni wrote:Da oteto, nakon sto ste prodali imanja i kuce siptarima i uzeli lovu. A to mislis, pa ionako se koristi djubre zivotinjskog porijeklöa pa malo majmunskog ne smeta nista. Isti kurac velikosrbin, vo ili cimpanza.dzango wrote:
Kosovo je oteto 1999. Ne daj Bože da nekog otrujemo. Samo specifičan način zalivanja. Videti neki post iznad.
omni-
2014-04-12
u čemu je problem pa Vaso Pelagić je poučavao srpski narod da u nedostatku dušičnih, azotnih đubriva, zapišavaju i zaseravaju svoje bašte... i sad bi trebao biti problem što si se ti đango popišao po paprici...dzango wrote:Kosovo je oteto 1999. Ne daj Bože da nekog otrujemo. Samo specifičan način zalivanja. Videti neki post iznad.omni wrote:Draza je vama lova od svega, taman posla da potrujete one koji placaju. Tako ste i Kosovo prodali.dzango wrote:Ja bi proverio da u tim paprikama nema i mišomora.
2015-08-08
Vratićemo im u olovu. Nije problem, ja sam tebi već pojeo pola familije. Izvini ali mislio sam da su svinje. Falila samo salata.omni wrote:Vratite pare siptarima prvo pa onda dalje. U stvari najbolje da se pokoljete sto vise jer ste ista marva i bagra. Ne volim paprike, vise volim teletinu, da oprostis da ti ne uvredim nekoga.dzango wrote:Da radi Broza, jebo mu pas mater ustašku. Nemoj ni da čitaš. Bolje navali na papicu sa paprikama što ti žena iznela na sto i javi kakve su.omni wrote:Da radi Broza bas, prodali ste pa probali otet, zato ste i dobili po picki jednostavno. Ostalo trkeljanje mi se ne da citati, misli kreature inteligencije jednoga papkara, uzgojenog za zapisavanje paprika.dzango wrote:Prodali su zbog Brozovog "bratstva i jedinstva" koje je značilo šikaniranje Srba a o kojem nije smelo da se govori. Nije isto velikosrpski izmet mnogo bolje utiče na osetljiva ustaška nepca. Daje mu izvestan šmek kojem ustaša ne može da odoli i njime redovno hrani svoju obitelj. Srpsko govno na hrvatskoj trpezi dok ista sluša Tompsona i svršava od domoljublja.omni wrote:
Da oteto, nakon sto ste prodali imanja i kuce siptarima i uzeli lovu. A to mislis, pa ionako se koristi djubre zivotinjskog porijeklöa pa malo majmunskog ne smeta nista. Isti kurac velikosrbin, vo ili cimpanza.
omni wrote:Tebi sigurno mirisu, na otadzbinu. Mora da si ih lizao, a sad kontaktiraj dzanga da polizes cesmu kojom je zaljevao, da budete prava svetosavska braca..crvenkasti wrote:A, Dzango se popišao na paprike, pa zato mirišu po naški.
Dobro su napisali.
Ako nama to miriše po hrvatskim vrtovima, jel onda dzango Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
ma nisu ovo paprike iz srbije... to su paprike iz Vojvodine... nemate vi u srbiji prodajne količinedzango wrote:Vratićemo im u olovu. Nije problem, ja sam tebi već pojeo pola familije. Izvini ali mislio sam da su svinje. Falila samo salata.omni wrote:Vratite pare siptarima prvo pa onda dalje. U stvari najbolje da se pokoljete sto vise jer ste ista marva i bagra. Ne volim paprike, vise volim teletinu, da oprostis da ti ne uvredim nekoga.dzango wrote:Da radi Broza, jebo mu pas mater ustašku. Nemoj ni da čitaš. Bolje navali na papicu sa paprikama što ti žena iznela na sto i javi kakve su.omni wrote:Da radi Broza bas, prodali ste pa probali otet, zato ste i dobili po picki jednostavno. Ostalo trkeljanje mi se ne da citati, misli kreature inteligencije jednoga papkara, uzgojenog za zapisavanje paprika.dzango wrote:
Prodali su zbog Brozovog "bratstva i jedinstva" koje je značilo šikaniranje Srba a o kojem nije smelo da se govori. Nije isto velikosrpski izmet mnogo bolje utiče na osetljiva ustaška nepca. Daje mu izvestan šmek kojem ustaša ne može da odoli i njime redovno hrani svoju obitelj. Srpsko govno na hrvatskoj trpezi dok ista sluša Tompsona i svršava od domoljublja.
2015-08-08
crvenkasti wrote:omni wrote:Tebi sigurno mirisu, na otadzbinu. Mora da si ih lizao, a sad kontaktiraj dzanga da polizes cesmu kojom je zaljevao, da budete prava svetosavska braca..crvenkasti wrote:A, Dzango se popišao na paprike, pa zato mirišu po naški.
Dobro su napisali.
Ako nama to miriše po hrvatskim vrtovima, jel onda dzango Hrvat?
E jebiga sad...nije da mi je drago, ali i Dzango je Hrvat
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Užas: Scholzova vlada prodaje borbene zrakoplove Eurofighter Saudijskoj Arabijil, a Ukrajini kurac
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» Srbija - užas
» Užas: Srbija pozvana u BRICS
» Užas: Scholzova vlada prodaje borbene zrakoplove Eurofighter Saudijskoj Arabijil, a Ukrajini kurac
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» Srbija - užas
» Užas: Srbija pozvana u BRICS
Page 1 of 2