Gigant se konačno probudio iz kome
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gigant se konačno probudio iz kome
Gledam...preko 1200 komentara na B92. Pitam se...hoce li ih toliko izaci na ulicu kad siptar bude predavao Kosovo braci? Daj pucini hleba i igara, i oni srecni...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
kad šiptar bude predavao kosovo ja ću pratit ovdje kako će to pizdun pokušat opravdat
tako..da ce obecat da ce zvezda biti opet evropski šampion za sezonu 2018/2019marcellus wrote:kad šiptar bude predavao kosovo ja ću pratit ovdje kako će to pizdun pokušat opravdat
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
Misliš sendviča i igara.Stanojko wrote:Gledam...preko 1200 komentara na B92. Pitam se...hoce li ih toliko izaci na ulicu kad siptar bude predavao Kosovo braci? Daj pucini hleba i igara, i oni srecni...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Poznata piramida iz psihologije. To je prvo, pa onda sve drugo.Stanojko wrote:Gledam...preko 1200 komentara na B92. Pitam se...hoce li ih toliko izaci na ulicu kad siptar bude predavao Kosovo braci? Daj pucini hleba i igara, i oni srecni...
Osuđenik prije strijeljanja traži vode da se napije i ne da ga oslobode.
Jesu li i oni igrači crnci sad Srbi?
crvenkasti-
2014-04-17
kao dosta objektivan navijac...koji se ne libi pohvaliti i rivale..a kuditi svoje ako su losi...realno treba reci ako gledamo recimo povijest klubova 'velike cetvorke' imala najbolje rezultate u europskim kupovima...primjerice do 1991 dok je trajala bivsa liga...zvezda ej vrlo rjetko ispadala u prvim kolima europskih kupova...nekoliko puta je igrala cetvrt finala bilo da s eradi o kupu prvaka,kupu kupova ili kupu uefa..jednom je igrala polufinale kupa kupova,jednom finale kupa uefa i finale kupa prvaka gdje ej postala europski prvak...ostali klubovi 'velike cetvorke'u tom periodu tu i tamo su ponekad ostvarili zapazeniji rezultat sto se tice 1/4 finala.polufinala ili finala nekih od europskih kupova..uglavnom su eurospki rezultati hajduka,dinama i partizana mahom zavrsavala natjecanja u prvoj fazi..a rijetka su bila proljeca koja su docekivali u europi...
2015-09-08
Zaboravio su Vucino polufinale 1992 Kup Šampiona protiv Sampdorije, kada smo kao domaćini igrali po Budimpešti, Sofiji, gde vec.
Da smo igrali u BGD, ne sumnjam u jos jedno finale sa Barselonom 1992.
Da smo igrali u BGD, ne sumnjam u jos jedno finale sa Barselonom 1992.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Ortodoksni. Krstio ih Tvorzić pod Ostrogom.crvenkasti wrote:Jesu li i oni igrači crnci sad Srbi?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Koliko para toliko muzike
Sedam država se može pohvaliti da su non stop u finalu, tri da su osvojile naslov i tri da su bile drugoplasirane jednom
Eto Crvena Zvezda je jednom, država Jugoslavija ali ok klub je srpski dakle eto Srbija se može pohvaliti tom titulom
U praksi svodi se na to da tu za zaradiš lovu igrajući utakmice a finale su rezervirane za najjače
I nije neki turnir bar kao neko evropsko natjecanje
Sedam država se može pohvaliti da su non stop u finalu, tri da su osvojile naslov i tri da su bile drugoplasirane jednom
Eto Crvena Zvezda je jednom, država Jugoslavija ali ok klub je srpski dakle eto Srbija se može pohvaliti tom titulom
U praksi svodi se na to da tu za zaradiš lovu igrajući utakmice a finale su rezervirane za najjače
I nije neki turnir bar kao neko evropsko natjecanje
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
moj pok.stari koji je bio veliki hajdukovac a mrzio je zvezdu znao je reci jos tada za juge...da zvezda zna igrati u europi...ne srljaju...igraju svoju igru...ostali klubovi vise su se prilagođavali protivniku nego protivnik njima...a i ispadali su poprilicno glupo...
2015-09-08
Previše se to svelo na lovu, ono Hajduk kupi deset stranaca osvoji Ligu prvaka i sad je to Hajduk osvojija, a e baš
Lova je to a ne natjecanje klubova s nekog područja protiv drugih
2014-04-11
pa da vratimo se pedeset godina unazad kad s eigralo za cevape...tu bi hajduk onda hara..ovako jbg triba raditi da lova dođeRayMabus wrote:Previše se to svelo na lovu, ono Hajduk kupi deset stranaca osvoji Ligu prvaka i sad je to Hajduk osvojija, a e baš
2015-09-08
nemoj jos sad i ti ray..dovoljan mi je jedan amper na forumu
2015-09-08
Zašto ???vuksadinare wrote:pa da vratimo se pedeset godina unazad kad s eigralo za cevape...tu bi hajduk onda hara..ovako jbg triba raditi da lova dođeRayMabus wrote:Previše se to svelo na lovu, ono Hajduk kupi deset stranaca osvoji Ligu prvaka i sad je to Hajduk osvojija, a e baš
Da zaradi još više love i kupi više crnaca
Neka radije onda ode u drugu ligu
Da mi se navija za gladijatore gleda bi Novaka Đokovića tj individualni sport
2014-04-11
vrimena se minjaju moj ray..da smo htjeli ostali bi u 19 stoljecu...a ionako s eu dalmaciji pogotovo splitu nisu puno sa razmisljanjima puno odmakli od tog vrimena lipi moj..RayMabus wrote:Zašto ???vuksadinare wrote:pa da vratimo se pedeset godina unazad kad s eigralo za cevape...tu bi hajduk onda hara..ovako jbg triba raditi da lova dođeRayMabus wrote:Previše se to svelo na lovu, ono Hajduk kupi deset stranaca osvoji Ligu prvaka i sad je to Hajduk osvojija, a e baš
Da zaradi još više love i kupi više crnaca
Neka radije onda ode u drugu ligu
Da mi se navija za gladijatore gleda bi Novaka Đokovića tj individualni sport
2015-09-08
A jbga kad je tako, šta meni vridi da je crnac zalipija Hajduk na čelo kad je i dalje crnčugavuksadinare wrote:nemoj jos sad i ti ray..dovoljan mi je jedan amper na forumu
A nisan ćorav Isusa ti
2014-04-11
mene zanimaju uspjesi hajduka..a oce li mu to donjet crnac,kinez,mate,duje sasma mi je svejedno..zelim trofeje,zelim gledat hajduka u europskim ligamaRayMabus wrote:A jbga kad je tako, šta meni vridi da je crnac zalipija Hajduk na čelo kad je i dalje crnčugavuksadinare wrote:nemoj jos sad i ti ray..dovoljan mi je jedan amper na forumu
A nisan ćorav Isusa ti
2015-09-08
A gledaj, ja ću pribacit na formulu jedan, bar znan za koga navijamvuksadinare wrote:mene zanimaju uspjesi hajduka..a oce li mu to donjet crnac,kinez,mate,duje sasma mi je svejedno..zelim trofeje,zelim gledat hajduka u europskim ligamaRayMabus wrote:A jbga kad je tako, šta meni vridi da je crnac zalipija Hajduk na čelo kad je i dalje crnčugavuksadinare wrote:nemoj jos sad i ti ray..dovoljan mi je jedan amper na forumu
A nisan ćorav Isusa ti
Jbga nismo svi isti, neki od nas vole znati za koga točno navijaju
2014-04-11
Dobro klubovi iz istočne Europe i nemaju toliko para pa nemogu kupit puno crnaca
Inače ovo je jedan fin primjer gdje je nacionalizam i rasizam korisna stvar mislim na Zvezdu
Bar znaš tko su i šta su
Inače ovo je jedan fin primjer gdje je nacionalizam i rasizam korisna stvar mislim na Zvezdu
Bar znaš tko su i šta su
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Stiže nemački auto-gigant u Pančevo
» Glogoški se probudio i shvatio
» Probudio se "Black Knight" !?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Stiže nemački auto-gigant u Pančevo
» Glogoški se probudio i shvatio
» Probudio se "Black Knight" !?
Page 2 of 3