Mislio sam da sam se probudio u 1939
Page 1 of 1
Mislio sam da sam se probudio u 1939
"Molim da objavite ovu sramotu u Starčevićevoj ulici u Splitu. Mislio sam da sam se probudio u 1939., a ne u 2023.", napisao nam je čitatelj.
Policija je za grafite u Starčevićevoj doznala od novinara, te na teren uputila patrolu kako bi utvrdili činjenično stanje na terenu.
Nakon svega će započeti kriminalističko istraživanje kako bi pronašla osobu ili više njih koji ispisuju sramotne grafite po Splitu.
Policija je u petak zaprimila više dojava o neprimjerenim grafitima po užem i širem središtu grada. Tako su grafiti bili ispisani po zidu Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore Peper Split u Vukovarskoj ulici, na zidu zgrade HNK na Cankarevoj poljani u centru grada, kao i na zidovima zgrada u Dubrovačkoj i Radničkoj ulici.
Netko je sprejem na pet mjesta u prostorijama koju koristi crnogorska nacionalna manjina različitim bojama ispisao stilizirano slovo "U". Osim toga, na staklo je ispisana prijetnja.
Poruke mržnje prema Židovima i Srbima te ustaško "U" osvanule su i na splitskim Gripama. O tome je javnost na Facebooku obavijestio Gradski kotar Gripe. Poruke su ispisane na zidovima u Dubrovačkoj i Radničkoj ulici, potvrdila je splitska policija.
Dio grafita odmah je jučer očistila komunalna služba grada, a dio sami građani na čijim su se zgradama pojavili uvredljivi grafiti.
Policiji bi u traženju počinitelja ili više njih uvelike mogle pomoći kamere postavljene na mnogim zgradama.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-jos-jedan-protuzidovski-grafit-u-splitu-mislio-sam-da-sam-se-probudio-u-1939/2505926.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
Policija je za grafite u Starčevićevoj doznala od novinara, te na teren uputila patrolu kako bi utvrdili činjenično stanje na terenu.
Nakon svega će započeti kriminalističko istraživanje kako bi pronašla osobu ili više njih koji ispisuju sramotne grafite po Splitu.
Policija je u petak zaprimila više dojava o neprimjerenim grafitima po užem i širem središtu grada. Tako su grafiti bili ispisani po zidu Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore Peper Split u Vukovarskoj ulici, na zidu zgrade HNK na Cankarevoj poljani u centru grada, kao i na zidovima zgrada u Dubrovačkoj i Radničkoj ulici.
Netko je sprejem na pet mjesta u prostorijama koju koristi crnogorska nacionalna manjina različitim bojama ispisao stilizirano slovo "U". Osim toga, na staklo je ispisana prijetnja.
Poruke mržnje prema Židovima i Srbima te ustaško "U" osvanule su i na splitskim Gripama. O tome je javnost na Facebooku obavijestio Gradski kotar Gripe. Poruke su ispisane na zidovima u Dubrovačkoj i Radničkoj ulici, potvrdila je splitska policija.
Dio grafita odmah je jučer očistila komunalna služba grada, a dio sami građani na čijim su se zgradama pojavili uvredljivi grafiti.
Policiji bi u traženju počinitelja ili više njih uvelike mogle pomoći kamere postavljene na mnogim zgradama.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-jos-jedan-protuzidovski-grafit-u-splitu-mislio-sam-da-sam-se-probudio-u-1939/2505926.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Mislio sam da sam se probudio u 1939
u ponedjeljak neka dovede mamu u skolu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To nas uopće ne bi trebalo čuditi kad znamo koliko rusofila ima po forumima.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo je opravdana reakcija ozlojeđenog hrvatskog pučanstva.
crvenkasti-
2014-04-17
meni su grafiti ogavni jer unakazuju dojam gradova , dakle iz estetskih razloga
ali kad pogledaš , oni su OGLEDALO DEMOSA , niš drugo
onog koji ne smije misliti svojom glavom pa taman i pogrešno
ali kad pogledaš , oni su OGLEDALO DEMOSA , niš drugo
onog koji ne smije misliti svojom glavom pa taman i pogrešno
Jebali oni sebi mater ustašoidnu. Jebo im i ZDS i Skejo i Pavelić i Hitler mater u guzicu. Stanje nacije (prije svega krkanske mladeži) za kurac. Odron od naroda, odron od države, od 2000. tonemo, a dno se još ni ne nazire.
to su pisali njemački turisti očito...
"juden raus" je napisano gramatički točno...
dok ovo gede srbah nje jasno o čemu se opće radi ...
"smroi srbima" ...
"juden raus" je napisano gramatički točno...
dok ovo gede srbah nje jasno o čemu se opće radi ...
"smroi srbima" ...
opet se onaj paraglajder iz Banja Luke uzjebo, samo sad ne baca okolo eksplozivne naprave nego čariga po zidovima
2015-08-08
Similar topics
» Dalmacija 1939 godine
» Vremenski putnik? Rođen 1971. , a umro 1939.
» Mislio sam da je bar Riva, kad ono Visoka
» Probudio se "Black Knight" !?
» Glogoški se probudio i shvatio
» Vremenski putnik? Rođen 1971. , a umro 1939.
» Mislio sam da je bar Riva, kad ono Visoka
» Probudio se "Black Knight" !?
» Glogoški se probudio i shvatio
Page 1 of 1