Dobar glas daleko se čuje
Page 1 of 1
Dobar glas daleko se čuje
Kolinda nije samo pevala sa vojnicima u Avganistanu, već je imala i jedan zanimljiv CRNOGORSKI SUSRET (FOTO)
https://www.blic.rs/vesti/svet/kolinda-nije-samo-pevala-sa-vojnicima-u-avganistanu-vec-je-imala-i-jedan-zanimljiv/svg3qhn
- M. B.
- 28.08.2018. 15:23
https://www.blic.rs/vesti/svet/kolinda-nije-samo-pevala-sa-vojnicima-u-avganistanu-vec-je-imala-i-jedan-zanimljiv/svg3qhn
Re: Dobar glas daleko se čuje
E to je bio moj djevojački san
Biti pedagog u vojsci , garnizonu ..))
Mogu samo zamislit Soru u vojničkim čizmama do kolina, "rajtoze", titovka na glavi,
a o'ramenu udbaška službena torbica s tekom i mastiljavom olovkom...
-Pazi, vamo..,tišina!...Tišina, kad kažem...ej ti tamo, oćeš da ti ja jebem majku ustašku?
-Pazi, vamo..,tišina!...Tišina, kad kažem...ej ti tamo, oćeš da ti ja jebem majku ustašku?
MA Sora je lezbača i pizdolizača. Od neki dan mi je jasno odakle sva njena frustracija i bijes.Eroo wrote:Mogu samo zamislit Soru u vojničkim čizmama do kolina, "rajtoze", titovka na glavi,
NAjprije je pokušala sa muškarcima pa ju je par Hercegovaca iskaralo i nogiralo, razočarana okrenula se istome spolu, zaljubila se u jednu kršnu i lijepu Hercegovku, ova ju je naravno odjebala jer to GAY sranje kod konzervativnih Hercegovaca i Hercegovki ne prolazi.
I onda se sirota Sora zaklela da će mrziti Hercegovce sve dok diše na ovome svijetu.
Šta ćeš, treba i to razumjeti ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jebote rasturala si na ORAma, što bi tek radila u garnizonu punom vojeskeSora wrote:E to je bio moj djevojački san
Bila pedagogtre wrote:Jebote rasturala si na ORAma, što bi tek radila u garnizonu punom vojeskeSora wrote:E to je bio moj djevojački san
Kao i Kolinda
nije takva vidjela ORA...ne prljaju takvi rucice...tre wrote:Jebote rasturala si na ORAma, što bi tek radila u garnizonu punom vojeskeSora wrote:E to je bio moj djevojački san
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam lezbaRingo10 wrote:MA Sora je lezbača i pizdolizača. Od neki dan mi je jasno odakle sva njena frustracija i bijes.Eroo wrote:Mogu samo zamislit Soru u vojničkim čizmama do kolina, "rajtoze", titovka na glavi,
NAjprije je pokušala sa muškarcima pa ju je par Hercegovaca iskaralo i nogiralo, razočarana okrenula se istome spolu, zaljubila se u jednu kršnu i lijepu Hercegovku, ova ju je naravno odjebala jer to GAY sranje kod konzervativnih Hercegovaca i Hercegovki ne prolazi.
I onda se sirota Sora zaklela da će mrziti Hercegovce sve dok diše na ovome svijetu.
Uopce nemam dobro misljenje o njima, gade mi se
Ima jedna poznata kpja sa sobom dovede na plazu svoju curu ili muza, kaj joj je vec, meni se odma digne zeludac
Zao mi je l ne mislim da su homoici opasni bolesnici i td. Ali , skazem se s papom. To je psiholoski problem u vecini. Dijrlm urođena anomalija.
Ljubavna iskustva s hercegovcima sam imala. Ali s MUSLIManim koji se zvao JUGO i stanovao je kod starog mosta . Kujindziluk. Njegova sam pisma sačuvala i zato ga se cesto sjetim jer je bio odlican pjesnik . U Mostaru je bilo puno pjesnika ..nekada.
Mislim da je danas to sve ..ubijeno.
Evuksadinare wrote:nije takva vidjela ORA...ne prljaju takvi rucice...tre wrote:Jebote rasturala si na ORAma, što bi tek radila u garnizonu punom vojeskeSora wrote:E to je bio moj djevojački san
Dobro si pogodio
Bila sam gradsko dijete , nije mi padalo na pamet ovi negdje krampati
Iako ljeta sam cesto provodila radno .
S djecom iz skole preko ustanove VLADIMIR NAZOR
Soro zašto ti ne možeš pisati ovako normalno češće? Svojim postovima izazivaš reakcije koje i zaslužiš no da pišeš ovako normalno bez vrijeđanja i provociranja i drugi bi prema tebi bilo obazriviji i ne bi te vrijeđali.Sora wrote:Evuksadinare wrote:nije takva vidjela ORA...ne prljaju takvi rucice...tre wrote:Jebote rasturala si na ORAma, što bi tek radila u garnizonu punom vojeskeSora wrote:E to je bio moj djevojački san
Dobro si pogodio
Bila sam gradsko dijete , nije mi padalo na pamet ovi negdje krampati
Iako ljeta sam cesto provodila radno .
S djecom iz skole preko ustanove VLADIMIR NAZOR
moj komšija Kordić itd...ogu samo zamislit Soru u vojničkim čizmama do kolina, "rajtoze", titovka na glavi,
Koroman, vjerojatno jedan od najvećih hr pjesnika u zadnjih 100 godina, je živ i još piše...
Nema Hercegovca koji se u pjesništvu nije barem jednom isprobao... Mi smo po duši pjesnici...meki, a ujedno i siloviti.
Mostar i danas ima izvrsne pjesnike, kao i cijela z. Hercegovina.Sora wrote:Nisam lezbaRingo10 wrote:MA Sora je lezbača i pizdolizača. Od neki dan mi je jasno odakle sva njena frustracija i bijes.Eroo wrote:a o'ramenu udbaška službena torbica s tekom i mastiljavom olovkom...
Uopce nemam dobro misljenje o njima, gade mi se
Ima jedna poznata kpja sa sobom dovede na plazu svoju curu ili muza, kaj joj je vec, meni se odma digne zeludac
Zao mi je l ne mislim da su homoici opasni bolesnici i td. Ali , skazem se s papom. To je psiholoski problem u vecini. Dijrlm urođena anomalija.
Ljubavna iskustva s hercegovcima sam imala. Ali s MUSLIManim koji se zvao JUGO i stanovao je kod starog mosta . Kujindziluk. Njegova sam pisma sačuvala i zato ga se cesto sjetim jer je bio odlican pjesnik . U Mostaru je bilo puno pjesnika ..nekada.
Mislim da je danas to sve ..ubijeno.
Koroman, vjerojatno jedan od najvećih hr pjesnika u zadnjih 100 godina, je živ i još piše...
Nema Hercegovca koji se u pjesništvu nije barem jednom isprobao... Mi smo po duši pjesnici...meki, a ujedno i siloviti.
Taj dio Hercegovine okle si ti eroslave nima veze sa pismama.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
AB Šimić ...Veselko Koroman, šta bi hrvatsko pjesništvo uopće značilo bez njih?AlfaOmega wrote:Taj dio Hercegovine okle si ti eroslave nima veze sa pismama.
Jebala vas vaša pismenost, knjigu u ruke...
ali te partizanski zombiji ipak nisu htjeli primitiSora wrote:E to je bio moj djevojački san
na nasu stetu zavrsila si u Hrvatskom Zagrebu
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Lijepa priča daleko se čuje
» Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
» Pernar : Glas za Kolindu je glas za Kuščevića
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Glas za Killary je glas za WW3
» Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
» Pernar : Glas za Kolindu je glas za Kuščevića