Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
decku je karijera zavrsila prije nego je pocela...steta...ti ne mozes vise pederu rec da mu ne zelis izdat stan, a vec te sotoniziraju
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Re: Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
znas kako kazu stari ljudi,flumen wrote:decku je karijera zavrsila prije nego je pocela...steta...ti ne mozes vise pederu rec da mu ne zelis izdat stan, a vec te sotoniziraju
nikom svijeca nije gorjela do zore
pa i ovo ce proci
pa i ovo ce proci
samo ovo nazalost ide k sodomi i gomori, a sve ce zavrsiti sumporom i ognjem...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nojer nosio traku duginih boja – UEFA otvara istragu
» Nacizam duginih boja
» A'l su brzi kad je u pitanju klupica duginih boja...
» Odzvonilo pederluku na Cambridgu.Sveuciliste odbilo izvjesiti zastavu duginih boja
» Američka ambasada u Sarajevu Zastavom duginih boja obilježava Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije
» Nacizam duginih boja
» A'l su brzi kad je u pitanju klupica duginih boja...
» Odzvonilo pederluku na Cambridgu.Sveuciliste odbilo izvjesiti zastavu duginih boja
» Američka ambasada u Sarajevu Zastavom duginih boja obilježava Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije
Page 4 of 4