Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
AssadNaPodmornici wrote:
lik se rodio takav, lik je vjernik, desnicar(ali ne čoban ko naši ali rođen je takav . Ovdje neki pišu da "mediji" uvjeravaju ljude . Kako da ne.. Prvo mediji čak i zapadni se uopće ne bave pederima..
Kao prvo, ti na temelju jednog primjera utvrđuješ korelaciju za cijelu grupu koja broji veliki broj pojedinaca odnosno generaliziraš. Što je potpuno pogrešna metodologija u suprotnosti sa onom znanstvenom, Dapače, antiznanstvena je kao i priče o Zemlji kao ravnoj ploči.
Drugo, mediji se ne bave pederima?
Mislim, jesi ti uopće normalan?
Znam da si retardirani idiot koji ne vidi dalje od nosa, ali da netko može biti toliko retardiran, to mi je jednostavno nepojmljivo.
Svi mainstream masovni mediji na zapadu se skoro isključivo bave propagiranjem pederluka, kako onog seksualnog tako i političkog pa i karakternog.
Dapače, diviniziraju pederluk i prave od pedera polubožanske nadljude, a pederluk prikazuju kao vrhovni moralni standard, a one koji se tome protive kao zatucane katolibane i naravno da glupe mase bez jasnog identiteta i političkih i drugih stavova podliježu toj inače temeljito maloumnoj propagandi.
I naravno da mediji to ne rade na primitivan i glup, direktan način nego vrlo lukavo tako da izvana propagiraju ljudska prava, ali na kraju se vrlo lako shvati da se ta prava odnose na prava pedera i masovnih imigranata iz islamskih zemalja s jedne strane, a s druge ocrnjuju sve one političke i društvene snage koje se opiru takvom razvoju situacije počevši od Katoličke Crkve do nacionalno svjesnih političkih stranaka i političara.
To i najveći maloumnici vide, ali eto, ima forumaša koji se po stanju uma nalaze i ispod najvećih maloumnika.
Last edited by Speare Shaker on Tue 28 Aug - 7:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
vuksadinare wrote:
kome je drag supak...?...narocito muski...to je vise potreba da se zadovolje seksualni nagoni a ne mogu zbog celibata.
Koliko god da ja puta ponovim notorno poznatu znanstvenu činjenicu da celibat dokazano smanjuje libido, apsolutno uvijek će se naći netko dovoljno glup koji to neće ne samo prihvatiti nego ni razumjeti.
Jebote, koliko je ravnozemljaša ovdje, pa to je nevjerojatno.
I da, neću nikome objašnjavati što je to libido, obratite se svojem najboljem prijatelju Googleu.
Guest- Guest
Vjera je to znaci u GRIJEH?marcellus wrote:debotoijusto wrote:brekalo ne razumi temelj svoje vjere , zalosno
jel pocelo ...nisam ja tako...krivo su shvatili...hakiralo mi racun...
temelj vjere je da ljudi grijeh čine svojom voljom a ne "jer su se takvi zlegli", koji kurac tebi nije jasan...
Nabijem ti takvu vjeru
Koja čovjekovu volju određuje kao spremnost na grijeh a ne otpor grijehu
Odnosno na ispravno postupanje
To kukumavcenje MOJ GRIJEH MOJ GRIJEH ..
Ma u 3pm pa ..
nemam grijeha znaci ne mogu biti katolik
Sora wrote:
Nema čovjeka bez grijeha, dakle, svi mogu biti katolici.
Guest- Guest
No u pogledu ovog nenošenja trake oko rukava
Nisam za nikakve nasilne poteze u bilo cemu
I nametanje traka, oznaka, zastava..
ako nece nece
Cemu frka oko toga
Onda kad se sjete označavati ljude po nacionalnosti, politici ..kao u nacizmu .. sta onda !
Nisam za nikakve nasilne poteze u bilo cemu
I nametanje traka, oznaka, zastava..
ako nece nece
Cemu frka oko toga
Onda kad se sjete označavati ljude po nacionalnosti, politici ..kao u nacizmu .. sta onda !
Joj ESpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Nema čovjeka bez grijeha, dakle, svi mogu biti katolici.
Kpje su to ucjene koja skandalozna ideologija
Da bi ljude ucinili ovisnicima o religiji
Da je COVJEK PO PRIRODI GRIJEŠAN je laz . Notorna laz.
Nema nista sto se zove grijeh po prirodi tj.naravi čovjekovoj
To he crkvena Izmisljotina i IDEOLOSKA FLOSKULA.
NIJE DIJETE GREŠNO A VEC GA KRSTITE jel tako
I ja nisam grešna ...
I stasaš sad ?
Sora wrote:
Da je COVJEK PO PRIRODI GRIJEŠAN je laz . Notorna laz.
Po prirodi je nasavršen, što prevedeno znači i griješan, barem u potencijalu ako ne trenutno i u aktualizaciji. I to je svima dobro poznata činjenica.
Guest- Guest
Nesavršen i griješan je tebi isto ?
Bome nije
Nesavršen je , to je tocno .
Bas sam neki dan razmisljala sto je izvor tolike nesrece i bjede moralne svake vrste i doista sve se svodi na to da ne covjkva nesavršenost nesto sto prolazi ispid radara . Covjek tj ljudi opcenito o sebi imaju PREDOBRO misljenje, vide se gospodarima svemira i svega sto postoji.
Nista od toga. Covjejk je jadan msli crvek. U odnosu na svoj zivot a pogotovu na sve.
No . To nije isto sto i grijeh i vrijednost kao ugrađena greska u covjrku.
Grešnost je socijalna i oravna kategorija.
Ako od covjeka UNAPRIJED OČEKUJEMO GRIJESNOST, ONDA CE SE ON TOMU PRILAGODITI.
I TO JE veliki i meni osobno ODVRATNI PROBLRM TEOLOGIJE .
i zato mi se vise sviđa Marx i njegova vjera o COVJEKU
COVJECE PAZI DA NE HODAŠ MALEN ISPID ZVIJEZDA .
TAKO NESTO
A RELIGIJSKE DOKTRINE, FUJ
Bome nije
Nesavršen je , to je tocno .
Bas sam neki dan razmisljala sto je izvor tolike nesrece i bjede moralne svake vrste i doista sve se svodi na to da ne covjkva nesavršenost nesto sto prolazi ispid radara . Covjek tj ljudi opcenito o sebi imaju PREDOBRO misljenje, vide se gospodarima svemira i svega sto postoji.
Nista od toga. Covjejk je jadan msli crvek. U odnosu na svoj zivot a pogotovu na sve.
No . To nije isto sto i grijeh i vrijednost kao ugrađena greska u covjrku.
Grešnost je socijalna i oravna kategorija.
Ako od covjeka UNAPRIJED OČEKUJEMO GRIJESNOST, ONDA CE SE ON TOMU PRILAGODITI.
I TO JE veliki i meni osobno ODVRATNI PROBLRM TEOLOGIJE .
i zato mi se vise sviđa Marx i njegova vjera o COVJEKU
COVJECE PAZI DA NE HODAŠ MALEN ISPID ZVIJEZDA .
TAKO NESTO
A RELIGIJSKE DOKTRINE, FUJ
Ljudi sebe vide ocima drugih .
Dakle
Ako ti crkva tvrdi da si grešan, onda se ponašaj grešno
Ajoj joj
Sejkeru , koje ste vi popovi ..zločeste face a niste svjesni ..
Dakle
Ako ti crkva tvrdi da si grešan, onda se ponašaj grešno
Ajoj joj
Sejkeru , koje ste vi popovi ..zločeste face a niste svjesni ..
Sora wrote:Nesavršen i griješan je tebi isto ?
U biti jest, jer ako je nasavršen, to podrazumjeva (što sam već napisao sa onim u potencijalu ako već ne trenutno i u aktualizaciji tog potencijala) kako će ako sad nije sagriješio to svakako nekom prilikom tijekom svog života učiniti.
Dakle, grješnost se nužno izvodi iz nesavršenosti.
Praktički je to ista stvar, makar ne i formalno.
Guest- Guest
Nije ista stvar .Speare Shaker wrote:Sora wrote:Nesavršen i griješan je tebi isto ?
U biti jest, jer ako je nasavršen, to podrazumjeva (što sam već napisao sa onim u potencijalu ako već ne trenutno i u aktualizaciji tog potencijala) kako će ako sad nije sagriješio to svakako nekom prilikom tijekom svog života učiniti.
JER ONDA TVRDIS DA COVJEK NIJE ODGOVORAN ZA SVOJE GRIJEHE .
I TO JE TAJ KRUCIJALNI MOMENT IZ KPJEG SE IZVODI SVE ZLO U LJUDIMA.
I KOJEG CRKVA ODRZAVA I PODRZAVA I POTICE .
VI STE SAMI UČESNICI U SUUČESNICIMA U SVEMU ZLU
to crkvu stvara povezanom s grijehom covjeka ali to u biti omogucava da covjek i dalje bude nesavrsen
Cim je covjrk grešniji tim je crkva potrebnija.
Tu je bit.
Fuj
Sora wrote:Nije ista stvar .Speare Shaker wrote:Sora wrote:Nesavršen i griješan je tebi isto ?
JER ONDA TVRDIS DA COVJEK NIJE ODGOVORAN ZA SVOJE GRIJEHE .
I TO JE TAJ KRUCIJALNI MOMENT IZ KPJEG SE IZVODI SVE ZLO U LJUDIMA.
Koješta. Nesavršenost ne podrazumjeva nedostatak odgovornosti. Za postojanje zla nije dovoljna samo nesavršenost, jer čovjek itekako može biti dobar makar je nesavršen, nego je nužna i namjera koja podrazumjeva postojanje slobodne volje pa tako i odgovornosti. Namjera da se nekom nanese neka šteta i/ili ostvari neka korist za sebe ili nekog drugog.
Guest- Guest
Pa to je tocno
Ali sad si namjerno preskočio svoju tvrdnju da je Grijeh jednako nesavršenost.
Mene nemoj muljati .
To mozes ovce kpje se ne zamaraju filozofijom.
Ti izvrćeš moje rijeci a ono sto sam tvrdis - ne priznaš.
Tvoje su tijeci
NESAVRŠEN U PRIJEVODU ZNACI GRIJEŠAN.
JBT
SEJKI , GRIJEŠAN SI TI ITEKSKO KAD LJUDE NAVODIŠ NA GRIJEH .
I ZOBILAZOS ISTINU.
U PRIJRVODU - lazes.
A to mozes jer te ofce ne kuze.
Aj stari ..
crkva vec 2000 godina mantra tu dogmu o covjeku i grijehu.
Bome uspjesno
Ali sad si namjerno preskočio svoju tvrdnju da je Grijeh jednako nesavršenost.
Mene nemoj muljati .
To mozes ovce kpje se ne zamaraju filozofijom.
Ti izvrćeš moje rijeci a ono sto sam tvrdis - ne priznaš.
Tvoje su tijeci
NESAVRŠEN U PRIJEVODU ZNACI GRIJEŠAN.
JBT
SEJKI , GRIJEŠAN SI TI ITEKSKO KAD LJUDE NAVODIŠ NA GRIJEH .
I ZOBILAZOS ISTINU.
U PRIJRVODU - lazes.
A to mozes jer te ofce ne kuze.
Aj stari ..
crkva vec 2000 godina mantra tu dogmu o covjeku i grijehu.
Bome uspjesno
Kome se ne da citati
Sejki tvrdi da NESAVRŠEN ZNACI ISTO STO I GRIJEŠAN.
MOžda se varam, ali mi se nekako čini da je tebe malo iživcirao ovaj stav Josipa Brekala, mladog Hercegovca.Sora wrote:Kome se ne da citati
Što se mene tiče svaka mu čast. Ne bih ni ja nosio to sranje na sebi.
Ne znam šta tebe nervira. Ili si možda i ti lezba pizdolizačica pa si po defaultu protiv odbijanja nosenja persko-lezbačkih oznaka.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jesi li ti DERPE pa se toliko živciraš radi postupka mladog nogometaša.debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:Čovjek ima pravo kako na trpanje u dupe tako i na slobodni stav glede trpanja
sve 5 no onda glupo pozivati se na vjeru koja to ne uci podanike
dakle brekalo nije vjernik a ni pametan previse , danas ovo govoriti kao da 80- po ulici USA vices nigger
sretno mu bilo ako ne prodje u njemacku uvik moze igrat u h. dragovoljcu
U službenom nauku ipak uči.
Previše je on dobar i za Wolsburg i samo je pitanje kada će otići u neki veliki klub bilo u Njemačkoj (vjerojatno Bayern jer Niko Kovač jako dobro poznaje njegov potencijal) ili još vjerojatnije u neku od najjačih europskih Liga (Španjolska, Italija, Engleska).
koji to sluzbeni nauk ? hercegovacki ?
papa je bog otac njegove vjere i najprodavanijeg romana tumac , takva su pravila igre nek si brekalo izmisli svoju vjeru
no dobro , izmislio je a logo ukrao
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jesi li ti DERPE pa se toliko živciraš radi postupka mladog nogometaša.debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:Čovjek ima pravo kako na trpanje u dupe tako i na slobodni stav glede trpanja
sve 5 no onda glupo pozivati se na vjeru koja to ne uci podanike
dakle brekalo nije vjernik a ni pametan previse , danas ovo govoriti kao da 80- po ulici USA vices nigger
sretno mu bilo ako ne prodje u njemacku uvik moze igrat u h. dragovoljcu
U službenom nauku ipak uči.
Previše je on dobar i za Wolsburg i samo je pitanje kada će otići u neki veliki klub bilo u Njemačkoj (vjerojatno Bayern jer Niko Kovač jako dobro poznaje njegov potencijal) ili još vjerojatnije u neku od najjačih europskih Liga (Španjolska, Italija, Engleska).
koji to sluzbeni nauk ? hercegovacki ?
papa je bog otac njegove vjere i najprodavanijeg romana tumac , takva su pravila igre nek si brekalo izmisli svoju vjeru
no dobro , izmislio je a logo ukrao
ne zivciram se , razgovaramo
cinjenica da ono sto on utvara vjerom a kuci ga naucili nije ispravno i isto tako cinjenica da mu u njemackoj to nece proci kao u HR a vi slobodno nastavite svrsavat na misli 19st. , to ustavno pravo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Prvo. Lgbtizam nije nikakvo ljudsko pravo. Istina je da oni svih teroriziraju pod krinkom ljudskih prava...To je pokret koji je prerastao u ideologiju. Točnije postao je dijeom ideologije koja se bavi s provođenjem u praksi tri genderrevolucijska pokreta. A ta ideologija ima potencijala napraviti kaos u svijetu, koji ga je u stanju uništiti. Zato se svi protiv te ideologije trebaju zdušno boriti, a ne ju podržavati. Podrška Brekalu!debotoijusto wrote:cassanowa wrote:U stvari, temelj vjere nije propagiranje pederluka... Nadam se da će izdržati do kraja pritisak Soroševaca, koji će sad vjerojatno uslijediti.debotoijusto wrote:brekalo ne razumi temelj svoje vjere , zalosno
prvo , zamjena teza , ovdje se radi o pruzanju podrske ljudskim pravima a ne propagiranju pederluka , umjesto duginih boja prije je bilo ne rasizmu ili nesto o zenama , svako cudo za 3 dana
drugo , jel tebi neki peder/sorosovac prisao s literaturom i uvjeravanjem da budes peder za razliku od tkz. vjernika/crkve koji obilaze i nude spasenje u drugom zivotu , ne ono dosadno kao trgovacki putnik vec bezobrazno opasno institucionalno ?
ako su kozojebi iz mocvarnih podrucja USA prihvatili da crnci isto ljudi vremenom jos lakse ce brekalo prihvatit duginu boju ako bude potrebno , ima €€€€€ razloga da to napravi , budemo pratili
Drugo. Ne dijele nam literatutu, nego nas terorizirazju mnogo perfidnije. Evo ovaj primjer je najbolji. Više ne možeš ni igrati nogomet ukoliko ne propagiraš pogubnu ideologiju koju Soroš nameće... Ljude proglašavaju homofobima godine, da bi im se mogli rugati... Odakle im to pravo da ulaze u nečiju privatnost samo zato što je netko napravio nešto što se ne poklapa s njihovim planom o pokoravanju svijeta?
A prihvatiti crnca ili ovu nakaradu, nije ista stvar. Kod crnca prihvaćaš čovjeka, a kod ovih prihvaćaš ideologiju koja se želi nametnuti kao vodećom u svijetu.
I da, temelj naše vjere nije propaganda nakarade.
Guest- Guest
potpis sejkeruSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pederi su se rodili kao pederi nitko normalan to ne bira.. Stoga netko tko se rodio sa hormonalnim poremećajem glupo mi ga je osuđivati
Nema niti jednog jedino znanstvenog dokaza koji bi potvrdio ovu prilično rasprostranjenu zabludu. Homoseksualizam kao spolna orjentacija je ipak prije svega kulturološki odnosno društveno generiran, a u posljednje vrijeme je prije svega djelovanjem mainstream masovnih medija ne samo postao vrhunskim must-be pomodarstvom nego i doslovce uzdignut kao najviši moralni standard zapadne civilizacije i od homoseksualaca stvoriti neku vrstu nad-ljudi.
htjeo bih dodati za debu , jodu i ekipu, peder se ne radja nego se postaje, errror u psihi
i jedna sitnica,
pederi u ruralnim sredinama se cista rjetkost u odnosu na urbana podrucja, oduvjek
vjera il nevjera, pederizam se oduvjek smatrao i smatra se devijacijomcassanowa wrote:Prvo. Lgbtizam nije nikakvo ljudsko pravo. Istina je da oni svih teroriziraju pod krinkom ljudskih prava...To je pokret koji je prerastao u ideologiju. Točnije postao je dijeom ideologije koja se bavi s provođenjem u praksi tri genderrevolucijska pokreta. A ta ideologija ima potencijala napraviti kaos u svijetu, koji ga je u stanju uništiti. Zato se svi protiv te ideologije trebaju zdušno boriti, a ne ju podržavati. Podrška Brekalu!debotoijusto wrote:cassanowa wrote:U stvari, temelj vjere nije propagiranje pederluka... Nadam se da će izdržati do kraja pritisak Soroševaca, koji će sad vjerojatno uslijediti.debotoijusto wrote:brekalo ne razumi temelj svoje vjere , zalosno
prvo , zamjena teza , ovdje se radi o pruzanju podrske ljudskim pravima a ne propagiranju pederluka , umjesto duginih boja prije je bilo ne rasizmu ili nesto o zenama , svako cudo za 3 dana
drugo , jel tebi neki peder/sorosovac prisao s literaturom i uvjeravanjem da budes peder za razliku od tkz. vjernika/crkve koji obilaze i nude spasenje u drugom zivotu , ne ono dosadno kao trgovacki putnik vec bezobrazno opasno institucionalno ?
ako su kozojebi iz mocvarnih podrucja USA prihvatili da crnci isto ljudi vremenom jos lakse ce brekalo prihvatit duginu boju ako bude potrebno , ima €€€€€ razloga da to napravi , budemo pratili
Drugo. Ne dijele nam literatutu, nego nas terorizirazju mnogo perfidnije. Evo ovaj primjer je najbolji. Više ne možeš ni igrati nogomet ukoliko ne propagiraš pogubnu ideologiju koju Soroš nameće... Ljude proglašavaju homofobima godine, da bi im se mogli rugati... Odakle im to pravo da ulaze u nečiju privatnost samo zato što je netko napravio nešto što se ne poklapa s njihovim planom o pokoravanju svijeta?
A prihvatiti crnca ili ovu nakaradu, nije ista stvar. Kod crnca prihvaćaš čovjeka, a kod ovih prihvaćaš ideologiju koja se želi nametnuti kao vodećom u svijetu.
I da, temelj naše vjere nije propaganda nakarade.
a devijacija nikako ne moze biti norma kako je oni zele nametnut, nego samo jebeno pomodarstvo drustva,
ovdje ne ubrajam arapske i muslimanske zemlje, tamo je pederizam iz nuzde zbog nemogucnosti da se dojde do picke
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nojer nosio traku duginih boja – UEFA otvara istragu
» Nacizam duginih boja
» A'l su brzi kad je u pitanju klupica duginih boja...
» Odzvonilo pederluku na Cambridgu.Sveuciliste odbilo izvjesiti zastavu duginih boja
» Američka ambasada u Sarajevu Zastavom duginih boja obilježava Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije
» Nacizam duginih boja
» A'l su brzi kad je u pitanju klupica duginih boja...
» Odzvonilo pederluku na Cambridgu.Sveuciliste odbilo izvjesiti zastavu duginih boja
» Američka ambasada u Sarajevu Zastavom duginih boja obilježava Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije
Page 3 of 4