Vulin Ešdaunu: Gde mu je bila pamet devedesetih, 2008?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vulin Ešdaunu: Gde mu je bila pamet devedesetih, 2008?
Ringo10 wrote:NE!Speare Shaker wrote:pizzon wrote:jna je delovala na prostoru sfrj legalno i legitimno. mozete do jutrs da se zaliteRegoč wrote:Došli ste na tenkovima, otišli ste na traktorima. Božanska pravda!pizzon wrote:glavna je frka sto svi znaju da ce ameri overiti razgranicenje.
siptari su se sa time pomirili. nema seoba !
i da ima, pa sta.
kako mu nije zasmetalo proterivanje srba iz hrvatske. mamici da mu jebem
Sve do 8.10.1991., otkad se po međunarodnom pravu RH računa kao međunarodno priznata država, što znači da je od tog datuma JNA nelegalno prisutna u Hrvatskoj.
Sve do jednog dana 1989 kad je Kadijevic pred Slobom postrojio bivsu Titovu gardu. Tog trena se vh JNA svrstao na jednu stranu u JUGO-krizi a protiv svih ostalih, I time je legitimitet JNA zavrsio kod nesrskih naroda bivse SFRJ.
Faktički je tako. No, ja sam govorio o formalno pravnom stanju stvari i to sa točke gledišta međunarodnog prava.
Dakle, RH je međunarodno priznata kada se to već dogodilo, ali u tom slučaju međunarodno pravo predviđa da se međunarodni legalitet i legitimitet jedne države retroaktivno određuje od dana stupanja na snagu odluke o samostalnosti, a to je u našem slučaju 8. listopada 1991. godine.
Od toga datuma se prisustvo JNA na teritoriju RH bez dopuštenja legitimnih hrvatskih vlasti smatra nelegalnim i nelegitimnim.
Guest- Guest
Međunarodno pravo kosi se s činjenicama jer je velikosrbska agresija započela 17. kolovoza 1990.
jos kad bu ustase imale
" ovlasti" da tumace m.pravo. bilo bi im super. vi ste agresori unutar maticne republike nad delom sopstvenog stanovnistva.
" ovlasti" da tumace m.pravo. bilo bi im super. vi ste agresori unutar maticne republike nad delom sopstvenog stanovnistva.
Guest- Guest
Nek je i Vulin nesto pametno rekao....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pizzon wrote:jos kad bu ustase imale
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa jeste
sjebali ste ustav sr hrvatske po sopstvenom nahodjenu.
44 i 45 drgacije ste cvileli
nismo mi, to su bile ustase. ko da su marsovci. sad " hrabro"
bastinite ustastvo.
bastinite ustastvo.
Guest- Guest
jesi budaletina majke ti mile....jos se nije ni formirala dovoljno vlast a bratija ti digla barikade...pizzon wrote:pa jeste
bastinite ustastvo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Međunarodno pravo kosi se s činjenicama jer je velikosrbska agresija započela 17. kolovoza 1990.
Što jest, jest.
Guest- Guest
pizzon wrote:jos kad bu ustase imale
" ovlasti" da tumace m.pravo.
Tumače ga eksperti za međunarodno pravo, bili oni ustaše, četnici, partizani ili oni koji ne pripadaju bilo kojoj od ovih vojnih i paravojnih skupina.
Guest- Guest
Nitko nije govorio "nismo mi", NDH je propala, svrsena stvar, znalo se tocno sto je tko radio, cas se i u nekim stvarima debelo pretjerivalo u tom znanju.. A sto vi nikada niste zaboravili Kralja i otadzbinu i sto ste lizali nozne prste zagorcu koji vas je sjebao samo tako poznavajuci vas idiotski mentalitet i megalomanske prohtjeve, to je vas problem. Poslije ste pomislili da mozete pa dobili vruc kurac, kako vas sleduje za kralja i otadzbinu. Ponislit cete opet u to nema sumnje, i dobiti, po mjeri kako ste uvijek kroz povijet dobijali.pizzon wrote:pa jeste
bastinite ustastvo.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pamet ili ljepota?
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Biden Miloševiću devedesetih:Vi ste prokleti ratni zločinac
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu