Suljagić:Bit ćemo dobri susjedi kad svi budemo naoružani
Page 1 of 1
Suljagić:Bit ćemo dobri susjedi kad svi budemo naoružani
http://www.kamenjar.com/suljagic-bit-cemo-dobri-susjedi-kada-svi-budemo-naoruzani-video/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Suljagić:Bit ćemo dobri susjedi kad svi budemo naoružani
ovaj krelac je zacudo bio nesto umjereniji u svojim nastupima nego sto ej uobicajno...valjda zvala 'centrala' da im kvari planove..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nek se naoružaju, lakše će grunuti na Srbalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Nek se naoružaju, lakše će grunuti na Srbalje.
Naoružanost će tim u svakom smislu nesposobnim glupanima samo donijeti lažnu samouvjerenost koju će u konačnici jako skupo platiti.
Guest- Guest
ili kada budete u turskojvuksadinare wrote:http://www.kamenjar.com/suljagic-bit-cemo-dobri-susjedi-kada-svi-budemo-naoruzani-video/
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:ili kada budete u turskojvuksadinare wrote:http://www.kamenjar.com/suljagic-bit-cemo-dobri-susjedi-kada-svi-budemo-naoruzani-video/
Može i u Saudijskoj Arabiji, Pakistanu pa čak i u Afganistanu, što se mene tiče. Ili bilo gdje drugdje u islamskom svijetu. Ionako je po Aliji Izetbegoviću (Islamska deklaracija) islam nemoguće uskladiti sa funkcioniranjem sekularnih pa tako i neislamskih zakona i društvenih standarda.
Guest- Guest
2014-04-16
BiH je protektorat, ovo njegovo bi značilo da su i unutar BiH svi dobro naoružani tako da
Kako god zapadu neodgovara promjena granica tako da nikakvo oružje tu ne pomaže nego veži konja di ti gazda kaže
Kako god zapadu neodgovara promjena granica tako da nikakvo oružje tu ne pomaže nego veži konja di ti gazda kaže
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Opet cemo zajedno da budemo u Evroslaviji
» Vučic : Ako budemo marljivo radili stići ćemo standard Hrvatske za 15 godina
» Ivanić: Ako mi Srbi kao narod budemo pametni, pustit ćemo da se drugi međusobno "udaraju"
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Vučic : Ako budemo marljivo radili stići ćemo standard Hrvatske za 15 godina
» Ivanić: Ako mi Srbi kao narod budemo pametni, pustit ćemo da se drugi međusobno "udaraju"
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
Page 1 of 1