Denkverbot
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
Ne!metilda wrote:Aben i Metilda!!!mativka wrote:I da!
Za sve je Aben kriv!!! :)
Samo Aben...ne umišljaj si...
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Fibica wrote:Ti Gnjec prelazis granice, a tim svojim prelazenjem granice samo jos vise nasmijavas publiku...
A radi cega se toliko uzbudujes? Metilde?
Vrijedanjem na taj nacin neces ni nju ni njene stavove promijenit.
ti imaš iskrivljenu percepciju objektivnost ti malo šteka. ne prelazim ja nikakve granice upravo suprotno granice prelazi metilda u ovom slučaju. neću o drugim slučajevima. ali metilda vješto okrene pilu naopako da izgleda da ja prelazim granice. naravno uz svekoliku pomoć i zaštitu admina. no dobro. i ne uzbuđujem se uopće. šta ti misliš da ako neko opsuje par puta da je ljut ko puška? ma ja sam smiren puca mi kurac za ovu septičku jamu. jedino ne volim kad netko pokušava napraviti budalu od mene. eeeee....onda sam opako opak.
a sad odoh na pivo.
Last edited by Gnječ on Fri 31 Aug - 19:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
mativka wrote:Ne!metilda wrote:Aben i Metilda!!!mativka wrote:I da!
molim lijepo, aben se u skrinšotu ne spominje... samo metilda
Guest- Guest
To se zove,- posljedica....metilda wrote:mativka wrote:Ne!metilda wrote:Aben i Metilda!!!mativka wrote:I da!
2018-08-07
mativka wrote:Ovo sve je slika stanja duha u RH. I ona je jedan od razloga zbog kojeg ljudi kupe kofere..
A ja mislila da mi je forum/tema odmak....
ma forum ti je preslika carbon copy realnosti u RH-NDH. pobili bi se mi već međusobno da svi imaju vatreno oružje bio bi ili bit će građanski rat samo da se zakotrlja lavina.
Guest- Guest
mativka wrote:To se zove,- posljedica....metilda wrote:mativka wrote:Ne!metilda wrote:Aben i Metilda!!!mativka wrote:I da!
znači aben bijaše na početku a metilda je posljedica.. hm..
Guest- Guest
Metilda jednostavno nije dobra osoba.Gnječ wrote:Fibica wrote:Ti Gnjec prelazis granice, a tim svojim prelazenjem granice samo jos vise nasmijavas publiku...
A radi cega se toliko uzbudujes? Metilde?
Vrijedanjem na taj nacin neces ni nju ni njene stavove promijenit.
ti imaš iskrivljenu percepciju objektivnost ti malo šteka. ne prelazim ja nikakve granice upravo suprotno granice prelazi metilda u ovom slučaju. neću o drugim slučajevima. ali metilda vješto okrene pilu naopako da izgleda da ja prelazim granice. naravno uz svekoliku pomoć i zaštitu admina. no dobro. i ne uzbuđujem se uopće. šta ti misliš da ako neko opsuje par puta da je ljut ko puška? ma ja sam smiren puca mi kurac za ovu septičku jamu. jedino ne volim kad netko pokušava napraviti budalu od mene. eeeee....onda sam opako opak.
a sad odoh na pivo.
Guest- Guest
Rijetko kada je posao problem. Problem su ljudi s kojima surađuješ.kic wrote:
https://ideas.ted.com/desperate-to-quit-your-job-read-this-first/
Al' evo Kic, vikend je...malkoc zaboravi na njega i uživaj u petku :)
2018-08-07
2018-08-07
sta ti nisi rekao da smo gotovi za sva vremena?Gnječ wrote:Noor wrote:nekog moram...ako zatreba, al sve mi se čini, šonjo kakav jesi, da bi ja tebe premlatila ko mačku...mozda mi nitko nece ni trebatGnječ wrote:Noor wrote:a bas u ponedjeljak moram u pulu...al povest cu trea, tako da sam sigurna da se neces ni pokusat priblizit, jer kad ga vidis opet ces si srat po petamaGnječ wrote:
s tobom sam završio forumsku komunikaciju za sva vremena. abuse prijavu si pročitala i primila na znanje. dakle nemoj da te sretnem.
ma donesi i svog ćaću i babu i dida boli me kurac koga ćeš dovest. moš dovest i kolindu.
hajde da vidimo tvoj izričaj i kulturu:
napala si me izvrijeđala iz čista mira nisam tebi ni nikome ništa uvredljivo napisao. naravno pravedni Kic je okrenuo monitor i glavu na drugu stranu pa nije vidiJo.
Noor to Gnječ :
citat
"da, i? jel to netko poriče? jel to uopće tema? šta podmuklo pseto jedno podmećeš što nitko nije rekao? pizda ti materina pokvarena, još jučer si branio engleski na ćirilici i dobro znaš da je ovo nastavak te rasprave, goni se u pičku materinu sa svojim podmetanjima, marš govedo istarsko!
uostalom, koju vražju mater se ti javljaš? jel sam te što pitala?
idi lopataj govna od turista, da ti se u krevet ne zarušavaju"
https://www.ex-iskon-pleme.com/t28300p180-kome-smeta-srpski-sok-od-maline-na-cirilici
naravno nisam ti ostao dužan:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t28300p200-kome-smeta-srpski-sok-od-maline-na-cirilici
btw, svaku rijec odmjereno sam napisala, tebi po zaslugama...i tvom vlastitom modelu
i opet abenmativka wrote:I da!
ili abend?!
hm...koji je kriterij odabira varijante profesorovog nicka?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
i na Početku bijaše aben!metilda wrote:mativka wrote:To se zove,- posljedica....metilda wrote:mativka wrote:Ne!metilda wrote:
Aben i Metilda!!!
nista bez abenda..mislim abena
2017-10-06
Gradivo Nor, gradivo :)Noor wrote:i opet abenmativka wrote:I da!
ili abend?!
2018-08-07
samo pitam kad je aben, a kad abend?mativka wrote:Gradivo Nor, gradivo :)Noor wrote:i opet abenmativka wrote:I da!
ili abend?!
kakvo gradivo?
2017-10-06
Ništa!!!:)Noor wrote:i na Početku bijaše aben!metilda wrote:mativka wrote:To se zove,- posljedica....metilda wrote:mativka wrote:
Ne!
Pa ovisno o gradivu koje profesor predaje :)Noor wrote:samo pitam kad je aben, a kad abend?mativka wrote:Gradivo Nor, gradivo :)Noor wrote:i opet abenmativka wrote:I da!
ili abend?!
kakvo gradivo?
2018-08-07
aben...ovaj, mislim rec amen!mativka wrote:Ništa!!!:)Noor wrote:i na Početku bijaše aben!metilda wrote:mativka wrote:To se zove,- posljedica....metilda wrote:
2017-10-06
Aben se s amen ne bi složio :)Noor wrote:aben...ovaj, mislim rec amen!mativka wrote:Ništa!!!:)Noor wrote:i na Početku bijaše aben!metilda wrote:mativka wrote:
To se zove,- posljedica....
2018-08-07
a da? npr...mativka wrote:Pa ovisno o gradivu koje profesor predaje :)Noor wrote:samo pitam kad je aben, a kad abend?mativka wrote:Gradivo Nor, gradivo :)Noor wrote:i opet abenmativka wrote:I da!
ili abend?!
kakvo gradivo?
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50