Denkverbot
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
kic ti baš provociraš da se konflikti sa foruma preliju u realu? pazi da ako se preliju u realu ti ćeš biti glavni krivac. sva sreća da mi nemožeš čitati p.p. i mailove inače bi ti i sve to c-p na forum pseto ustaško. ma ne samo da si ustaša ti si govno od čovjeka smeće moralna nula.
ne smeta mi što si tu anonimnu abuse prijavu stavio javno.
Guest- Guest
koji šupak usrani, ajmekic wrote:
kladim se da si i jaca od njega, cisto ovak govoreci, jer kome bi palo na pamet zenu mlatit.. nego nekom tko to ne moze..
tre ga je zvao na megdan, a ovaj usro mudante
ahaha...pa nije loše, kic je mladmetilda wrote:a ja postala kicova kurva
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:koji šupak usrani, ajmekic wrote:
kladim se da si i jaca od njega, cisto ovak govoreci, jer kome bi palo na pamet zenu mlatit.. nego nekom tko to ne moze..
ma koji megdan kujetino ustaška???? te vaše psihopatske provokacije i izvrtanja riječi mene uopće ne diraju. jako sam se usrao stvarno. evo u tu čast ću sada ispalit počasni plotun iz čmara. PRRRRRRRD!
Guest- Guest
pa sad, jel iz čmara il iz tvoje labrnje, nema razlikeGnječ wrote:Noor wrote:koji šupak usrani, ajmekic wrote:
ma koji megdan kujetino ustaška???? te vaše psihopatske provokacije i izvrtanja riječi mene uopće ne diraju. jako sam se usrao stvarno. evo u tu čast ću sada ispalit počasni plotun iz čmara. PRRRRRRRD!
2017-10-06
Noor wrote:pa sad, jel iz čmara il iz tvoje labrnje, nema razlikeGnječ wrote:Noor wrote:koji šupak usrani, ajmekic wrote:Noor wrote:
blaženi screenshot :)
on ce mene premlatiti, ahaha
prvo, nemas ti gnjec mene šanse igdje vidjeti, a da se to i desi.....vjeruj, bilo bi ti zadnje
s tobom sam završio forumsku komunikaciju za sva vremena. abuse prijavu si pročitala i primila na znanje. dakle nemoj da te sretnem.
Guest- Guest
a bas u ponedjeljak moram u pulu...al povest cu trea, tako da sam sigurna da se neces ni pokusat priblizit, jer kad ga vidis opet ces si srat po petamaGnječ wrote:Noor wrote:pa sad, jel iz čmara il iz tvoje labrnje, nema razlikeGnječ wrote:Noor wrote:koji šupak usrani, ajmekic wrote:
s tobom sam završio forumsku komunikaciju za sva vremena. abuse prijavu si pročitala i primila na znanje. dakle nemoj da te sretnem.
2017-10-06
Noor wrote:a bas u ponedjeljak moram u pulu...al povest cu trea, tako da sam sigurna da se neces ni pokusat priblizit, jer kad ga vidis opet ces si srat po petamaGnječ wrote:Noor wrote:pa sad, jel iz čmara il iz tvoje labrnje, nema razlikeGnječ wrote:Noor wrote:
koji šupak usrani, ajme
ma donesi i svog ćaću i babu i dida boli me kurac koga ćeš dovest. moš dovest i kolindu.
Guest- Guest
Gdje ja napominjem da je HDZ gori od ostalih?metilda wrote:fibi, meni je malo smiješno ispravljati te, ali imali smo dvije ture sdp-a na vlasti a vi u istri 28 godina ids-a? u čemu je sad razlika od maloprije kad su ti svi bili isto sranje drugo pakovanje.. ne može mržnja prema državotvorcima iz tebe.. nisu cvijeće ali moraju biti govna jer su stvorili hrvatskuFibica wrote:Pa ne ostaviti zemlju nekom drugom nego HDZ koji je pljacka od njena "rodenja" :)metilda wrote:Fibica wrote:Ma od kuda tebi da ja to ne vjerujem? :Dmetilda wrote:
znači ti ne vjeruješ da je IDS 28 godina uništavao istru, a ja moram vjerovati da nije?
HDZ, IDS, SDP isto sranje drugo pakovanje.
netko treba voditi zemlju.. a uvijek možeš otići kod levija u pleme
Ma hajde.
Samo sam rekla, da se u hrvatskoj stalno bira SDP ili HDZ, a sve te stranke su jedno te isto. Isto govno.
Treba ostavit sansnu nekom drugom, mozda taj, ovo smece koje je HDZ napravio, pocisti...
Ti pljujes po IDS, a rade isto sto i HDZ. Apsolutno isto. Ali njih opravdavas jer "stvorili su ti hrvatsku".
Guest- Guest
nekog moram...ako zatreba, al sve mi se čini, šonjo kakav jesi, da bi ja tebe premlatila ko mačku...mozda mi nitko nece ni trebatGnječ wrote:Noor wrote:a bas u ponedjeljak moram u pulu...al povest cu trea, tako da sam sigurna da se neces ni pokusat priblizit, jer kad ga vidis opet ces si srat po petamaGnječ wrote:Noor wrote:pa sad, jel iz čmara il iz tvoje labrnje, nema razlikeGnječ wrote:
ma donesi i svog ćaću i babu i dida boli me kurac koga ćeš dovest. moš dovest i kolindu.
kic wrote:
trazio si pa, da vide tvoji fanovi kako se impotentno prijetis..
nisam tražio lažovu ništa! pitao sam te da li si pročito nisam te tražio da staviš javno kretenu maloumni. pa takvih sam ti abuse prijava sličnog sadržaja poslao najmanje desetak u zadnjih dvije godine šmrkavac ustaški što ih nisi sve onda objavio jel? sad kao misliš da ćeš me s tim potezom šta? šta si mislio da ćeš napravit i šta će se desit ako tu abuse prijavu staviš javno govnjaru hrvatsko srbski? pa i tako ta anonimna abuse prijava ide samo tebi adminu foruma pederčino kretenska. oš litigation? oš da pokrenem forumotion da ti blokiraju i ugase ovu ustaško nacističku močvaru od foruma? pa nemaproblema majstore i to se može napraviti. jebote tu sam još desetak dana pa sam se namjeravao odlogirati izbrisati account a ti me zasuo banovima a one koji provociraju ništa zaštitio si ih kao ličke međede. bravo ide tebi negativna selekcija forumaša samo tako nastavi.
Guest- Guest
de oladi, metildu sam inace banirao vise puta npr
prelazis neke granice i ukazujem ti na njih, imam na poslu sefa psihopatu koji se dere, mislim da sam se samo jednom pozalio, tako da mi ne treba tvoja ocajnicka agresija, ovo mi je ipak prije svega kutak gdje zelim opusteni odnos..
mislim da je poruka s kratkim banovima od 3-4 satabila jasna, ali ocito sam morao hardcore skrinsot stavit da shvatis da cu te sve duze banirati, tako da ti je jedina opcija da se prestanes izivljavati ovdje i prihvatis da ljudi imaju pravo na svoje misljenje, a moje je izmedju ostalog to da 1-2 place iz drzavnog dzepa nije rjesenje, dugorocno sigurno nije..
sretno tebi u zivotu, ali mislim da je poruka jasna, usmjeri buntovnistvo na politicare a ne na par forumasa-rekreacijonista..
Noor wrote:nekog moram...ako zatreba, al sve mi se čini, šonjo kakav jesi, da bi ja tebe premlatila ko mačku...mozda mi nitko nece ni trebatGnječ wrote:Noor wrote:a bas u ponedjeljak moram u pulu...al povest cu trea, tako da sam sigurna da se neces ni pokusat priblizit, jer kad ga vidis opet ces si srat po petamaGnječ wrote:Noor wrote:
pa sad, jel iz čmara il iz tvoje labrnje, nema razlike
hajde da vidimo tvoj izričaj i kulturu:
napala si me izvrijeđala iz čista mira nisam tebi ni nikome ništa uvredljivo napisao. naravno pravedni Kic je okrenuo monitor i glavu na drugu stranu pa nije vidiJo.
Noor to Gnječ :
citat
"da, i? jel to netko poriče? jel to uopće tema? šta podmuklo pseto jedno podmećeš što nitko nije rekao? pizda ti materina pokvarena, još jučer si branio engleski na ćirilici i dobro znaš da je ovo nastavak te rasprave, goni se u pičku materinu sa svojim podmetanjima, marš govedo istarsko!
uostalom, koju vražju mater se ti javljaš? jel sam te što pitala?
idi lopataj govna od turista, da ti se u krevet ne zarušavaju"
https://www.ex-iskon-pleme.com/t28300p180-kome-smeta-srpski-sok-od-maline-na-cirilici
naravno nisam ti ostao dužan:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t28300p200-kome-smeta-srpski-sok-od-maline-na-cirilici
Guest- Guest
Ovo sve je slika stanja duha u RH. I ona je jedan od razloga zbog kojeg ljudi kupe kofere..
A ja mislila da mi je forum/tema odmak....
Ti Gnjec prelazis granice, a tim svojim prelazenjem granice samo jos vise nasmijavas publiku...
A radi cega se toliko uzbudujes? Metilde?
Vrijedanjem na taj nacin neces ni nju ni njene stavove promijenit.
A radi cega se toliko uzbudujes? Metilde?
Vrijedanjem na taj nacin neces ni nju ni njene stavove promijenit.
Guest- Guest
mativka wrote:Ovo sve je slika stanja duha u RH. I ona je jedan od razloga zbog kojeg ljudi kupe kofere..
ma da, ali ovdje je samo gnječo koji laje a ne grize a tamo vani su imigranti koji aktiviraju bombe i malo ubijaju jer je to kod njih običaj kad ih netko krivo pogleda.. europa koju smo poznavali nestala je u zadnjih nekoliko godina..
Guest- Guest
kic wrote:
de oladi, metildu sam inace banirao vise puta npr
prelazis neke granice i ukazujem ti na njih, imam na poslu sefa psihopatu koji se dere, mislim da sam se samo jednom pozalio, tako da mi ne treba tvoja ocajnicka agresija, ovo mi je ipak prije svega kutak gdje zelim opusteni odnos..
mislim da je poruka s kratkim banovima od 3-4 satabila jasna, ali ocito sam morao hardcore skrinsot stavit da shvatis da cu te sve duze banirati, tako da ti je jedina opcija da se prestanes izivljavati ovdje i prihvatis da ljudi imaju pravo na svoje misljenje, a moje je izmedju ostalog to da 1-2 place iz drzavnog dzepa nije rjesenje, dugorocno sigurno nije..
sretno tebi u zivotu, ali mislim da je poruka jasna, usmjeri buntovnistvo na politicare a ne na par forumasa-rekreacijonista..
gle, nemam šta s tobom više razgovarati sve si rekao sve si napravio. kad vidim tvoj nick i nickove nekih forumaša i forumašica neću ih nabrajat jer sam ih već nabrojao u nekom prijašnjem postu, imam osjećaj gađenja. postoji nepremostivi sukob u komunikaciji između mene i tebe i onih debila kojih štitiš i koji truju toksičnim otrovom zluradošću svaku pozitivnu komunikaciju. ti si za mene nula od čovjeka ništa zero niente ja te niti ne smatram ljudskim bićem. capisci? a sad odjebi ti i tvoja ustaško nacistička močvara od foruma puna debila kojih štitiš. ima ovdje nekoliko dragih i dobrih forumaša forumašica ali baš samo nekoliko možeš ih nabrojati na prste jedne ruke i njima ovaj post nije upućen niti imaju ikakve veze s ovim konfliktom.
konflikt si izazvao ti sa tvojom bulumentom ustaških freakova.
Guest- Guest
Ne!metilda wrote:Aben i Metilda!!!mativka wrote:I da!
Za sve je Aben kriv!!! :)
Samo Aben...ne umišljaj si...
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50