Lekcije iz povijesti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lekcije iz povijesti
Drzi se tamo svojih jadnika ostavi velikane na mirukic wrote:
Dita Von Tesse
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kakav velikan, drzavnik, umjetnik, prijatelj, jedan od najvecih sinova reicha
Guest- Guest
Jedan od većih narkomana 20.-og stoljeća...Dybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
;)
Guest- Guest
jer mu je mecena bio židov Von EpsteinDybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Mislim da to nije razlog zasto ga vojvoda ne voliNoor wrote:jer mu je mecena bio židov Von EpsteinDybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
Guest- Guest
Konkurencijafridrih_niche wrote:Jedan od većih narkomana 20.-og stoljeća...Dybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
;)
Guest- Guest
Velikan! Heroj neba prvog svjetskog rata i veliki vođa najjačeg ratnog zrakoplovstva u povijestiDybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
neg' šta? jel imao velikog, pa ovi ljubomoran?Dybala wrote:Mislim da to nije razlog zasto ga vojvoda ne voliNoor wrote:jer mu je mecena bio židov Von EpsteinDybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
2017-10-06
Noor wrote:neg' šta? jel imao velikog, pa ovi ljubomoran?Dybala wrote:Mislim da to nije razlog zasto ga vojvoda ne voliNoor wrote:jer mu je mecena bio židov Von EpsteinDybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
Arijevac je ,to se podrazumijeva
Guest- Guest
aha, nisam znala...Dybala wrote:Noor wrote:neg' šta? jel imao velikog, pa ovi ljubomoran?Dybala wrote:Mislim da to nije razlog zasto ga vojvoda ne voliNoor wrote:jer mu je mecena bio židov Von EpsteinDybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
Arijevac je ,to se podrazumijeva
nego koji je onda pravi razlog? vidiš, lako i to može bit
2017-10-06
Bija san u Zagrebu nedavno i tamo na špici ima neka knjižara...Dybala wrote:Konkurencijafridrih_niche wrote:Jedan od većih narkomana 20.-og stoljeća...Dybala wrote:A zasto zaobilazite hermana goringa ?
;)
I naletija san na neku knjigu o Hitleru, nacistima i kako su non stop bili na nečemu...
Hitler je cili rat bija puknut, najviše kokainom...
:D
Guest- Guest
boze kakva gigantska licnost je fuhrer
takav nadcovjek vise nikad se nece rodit
takav nadcovjek vise nikad se nece rodit
Guest- Guest
Niče prestani srat protiv nacizma i nacista jer ću te dat strijeljat. Nisi dostojan pričat o tim nadljudima
Ovo je obavezna literatura za sve klošare na forumu:
Naravno Mein Kampf ste svi pročitali
Ovo je obavezna literatura za sve klošare na forumu:
Naravno Mein Kampf ste svi pročitali
Mali, iskompleksirani đanki...
Ima je neke nelose ideje...
Al 99 % mu je bilo cisti užas...
;)
;)
Guest- Guest
Sve ideje su bile ne neloše, nego savršene. Imali bi danas čistu rasu bez bolesnih i hendikepiranih. Medicina i tehnologija bi bile svjetlosnim godinama ispred današnje. Imali bi države sa uređenim sustavima socijalne sigurnosti (pročitat knjigu "Hitlerova socijalna država"). I ono najvažnije, bile bi sačuvane najveće moralne vrijednosti.fridrih_niche wrote:Mali, iskompleksirani đanki...
;)
Bože dragi kakav gubitak je poraz nacionalsocijalizma
Otto Skorzeny
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
najveći zločinac u povijesti njemačkog naroda = angela merkel. tužno je na šta su spali
Brate drugi najveci. Najgori je onaj crni stakor sin kurve i cigana von stauffenberg.bafalo wrote:najveći zločinac u povijesti njemačkog naroda = angela merkel. tužno je na šta su spali
Neznalo mu se za sjeme ni za potomstvo ni za groba.
Ako je juda najveci izdajnik svih vremena onda je taj veleizdajnik drugi.
Juda je poljubio Boga i izdao ga a ovo kopile dobije cast stisnuti ruku Najvecem sinu i izdao ga.
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sijarto - ne delite lekcije Srbiji
» Kad zdravstvo ubija: Lekcije iz neoliberalne Bugarske
» 3 najveca izdajnika u povijesti
» Sud povijesti
» Najveći sportaš u povijesti
» Kad zdravstvo ubija: Lekcije iz neoliberalne Bugarske
» 3 najveca izdajnika u povijesti
» Sud povijesti