Pitanje za geja niche
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za geja niche
Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odgovoritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotuNoor wrote:zločestoćo jednascorpion wrote:Ajde niče odgovori damiNoor wrote:jel bi mene sprašija?
Istina 100%vele ženski mozak razmišlja o seksu više nego muški...
Last edited by scorpion on 25/8/2018, 21:49; edited 2 times in total
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Perverzni smo i mi i vi...Noor wrote:vele ženski mozak razmišlja o seksu više nego muški...a vi ovdje tu teoriju pobijete u roku keks :)fridrih_niche wrote:Bez mašte ni ne postojimo...Noor wrote:sprašiti=otjerati
ali ne, vi imate bujnu maštu i slatke snove...
:D
Al mi smo jednostavniji, vi komplicirate...
Guest- Guest
Uzea bi Noorku ka ti Antu...scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odogovritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotuNoor wrote:zločestoćo jednascorpion wrote:
Ajde niče odgovori dami
<3
Guest- Guest
Ante i ja samo braća, tako da ti nije ti dobra analogija. Pretpostavljam da si mislio kako bi volio općit sa Noorkomfridrih_niche wrote:Uzea bi Noorku ka ti Antu...scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odogovritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotuNoor wrote:
zločestoćo jedna
<3
niče je đentlmen i ne nasjeda na krivotvorine uperene protiv dame :))scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odgovoritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotuNoor wrote:zločestoćo jednascorpion wrote:
Ajde niče odgovori damiIstina 100%vele ženski mozak razmišlja o seksu više nego muški...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a nego kako, vi bi bez zapleta...odmah kulminacija i rasplet, ma kako da nefridrih_niche wrote:Perverzni smo i mi i vi...Noor wrote:vele ženski mozak razmišlja o seksu više nego muški...a vi ovdje tu teoriju pobijete u roku keks :)fridrih_niche wrote:Bez mašte ni ne postojimo...Noor wrote:sprašiti=otjerati
ali ne, vi imate bujnu maštu i slatke snove...
Al mi smo jednostavniji, vi komplicirate...
svaka fabula ima svoj slijed uzročno-posljedičnih događaja
2017-10-06
kud bi me uzea? na more?fridrih_niche wrote:Uzea bi Noorku ka ti Antu...scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odogovritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotuNoor wrote:
zločestoćo jedna
<3
može!
2017-10-06
Protiv dame? Šta je tu protiv dame, molim te?Noor wrote:niče je đentlmen i ne nasjeda na krivotvorine uperene protiv dame :))scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odgovoritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotuNoor wrote:
zločestoćo jednaIstina 100%vele ženski mozak razmišlja o seksu više nego muški...
ispravljanje postova nesrećo, kako štascorpion wrote:Protiv dame? Šta je tu protiv dame, molim te?Noor wrote:niče je đentlmen i ne nasjeda na krivotvorine uperene protiv dame :))scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odgovoritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:
Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotuIstina 100%vele ženski mozak razmišlja o seksu više nego muški...
2017-10-06
To je to...Noor wrote:niče je đentlmen i ne nasjeda na krivotvorine uperene protiv dame :))scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odgovoritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotuNoor wrote:
zločestoćo jednaIstina 100%vele ženski mozak razmišlja o seksu više nego muški...
Guest- Guest
Naravno!Noor wrote:kud bi me uzea? na more?fridrih_niche wrote:Uzea bi Noorku ka ti Antu...scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odogovritNoor wrote:oh, viteže moj, spasiočescorpion wrote:
Nisam! Znam da te to zanima, ali kao dama ne smiješ pitat. Ja sam preuzeo na sebe sramotu
<3
može!
Južni akvatorij nije bas ka srednji, al još uvik je odličan...
Guest- Guest
kad idemo? :))fridrih_niche wrote:Naravno!Noor wrote:kud bi me uzea? na more?fridrih_niche wrote:Uzea bi Noorku ka ti Antu...scorpion wrote:Nema problema i drugi put Ali ne vrijedi mi žrtva, kad niče nema muda odogovritNoor wrote:
oh, viteže moj, spasioče
<3
može!
Južni akvatorij nije bas ka srednji, al još uvik je odličan...
2017-10-06
Danas ne, potop je...
Iduće dane će bit bolje!
Idemo na Lokrum...
<3
Iduće dane će bit bolje!
Idemo na Lokrum...
<3
Guest- Guest