Pitanje za geja niche
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pitanje za geja niche
Jesi ti zna prof. Ivana Basica sa pujanki
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za geja niche
Zvuci poznato, al ne znam...
Znam da mi je bivši ministar grcic bija susid...
A i profa na faksu...
Iz statistike...
:(
A i profa na faksu...
Iz statistike...
Guest- Guest
Bija je i meni susid dok nije pobiga cetnicima u kninfridrih_niche wrote:Zvuci poznato, al ne znam...
A i profa na faksu...
Iz statistike...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Cetnik 100%fridrih_niche wrote:Čekaj, jel to stvarno istina o Kninu?
:D
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Mostarski ‘akademik’ i retorička pitanja...
Ima li većeg nesklada?
Ima li većeg nesklada?
Guest- Guest
Ne pravi se pametan kad nisi Fino sam te pitao i odgovorifridrih_niche wrote:Mostarski ‘akademik’ i retorička pitanja...
Ima li većeg nesklada?
P.S nisam akademik, nego magistar
Pa debilu glupi nisam ja završio privatni fakultet. Ali ti vjerojatno jesi. Pitam se gdje bi debil poput tebe uopće mogao diplomirat?! Dobro si srednju školu završio sa tim zakržljalim mozgom
Dobro ipak si ti komunjara pa ti tvoj ministar ne smetafridrih_niche wrote:Mislin da su to gluposti...
;)
2015-09-13
Ali ozbiljno? Za onu Merzelicu me ne bi čudilo da je bila cetnikusa pa mijenjala ime i prezime, takav dojam kao osoba ostavlja, ali za Grcica ne bih rekao...to da je smotan i niskoristan politicar bio, je...ali bas da je bio cetnik u devedesetima...
darth_vader-
2014-04-17
Desert_fox wrote:Bija je i meni susid dok nije pobiga cetnicima u kninfridrih_niche wrote:Zvuci poznato, al ne znam...
A i profa na faksu...
Iz statistike...
svaki srbin u cetnike mora...
Guest- Guest
Ma ne virujen...jasambrend wrote:Ali ozbiljno? Za onu Merzelicu me ne bi čudilo da je bila cetnikusa pa mijenjala ime i prezime, takav dojam kao osoba ostavlja, ali za Grcica ne bih rekao...to da je smotan i niskoristan politicar bio, je...ali bas da je bio cetnik u devedesetima...
Sican ga se iz 90.-ih nakon rata i bija je ok...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ma ne virujen...jasambrend wrote:Ali ozbiljno? Za onu Merzelicu me ne bi čudilo da je bila cetnikusa pa mijenjala ime i prezime, takav dojam kao osoba ostavlja, ali za Grcica ne bih rekao...to da je smotan i niskoristan politicar bio, je...ali bas da je bio cetnik u devedesetima...
Sican ga se iz 90.-ih nakon rata i bija je ok...
;)
Nemas sto vjerovati kad postoji fotodokumentacija .
Nekolicina drugova iz tvoje drage partije je promijenilo osobna imena upravo iz tog razloga.
Guest- Guest
Draga partija?
Pa prezirem SDP skoro ka i HDZ hahaha...
Kažen skoro, jer je nemoguce da se itko približi HDZ-u po kriminalu i unustavanju ove zemlje, pa da zasluzi toliki prijezir...
To sta ja iman stavove bliže ljevici nego desnici nije moj znak simpatije za SDP, dapače...
U Hrvatskoj politici je samo jedan covik ima moje simpatije i da je pozivija, bija bi mu da glas...
Ovako nikad nisan izasa na izbore, niti cu, dok god se bira izmedju manjeg i većeg zla...
:))
A to o fotodokumenticiji ne virujen...
Da je stvarno on na slikama prikazan ka cetnik, mislin da bi mu glas naroda odavno presudija, kako politički, tako i u kaznenom pogledu...
;)
Kažen skoro, jer je nemoguce da se itko približi HDZ-u po kriminalu i unustavanju ove zemlje, pa da zasluzi toliki prijezir...
To sta ja iman stavove bliže ljevici nego desnici nije moj znak simpatije za SDP, dapače...
U Hrvatskoj politici je samo jedan covik ima moje simpatije i da je pozivija, bija bi mu da glas...
Ovako nikad nisan izasa na izbore, niti cu, dok god se bira izmedju manjeg i većeg zla...
:))
A to o fotodokumenticiji ne virujen...
Da je stvarno on na slikama prikazan ka cetnik, mislin da bi mu glas naroda odavno presudija, kako politički, tako i u kaznenom pogledu...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Draga partija?
ali oni su domoljubi, pa nekako kradja moze da prodje bezbolnije.
sto bi rekla gluperda iz bosne, ako ce da me kradu-neka me kradu moji...
Guest- Guest
Dosta ljudi ima takve stavove o HDZ-u...
Uglavnom stariji, nepismeniji ljudi iz ruralnih krajeva...
A kako mladi nastavljaju iseljavat, ta ce se lopovska organizacija i dalje uspješno održavat na političkoj sceni kao primaran igrač...
Pogledaj oko čega desnica diže glas, oko jebene IK...
A ne o iseljavanju ljudi, o moralnom padu svih političara, o kriminalnom pravosudju...
Ne, IK je najbitnija!
Jeben in mater retardiranu...
;)
Uglavnom stariji, nepismeniji ljudi iz ruralnih krajeva...
A kako mladi nastavljaju iseljavat, ta ce se lopovska organizacija i dalje uspješno održavat na političkoj sceni kao primaran igrač...
Pogledaj oko čega desnica diže glas, oko jebene IK...
A ne o iseljavanju ljudi, o moralnom padu svih političara, o kriminalnom pravosudju...
Ne, IK je najbitnija!
Jeben in mater retardiranu...
;)
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje za geja niche
» Pitanje za geja niche
» Pitanje za geja niche
» Pitanje za geja niche
» Pitanje za geja niche
» Pitanje za geja niche