Nope to the Pope
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nope to the Pope
orion wrote:Speare Shaker wrote:Inače newsflash za one neinformirane i posebno glupe.
Celibat nije odgovoran za seksualno predatorstvo zato jer praksa celibata dokazano s vremenom smanjuje libido.
Na taj način oni koji su skloni takvim objašnjenjima samo pokazuju s jedne strane opterećenost vlastitim seksualnim preferencijama, a s druge da su nasjeli na od znanosti dokazano pogrešna Freudova blebetanja koja danas zapravo niti ne spadaju u znanost nego u najboljem slučaju u filozofiju.
Druga je priča što su takva blebetanja široko prihvaćena u medijima i pop kulturi (filmska industrija), a to opet ima veze sa onim što sam naveo ranije: glupani misle da je stvarno samo ono što se vrti po medijima i u konačnici prelazi u pop kulturu.
Ako krenemo od pocetka ….. djecaci nakon dolaska u sjemeniste od prvih dana odrastanja budu suoceni sa jedne strane strogim rezimom zivota - rezimom koji zahteva potpunu posvecenost buducem pozivu, a s druge strane tihom zlostavljanjem i dominacojom starijih generacija. Dio njih ne izdrzi, odustane od daljneg skolovanja i priprema za svecenicki poziv, dio uspije u sebi naci snagu i ostati normalan, a dio od zlosavljanih postanu zlostavljaci…..
- i nije napisano zakljucak zbog filanja medija ………
najprije prejudiciraš postojanje zlostavljanja u sjemeništu kao dio "odgojne sjemeništarske kulture" .. zlostavljanje među djecom postoji i izvan sjemeništa, već sam pisala o tome na primjeru moje djece pa bila ismijana na kultnixu ali to ne znači da takvu djecu itko prisiljava ili vrbuje da ostanu u sjemeništu
Guest- Guest
metilda wrote:orion wrote:Speare Shaker wrote:Inače newsflash za one neinformirane i posebno glupe.
Celibat nije odgovoran za seksualno predatorstvo zato jer praksa celibata dokazano s vremenom smanjuje libido.
Na taj način oni koji su skloni takvim objašnjenjima samo pokazuju s jedne strane opterećenost vlastitim seksualnim preferencijama, a s druge da su nasjeli na od znanosti dokazano pogrešna Freudova blebetanja koja danas zapravo niti ne spadaju u znanost nego u najboljem slučaju u filozofiju.
Druga je priča što su takva blebetanja široko prihvaćena u medijima i pop kulturi (filmska industrija), a to opet ima veze sa onim što sam naveo ranije: glupani misle da je stvarno samo ono što se vrti po medijima i u konačnici prelazi u pop kulturu.
Ako krenemo od pocetka ….. djecaci nakon dolaska u sjemeniste od prvih dana odrastanja budu suoceni sa jedne strane strogim rezimom zivota - rezimom koji zahteva potpunu posvecenost buducem pozivu, a s druge strane tihom zlostavljanjem i dominacojom starijih generacija. Dio njih ne izdrzi, odustane od daljneg skolovanja i priprema za svecenicki poziv, dio uspije u sebi naci snagu i ostati normalan, a dio od zlosavljanih postanu zlostavljaci…..
najprije prejudiciraš postojanje zlostavljanja u sjemeništu kao dio "odgojne sjemeništarske kulture" .. zlostavljanje među djecom postoji i izvan sjemeništa, već sam pisala o tome na primjeru moje djece pa bila ismijana na kultnixu ali to ne znači da takvu djecu itko prisiljava ili vrbuje da ostanu u sjemeništu
ne, ne prejudiciram ….. jednostavno je tako.....
Posto je tema o problemima RKC, ostvrt je bio na iste te pobleme.
Negdje tamo naprijed sam napisala da po zakonu vjerojatnosti nije istina da su problemi zlostavljanja toliko masovni u RKC, a toliko minorni u ostalim konfesijama.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Prije će to biti tvoja svetosavska sekta koja ima pedofile za svetceStanojko wrote:To onda znaci da su fratri jednostavno..satanisti?
orion wrote:metilda wrote:orion wrote:Speare Shaker wrote:Inače newsflash za one neinformirane i posebno glupe.
Negdje tamo naprijed sam napisala da po zakonu vjerojatnosti nije istina da su problemi zlostavljanja toliko masovni u RKC, a toliko minorni u ostalim konfesijama.
odakle znaš da je zlostavljanje u sjemeništima dio odgojne kulture sa profesorskih pozicija?
Guest- Guest
Ti si jedan bezobrazni popovski prefriganac i notorni lazljivecSpeare Shaker wrote:Sora wrote:Ima Melkior pravo
Niti jedna institucija NEMA TOLIKO PROBLEMA S PEDOFILIJOM.
Niti jedna , cak i ako uzmemo u obzir sve koje rade s djecom.
To je zbog objektivne okolnosti svećeničkog celibata i izoliranosti cijele te branše od normalne sexualnosti.
A to je iskljucivo CRKVENO INSTITUCIONSLNO PITANJE.
Zasto to Casanova nije jasno, nemam pojma.
To je notorna cinjenica.
To je notorna glupost pa i laž.
Naravno da ima institucija koje imaju puno više problema sa pedofilijom, počevši od državnih domova za nezbrinutu djecu (tri puta više pedofilije nego u Crkvi. Čak i u Irskoj) pa do onih religijskih, što je po uzoru na život proroka Muhameda posebno izraženo u islamu.
Druga je priča što to iz političko-aktivističkih razloga nije zanimljivo zapadnim medijima koji u skladu sa svojom ideologijom vode pravi jihad protiv institucije KC, a u svijest primitivnih glupana je ugrađeno kako nešto čega nema u medijima zapravo niti ne postoji.
Da bi soasio ugled crkve , nabrajaš druge.
Pa pizdamumaterina klekni i moli oprost .
Ne mogu skupljati po internetu PODATKE O ODŠTETAMA KOJE JE PLATILA KATOLICKA CRKVA PO SVIJETU ALI EVO SAMO JEDNA AMERICJA DRZAVA SE OVDJE NABODI
[size=40]Katolička crkva u Minesoti plaća 210 miliona dolara odštete ŽRTVAMA SEKSUALNOG NASILJA[/size]
[size=42]Odšteta i isprika crkve za zlostavljanje djece[/size]
Australsko povjerenstvo okončalo je petogodišnju istragu o seksualnom nasilju nad djecom u javnim i privatnim institucijama diljem Australije objavivši ga zajedno s čak 189 preporuka, uključujući i promjene zakona kojima se ne prijavljuje zlostavljanje kao kazneno djelo te obvezno izvješćivanje o priznanju zlostavljanja izrečenom tijekom ispovijedi. Povjerenstvo je objavilo kako smatra da Australska biskupska konferencija treba zatražiti od Vatikana razmatranje mogućnosti da celibat za svećenike bude dobrovoljan. “Istraga je razotkrila nacionalnu tragediju”, rekao je australski premijer Malcolm Turnbull i najavio odštetu žrtvama. Navodno je riječ o desetcima tisuća djece u privatnim i javnim ustanovama, pa tako i u Crkvi, a isprike je uputila i Katolička Crkva. Turnbull je pohvalio hrabrost žrtava koje su iznijele svoju priču.
Povjerenstvo ne može iznijeti točan broj jer oko 60 posto žrtava nikada nije prijavilo nasilje, ali procjenjuje da bi odštetu moglo dobiti njih 60.000. Australska Biskupska konferencija “vrlo ozbiljno” je primila rezultate istrage, ali ne može se obvezati na provedbu preporuke o obveznom prijavljivanju zlostavljanja ako o tome svećenik dozna tijekom ispovijedi. “U ime katoličkih biskupa i vjerskih vođa ponavljam našu bezuvjetnu ispriku za patnje i našu obvezu da se skrbimo da pravda bude zadovoljena”, rekao je Denis Hart, nadbiskup iz Melbournea. Pripadnici klera čine trećinu zlostavljača koje je povjerenstvo razotkrilo tijekom istrage, a sedam posto svih svećenika između 1950. i 2015. navodno je zlostavljalo djecu, objavljeno je u izvješću. H
Australsko povjerenstvo okončalo je petogodišnju istragu o seksualnom nasilju nad djecom u javnim i privatnim institucijama diljem Australije objavivši ga zajedno s čak 189 preporuka, uključujući i promjene zakona kojima se ne prijavljuje zlostavljanje kao kazneno djelo te obvezno izvješćivanje o priznanju zlostavljanja izrečenom tijekom ispovijedi. Povjerenstvo je objavilo kako smatra da Australska biskupska konferencija treba zatražiti od Vatikana razmatranje mogućnosti da celibat za svećenike bude dobrovoljan. “Istraga je razotkrila nacionalnu tragediju”, rekao je australski premijer Malcolm Turnbull i najavio odštetu žrtvama. Navodno je riječ o desetcima tisuća djece u privatnim i javnim ustanovama, pa tako i u Crkvi, a isprike je uputila i Katolička Crkva. Turnbull je pohvalio hrabrost žrtava koje su iznijele svoju priču.
Povjerenstvo ne može iznijeti točan broj jer oko 60 posto žrtava nikada nije prijavilo nasilje, ali procjenjuje da bi odštetu moglo dobiti njih 60.000. Australska Biskupska konferencija “vrlo ozbiljno” je primila rezultate istrage, ali ne može se obvezati na provedbu preporuke o obveznom prijavljivanju zlostavljanja ako o tome svećenik dozna tijekom ispovijedi. “U ime katoličkih biskupa i vjerskih vođa ponavljam našu bezuvjetnu ispriku za patnje i našu obvezu da se skrbimo da pravda bude zadovoljena”, rekao je Denis Hart, nadbiskup iz Melbournea. Pripadnici klera čine trećinu zlostavljača koje je povjerenstvo razotkrilo tijekom istrage, a sedam posto svih svećenika između 1950. i 2015. navodno je zlostavljalo djecu, objavljeno je u izvješću. H
Last edited by Sora on 27/8/2018, 11:48; edited 1 time in total
metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:orion wrote:Speare Shaker wrote:Inače newsflash za one neinformirane i posebno glupe.
odakle znaš da je zlostavljanje u sjemeništima dio odgojne kulture sa profesorskih pozicija?
Zakljucak je pogresan iz razloga sto nigdje nisam spomenula nastavni kadar kao zlostavljace, vec sam zlostavljanje povezala sa starijim generacijama sjemenistaraca. Nastavnom kadru zamjeram utoliko sto ne posvecuje dvoljno paznje tom problemu....zapravo, moje spoznaje datiraju u nedaleku proslost- ne tvrdim da danas nema pomaka na bolje.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Belgijska katolička crkva saopćila je u četvrtak da će zahtijevati od svećenika i klerika koji su seksualno zlostavljali djecu da plate odštete, čak i ako žrtve zatraže odštetu nakon što zastare njihove tužbe.
U najpotpunijoj reakciji na skandale koji su preplavili crkvu, ona je zatražila od žrtava da prvo podnesu tužbe pred civilnim vlastima, prenosi AP.
Crkva je, međutim, također saopćila kako je spremna da nametne kazne zlostavljačima od izvinjenja do finansijske odštete za novije slučajeve i one koji su toliko stari da ne mogu rezultirati sudskim procesima.
Biskup Guy Harpigny izjavio je da će crkva zadržati zlostavljače u svojim redovima, ali da će osigurati da oni više ne drže pozicije vlasti ili da kontaktiraju s vanjskim svijetom.
Tokom posljednje dvije godine više od 500 osoba pojavilo se sa svjedočenjima o seksualnim zlostavljanjima od katoličkog svećenstva tokom nekoliko decenija.
U najpotpunijoj reakciji na skandale koji su preplavili crkvu, ona je zatražila od žrtava da prvo podnesu tužbe pred civilnim vlastima, prenosi AP.
Crkva je, međutim, također saopćila kako je spremna da nametne kazne zlostavljačima od izvinjenja do finansijske odštete za novije slučajeve i one koji su toliko stari da ne mogu rezultirati sudskim procesima.
Biskup Guy Harpigny izjavio je da će crkva zadržati zlostavljače u svojim redovima, ali da će osigurati da oni više ne drže pozicije vlasti ili da kontaktiraju s vanjskim svijetom.
Tokom posljednje dvije godine više od 500 osoba pojavilo se sa svjedočenjima o seksualnim zlostavljanjima od katoličkog svećenstva tokom nekoliko decenija.
Pa to se već i u sjemeništu vidi tko je homoseksualne orijentacije, a tko nije. I da, mislim da je papa Ratzinger postrožio pravilnik za primanje kandidata u sjemeništa. Zabrana primanja homoseksualaca je postojala čini mi se, do 2. vatikanskog koncila, a onda je ukinuta.metilda wrote:melkior wrote:Najveća pogreška koju je Crkva učinila bilo je primanje velikog broja homoseksualaca u redove klera.
jel' ti zbilja misliš da su kod primanja na bogosloviju kandidati imali upitnik sa pitanjem o seksualnoj orijentaciji? daj, molim te, jasno je svima koji imaju oči da su udba kod nas a masoni i ostali protivnici KC infiltrirala svoje ljude u Crkvu da bi je oblatili .. uostalom ako čitaš Bibliju vidjet ćeš da u Otkrivenju Ivan govori o velikom otpadu od Crkve.. to se danas događa.. piše otprilike "trećina zvijezda bi pometena zmajevim repom i pade s neba" a odnosi se na svećenike koji su svjesno oblatili lice Crkve.. s obzirom na sve to, na glad, ratove, "narod s istoka" i potrese - moglo bi bit da je vrijeme blizu
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
[size=30]Austrija: Osam miliona eura odštete od katoličke crkve za žrtve zlostavljanja[/size]
Autor B. A. 18. 04. 2012. • 13:17
Komisija koja se bavi istragom seksualnog i fizičkog zlostavljanja za koje su odgovorni svećenici katoličke crkve u Austriji, odredila je osam miliona eura odštete za žrtve zlostavljanja.
Do 3. aprila komisiji su podnesene ukupno 1.244 žalbe, a 702 slučaja su razriješena, izjavila je na konferenciji za novinare predsjednica komisije Waltraud Klasnic.[/size]
Autor B. A. 18. 04. 2012. • 13:17
Veličina slova:
Komisija koja se bavi istragom seksualnog i fizičkog zlostavljanja za koje su odgovorni svećenici katoličke crkve u Austriji, odredila je osam miliona eura odštete za žrtve zlostavljanja.
Žrtva nasilja / Ilustracija
[size]Do 3. aprila komisiji su podnesene ukupno 1.244 žalbe, a 702 slučaja su razriješena, izjavila je na konferenciji za novinare predsjednica komisije Waltraud Klasnic.[/size]
Dakle AUSTRIJA 8 milijuna eura odštete MINESOTA 210 milijuna dolara odštete
NASUMIČNI IZBOR IZ SVIJETA
EEEJ
PA NIJE CUDO DA JE IRSKA KATOLICKA CRKVA BSNKROTIRALA
EEEJ
To sve masoni i komunisti, ovi, oni.Sora wrote:[size=30]Austrija: Osam miliona eura odštete od katoličke crkve za žrtve zlostavljanja[/size]
Autor B. A. 18. 04. 2012. • 13:17Veličina slova:
Komisija koja se bavi istragom seksualnog i fizičkog zlostavljanja za koje su odgovorni svećenici katoličke crkve u Austriji, odredila je osam miliona eura odštete za žrtve zlostavljanja.Žrtva nasilja / Ilustracija
Do 3. aprila komisiji su podnesene ukupno 1.244 žalbe, a 702 slučaja su razriješena, izjavila je na konferenciji za novinare predsjednica komisije Waltraud Klasnic.
2015-08-09
orion wrote:metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:orion wrote:
Zakljucak je pogresan iz razloga sto nigdje nisam spomenula nastavni kadar kao zlostavljace, vec sam zlostavljanje povezala sa starijim generacijama sjemenistaraca. Nastavnom kadru zamjeram utoliko sto ne posvecuje dvoljno paznje tom problemu....zapravo, moje spoznaje datiraju u nedaleku proslost- ne tvrdim da danas nema pomaka na bolje.
pogledaj boldano crveno.. zaključak je da strogost u odgoju proizvodi zlostavljače..
posvuda postoji zlostavljanje starijih generacija pa i vršnjaka..
proljetos sam prolazila ispred škole i vidim grupa djece cipelari jednog manjeg dječaka na podu.. ostali gledaju i ne miješaju se.. srećom jedan čovjek stao s automobilom i prekinuo ih .. tada.. misliš li da su profesori krivi za to cipelarenje.. i što mogu učiniti.. mogu samo i oni postati žrtve zlostavljanja u što sam se sama uvjerila na bliskoj osobi.. no to ne znači da opravdavam ni jedan ni drugi sustav.. jednostavno devoluramo i postajemo nasilnici.. o tome je često pisao jivashakti na nethaeru.. imao je i on svoje svijetle trenutke
Guest- Guest
Lol, Hrvati u nedostatku normalne, prave desničarske građansko-fsšističke stranke čine sve da zaštite Katoličku Crkvu od objeda i laži Zapadu se jebe za Katoličku Crkvu kao čuvara nekakvih tradicionalnih i kozervativnih vrednota jer njima kad pukne film ionako će svi glasati za NSDAP.
2015-08-09
pa neka sve bankrotiraju ako će se time osloboditi infiltriranih pedofilaSora wrote:Dakle AUSTRIJA 8 milijuna eura odštete MINESOTA 210 milijuna dolara odštete
EEEJ
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:Ti si jedan bezobrazni popovski prefriganac i notorni lazljivecSpeare Shaker wrote:Sora wrote:Ima Melkior pravo
Niti jedna institucija NEMA TOLIKO PROBLEMA S PEDOFILIJOM.
Niti jedna , cak i ako uzmemo u obzir sve koje rade s djecom.
To je zbog objektivne okolnosti svećeničkog celibata i izoliranosti cijele te branše od normalne sexualnosti.
A to je iskljucivo CRKVENO INSTITUCIONSLNO PITANJE.
Zasto to Casanova nije jasno, nemam pojma.
To je notorna cinjenica.
To je notorna glupost pa i laž.
Naravno da ima institucija koje imaju puno više problema sa pedofilijom, počevši od državnih domova za nezbrinutu djecu (tri puta više pedofilije nego u Crkvi. Čak i u Irskoj) pa do onih religijskih, što je po uzoru na život proroka Muhameda posebno izraženo u islamu.
Druga je priča što to iz političko-aktivističkih razloga nije zanimljivo zapadnim medijima koji u skladu sa svojom ideologijom vode pravi jihad protiv institucije KC, a u svijest primitivnih glupana je ugrađeno kako nešto čega nema u medijima zapravo niti ne postoji.
Da bi soasio ugled crkve , nabrajaš druge.
Pa pizdamumaterina klekni i moli oprost .
Ne mogu skupljati po internetu PODATKE O ODŠTETAMA KOJE JE PLATILA KATOLICKA CRKVA PO SVIJETU ALI EVO SAMO JEDNA AMERICJA DRZAVA SE OVDJE NABODI
[size=40]Katolička crkva u Minesoti plaća 210 miliona dolara odštete ŽRTVAMA SEKSUALNOG NASILJA[/size]
Što si ti, to ovdje svi znaju pa nemam potrebe nabrajati.
Moj post nije nikakvo opravdavanje Crkve nego upozorenja ne licemjerje takvih kao što si ti (kombinacija komunističkog i islamističkog totalitarizma) koji se kad je pedofilija u pitanju bave samo Crkvom, a o drugim institucijama u kojima je pedofilsko nasilje višestruko izraženije niti riječi.
No, to je dijelom opće histerije zapadnog političkog i kulturološkog mainstreama koji ima za cilj uništenje identiteta zapadnih nacija u svrhu promoviranja svog zločinačkog svjetonazora koji je kombinacija interesa najkrupnijeg kapitala i kulturološkog marksizma.
Guest- Guest
Nema pravo.Sora wrote:Ima Melkior pravo
Crkva nije izvorna jebačko-dječja institucija.
Točka!
Guest- Guest
Katolička crkva se lažno zalaže za zajedništvo vjernika. U praksi to zajedništvo svih vjernika je nemoguće. Kako očekivati od svećenika koji nije pedofil, ali zna da mu kolega dira djecu, prijavi za kazneno djelo ili barem biskupu? Pa s tim kolegom je zajednički studirao, možda išao s njim zajedno u sjemenište, s njim provodi 24 sata dnevno 7 dana tjedno, godinama. Dijele zajedničke političke i ideološke stavove, raspravljali zajedno o filozofiji i smislu života,, taj svećenik koji šuti i okreće glavu od ovoga što mu radi kolega smatra svojom obitelji. Svojom pravom obitelji ne smatra ni tebe ni mene, već tog s kojim dijeli zajednički svećenički poziv, zajedničke svakodnevne brige i probleme. I to je razumljivo. Štiti svojeg u odnosu na vanjski svijet koji je "protiv nas". Svatko čuva svoga. Ti i ja smo samo stado koje mora šutjeti i kad ga ne vode pastiri već vukovi preobučeni u pastire. O da, povijest je puna vukova preobučenih u pastire koji su okretali janjce na ražnju ili ih prodavali drugima za razumnu cijenu. Nemoguće je zajedništvo sa svakim tko sebe smatra katolikom, bez obzira na nauk Katoličke crkve. Moje zajedništvo vjernika počinje na ulaznim vratima župne crkve i završava na oltaru. Onoliko koliko ljudi stane u moju, ne preveliku župnu crkvu, toliko je široko i veliko moje zajedništvo.cassanowa wrote:Nema pravo.Sora wrote:Ima Melkior pravo
Točka!
Kler je izdao svoje stado. Primjeri iz SAD-a, Australije, Irske pokazuju da je kler izdao svoje stado. I to ne godinama, nego desetljećima. Apsolutno nemamo pojma hoće li izbiti kakva slična afera u jednoj katoličkoj Poljskoj. Ja mogu braniti samo svog župnika i mogu reći za njega da je krasna osoba i požrtvovan svećenik. I dok god ne dira djecu, boli me briga ima li ljubavnicu ili izvanbračnu djecu. Ako se nešto sustavno prešućuje i zataškava, pedofila prebacuje tek kad pukne afera, iz jedne župe u drugu, gdje mu se dalje dopušta rad s pastvom, onda je to sudjelovanje u zločinu. Nedavna priznanja žrtava u SAD-u su gnjusna, svećenik je silovao sedmogodišnju curicu nakon operacije.
2015-08-09
Uglavnom, melkior je u krivu...melkior wrote:Katolička crkva se lažno zalaže za zajedništvo vjernika. U praksi to zajedništvo svih vjernika je nemoguće. Kako očekivati od svećenika koji nije pedofil, ali zna da mu kolega dira djecu, prijavi za kazneno djelo ili barem biskupu? Pa s tim kolegom je zajednički studirao, možda išao s njim zajedno u sjemenište, s njim provodi 24 sata dnevno 7 dana tjedno, godinama. Dijele zajedničke političke i ideološke stavove, raspravljali zajedno o filozofiji i smislu života,, taj svećenik koji šuti i okreće glavu od ovoga što mu radi kolega smatra svojom obitelji. Svojom pravom obitelji ne smatra ni tebe ni mene, već tog s kojim dijeli zajednički svećenički poziv, zajedničke svakodnevne brige i probleme. I to je razumljivo. Štiti svojeg u odnosu na vanjski svijet koji je "protiv nas". Svatko čuva svoga. Ti i ja smo samo stado koje mora šutjeti i kad ga ne vode pastiri već vukovi preobučeni u pastire. O da, povijest je puna vukova preobučenih u pastire koji su okretali janjce na ražnju ili ih prodavali drugima za razumnu cijenu. Nemoguće je zajedništvo sa svakim tko sebe smatra katolikom, bez obzira na nauk Katoličke crkve. Moje zajedništvo vjernika počinje na ulaznim vratima župne crkve i završava na oltaru. Onoliko koliko ljudi stane u moju, ne preveliku župnu crkvu, toliko je široko i veliko moje zajedništvo.cassanowa wrote:Nema pravo.Sora wrote:Ima Melkior pravo
Točka!
Kler je izdao svoje stado. Primjeri iz SAD-a, Australije, Irske pokazuju da je kler izdao svoje stado. I to ne godinama, nego desetljećima. Apsolutno nemamo pojma hoće li izbiti kakva slična afera u jednoj katoličkoj Poljskoj. Ja mogu braniti samo svog župnika i mogu reći za njega da je krasna osoba i požrtvovan svećenik. I dok god ne dira djecu, boli me briga ima li ljubavnicu ili izvanbračnu djecu. Ako se nešto sustavno prešućuje i zataškava, pedofila prebacuje tek kad pukne afera, iz jedne župe u drugu, gdje mu se dalje dopušta rad s pastvom, onda je to sudjelovanje u zločinu. Nedavna priznanja žrtava u SAD-u su gnjusna, svećenik je silovao sedmogodišnju curicu nakon operacije.
Guest- Guest
Sora wrote:Je Metilda
SAMO POZITIVNO ...
pa to što sam napisala i jest pozitivno samo što si ti glupa lažljivica koja to ne razumije a i to kako sam te nazvala je samo pozitivno prema onome što si zalužila
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Imam Sayyid M. Syeed: “This pope is our pope.”
» Mother Teresa Canonized as a Saint by Pope Francis
» Pope Francis to speak at Clinton Global Initiative
» Putin to meet Pope in move that could pave way for historic Russia trip
» Pope Francis invites religious, political leaders to sign ‘Global Pact’ for ‘new humanism
» Mother Teresa Canonized as a Saint by Pope Francis
» Pope Francis to speak at Clinton Global Initiative
» Putin to meet Pope in move that could pave way for historic Russia trip
» Pope Francis invites religious, political leaders to sign ‘Global Pact’ for ‘new humanism
Page 4 of 5