ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nope to the Pope

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Nope to the Pope  - Page 3 Empty Re: Nope to the Pope

Post by melkior 26/8/2018, 23:29

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
tre wrote:
melkior wrote:
Jesu li klerikalci svih religija sjebani u glavu i teški prikriveni perverznjaci, a uz to još i društveni paraziti?

Zašto samo klerici??? Pa na klerike otpada možda 1-3%, ostalo su doktori, odgajatelji, rodbina....
Drugim riječima, svi jebu djecu. Samo Crkva ima razvijene mehanizme da to radi na institucionalnoj razini.
Crkva je prva prava, izvorna jebačko-dječja institucija  farao
Da li iz tog razloga postoje isključivo muške i isključivo ženske vjerske škole?  :bless  Jeste li kad čuli za kakvu mješovitu vjersku školu? I osnovne i srednje vjerske škole sve isključivo muške ili ženske...
Ispravite me ako griješim...

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2018, 23:35

melkior wrote:Crkva je prva prava, izvorna jebačko-dječja institucija  farao
I ja sam dio Crkve. Oš reć da i ja jebem djecu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 26/8/2018, 23:35

Kad ti ga ućeram zguza, ima da pjevaš C 3  B-)
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 26/8/2018, 23:40

cassanowa wrote:
Razlika između odgajatelja u gradskom vrtiću i nekog klerika pedofila jest u tome što ravnatelj gradskog vrtića će promptno pedofilu odgajatelju u gradskom vrtiću dati otkaz i prijaviti kazneno djelo, a klerika će zaštiti njegovi nadređeni sve do biskupske razine i u najgorem slučaju premjestiti u drugi vrtić, pardon župu. A i svi oni koji to nisu radili ali su to znali su šutjeli i okretali glavu na drugu stranu. I tako desetljećima.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2018, 23:41

melkior wrote:
cassanowa wrote:
Razlika između odgajatelja u gradskom vrtiću i nekog klerika pedofila jest u tome što ravnatelj gradskog vrtića će promptno pedofilu odgajatelju u gradskom vrtiću dati otkaz i prijaviti kazneno djelo, a klerika će zaštiti njegovi nadređeni sve do biskupske razine i u najgorem slučaju premjestiti u drugi vrtić, pardon župu. A i svi oni koji to nisu radili ali su to znali su šutjeli i okretali glavu na drugu stranu. I tako desetljećima.
Nisi mi odgovorio...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 26/8/2018, 23:46

melkior wrote:
cassanowa wrote:
A dobro, nije da su samo jebali djecu, znali su je i prodavat a majkama lagat da su umrla, kao u Francovoj Španjolskoj. Ne, nisu to radili svećenici, nego samo časne sestre. To je mentalni sklop čuvara harema:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 26/8/2018, 23:49

cassanowa wrote:
melkior wrote:
cassanowa wrote:
Nisi mi odgovorio...
I ja sam Crkva. Jesam li ja pedofil? Crkva je zaboravila na Stari zavjet. Krv za krv.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2018, 23:50

melkior wrote:
cassanowa wrote:
melkior wrote:
cassanowa wrote:
Nisi mi odgovorio...
I ja sam Crkva. Jesam li ja pedofil? Crkva je zaboravila na Stari zavjet. Krv za krv.
Opet mi nisi odgovorio...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 26/8/2018, 23:54

cassanowa wrote:
melkior wrote:
cassanowa wrote:
melkior wrote:
cassanowa wrote:
Nisi mi odgovorio...
Ne znam, reci ti meni. Jebeš li?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2018, 23:56

melkior wrote:
cassanowa wrote:
melkior wrote:
cassanowa wrote:
melkior wrote:
Nisi mi odgovorio...
Onda što pišeš gluposti, kad ne znaš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 27/8/2018, 00:01

cassanowa wrote:
melkior wrote:
cassanowa wrote:
melkior wrote:
cassanowa wrote:
Nisi mi odgovorio...
Onda što pišeš gluposti, kad ne znaš?
Kakvo pitanje, takav odgovor. Crkva se ne percipira kroz laike, nego kroz kler. Ti možeš odgovarati za sebe i za one koji su ti povjereni. Ja mogu odgovarati za sebe i za one koji su mi povjereni. Ili ako smo svi Crkva, ajmo onda ukinuti hijerarhiju. Ne bi išlo? E pa hijerarhija je odgovorna za Crkvu i one koji su joj povjereni.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 00:12

melkior wrote:Kakvo pitanje, takav odgovor. Crkva se ne percipira kroz laike, nego kroz kler. Ti možeš odgovarati za sebe i za one koji su ti povjereni. Ja mogu odgovarati za sebe i za one koji su mi povjereni. Ili ako smo svi Crkva, ajmo onda ukinuti hijerarhiju. Ne bi išlo? E pa hijerarhija je odgovorna za Crkvu i one koji su joj povjereni.
Ti si napisao "Crkva je prva prava, izvorna jebačko-dječja institucija". To je glupost.
Ti si zadrt.
Smisao Crkve nije jebavanje djece. Nije zbog toga osnovana.
Pedofil je pedofil u bilo kojoj instituciji ili zajednici...a ti si se uhvatio isključivo crkve. Ogromna većina klera nisu pedofili. Možeš reći da među njima ima pedofila, ali reći da je Crkva izvorna jebačko-dječja institucija, može samo nerazumna osoba.
I Crkva se percipira kroz svaki njen segment. Vjernici ne idu u crkvu radi klera...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 27/8/2018, 07:16

Ima Melkior pravo 
Niti jedna institucija NEMA TOLIKO PROBLEMA S PEDOFILIJOM. 

Niti jedna , cak i ako uzmemo u obzir sve koje rade s djecom. 

To je zbog objektivne okolnosti svećeničkog celibata i izoliranosti cijele te branše od normalne sexualnosti. 
A to je iskljucivo CRKVENO INSTITUCIONSLNO PITANJE. 

Zasto to Casanova nije jasno, nemam pojma. 
To je notorna cinjenica.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 08:50

Sora wrote:Ima Melkior pravo 
Niti jedna institucija NEMA TOLIKO PROBLEMA S PEDOFILIJOM. 

Niti jedna , cak i ako uzmemo u obzir sve koje rade s djecom. 

To je zbog objektivne okolnosti svećeničkog celibata i izoliranosti cijele te branše od normalne sexualnosti. 
A to je iskljucivo CRKVENO INSTITUCIONSLNO PITANJE. 

Zasto to Casanova nije jasno, nemam pojma. 
To je notorna cinjenica.

To je notorna glupost pa i laž.
Naravno da ima institucija koje imaju puno više problema sa pedofilijom, počevši od državnih domova za nezbrinutu djecu (tri puta više pedofilije nego u Crkvi. Čak i u Irskoj) pa do onih religijskih, što je po uzoru na život proroka Muhameda posebno izraženo u islamu.
Druga je priča što to iz političko-aktivističkih razloga nije zanimljivo zapadnim medijima koji u skladu sa svojom ideologijom vode pravi jihad protiv institucije KC, a u svijest primitivnih glupana je ugrađeno kako nešto čega nema u medijima zapravo niti ne postoji.

Last edited by Speare Shaker on 27/8/2018, 08:56; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 08:55

Inače newsflash za one neinformirane i posebno glupe.
Celibat nije odgovoran za seksualno predatorstvo zato jer praksa celibata dokazano s vremenom smanjuje libido.
Na taj način oni koji su skloni takvim objašnjenjima samo pokazuju s jedne strane opterećenost vlastitim seksualnim preferencijama, a s druge da su nasjeli na od znanosti dokazano pogrešna Freudova blebetanja koja danas zapravo niti ne spadaju u znanost nego u najboljem slučaju u filozofiju.
Druga je priča što su takva blebetanja široko prihvaćena u medijima i pop kulturi (filmska industrija), a to opet ima veze sa onim što sam naveo ranije: glupani misle da je stvarno samo ono što se vrti po medijima i u konačnici prelazi u pop kulturu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko 27/8/2018, 08:57

To onda znaci da su fratri jednostavno..satanisti?

2014-05-05

Back to top Go down

Post by melkior 27/8/2018, 11:03

Speare Shaker wrote:Inače newsflash za one neinformirane i posebno glupe.
Celibat nije odgovoran za seksualno predatorstvo zato jer praksa celibata dokazano s vremenom smanjuje libido.
Na taj način oni koji su skloni takvim objašnjenjima samo pokazuju s jedne strane opterećenost vlastitim seksualnim preferencijama, a s druge da su nasjeli na od znanosti dokazano pogrešna Freudova blebetanja koja danas zapravo niti ne spadaju u znanost nego u najboljem slučaju u filozofiju.
Druga je priča što su takva blebetanja široko prihvaćena u medijima i pop kulturi (filmska industrija), a to opet ima veze sa onim što sam naveo ranije: glupani misle da je stvarno samo ono što se vrti po medijima i u konačnici prelazi u pop kulturu.
Najveća pogreška koju je Crkva učinila bilo je primanje velikog broja homoseksualaca u redove klera. Heteroseksualni svećenik ako se već ne može suzdržati, sredit će si ljubavnicu ili će otići kurvi, ali neće dirat djecu. Primanje velikog broja homoseksualaca u svećenički red posljedica je pak, velikog otpada od vjere u čitavom zapadnom svijetu. Crkva jednostavno nema dovoljan broj svećeničkog kadra. Ne zamjeram niti jednom svećeniku koji ima vanbračnu djecu. Crkva sama ima vrlo restriktivan seksualni moral kojeg nameće drugima, a i sebi samoj, a koji je u suštini protivan ljudskoj naravi, i kojeg je teško obdržavati, što onda rezultira patnjom za sve kad se dogodi pad. A i jedan takav ili nekoliko njih zasjeni sve ono dobro koje Crkva inače čini. Tim više jer velika većina ljudi ima blagi otklon ili indignaciju prema onome što Crkva naučava kada je seks u pitanju, a i sami su, ako već ne žrtve pedofilije, onda žrtve restriktivnog prisilnog odgoja barem u nekoj fazi (vjerojatno mlađoj) svog života (posebno se odnosi na starije generacije), što onda, prilikom izlaska na vidjelo većih seksualnih skandala katolikog klera, izaziva bijes javnosti koji čak nije tolikopovezan s konkretnom djecom žrtvama pedofilije, već se u njima aktivira ponovno pronađeni pubertetski bunt  protiv nametnutih pravila i restrikcija, autoriteta, itd. Tako Crkvi na neki način, dolazi na naplatu neiživljeni bijes odraslih ljudi koji u mlađim danima, nisu imali dovoljno snage ni hrabrosti, suprotstaviti se institucionalnom ne seksualnom, već mentalnom zlostavljanju u vrijeme kad su bili mladi, možda išli u kakvu strogu školu po kršćanskim načelima, a u to vrijeme hormoni prirodno divljaju. Bez obzira na početne predrasude o zapadnjacima kao seksualno nemoralnima i previše liberalnima, u skladu sa strogim protestantskim moralom, prosječni zapadnjak nema bogat i ispunjen seksualni život, a sam grijeh doživljavaju ozbiljnije nego lascivni mediteranski mentalitet Talijana, Grka i Španjolaca koji su svi odreda, veliki ženskaroši i vole život, a formalno poštuju crkvene autoritete i tradiciju, za razliku od zapadnjaka kojima je na prvom mjestu red, rad i discipina. Pa nije ni čudo da je protestantska revolucija nastala na hladnom Sjeveru zbog indulgencije, a e na inače temperamentnom i uvijek za grijeh spremnom Jugu. Najveći broj žena/vještica na lomačama spalili su upravo protestanti, a ne kako se obično smatra, crkvena, katolička inkvizicija. Moralna i duhovna korupcija na Zapadu i Sjeveru se uvijek skuplje plaćala nego na Jugu. Pa i naši suvremeni domaći zatvori (a i talijanski i španjolski) su mila majka u odnosu na britanske i američke, a da ne govorimo o tome kako se na Zapadu u pravosudnoj praksi tretiraju prometni prekršaji pa i oni sa smrtnom posljedicom u odnosu na one kod nas (i općenito na Jugu). U katoličkoj kulturi Južnjaka svi su grešnici, zbog čega grijeh nije problem. Na Zapadu i Sjeveru grijeh jest problem, i zato Sjever ima više problema sa papom i crkvenim klerom nego Jug. Ta razlika u mentalitetu se uostalom, vidi i u strogoj estetici u arhitekturi Sjevera i Zapada, u odnosu na razigrani Mediteran. Gotika je stil Zapada i nije se puno zadržala u zemljama Mediterana. Nema puno gotičkih katedrala ni crkava ni gradskih vijećnica u Španjolskoj, Italiji, Hrvatskoj. Mediteran je radije iz romanike odmah uskočio u renesansu. Nekakva stremljenja visinama na Mediteranu nikada nisu postojala. Oni vole kupole, šarene slike i freske, debele anđelčiće i bucmaste renesansne fratre koji hoće i popit i pojest, jer su blisku puku, jer su ljudi iz naroda i za narod. Na Zapadu o funkcionira malo drugačije. Nema puno romanike, a ni renesansa ni barok im nije drag, već iz gotike prelaze u strogi klasicizam, a iz klasicizma i njegovih strogih formi u secesiju pa onda u nebodere. Neboderi su moderne gotičke katedrale, s tom razlikom šo su neboderi posvećeni ljudskom a ne božanskom duhu, i neslućenim mogućnostima koje čovjek može ostvariti (ali tek kad se riješi Boga može i ostvariti, skupa s njegovim zastarjelim moralom i grijehom kojim se čovjeka drži u  pokornosti, ropstvu i vječnom božanskom reketu. Jug nema problem s reketom ni moralnom ucjenom, jer tradicionalno, nema problema ni s mafijom. Dapače, na Jugu se ni nezna gdje završava Crkva a počinje mafija, ni gdje završava mafija a počinje Crkva. Na zapadu ne vole ni Crkvu ni mafiju. Ni Boga, ni grijeh ni korupciju. Ni crkvenu pedofiliju.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:09

melkior wrote:Najveća pogreška koju je Crkva učinila bilo je primanje velikog broja homoseksualaca u redove klera.

jel' ti zbilja misliš da su kod primanja na bogosloviju kandidati imali upitnik sa pitanjem o seksualnoj orijentaciji? daj, molim te, jasno je svima koji imaju oči da su udba kod nas a masoni i ostali protivnici KC infiltrirala svoje ljude u Crkvu da bi je oblatili .. uostalom ako čitaš Bibliju vidjet ćeš da u Otkrivenju Ivan govori o velikom otpadu od Crkve.. to se danas događa.. piše otprilike "trećina zvijezda bi pometena zmajevim repom i pade s neba" a odnosi se na svećenike koji su svjesno oblatili lice Crkve.. s obzirom na sve to, na glad, ratove, "narod s istoka" i potrese - moglo bi bit da je vrijeme blizu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:10

cassanowa wrote:

melkior se malo pogubio, čini se da je dio henokove sekte
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by orion 27/8/2018, 11:15

Ako krenemo od pocetka ….. djecaci nakon dolaska u sjemeniste od prvih dana odrastanja budu suoceni  sa jedne strane strogim rezimom zivota - rezimom koji zahteva potpunu posvecenost buducem pozivu, a s druge strane tihom zlostavljanjem i dominacojom starijih generacija. Dio njih ne izdrzi, odustane od daljneg skolovanja i priprema za svecenicki poziv, dio uspije u sebi naci snagu i ostati normalan, a dio od zlosavljanih postanu zlostavljaci…..

- i nije napisano zakljucak zbog filanja medija ………
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:20

orion wrote:

Ako krenemo od pocetka ….. djecaci nakon dolaska u sjemeniste od prvih dana odrastanja budu suoceni  sa jedne strane strogim rezimom zivota - rezimom koji zahteva potpunu posvecenost buducem pozivu, a s druge strane tihom zlostavljanjem i dominacojom starijih generacija. Dio njih ne izdrzi, odustane od daljneg skolovanja i priprema za svecenicki poziv, dio uspije u sebi naci snagu i ostati normalan, a dio od zlosavljanih postanu zlostavljaci…..

- i nije napisano zakljucak zbog filanja medija ………

najprije prejudiciraš postojanje zlostavljanja u sjemeništu kao dio "odgojne sjemeništarske kulture" .. zlostavljanje među djecom postoji i izvan sjemeništa, već sam pisala o tome na primjeru moje djece pa bila ismijana na kultnixu ali to ne znači da takvu djecu itko prisiljava ili vrbuje da ostanu u sjemeništu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics