Retko iskren Srbin :)
Page 1 of 1
Retko iskren Srbin :)
Poruka Beograda
Dačić: Razgraničenje o kojem priča Dodik nije tema dnevnog reda, poštujemo BiH s dva entiteta
Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Ministar vanjskih poslova Republike Srbije Ivica Dačić izjavio je kako razgraničenje u BiH, o kojem govori predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik, za Srbiju uopće nije tema dnevnog reda.
"To znači da smo za očuvanje teritorijalnog integriteta BiH i ravnopravnosti naroda i entiteta. Svaki mogući dogovor tri naroda i dva entiteta mi ćemo poštovati, u ovom trenutku ta tema nije na dnevnom redu", rekao je Dačić, a prenosi Tanjug.
Dačić: Razgraničenje o kojem priča Dodik nije tema dnevnog reda, poštujemo BiH s dva entiteta
Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Ministar vanjskih poslova Republike Srbije Ivica Dačić izjavio je kako razgraničenje u BiH, o kojem govori predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik, za Srbiju uopće nije tema dnevnog reda.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Upitan koliko su realne izjave Dodika da osim razgraničenja na Kosovu tema treba da bude i razgraničenje u BiH, Dačić je rekao da je Srbija garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i da želi najbolje moguće odnose sa BiH i stabilnost u regionu."To znači da smo za očuvanje teritorijalnog integriteta BiH i ravnopravnosti naroda i entiteta. Svaki mogući dogovor tri naroda i dva entiteta mi ćemo poštovati, u ovom trenutku ta tema nije na dnevnom redu", rekao je Dačić, a prenosi Tanjug.
Re: Retko iskren Srbin :)
Naglasak je na "u ovom trenutku", ali to glupi bosanci preskoče,Eroo wrote:.
"To znači da smo za očuvanje teritorijalnog integriteta BiH i ravnopravnosti naroda i entiteta. Svaki mogući dogovor tri naroda i dva entiteta mi ćemo poštovati, u ovom trenutku ta tema nije na dnevnom redu", rekao je Dačić, a prenosi Tanjug.
ako im je preskakanje u interesu. .
Ovo " u ovom trenutku" je od mene prepisao. Iskoristio sam to u jednoj analizi kad sam
napisao da konstrukcija "u ovom trenutku ima zadovoljivu sigurnost", a korozija s vremenom
nije bila moj problem. Prijatelja sam zaštitio, jebiga...Ništa nisam slagao, ali nisam ni sve rekao.
napisao da konstrukcija "u ovom trenutku ima zadovoljivu sigurnost", a korozija s vremenom
nije bila moj problem. Prijatelja sam zaštitio, jebiga...Ništa nisam slagao, ali nisam ni sve rekao.
Kuferče ništa nije slagao, ali nije ni rekao sve.
Kad sredi (kakogod) šiptare tada će reći ostalo.
Kad sredi (kakogod) šiptare tada će reći ostalo.
Similar topics
» LEČI RAK, ŠTITI OD RADIJACIJE I PODIŽE LIBIDO: Najzdravija biljka na svetu, a retko nam je na stolu
» Trumpika opet iskren
» milan babić ....iskren?
» Božo, budi malo iskren - ovo je klasična koalicija MOST-a i HDZ-a
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Trumpika opet iskren
» milan babić ....iskren?
» Božo, budi malo iskren - ovo je klasična koalicija MOST-a i HDZ-a
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 1 of 1