ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Retko iskren Srbin :)

Go down

Retko iskren Srbin :) Empty Retko iskren Srbin :)

Post by Eroo 23/8/2018, 16:18

Poruka Beograda

Dačić: Razgraničenje o kojem priča Dodik nije tema dnevnog reda, poštujemo BiH s dva entiteta

Klix.ba

Retko iskren Srbin :) B_180823080
Foto: EPA-EFE
Ministar vanjskih poslova Republike Srbije Ivica Dačić izjavio je kako razgraničenje u BiH, o kojem govori predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik, za Srbiju uopće nije tema dnevnog reda.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Upitan koliko su realne izjave Dodika da osim razgraničenja na Kosovu tema treba da bude i razgraničenje u BiH, Dačić je rekao da je Srbija garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i da želi najbolje moguće odnose sa BiH i stabilnost u regionu.

"To znači da smo za očuvanje teritorijalnog integriteta BiH i ravnopravnosti naroda i entiteta. Svaki mogući dogovor tri naroda i dva entiteta mi ćemo poštovati, u ovom trenutku ta tema nije na dnevnom redu", rekao je Dačić, a prenosi Tanjug.

2016-07-22

Back to top Go down

Retko iskren Srbin :) Empty Re: Retko iskren Srbin :)

Post by Eroo 23/8/2018, 16:20

Eroo wrote:.

"To znači da smo za očuvanje teritorijalnog integriteta BiH i ravnopravnosti naroda i entiteta. Svaki mogući dogovor tri naroda i dva entiteta mi ćemo poštovati, u ovom trenutku ta tema nije na dnevnom redu", rekao je Dačić, a prenosi Tanjug.
Naglasak je na "u ovom trenutku", ali to glupi bosanci preskoče,
ako im je preskakanje u interesu. . :^0

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 23/8/2018, 18:22

Ovo " u ovom trenutku" je od mene prepisao. Iskoristio sam to u jednoj analizi kad sam
 napisao da konstrukcija "u ovom trenutku ima zadovoljivu sigurnost", a korozija s vremenom
nije bila moj problem. Prijatelja sam zaštitio, jebiga...Ništa nisam slagao, ali nisam ni sve rekao.  :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 23/8/2018, 18:30

Kuferče ništa nije slagao, ali nije ni rekao sve. 
Kad sredi (kakogod) šiptare tada će reći ostalo. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics