nisam propustio nego mi godisnji , ka ono
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: nisam propustio nego mi godisnji , ka ono
Hahahahahahahahahahahaha... Bravo, provalila si me!Sora wrote:Ti si potencijslni silovateljStanojko wrote:a?Sora wrote:TvojaStanojko wrote:Jebi ga, sta ti je ta potisnuta seksualnost...cudo jedno...
Kretinjo
Tvoja ..:kidd:
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ha haStanojko wrote:Hahahahahahahahahahahaha... Bravo, provalila si me!Sora wrote:Ti si potencijslni silovateljStanojko wrote:a?Sora wrote:TvojaStanojko wrote:Jebi ga, sta ti je ta potisnuta seksualnost...cudo jedno...
Kretinjo
Zajebavam se
Kuzim ja na kog se odnose frustracije
Na MUTILDU
ONA MORA SVE POPU RECI, ako da picke a bas ono iz užitka a ne da zacne
A onda pop ..
Itd
Jel tak nastaju frustracije . Ha ?
Predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić uputio je u srijedu poruku na početku školske, u kojoj ističe kako funkcionalni pristup obrazovanju ne postavlja pitanje o cilju i smislu života i o tome komu on pripada, niti o svrsi učenikovih nastojanja i rada.
"Funkcionalni pristup obrazovanju i vjera u mjerljivost takva obrazovnoga procesa, božanstvo je neoliberalnoga mita", naglasio je mons. Hranić.
Dok suvremena škola želi stvoriti „kompetentnoga učenika", kaže nadbiskuš Hranić, taj učenik kao da postaje nesposobnim „sve svoje povjerenje staviti u Boga te se svojim stvaralaštvom potvrđivati kao biće odnosa".
Smatra kako u takvu okruženju vjeronauk u školi postaje jedinom oazom mogućega susreta učenika sa svetim, odnosno s Bogom.
"Vjeronauk u školi, zajedno sa župnom katehezom, želi govoriti o ljepoti čovjeka i njegova dostojanstva", napominje i dodaje kako Crkva želi da učenici i vjernici zavole ono što jesu.
"Crkva je svjesna da u ovom trenutku škola ne nudi i ne daje cjeloviti odgovor na pitanje tko je zapravo učenik, a time ni odgovor na pitanje tko je doista čovjek", napominje nadbiskup i dodaje kako procesi individualizacije i globalizacije ne dopuštaju zadirati u vrijednosni sustav učenika, njegovo tumačenje ili, pak, u njegovu preobrazbu.
Na taj se način, poručuje nadbiskup, mladoga čovjeka čak iskorjenjuje iz 'zemlje' iz koje je izrastao.
"Crkva želi izgraditi kuću 'na stijeni' u kojoj mjesto mogu naći svi koji vjeruju u Boga ili ga traže", ističe predsjednik predsjednika Vijeća HBK-a za katehizaciju i novu evangelizaciju te dodaje kako ne postoji cjeloviti identitet bez naše pripadnosti Božjem narodu.
katolicka djamahirija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:
katolicka djamahirija
Soros.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
katolicka djamahirija
Soros.
kamen papir skare
2014-04-12
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
katolicka djamahirija
Soros.
kamen papir skare
Duga, dildo, tamponi.
Guest- Guest
Sora wrote:Ha haStanojko wrote:Hahahahahahahahahahahaha... Bravo, provalila si me!Sora wrote:Ti si potencijslni silovateljStanojko wrote:a?Sora wrote:
Tvoja
Kretinjo
Zajebavam se
Na MUTILDU
A onda pop ..
Itd
kćeri Božja, ja tebi lijepo a ti mene ogovaraš s drugima.. nemaš hrabrosti reći mi u facu...
Guest- Guest
zatucanost , vukojebina , strah od nepoznatog , nizak IQ , podanicki mentalitetSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
katolicka djamahirija
Soros.
kamen papir skare
Duga, dildo, tamponi.
2014-04-12
debotoijusto wrote:zatucanost , vukojebina , strah od nepoznatog , nizak IQ , podanicki mentalitetSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
katolicka djamahirija
Soros.
kamen papir skare
Duga, dildo, tamponi.
Reče pristalica teorije ravne Zemlje.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:zatucanost , vukojebina , strah od nepoznatog , nizak IQ , podanicki mentalitetSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:
Soros.
kamen papir skare
Duga, dildo, tamponi.
zamijenio si me s nekim drugim , na prici sam da zemlja suplja i porodjenje djetica usred vrime godista
nemoj da se to vise ponovi
2014-04-12
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:zatucanost , vukojebina , strah od nepoznatog , nizak IQ , podanicki mentalitetSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
kamen papir skare
Duga, dildo, tamponi.
zamijenio si me s nekim drugim
Nisam. Toliko su pun pameti da ti na dupe izlazi.
Guest- Guest
Molimo se Gospodinu da našu grješnu drugaricu čim prije pozove iz ove doline suza...metilda wrote:Sora wrote:Ha haStanojko wrote:Hahahahahahahahahahahaha... Bravo, provalila si me!Sora wrote:Ti si potencijslni silovateljStanojko wrote:
a?
Zajebavam se
Na MUTILDU
A onda pop ..
Itd
kćeri Božja, ja tebi lijepo a ti mene ogovaraš s drugima.. nemaš hrabrosti reći mi u facu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Sreća nema boga
Jer vi ste u stanju to mu pripomoći
Srecom, budale cekaju i vjeruju u cudo
Jer vi ste u stanju to mu pripomoći
Srecom, budale cekaju i vjeruju u cudo
Koje su to budalastinedebotoijusto wrote:Predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić uputio je u srijedu poruku na početku školske, u kojoj ističe kako funkcionalni pristup obrazovanju ne postavlja pitanje o cilju i smislu života i o tome komu on pripada, niti o svrsi učenikovih nastojanja i rada.
"Funkcionalni pristup obrazovanju i vjera u mjerljivost takva obrazovnoga procesa, božanstvo je neoliberalnoga mita", naglasio je mons. Hranić.
Dok suvremena škola želi stvoriti „kompetentnoga učenika", kaže nadbiskuš Hranić, taj učenik kao da postaje nesposobnim „sve svoje povjerenje staviti u Boga te se svojim stvaralaštvom potvrđivati kao biće odnosa".
Smatra kako u takvu okruženju vjeronauk u školi postaje jedinom oazom mogućega susreta učenika sa svetim, odnosno s Bogom.
"Vjeronauk u školi, zajedno sa župnom katehezom, želi govoriti o ljepoti čovjeka i njegova dostojanstva", napominje i dodaje kako Crkva želi da učenici i vjernici zavole ono što jesu.
"Crkva je svjesna da u ovom trenutku škola ne nudi i ne daje cjeloviti odgovor na pitanje tko je zapravo učenik, a time ni odgovor na pitanje tko je doista čovjek", napominje nadbiskup i dodaje kako procesi individualizacije i globalizacije ne dopuštaju zadirati u vrijednosni sustav učenika, njegovo tumačenje ili, pak, u njegovu preobrazbu.
Na taj se način, poručuje nadbiskup, mladoga čovjeka čak iskorjenjuje iz 'zemlje' iz koje je izrastao.
"Crkva želi izgraditi kuću 'na stijeni' u kojoj mjesto mogu naći svi koji vjeruju u Boga ili ga traže", ističe predsjednik predsjednika Vijeća HBK-a za katehizaciju i novu evangelizaciju te dodaje kako ne postoji cjeloviti identitet bez naše pripadnosti Božjem narodu.
katolicka djamahirija
Drek na šibici ima vise sadrzaja i smisla
Halo
Odnosi s Bogom .. bemti
Imam grešne misli ..jel mogu ?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Vucic uhvacen u lazi i propustio zicer da zabije gol a zabio si autogol
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Vucic uhvacen u lazi i propustio zicer da zabije gol a zabio si autogol
Page 2 of 2