Masovni napadi YUgoša na karamarka zbog njegovih prijetnji njihovom kolegi Frljiću!
Page 1 of 1
Masovni napadi YUgoša na karamarka zbog njegovih prijetnji njihovom kolegi Frljiću!
http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Trafika-Predraga-Lucica/O-Nobelu-i-hrvatskom-Lukasenku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Masovni napadi YUgoša na karamarka zbog njegovih prijetnji njihovom kolegi Frljiću!
..ti bogca ne bi tako branili rođenu mater kao tog pajaca frljica...
2015-09-08
Re: Masovni napadi YUgoša na karamarka zbog njegovih prijetnji njihovom kolegi Frljiću!
Hvale se hrvatski intelektualci da za Svetlanu Aleksijevič nikada nisu čuli niti će ikada čuti...vuksadinare wrote:http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Trafika-Predraga-Lucica/O-Nobelu-i-hrvatskom-Lukasenku
jer se žena zapravo zove i piše Svjatlana...ali ajd, ne čita je ni Feralov prvoborac, nit ga zabole
n_razbojnik-
2014-04-15
"Uz sve stranačke i predizborne obveze, Tomislav Karamarko se nenadano našao i u ulozi glasnogovornika HNK Ivana pl. Zajca. Budući da za sada ovu službu obavlja pro bono, ne možemo mu nego biti zahvalni. Tomislave, hvala vam! Nije mala stvar kad ti na promociji teatra radi predsjednik najveće oporbene stranke. Ovaj stručnjak za hrvatstvo, narod i kazališnu umjetnost prepoznao je deficit istih u našem programu, pa je, sukladno svojoj viziji što bi jedno građansko i demokratsko društvo trebalo biti, najavio smjenu aktualnog vodstva Zajca, zaboravljajući da pri tome postoje neke zakonske procedure i da se to ne radi kako se i kada nekome prohtije. Ako ne želiš da ti Karamarko određuje što ćeš gledati u kazalištu, kupi našu pretplatu, dođi na 'Sex' i 'Hrvatsku rapsodiju'. Ukoliko želiš da ti Karamarko određuje što ćeš gledati - e, pa to ne bismo htjeli komentirati", objavljeno je na Facebook stranici riječkog HNK, a tu je i poruka:
"Nema vrijedne kulture, pa ni hrvatske, bez dobrog SEXA! Pa nije ni Nikola Šubić Zrinski samo ratovao za domovinu!? U BOJ, U BOJ! NA SEX, NA SEX! SLOŽNI BRAĆO I SESTRE, SESTRE I SESTRE, BRAĆO I BRAĆO!"
Tony Soprano-
2015-08-15
Ne znam tko je veći drek Frljić ili Karamarko teško je to procijeniti.
Guest- Guest
zgdosada wrote:Ne znam tko je veći drek Frljić ili Karamarko teško je to procijeniti.
Tony Soprano-
2015-08-15
treba se ravnati kroz procjenu tko je manji drek....s tim da se ne smetne s uma da je frljić ustaški potomak... bar se tako hvalio u jednom intervjuu svojevremeno...Tony Soprano wrote:zgdosada wrote:Ne znam tko je veći drek Frljić ili Karamarko teško je to procijeniti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Po naslovu sam znao da je temu otvorio VSD.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
naravno..treba dat ritam ovom forumu,bez mene je gotovo bio ucmaojastreb wrote:Po naslovu sam znao da je temu otvorio VSD.
2015-09-08
Ma još njih fali. Enti i Čago,Puknuta Guma i Vilček,Iknar,i naravno Bugi.vuksadinare wrote:naravno..treba dat ritam ovom forumu,bez mene je gotovo bio ucmaojastreb wrote:Po naslovu sam znao da je temu otvorio VSD.
2014-04-22
Fali i jeretik katoličanstva Henok,onda oni moji Riječani i Fijumani.
Ča bi reka Smoje;Nikad više kompletni.
Ča bi reka Smoje;Nikad više kompletni.
2014-04-22
...ma lako za njih...sta ce mi konkurencija..bolej akd jedan daje ritam...nego vise pivacajastreb wrote:Ma još njih fali. Enti i Čago,Puknuta Guma i Vilček,Iknar,i naravno Bugi.vuksadinare wrote:naravno..treba dat ritam ovom forumu,bez mene je gotovo bio ucmaojastreb wrote:Po naslovu sam znao da je temu otvorio VSD.
2015-09-08
Vrana vrani očijuh ne vadi.
Najveći jugoši su uhljebi i stranački poslušnici u hdz-u i sdp-u.....čovjeku koji radi i stvara baš je svejedno za pizdune,daj mi da mogu živjet od svog rada a koja govna hranim,...baš mi svejedno...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jastreb wrote:Po naslovu sam znao da je temu otvorio VSD.
Pod naslovom vidimo tenziju : Jugosi napadaju Karamarka
Čuj ti fikcije, kao da je iz crnog marka špijunske kuhinje.
Ispada da -crnog marka- napadaju tamo neki iluzorni Jugosi
a inače hrvatski je narod uz njega koji brani zemlju od Jugosa.
Konstrukcija čisto udbaška brale...ma orjunaška. HAHAHAHAHAHAA komedije.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tony Soprano-
2015-08-15
Naučite se spoznavati umjetnost konačno...
Guest- Guest
Similar topics
» Zašto ljevicu svrbi toliko Turudić i koliko ovi napadi imaju sličnosti sa napadima na Karamarka
» Atomski udar sa lijeva na Anu Lederer zbog toga što je rekla istinu o Frljiću i 'Frljićima'
» HDZ otkazao blagdansko druženje zbog salvi prijetnji:
» Assange odgodio konferenciju zbog prijetnji Hillary Clinton
» Sarajevo: Otkazano izvođenje Frljićeve predstave zbog prijetnji
» Atomski udar sa lijeva na Anu Lederer zbog toga što je rekla istinu o Frljiću i 'Frljićima'
» HDZ otkazao blagdansko druženje zbog salvi prijetnji:
» Assange odgodio konferenciju zbog prijetnji Hillary Clinton
» Sarajevo: Otkazano izvođenje Frljićeve predstave zbog prijetnji
Page 1 of 1