Samci na zapadu imaju 500 eura nižu plaću zbog poreza
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Samci na zapadu imaju 500 eura nižu plaću zbog poreza
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/561860/mladi-hrvati-otkrili-trik-kako-jos-vise-zaraditi-u-njemackoj-masovno-se-odlucuju-na-taj-potez-placa-mi-je-odmah-skocila-za-gotovo-500-eura
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Samci na zapadu imaju 500 eura nižu plaću zbog poreza
tako i treba,
zajednica nema nikakve prokreacijeske koristi od samaca a svojim stilom života daju loš primjer ....
zajednica nema nikakve prokreacijeske koristi od samaca a svojim stilom života daju loš primjer ....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo šta nema učinka na natalitet pa je ovo prc Milojka demografska mjera
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo šta nema učinka na natalitet pa je ovo prc Milojka demografska mjera
Nije, visak će podijeliti kao poticaj nama koji imamo obitelji i planiramo još djece.
2015-08-06
Recimo skine tebi 500 kn, yodi 500 kn i dedi 500 kn.
Toje 1500 kn i sad to das nekom tko hoće treće dijete i oke.
2015-08-06
Pa imaš to pošto ako imaš djecu onda imaš dodatak na njih itdepikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo šta nema učinka na natalitet pa je ovo prc Milojka demografska mjera
Nije, visak će podijeliti kao poticaj nama koji imamo obitelji i planiramo još djece.
Ovo malo glup zakon, formalni brak i to je to
Bezveze
2014-04-11
Ovdje su plaće male, suštinski bi ako radiš ti trebao dobiti više i tako nešto imaš u Hrvatskojepikur37 wrote:Recimo skine tebi 500 kn, yodi 500 kn i dedi 500 kn.
Ovdje ti moš imat djecu a bit rastavljen dakle nisi u braku
Glup zakon
2014-04-11
epikur37 wrote:Recimo skine tebi 500 kn, yodi 500 kn i dedi 500 kn.
nek milenijci dignu potrošački kredit, neradnici žive na grbači roditeljima jer su odgojeni u materijalizmu i konzumerizmu
Guest- Guest
Mislim da je ovaj zakon kontraproduktivan
Uđeš u brak radi interesa i u međuvremenu naletiš na pravu a i ti i ona u braku radi interesa i ništa nebude
Loš zakon
Uđeš u brak radi interesa i u međuvremenu naletiš na pravu a i ti i ona u braku radi interesa i ništa nebude
Loš zakon
2014-04-11
Iskreno mislim da su Švabe debili i taj narod stvarno triba tazjebat
Ja uđem u umjetni brak dakle i neka cura
Sutra ja naletim na neku žensku klikne nešto ali nismo slobodni znači umjesto da uđemo u brak i imamo djecu već vidiš da ti je bar 50% otežano dok se svi rastavite i umjesto da bude išta u 50% slučajeva neće biti ništa jer ste vezani za druge ljude s kojima ste u umjetnom braku
Prestrašno je kako Švabe razmišljaju o međuljudskim vezama
Ja uđem u umjetni brak dakle i neka cura
Sutra ja naletim na neku žensku klikne nešto ali nismo slobodni znači umjesto da uđemo u brak i imamo djecu već vidiš da ti je bar 50% otežano dok se svi rastavite i umjesto da bude išta u 50% slučajeva neće biti ništa jer ste vezani za druge ljude s kojima ste u umjetnom braku
Prestrašno je kako Švabe razmišljaju o međuljudskim vezama
2014-04-11
Baš mi je drago šta su ispušili dva svjetska rata, izgubili teritorij i stanovništvo na istom
I šta im 38% mladih ima strano porijeklo
Neda Bog vakima da vladaju svijetom i u pravu je sto posto
I šta im 38% mladih ima strano porijeklo
Neda Bog vakima da vladaju svijetom i u pravu je sto posto
2014-04-11
Ja sam ionako van tih poreznih sustava. I Ray je.. Možda i dedaepikur37 wrote:Recimo skine tebi 500 kn, yodi 500 kn i dedi 500 kn.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Zar nije lakše svrgnuti sustav, globalistički režim, pogasiti sve kancerogene medije i udruge, zatvoriti granice i s tom degeneriranom kastom se obračunati nego na običnom čovjeku se još više iživljavati?epikur37 wrote:tako i treba,
A Nijemci se na svojima znaju iživljavati sa Steuer-ima i hrpom apsurdnih Verboten-a i k tome dobiti podršku od svojih mališana, ono čisti mazohizam koji u nijednoj zemlji srednjoistočne, istočne, jugoistočne pa čak i južne Europe ne bi bio odobren od naroda.
Guest- Guest
Pusti ti njega i slične , svi bi oni da im drugi plaćaju jebačinuAssadNaPodmornici wrote:Ja sam ionako van tih poreznih sustava. I Ray je.. Možda i dedaepikur37 wrote:Recimo skine tebi 500 kn, yodi 500 kn i dedi 500 kn.
Istina je da je za mlade ljude prvo djete najteže jer im je sve novo i velik korak
Ako xy sredstava prebacim tu manje će ostati za cigiće i Epikura
2014-04-11
RayMabus wrote:Mislim da je ovaj zakon kontraproduktivan
Loš zakon
to je rizik ... jer ženska ti može oderat kožu s leđa u razvodu ... ali i za to ima rješenje - sklopiš brak s najboljim prijateljem - lažni gej brak ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Dragi da ti nešto objasnim Prije inkarnacije sam sam bira roditeljeMeatke wrote:RayMabus wrote:Mislim da je ovaj zakon kontraproduktivan
Loš zakon
to je rizik ... jer ženska ti može oderat kožu s leđa u razvodu ... ali i za to ima rješenje - sklopiš brak s najboljim prijateljem - lažni gej brak ...
Pa bi te zamolio da mi se neobračaš kao da sam rođen u Njemačkoj Americi, Aziji ili Africi
2014-04-11
Ovo je Hrvatska kad je bija referendum oca sam poveo sa sobom da glasa protiv
Iako sam sam biseksualan
Oćeš da ti objasnim zašto
E pa zato šta ne želim lažne brakove radi papira ovdje s pederima iz cijelog svijeta
I sad će ih još Mateo Salvini dodatno razguzit iz ove zone oko mene
Plus Orban
To trpajte sebi u Nizozemsku
Iako sam sam biseksualan
Oćeš da ti objasnim zašto
E pa zato šta ne želim lažne brakove radi papira ovdje s pederima iz cijelog svijeta
I sad će ih još Mateo Salvini dodatno razguzit iz ove zone oko mene
Plus Orban
To trpajte sebi u Nizozemsku
2014-04-11
RayMabus wrote:Dragi da ti nešto objasnim Prije inkarnacije sam sam bira roditeljeMeatke wrote:RayMabus wrote:Mislim da je ovaj zakon kontraproduktivan
Loš zakon
Pa bi te zamolio da mi se neobračaš kao da sam rođen u Njemačkoj Americi, Aziji ili Africi
ne koužim ovo
ali ne zajebavam se ... evo već neki to rade kako bi izbjegli poreze :
https://www.theguardian.com/world/2017/dec/23/two-heterosexual-irish-men-marry-to-avoid-inheritance-tax-on-house
http://www.thejournal.ie/wedding-for-tax-reasons-3758560-Dec2017/
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Obratio si mi se direktno pa sam ti direktno odgovorio
I da u pravu si bit će im hrpa pedera tamo
Sretan im put
I da u pravu si bit će im hrpa pedera tamo
Sretan im put
2014-04-11
Meatke wrote:
sklopiš brak s najboljim prijateljem - lažni gej brak ...
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Klisovic pobjesnio zbog SDP-ovaca:'Zbog tih kokosara odricem se place od 2300 eura.'
» Na zapadu sve obrnuto - bogatiji ljudi imaju više djece, jer djeca su postala stvar prestiža
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Klisovic pobjesnio zbog SDP-ovaca:'Zbog tih kokosara odricem se place od 2300 eura.'
» Na zapadu sve obrnuto - bogatiji ljudi imaju više djece, jer djeca su postala stvar prestiža
» Mađarska: Majke četvero djece oslobođene poreza na dohodak, 8.000 eura poticaja za obiteljski automobil
Page 1 of 2