Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/poljud-vapi-za-novim-pozajmicama-s-kojima-bi-se-osigurala-egzistencija-financijska-injekcija-bijeli-u-potrazi-za-kreditom-od-40-do-50-milijuna-kuna/8058632/
nakon što su se rilov i ekipa "razvili" sad treba "razvojni kredit" i za novu ekipu.
la commedia dura.
nakon što su se rilov i ekipa "razvili" sad treba "razvojni kredit" i za novu ekipu.
la commedia dura.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
vuksadinare wrote:kic..sto se radi na sankcioniranju hebavanja majki i slicno...pitam samo?
Kic sve dopušta u nadi da će ga netko ovdi pozvati na dejt...
darth_vader-
2014-04-17
nece niko dat..logicno..pitat ce ih zaradili ste dvadesetak miijuna eura do prodaje igraca u dvije godien gdje je lova isparila...sitting_bull wrote:https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/poljud-vapi-za-novim-pozajmicama-s-kojima-bi-se-osigurala-egzistencija-financijska-injekcija-bijeli-u-potrazi-za-kreditom-od-40-do-50-milijuna-kuna/8058632/
la commedia dura.
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
Učenica sedmog razreda iz Zagreba zadaćnicu iz hrvatskog jezika posvetila je Hajduku.
Tema zadaćnice je bila 'Moj san'.
Tema zadaćnice je bila 'Moj san'.
Guest- Guest
vaš san je dobiti kredit kako bi opstali.
sve ostalo su patnje mladog tovara.
sve ostalo su patnje mladog tovara.
sitting_bull-
2015-09-28
Vas san je u bijegu od zakona u Međuzemlju...
I odavno živi na kredit od HDZ-a...
:^O
I odavno živi na kredit od HDZ-a...
:^O
Guest- Guest
tko o čemu, kurva o poštenju.
sitting_bull-
2015-09-28
Navijač GNK lopova ide nekome spominjat poštenje, lol...
Zvuci ka vic, al je realnost...
Sve je to nama HDZ da...
:(
Zvuci ka vic, al je realnost...
Sve je to nama HDZ da...
:(
Guest- Guest
ti i tebi slični ste instalirali hdz.
poslije jebanja nema kajanja, druže borg.
poslije jebanja nema kajanja, druže borg.
sitting_bull-
2015-09-28
Projiciranje emigranta koji je svim srcem za SDP, a novčanikom za HDZ, me ni najmanje ne interesira...
Al zbog takvih, ka sta si ti, je ova lipa država propala...
;)
Al zbog takvih, ka sta si ti, je ova lipa država propala...
;)
Guest- Guest
sikter lažni branitelju.
takvi kao ti su moralno i ekonomski sjebali hrvatsku.
lajanje na druge neće ti pomoći da se opereš. hdz, šatoraši i popovi su tvoj mentalni svijet, a hajduk ti je božja kazna.
takvi kao ti su moralno i ekonomski sjebali hrvatsku.
lajanje na druge neće ti pomoći da se opereš. hdz, šatoraši i popovi su tvoj mentalni svijet, a hajduk ti je božja kazna.
sitting_bull-
2015-09-28
BRADARIĆ ASISTENT U REMIJU MLADE REPREZENTACIJE HRVATSKE
Domagoj Bradarić odigrao je sjajnu utakmicu za mladu reprezentaciju Hrvatske u 2:2 remiju s vršnjacima iz Francuske u prijateljskom dvoboju odigranom u Beauvaisu.
Lijevi bek Hajduka najprije je sudjelovao u akciji kod prvog pogotka kojeg je postigao Alen Halilović u 36. minuti susreta, a potom je u 55. odlično ubacio s lijeve strane na glavu Filipa Uremovića za vodstvo izabranika Nenada Gračana. Do kraja ogleda mladi Francuzi uspjeli su poravnati rezultat.
https://hajduk.hr/vijest/bradaric-asistent-u-remiju-mlade-reprezentacije-hrvatske/10929
Bitno je da je imamo tri liva beka stranca u klubu.
Guest- Guest
Off the coast of Costa Rica, enroute to Puerto Jose oil terminal, Venezuela, via Panama Canal
Samo da se javin Anti i naravno ostalim hajducima :)
HŽV
HŽV
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
I za miljun godina kada bi se rodija
Cilo jutro mi pisma ne izlazi iz glave, ne mogu prižalit šta nisan moga bit sinoć, karte rasprodane tjednima unaprid, kad vidin slike najradije bi sebi jaja odgriza
Od 1911. to traje i nikad nas neće štufat
https://www.facebook.com/220039504857029/posts/934384870089152/
Cilo jutro mi pisma ne izlazi iz glave, ne mogu prižalit šta nisan moga bit sinoć, karte rasprodane tjednima unaprid, kad vidin slike najradije bi sebi jaja odgriza
Od 1911. to traje i nikad nas neće štufat
https://www.facebook.com/220039504857029/posts/934384870089152/
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
hajduk je mrtav, živio naš hajduk!
sitting_bull-
2015-09-28
Pozdrav baka...Verbal Kint wrote:Off the coast of Costa Rica, enroute to Puerto Jose oil terminal, Venezuela, via Panama Canal
HŽV
Mirno more i HŽV!
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50