Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Ne znam u kojem smislu su negativci. Onaj tko nekome hoće dobro za mene nije negativac, ako za tebe je to je tvoj problem. Ukratko, društvo iz Splita koje sam upoznao u subotu, a bilo ih je bar 50, što onih preko 50 godina, što onih oko 20-25 godina i interesantno je da svi kompletno o fantomima iz Naš Hajduk govore isto ili da Hajduku nema puta na bolje sve dok se ti, kako ih zovu "krimosi" ne maknu od kluba. Tak' da mi nije jasno o kakvim to razlikama između stare i mlade Torcide govori ovaj vaš Kunta Kinte.fridrih_niche wrote:One za koje Zekan ‘navija’ u vezi Hajduka su sigurno negativci...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
ajde seljacino mandrilska...seljo i coban na kvadrat...smece mandrilskoVerbal Kint wrote:Taj romb je bija sve ikad :)fridrih_niche wrote:Di si izvuka ovaj romb?
:D
Nego, jesi vidija izjavu de Laurentiisa?
:p
Nisan vidija, zapustija san malo seriu a, zadnjih par dana san ludilo volje pa po fejsu gasin pivačima mikrofone i pritom se nenormalno dobro zabavljan :)
Redom miševi isfrustrirani svojim bijednim životima, da me jebeš meni nikako nije jasno zašto svu tu energiju koju troše kontra nh ne usmjere u okupljanje članstva čija će baza bit veća od baze članova nh i demokratskim putem, koji in je omogućen statutom, sa tim svojim članstvom preuzet mogućnost organizacije izbora za no i sve šta uz to ide.
Ono, pomislija bi čovik da ih ima par milijuna koliko pivaju, ozbiljan protivnik bi se organizira, zbili bi redove, osnovali svoju udrugu "naš štico", artikulirali svoje zahtjeve, iznili ih gradskom vijeću, dobili mandat i pomeli orjunaše. Je, moš mislit, tipični primjerci hrvatskih debila kojima je vrh aktivizma sviranje kurcu po kafićima i zidićima i lajanje na misec po komentarima. I kako ih onda neš sprdat :)
Imaju moment na svojoj strani, logistiku također, hanza tuče svaki dan prikovremene, kakav uljanik, 3. maj, todorić, kakva mirovinska reforma jer su prvi stup popalili do zadnje lipe pa su sad bacili oko na milijarde privatne štednje građana u drugom stupu, kakvi kurci palci, glavni problem u državi je hajdukovo 8. misto :)
Smjena brbića, st. etienne, rudeš, smjena kosa, nečestitanje prčiji, gorica... modus operandi koji se godinama ciklički ponavlja, stalno fabriciranje nekakve histerije i kaosa i opet se ni milimetar ne mogu pomaknit u misiji preuzimanja kluba :)
A političko (udruga) i vojno (torca) krilo orjune ih samo iznova i iznova časti donkey punchevima i golden showerima :)
Jer za razliku od ove šugave države mrtvih debila, orjuna je provela svoju lustraciju i svi koji su sudjelovali u uništavanju kluba, bilo aktivno bilo mirnim promatranjem, poljudu se sad mogu približit samo do trogira, ne razumin koliko je to teško za svatit :)
Odnosno kako in je ono napisa dvanaesti kad su posli gorice svi ponovo izgmizali
"Ajmo miševi nazad u rupice. Puni smo mišomora i ima nas svugdi" :)))
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
Jebote savjetnici vam puljci i markovine i onda tvrdite lazno smo optuzeni da smo ljevicari u udruzi i orjuna...jeste i to ne mozete pobiti..po udruzi vam se vrzmaju kako rekoh 'pametni' i markovina..osvjedoceni hrvatomrzac sa izjavom smece hercegovacko i branitelji su govna..rjesite se takvih i niko vas nece onda etiketirat...
2015-09-08
Romb u <3Verbal Kint wrote:Taj romb je bija sve ikad :)fridrih_niche wrote:Di si izvuka ovaj romb?
Nego, jesi vidija izjavu de Laurentiisa?
Nisan vidija, zapustija san malo seriu a, zadnjih par dana san ludilo volje pa po fejsu gasin pivačima mikrofone i pritom se nenormalno dobro zabavljan :)
Redom miševi isfrustrirani svojim bijednim životima, da me jebeš meni nikako nije jasno zašto svu tu energiju koju troše kontra nh ne usmjere u okupljanje članstva čija će baza bit veća od baze članova nh i demokratskim putem, koji in je omogućen statutom, sa tim svojim članstvom preuzet mogućnost organizacije izbora za no i sve šta uz to ide.
Ono, pomislija bi čovik da ih ima par milijuna koliko pivaju, ozbiljan protivnik bi se organizira, zbili bi redove, osnovali svoju udrugu "naš štico", artikulirali svoje zahtjeve, iznili ih gradskom vijeću, dobili mandat i pomeli orjunaše. Je, moš mislit, tipični primjerci hrvatskih debila kojima je vrh aktivizma sviranje kurcu po kafićima i zidićima i lajanje na misec po komentarima. I kako ih onda neš sprdat :)
Imaju moment na svojoj strani, logistiku također, hanza tuče svaki dan prikovremene, kakav uljanik, 3. maj, todorić, kakva mirovinska reforma jer su prvi stup popalili do zadnje lipe pa su sad bacili oko na milijarde privatne štednje građana u drugom stupu, kakvi kurci palci, glavni problem u državi je hajdukovo 8. misto :)
Smjena brbića, st. etienne, rudeš, smjena kosa, nečestitanje prčiji, gorica... modus operandi koji se godinama ciklički ponavlja, stalno fabriciranje nekakve histerije i kaosa i opet se ni milimetar ne mogu pomaknit u misiji preuzimanja kluba :)
A političko (udruga) i vojno (torca) krilo orjune ih samo iznova i iznova časti donkey punchevima i golden showerima :)
Jer za razliku od ove šugave države mrtvih debila, orjuna je provela svoju lustraciju i svi koji su sudjelovali u uništavanju kluba, bilo aktivno bilo mirnim promatranjem, poljudu se sad mogu približit samo do trogira, ne razumin koliko je to teško za svatit :)
Odnosno kako in je ono napisa dvanaesti kad su posli gorice svi ponovo izgmizali
"Ajmo miševi nazad u rupice. Puni smo mišomora i ima nas svugdi" :)))
Hahaha veliki de Laurentiis je izjavija da bi kupija Hajduka...
Al da ne bi pregovara sa navijačima, nego gradonačelnikom...
To bi bilo zanimljivo hahaha...
Ma ne da mi se vise pišat po pivacima po fejsu...
Tu i tamo kojeg ispisan i to je to...
Nisu vridni gubljenja vrimena...
A skribomanskim retardima ionako nema smisla crtat ista...
;)
Guest- Guest
Tu si sve reka. Kratko i jasno.Verbal Kint wrote:
Tko smatra da je NH loš, da je kriminalan (iako za ovo nema nikakvih osnova) da radi loše za Hajduk, imaju mogućnost učlaniti se u udrugu i mijenjati stvari. Ili osnovati neku drugu udrugu ma kako se zvala i kako si rekao postati vlasnici dijela dionica Hajduka, pomesti NH. Tko im brani?
No to su obični jebivjetri kojima je maksimalni domet piskaranje po face-u, forumima iz fotelje, ili pizdekanje isprid dućana uz neizostavnu zidarsku u ruci.
Ko ih sve skupa jebe, neka samo laju. Oni laju, a mi ćemo se boriti za promjene kad su one potrebne, boriti i odlučivati da nešto treba mijenjati kad je jasno da nije dobro, da može bolje.
Guest- Guest
i ovo što sada imate vam je vaša borba dala.isključivi krivac wrote: Oni laju, a mi ćemo se boriti za promjene kad su one potrebne, boriti i odlučivati da nešto treba mijenjati kad je jasno da nije dobro, da može bolje.
ipak ste vi slijednici hajduka novj
samo naprijed pa na lijevo krug i opet samo naprijed.
i tako već 13 godina.
sitting_bull-
2015-09-28
Nisam komentira izbor Vulića.
Ja bi doveo stranca, dokazanog i iskusnog. No od domaćih trenera ima samo 2-3 vrijedna spomena, a jedan od njih je Vulić.
Prošlo je dosta godina otkad je bija zadnji put na klupi, jeli još uvijek može u današnjim uvjetima, pitanje koje bi postavio da dovedu bilo kojeg trenera koji na svijetu postoji. No Zoran Vulić je zaslužio klupu Hajduka, zaslužio je još jednom. Me ne toliko zato jer je bivša igračka legenda kluba, ma ne toliko zato jer je donio dva naslova prvaka (onaj drugi kad ga je gamad smijenila 5 kola prije kraja je prvenstveno njegova zasluga) nego zato jer se Hajduk kao je on bio trener uvijek borio za naslov prvaka, i najviše od svega jer je zadnji put na klupi Hajduka, prije nego je preuzeo klupu bila katastrofalna i sramotna sezona (najveća sramota u europskim utakmicama-poraz 8:0 od Debrecena u dvije utakmice, 5-o mjesto na kraju sezone i 36 bodova zaostatka za Dinamom) nakon koje je došao Vulić po četvrti puta i stvorio momčad koja se borila za naslov, koja je startala s 7 pobjeda, a momčad mu se nije raspala ni kad su mu prodali najboljeg igrača lige, kreatora i dirigenta ( kasnije još neke igrače), nego je držao razinu i opet se borija za naslov sve dok odlaska u 25-om kolu kad je dao otkaz nakon poraza od Istre doma. E zbog toga zaslužuje još jednu priliku, jer je nakon katastrofe i puno gore situacije nego danas vratio Hajduk u borbu za sam vrh. Ako netko to može ponoviti sad, Zoran Vulić dokazano može.
Ja bi doveo stranca, dokazanog i iskusnog. No od domaćih trenera ima samo 2-3 vrijedna spomena, a jedan od njih je Vulić.
Prošlo je dosta godina otkad je bija zadnji put na klupi, jeli još uvijek može u današnjim uvjetima, pitanje koje bi postavio da dovedu bilo kojeg trenera koji na svijetu postoji. No Zoran Vulić je zaslužio klupu Hajduka, zaslužio je još jednom. Me ne toliko zato jer je bivša igračka legenda kluba, ma ne toliko zato jer je donio dva naslova prvaka (onaj drugi kad ga je gamad smijenila 5 kola prije kraja je prvenstveno njegova zasluga) nego zato jer se Hajduk kao je on bio trener uvijek borio za naslov prvaka, i najviše od svega jer je zadnji put na klupi Hajduka, prije nego je preuzeo klupu bila katastrofalna i sramotna sezona (najveća sramota u europskim utakmicama-poraz 8:0 od Debrecena u dvije utakmice, 5-o mjesto na kraju sezone i 36 bodova zaostatka za Dinamom) nakon koje je došao Vulić po četvrti puta i stvorio momčad koja se borila za naslov, koja je startala s 7 pobjeda, a momčad mu se nije raspala ni kad su mu prodali najboljeg igrača lige, kreatora i dirigenta ( kasnije još neke igrače), nego je držao razinu i opet se borija za naslov sve dok odlaska u 25-om kolu kad je dao otkaz nakon poraza od Istre doma. E zbog toga zaslužuje još jednu priliku, jer je nakon katastrofe i puno gore situacije nego danas vratio Hajduk u borbu za sam vrh. Ako netko to može ponoviti sad, Zoran Vulić dokazano može.
Guest- Guest
Ampera zapamtit cu ja ove tvoje rici
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A to :)
Welcome mister glover je mrtav, živija benvenuti signore aurelio :)
Bože sačuvaj kakav obraz, kad će pas više krepat, jedva čekan prvu utakmicu kad izdahne naglo, kojih će to bit 90 minuti veselja na tribinama :)
Biće in je zato diga cijena karata pa je vezuv skoro eruptira :)) Ništa od toga, nema aurelio tih para da kupi hajduka, ima on ogromnih problema s navijačima podno vezuva, ne triba mu još u životu da se zamiri i onima podno marjana :)
I neka naših pivača, ja na njih gledan ka na korektivni faktor koji nas vraća na pravi put kad nas prispoji i odnese ukrivo. Hajduk nas dovodi do ludila, svi mu želimo najbolje ali se često ne slažemo šta i kako je najbolje za njega. Pa se krenemo pičkarat ali onda brzo vidimo da je alternativa štico, drug reić i debili s dinare i svatimo da alternative nema pa se odma lipo izmirimo i opet svi skupa još jače uvatimo za isti štap :)
Al var je žešći kako se hajdukovci od rodženja jopet nisu spremili, kako su neozbiljno krenili u rušenje projekta i oko koga su se okupili. Da oni između sebe ne mogu nać nikoga s mrvom integriteta i kredibiliteta već šticu propalicu, kokošara i kriminalca u čije ime po svim hajdučkim stranicama orgija kralj jastoga, prvookrivljena smrdljiva korumpirana pandurčina koja je zbog krađe nafte i jastoga dobila otkaz u miliciji :)))
https://net.hr/danas/crna-kronika/uskok-ukebao-policajca-u-kradji-zaplijenjenih-jastoga/
Jel znaš da je bukija vatalo priko cilih skalica da mu se postavi par potpitanja, u zadnji čas je pobiga i zaključa se u stanu iza blindiranih vrata :)
Udruga stalno apelira da se na klevete i laži ne odgovara nasiljem, ali brate mili šta je previše previše je. Da ti kriminalci non stop blate ljude bez ijedne maće u privatnom i poslovnom životu samo zato šta su nepotkupljivi i žive hajduk 24/7.
Demokracija nije savršen sustav pa joj opet cili svit teži i ne zaziva povratak u robovlasničko uređenje. Tako je i ovi model upravljanja daleko od idealnog ali gledat drvo a ne vidit šumu je stvarno neozbiljno. Ja cilo vrime tražin od oponenata modela jedan razuman i vjerodostojan argument šta to ne valja ali nisan dočeka nijednog osim kako ulica ne može vodit klub :)))
Možda neki jesu ali ja ne, dakle ostaje se hrabro i ponosno članom orjune i dalje.
Ovo će po običaju na kraju opet ispast pinka bure u čikari kave, dvi-tri pobjede onih pederčina na terenu anuliraju cilu ovu perverziju i prostituciju :)
Bože sačuvaj kakav obraz, kad će pas više krepat, jedva čekan prvu utakmicu kad izdahne naglo, kojih će to bit 90 minuti veselja na tribinama :)
Biće in je zato diga cijena karata pa je vezuv skoro eruptira :)) Ništa od toga, nema aurelio tih para da kupi hajduka, ima on ogromnih problema s navijačima podno vezuva, ne triba mu još u životu da se zamiri i onima podno marjana :)
I neka naših pivača, ja na njih gledan ka na korektivni faktor koji nas vraća na pravi put kad nas prispoji i odnese ukrivo. Hajduk nas dovodi do ludila, svi mu želimo najbolje ali se često ne slažemo šta i kako je najbolje za njega. Pa se krenemo pičkarat ali onda brzo vidimo da je alternativa štico, drug reić i debili s dinare i svatimo da alternative nema pa se odma lipo izmirimo i opet svi skupa još jače uvatimo za isti štap :)
Al var je žešći kako se hajdukovci od rodženja jopet nisu spremili, kako su neozbiljno krenili u rušenje projekta i oko koga su se okupili. Da oni između sebe ne mogu nać nikoga s mrvom integriteta i kredibiliteta već šticu propalicu, kokošara i kriminalca u čije ime po svim hajdučkim stranicama orgija kralj jastoga, prvookrivljena smrdljiva korumpirana pandurčina koja je zbog krađe nafte i jastoga dobila otkaz u miliciji :)))
https://net.hr/danas/crna-kronika/uskok-ukebao-policajca-u-kradji-zaplijenjenih-jastoga/
Jel znaš da je bukija vatalo priko cilih skalica da mu se postavi par potpitanja, u zadnji čas je pobiga i zaključa se u stanu iza blindiranih vrata :)
Udruga stalno apelira da se na klevete i laži ne odgovara nasiljem, ali brate mili šta je previše previše je. Da ti kriminalci non stop blate ljude bez ijedne maće u privatnom i poslovnom životu samo zato šta su nepotkupljivi i žive hajduk 24/7.
Demokracija nije savršen sustav pa joj opet cili svit teži i ne zaziva povratak u robovlasničko uređenje. Tako je i ovi model upravljanja daleko od idealnog ali gledat drvo a ne vidit šumu je stvarno neozbiljno. Ja cilo vrime tražin od oponenata modela jedan razuman i vjerodostojan argument šta to ne valja ali nisan dočeka nijednog osim kako ulica ne može vodit klub :)))
Možda neki jesu ali ja ne, dakle ostaje se hrabro i ponosno članom orjune i dalje.
Ovo će po običaju na kraju opet ispast pinka bure u čikari kave, dvi-tri pobjede onih pederčina na terenu anuliraju cilu ovu perverziju i prostituciju :)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
ajde mi objasni 'poslovne' uspjehe ovih iz NH?...niti nijedan se nije odvazio da uđe u poslovni privatni svijet..prvi poslovni zalogaj im ej otvaranje pub-a jer nemaju love za otkup dionica od mamica..niti ce ih imati sa pubom..cekam samo trenutak kad ce ih tuziti mamic i zatraziti sudskom odlukom povrat dionica...Verbal Kint wrote:A to :)
2015-09-08
....no dovoljanje razlog da se izbjegava ta udruga sto su im 'savjetnici' puljci,markovine i lalici...a onda s ecude ko tuka govnu zasto su etiketirani kao ljevicari,orjunasi i budale
2015-09-08
Jasmin Huljaj:'Ne znam hocu li se kandidirati za drugi mandat u Hajduku.Obitelj mi je ljuta sto sam uopce prihvatio funkciju predsjednika jer to utjece na nas zivot u svakom obliku.Cim si predsjednik Hajduka izlozen si kao javna osoba medijima,politikanstvu,kritikama uplice ti se cak i obitelj.Svjestan sam toga bio prije preuzimanja funkcije ali realno ovo sto se sad desava nisam ocekivao.Tesko je danas biti predsjednik takvog kluba kao sto je Hajduk'....mirise li ta izjava Huljaja da cak razmislja i odlasku prije nego sto mu istekne ovaj mandat..
2015-09-08
Saške Bjelanovic:'Dok god ovisimo o prodaji igrača,teško je raditi dugoročne planove..'...saske di je zapelo sa jogurtima,pivama,clanarinom,novcanim zbirom od prodaje karata,sponzorima....ah da sve ce pub da spasi...
2015-09-08
..i oznacavanje putokaza 'di se nekad ilo i pilo u cast hajduka'
2015-09-08
Čujen da je Xanax dobar za skribomaniju, shizofreniju i slične boljke...
:^O
A sad ozbiljno...
Slazen se, Baka, di će Aurelio kupovat Hajduka, nije lud...
Priča ala Rivaldo u Hajduka hahah...
A naši pivači i njihova organizacija su gomila nesklada...
Nema tu struje ni vođe, izgubljeni propaliteti čiji je glasnogovornik notorni pripadnik polusvijeta i nekadašnji stoper Hajduka...
Nema tu kruva od tih idiota...
A kralj ribara hahahahah...
Obozavan kad ga masakriraju na netu...
Jastozi forever!
Podsjeća me ne plaćenika/navijača od rodženja sa foruma hahaha...
A sad ozbiljno...
Slazen se, Baka, di će Aurelio kupovat Hajduka, nije lud...
Priča ala Rivaldo u Hajduka hahah...
A naši pivači i njihova organizacija su gomila nesklada...
Nema tu struje ni vođe, izgubljeni propaliteti čiji je glasnogovornik notorni pripadnik polusvijeta i nekadašnji stoper Hajduka...
Nema tu kruva od tih idiota...
A kralj ribara hahahahah...
Obozavan kad ga masakriraju na netu...
Jastozi forever!
Podsjeća me ne plaćenika/navijača od rodženja sa foruma hahaha...
Last edited by fridrih_niche on 13/9/2018, 10:54; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Zapamti, zapiši. Ali sve, ne samo izvući dio koji tebi bude pasao.PABLO ESCOBAR wrote:Ampera zapamtit cu ja ove tvoje rici
Guest- Guest
A videre ovog debilnog naslova:
[size=62]SPLIĆANI MISLE OZBILJNO[/size]
[size=62]Hajduk ništa ne želi prepustiti slučaju: Nakon što je stigao Vulić, na Poljud dolazi Blažević[/size]
[size=62]SPLIĆANI MISLE OZBILJNO[/size]
[size=62]Hajduk ništa ne želi prepustiti slučaju: Nakon što je stigao Vulić, na Poljud dolazi Blažević[/size]
Zeko-
2015-08-26
ISTRA 1961 Istra 1961 2:4 Hajduk HAJDUK
https://hajduk.hr/vijest/istra-1961-hajduk-2-4/10720
I što sad, Vulić genijalac koji s škartom uspije pobijediti nekoga? Ili nisu škart? Ivanovski počeja igrati, Jairo izgleda kao pojačanje (amater Bjelanović ga je doveo)?
Niti je Vulić genijalac, niti su igrači škart, istina je u sredini. Hajduk je prominija kadar ove sezone, neki odlasci/dolasci nisu bili na vrime, ali ima je i trenera koji se izgubija, koji nije dorastao Hajduku. A taj trener vjerojatno uopće nema manje znanja od Vulića. No Vulić poznaje Hajduk i sredinu, on je prošao tu sve i svašta.
Btw. sam izbor Vulića je jedna dobra triska svim onima koji su imali razne teorije da Hajduka vode ovi/oni, osječki lobi, Mamić i svakakve druge gluposti. To je udarac mnogim veteranima i bivšim igračima koji su po razno-raznim medijima plakali kako oni više nisu poželjni, kako su maknuti, kako to više nije Hajduk (jer Vulić je u svoj stožer doveo još neke bivše igrače i domaće ljude). Triska je to i svim jebivjetrima kojima nije jasno kako Hajduk funkcionira, tko bira, tko organizira biranje, tko vodi klub, tko ima kakve odgovornosti. No bez obzira na te sve triske, jebivjetri će i dalje nastaviti urinirati s svojim sranjima koje nemaju veze s vezom, a kad bi im argumentirano odgovorio samo bi nastavili s istim sranjima i glupostima jer ništa drugo ni ne znaju.
Dobar je ovaj forum, samo vidiš broj poruka pojedinaca, a ne moraš više čitati to uriniranje.
Guest- Guest
Druga momčad dobila neke kanarince
Ima tu nekoliko zanimljivih igrača. U prvom redu mali Sahiti. Nadam se da će na proliće ili najkasnije sljedeće sezone biti u ozbiljnom planu u prvoj momčadi.
Guest- Guest
lokomotiva je dinamo 2...ovo je dinamo 3...drugo vulica ekipa ili druzina iz NH-a trpi jer su prisiljeni nemaju di ako zele ostati u ligi ili nekako dohvatit europu...inace toj druzini nije po ukusu jer se i dalje druzi sa stimcem i drugim legendama kluba..ali ne boj se vec rezu oni vuli stolicu samo da nakupi dovoljan broj bodova....sdp/hns je to skolaisključivi krivac wrote:
Druga momčad dobila neke kanarince
Ima tu nekoliko zanimljivih igrača. U prvom redu mali Sahiti. Nadam se da će na proliće ili najkasnije sljedeće sezone biti u ozbiljnom planu u prvoj momčadi.
2015-09-08
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50