Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
Dunavom brodovi plove dali se bar jedan zove ...
Manceeee.
Jebote i taj izdajnik je bija Hrvat.
Manceeee.
Jebote i taj izdajnik je bija Hrvat.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mogu neki sto puta pročitati, neće razumiti.fridrih_niche wrote:Evo malo za edukaciju pivaca:
https://www.facebook.com/715249890/posts/10156028328414891/
;)
Daleko od toga da smo uvijek u pravu i da su svi potezi koje povlačimo ispravni. Ali ne mogu prihvatiti kritike samo radi kritike, neosnovano ili nepovezano. Ako govorimo o odgovornosti udruge, ne možemo pričati o rezultatima ili transferima ili marketingu. Ali možemo o organizaciji izbora ili mehanizmima koji su nam na raspolaganju unutar sustava da još pomnije pratimo i kontroliramo rad kluba. Sve ostalo nije model NH.
Za sve kritike, objede, prijedloge – ljudi, dođite na skupštinu, ona je srce udruge, mislite svojom glavom, pitajte, analizirajte, gnjavite, upirite, to je vaša udruga, udruga svih nas, a ne moja ili nekog upravnog odbora udruge. Ako mislite da radimo loše, mijenjajte nas! Mehanizme imate.
Na koncu, nemojmo zaboraviti na kome je ultimativna razina odgovornosti za klub – na svima nama, članovima koji biramo NO. Ne želimo imati ovce od navijača koji ne koriste vlastitu glavu i samo čekaju da nam drugi riješi naše probleme. Želimo ljude koji će znat razmišljat svojom glavom, koji neće skakat na svaku ćakulu i koji će prepoznat odgovornost koju imaju za klub, na onoj svojoj razini – da proanaliziraju kandidate i odaberu najbolje za Hajduk.
Guest- Guest
Da, onaj tko je ispravan nema se potrebe braniti. A ovaj je napisao pamflet od 5 stranica u svoju obranu. Uostalom, rezultati i sportski i financijski govore tko je u pravu a tko u krivu.
Zeko-
2015-08-26
..ovo je defenzivni stav rilova i udruge...sto ej dobro...znaci taktika laganog povlacenjaili izvlacenja po sistemu..'brigo moja prijeđi na drugoga'...a ocito je iza kulisa opara mozda pritisnuo rilova i ekipu iz udruge...da stanu na kocnicu..
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
rilov intervju mi pari po sistemu..'nisam ja majke mi'...dakle cista obrana...jer je protivnika sve vise...a ne valja se zamjerati novonastaloj situaciji..meni realno udruga nije ni trebala..hajduk je uvijek imao drustvo prijatelja hajduka i torcidu....osnivanje trece strane sumnjivog naziva 'nas hajduk'...je bilo pokrice za necije djelovanje iz sjene preko trece struje...u hrvatskoj osnivanje udruga je uvijek vuice neki paravan sto je vec x puta dokazano...
2015-09-08
Sad samo čekamo koliko će ljudi doći na skupštinu udruge, misliti svojom glavom, pitati, analizirati, upirati i na kraju mijenjati ako smatraju da rade loše.
Isto tako vidit ćemo koliko će članove s pravom glasa izaći na izbore za NO kluba.
A koliko će ljudi ostati samo na forumima i fejsu prodavati neku svoju pamet što i kako bi trebalo.
S obzirom o kakvoj se državi, sredini radi čekaju nas zanimljive brojke.
Isto tako vidit ćemo koliko će članove s pravom glasa izaći na izbore za NO kluba.
A koliko će ljudi ostati samo na forumima i fejsu prodavati neku svoju pamet što i kako bi trebalo.
S obzirom o kakvoj se državi, sredini radi čekaju nas zanimljive brojke.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Bobek je bija kurac od igraca. Smecar kojemu su se protivnicki igraci morali sklanjati inaceSerbia Strong wrote:Bobek, kakva veličina-bože dragi i tuđman, od te seljanije napravio državu...
Goli otok
Smece koje je ostalo u beogradu.
A i francek predsjednik zlocinackog kluba
Aha, i u reprezentaciji mu se sklanjali.
I dalje je čovek najbolji strelac, računajući sve derivate stare jugoslavije...
Bože dragi, koliko je čovek glup.
Guest- Guest
ovo nema veze sa zemljopisom.PABLO ESCOBAR wrote:Jel ti znas da je i dalmacija sastavni dio Rh.sitting_bull wrote: raspravljaju srbi i tovari je li veća srpska pobjeda na kosovu, ili hajdukovi uspjesi na nogometnom polju.
neriješeno je.
riječ je o mentalnom sklopu.
sitting_bull-
2015-09-28
a e.fridrih_niche wrote:Al koliko kompleksa su Hajduk i Torcida uvalili navijačima minornih, režimskih klubova...
Oni ne mogu funkcionirat, a da ne spomenu jedno ili drugo...
:D
terminalna faza raspadanja zbog kompleksa.
i tako već 14-ta godina.
istovremeno palanačka iluzija glavinja između snova i stvarnosti, svake godine 30 dana u razdoblju od sredine srpnja do velike gospe.
onda 330 dana patnje pa sve ispočetka.
dogodine prvaci, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
budimo posteni i recimo udruga 'NH' je dijelom osnovana i na politicku inicijativu 2011 tada sdp-a,hns-a sto je potvrdio i hnsovac srđan gjurkovic koji ej to izravno priznao kad se bila svecanost ustanovljenja udruge u splitu...gdje je rekao da su osnivanju ove udruge pridonjeli i clanovi i simpatizeri sdp-a i hns-a u splitu...naravno to je bila godina 2011 i politickih previranaj u splitu kada je kerum gubio vlast a na drzavnoj i gradskoj vlasti sdp ikoalicija je bila blizu vlasti sto se i potvrdilo skorasnjim izborima...naravno to je bila i godina kad je hajduku visio bankrot i sve se to povezalo...ranko ostojic je sam nekoliko puta zahvalio u svoje ime i ime stranke udruzi NH kao i torcidi na rusenju keruma u splitu i njegove vlasti....sve to sto je poznato demantirati moze samo kronicni lazljivac,zlonamjernik ili idiot..
2015-09-08
generalno ideja nije bila loša.vuksadinare wrote:budimo posteni i recimo udruga 'NH' je dijelom osnovana i na politicku inicijativu 2011 tada sdp-a,hns-a sto je potvrdio i hnsovac srđan gjurkovic koji ej to izravno priznao kad se bila svecanost ustanovljenja udruge u splitu...gdje je rekao da su osnivanju ove udruge pridonjeli i clanovi i simpatizeri sdp-a i hns-a u splitu...naravno to je bila godina 2011 i politickih previranaj u splitu kada je kerum gubio vlast a na drzavnoj i gradskoj vlasti sdp ikoalicija je bila blizu vlasti sto se i potvrdilo skorasnjim izborima...naravno to je bila i godina kad je hajduku visio bankrot i sve se to povezalo...ranko ostojic je sam nekoliko puta zahvalio u svoje ime i ime stranke udruzi NH kao i torcidi na rusenju keruma u splitu i njegove vlasti....sve to sto je poznato demantirati moze samo kronicni lazljivac,zlonamjernik ili idiot..
međutim, kao i u slučaju socijalizma i komunizma sve je palo na lošim ljudima koji su unakazili početni model i ideju.
razlika je samo što su socijalizam i komunizam bili svjetski procesi, a ovo je ekipa na lokalnoj razini prilagodila sebi i svojim potrebama, ali u javnim istupima podvaljuje i dalje teze od kojih je u praksi odstupila.
kad bi revizija pročešljala naš hajduk kao što je češljala dinamo mnogi bi janjci preživjeli, a život na vagi bi se mogao snimati i na bilicama.
sitting_bull-
2015-09-28
ma taj model je primjenila venecuela..'narod odlucuje'..pa je katastrofalno propao...nije lova u narodu a sponzora bogatih nema...a i ako ih ima ne zele uloziti tamo gdje nece moci odlucivati nego netko drugi sa njihovom lovom(slucaj tommy)...to je bio sistem 'ti daj lovu a ja cu da odlucjem umjesto tebe sto sa tvojom lovom'...naravno da takva paradigma nije mogla proci...onda se preslo na to da 'narod' da lovu odnosno da ih se zica preko kupnje japanki,jogurta i slicno..kad i to nije doprinjelo zeljenim financijskim rezultatima preslo se na neke projekte ala 'otkup dionica' sa tim naravno da narod da lovu..ali narod nema vise tu lovu...jedva ima da prezivi...i prehrani svoju obitelj pa i sebe..e onda ajmo sa prijetnjama tipa..'tko ne da ili ne proda nije hajdukovac vec mamicevac'...tu su prisilili tommy-a da im proda ili 'proda' dionice jer nisu imali ni pocetnog kapitala ne dovoljnog za otkup..a 'narod' nije davao koliko se ocekivalo..ili clanstvo...i onda zadnje sto su provalili otvaranje puba sa kojim bi pokuslai otkupljivati dionice...samo nisu odgovorili tko ce im financirati otvaranje pub-a..hajduk,grad ili neki donatori...ali ocito izgleda da i ta ideja nece zaziviti jer se prestalo pricati o tome..uglavnom su švorc...sada..a jedino su zaradili...sve vsie protivnika..i sada su poceli sa strateskim izvlacenjima i opravdavanjima..'nismo mi majke mi'sitting_bull wrote:generalno ideja nije bila loša.vuksadinare wrote:budimo posteni i recimo udruga 'NH' je dijelom osnovana i na politicku inicijativu 2011 tada sdp-a,hns-a sto je potvrdio i hnsovac srđan gjurkovic koji ej to izravno priznao kad se bila svecanost ustanovljenja udruge u splitu...gdje je rekao da su osnivanju ove udruge pridonjeli i clanovi i simpatizeri sdp-a i hns-a u splitu...naravno to je bila godina 2011 i politickih previranaj u splitu kada je kerum gubio vlast a na drzavnoj i gradskoj vlasti sdp ikoalicija je bila blizu vlasti sto se i potvrdilo skorasnjim izborima...naravno to je bila i godina kad je hajduku visio bankrot i sve se to povezalo...ranko ostojic je sam nekoliko puta zahvalio u svoje ime i ime stranke udruzi NH kao i torcidi na rusenju keruma u splitu i njegove vlasti....sve to sto je poznato demantirati moze samo kronicni lazljivac,zlonamjernik ili idiot..
međutim, kao i u slučaju socijalizma i komunizma sve je palo na lošim ljudima koji su unakazili početni model i ideju.
razlika je samo što su socijalizam i komunizam bili svjetski procesi, a ovo je ekipa na lokalnoj razini prilagodila sebi i svojim potrebama, ali u javnim istupima podvaljuje i dalje teze od kojih je u praksi odstupila.
kad bi revizija pročešljala naš hajduk kao što je češljala dinamo mnogi bi janjci preživjeli, a život na vagi bi se mogao snimati i na bilicama.
2015-09-08
da.vuksadinare wrote:
ma taj model je primjenila venecuela..'narod odlucuje'..pa je katastrofalno propao...nije lova u narodu a sponzora bogatih nema...a i ako ih ima ne zele uloziti tamo gdje nece moci odlucivati nego netko drugi sa njihovom lovom(slucaj tommy)...to je bio sistem 'ti daj lovu a ja cu da odlucjem umjesto tebe sto sa tvojom lovom'...naravno da takva paradigma nije mogla proci...onda se preslo na to da 'narod' da lovu odnosno da ih se zica preko kupnje japanki,jogurta i slicno..kad i to nije doprinjelo zeljenim financijskim rezultatima preslo se na neke projekte ala 'otkup dionica' sa tim naravno da narod da lovu..ali narod nema vise tu lovu...jedva ima da prezivi...i prehrani svoju obitelj pa i sebe..e onda ajmo sa prijetnjama tipa..'tko ne da ili ne proda nije hajdukovac vec mamicevac'...tu su prisilili tommy-a da im proda ili 'proda' dionice jer nisu imali ni pocetnog kapitala ne dovoljnog za otkup..a 'narod' nije davao koliko se ocekivalo..ili clanstvo...i onda zadnje sto su provalili otvaranje puba sa kojim bi pokuslai otkupljivati dionice...samo nisu odgovorili tko ce im financirati otvaranje pub-a..hajduk,grad ili neki donatori...ali ocito izgleda da i ta ideja nece zaziviti jer se prestalo pricati o tome..uglavnom su švorc...sada..a jedino su zaradili...sve vsie protivnika..i sada su poceli sa strateskim izvlacenjima i opravdavanjima..'nismo mi majke mi'
dok je još žan ojdanić bio živ nije bilo nekih muljaža, ali poslije je ekipu koju je žan kontrolirao krenula karta k'o muju kad je kartao s đentlmenima.
zadnje dvije godine je ekipa iz sjene s masnim rilovom na čelu, pod plaštom demokracije gdje "narod odlučuje", lijepo izreketarila sve koje je mogla bez da je trajno stabilizirala klub.
u početku je to financijski dobro izgledalo, a onda se počelo trošiti preko mogućnosti što je dovelo do strmoglavog pada likvidnosti budući da skupi igrači ne zarađuju niti za svoju plaću, sponzora i donatora je sve manje, a članstvo je sve siromašnije.
koliko god rilov pričao kako nije popio kavu na račun hajduka, razvidno je kako je lova isparila.
tko god da je ttu lovu zamračio odgovornost je na onima koji su bez ikakve kontrole muljali s lovom.
tu nema opravdanja tipa nisam znao, ili to nije na nama.
gomila događanja u hajduku vezana uz upravljanje, poslovnu i sportsku politiku kluba su pokazala kako se bez dozvole našeg hajduka nije moglo raditi ništa, a sad odjednom rilov kaže kako on osobno i naš hajduk nisu ni za što odgovorni.
malo morgen.
sitting_bull-
2015-09-28
to se da lako utvrditi..pogledati samo racune i imovinu doticnih prije osnivanja udruge i poslije radom u udruzi...oni danas iz vrha udruge voze dobre aute,neki i apartmane i kuce rade...ili su se dobro skucili..papa se u finim restoranima...a prije udruge neki nisu ni aute imali..pilo se na zidicu ili u jeftinim kaficima..a fine restorane su mogli sanjati...zato je dobra ona psolovica daj covjeku fotelju pa ces vidjeti kakav je u stvari..drugo...laz je da tu politika nije odigrala ulogu..odigrala je kao u svim udrugama..zato i jesu kod nas udruge na omrazenom glasu..jer su paravan i za neke druge mutne poslove dgje pojedinci ili grupe imaju itekako koristi...uvijek sam se pitao zasto je hajduku trebala ova udurga..hajduk je uvijek imao drustvo prijatelja hajduka i kroz njih su se vodile sve aktivnosti,clanstvo..itd..itd..ja sam uvijek bio clan drustva prijatelja hajduka i redovno placao clanarinu..kad su neki likovu poceli muljati sa financijama drustva ja sam se isclanio..ali sam se opet uclanio kad je to bilo rascisceno i dosli drugi ljudi...posteniji koji su se bavili onim primarnim radom zasto i postoji drustvo..meni su nudili da se uclanim u udrugu nisam htio jer sam znao da to smrdi...na neke sumnjive stvari...sitting_bull wrote:da.vuksadinare wrote:
ma taj model je primjenila venecuela..'narod odlucuje'..pa je katastrofalno propao...nije lova u narodu a sponzora bogatih nema...a i ako ih ima ne zele uloziti tamo gdje nece moci odlucivati nego netko drugi sa njihovom lovom(slucaj tommy)...to je bio sistem 'ti daj lovu a ja cu da odlucjem umjesto tebe sto sa tvojom lovom'...naravno da takva paradigma nije mogla proci...onda se preslo na to da 'narod' da lovu odnosno da ih se zica preko kupnje japanki,jogurta i slicno..kad i to nije doprinjelo zeljenim financijskim rezultatima preslo se na neke projekte ala 'otkup dionica' sa tim naravno da narod da lovu..ali narod nema vise tu lovu...jedva ima da prezivi...i prehrani svoju obitelj pa i sebe..e onda ajmo sa prijetnjama tipa..'tko ne da ili ne proda nije hajdukovac vec mamicevac'...tu su prisilili tommy-a da im proda ili 'proda' dionice jer nisu imali ni pocetnog kapitala ne dovoljnog za otkup..a 'narod' nije davao koliko se ocekivalo..ili clanstvo...i onda zadnje sto su provalili otvaranje puba sa kojim bi pokuslai otkupljivati dionice...samo nisu odgovorili tko ce im financirati otvaranje pub-a..hajduk,grad ili neki donatori...ali ocito izgleda da i ta ideja nece zaziviti jer se prestalo pricati o tome..uglavnom su švorc...sada..a jedino su zaradili...sve vsie protivnika..i sada su poceli sa strateskim izvlacenjima i opravdavanjima..'nismo mi majke mi'
dok je još žan ojdanić bio živ nije bilo nekih muljaža, ali poslije je ekipu koju je žan kontrolirao krenula karta k'o muju kad je kartao s đentlmenima.
zadnje dvije godine je ekipa iz sjene s masnim rilovom na čelu, pod plaštom demokracije gdje "narod odlučuje", lijepo izreketarila sve koje je mogla bez da je trajno stabilizirala klub.
u početku je to financijski dobro izgledalo, a onda se počelo trošiti preko mogućnosti što je dovelo do strmoglavog pada likvidnosti budući da skupi igrači ne zarađuju niti za svoju plaću, sponzora i donatora je sve manje, a članstvo je sve siromašnije.
koliko god rilov pričao kako nije popio kavu na račun hajduka, razvidno je kako je lova isparila.
tko god da je ttu lovu zamračio odgovornost je na onima koji su bez ikakve kontrole muljali s lovom.
tu nema opravdanja tipa nisam znao, ili to nije na nama.
gomila događanja u hajduku vezana uz upravljanje, poslovnu i sportsku politiku kluba su pokazala kako se bez dozvole našeg hajduka nije moglo raditi ništa, a sad odjednom rilov kaže kako on osobno i naš hajduk nisu ni za što odgovorni.
malo morgen.
2015-09-08
Probao sam procitati ove postove ..no nakon 2 recenice sam odustao i otvorio novi heineken 0.25
Guest- Guest
...opara nazvao...Dybala wrote:Zašto je Riliv časno odstupio ?
2015-09-08
kaze rilov da se umorio i ZASITIO..to mu vjerujem..
2015-09-08
Dybala wrote:Probao sam procitati ove postove ..no nakon 2 recenice sam odustao i otvorio novi heineken 0.25
Imaš opciju da staviš na ignore pojedine daveže, pa ti je lakše pročitati koji normalan post.
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50