Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
Štimac porucio Rilovu
'Najveci vam je domet sedam kila pecenog'..nije puno falija...
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
po kile gori dolivuksadinare wrote:Štimac porucio Rilovu
'Najveci vam je domet sedam kila pecenog'..nije puno falija... :):
sitting_bull-
2015-09-28
...pa vidis da je ovaj svake godien sve deblji,okrugliji..jos malo pa c etrebat dizalica da ga digne iz stolice...a ni oni oko njega nemaju problema sa viskom kila...jebiga po cijele dani klatiti se po restoranima splita i okolice niej lako..naporan je to posao..cackanje zubi,podrigivanje i filozofiranje naravno na tuđi racun onaj hajdukov..ako s eko buni odmah proglasen na plenumu u restoranu-neprijatelejm i mora platiti jso dodatni reket inace bice 'nepoznat pocinitelj nocas zapalio jos jedan automobil'sitting_bull wrote:po kile gori dolivuksadinare wrote:Štimac porucio Rilovu
2015-09-08
dobija li udruga 'Nas hajduk' konkurenciju za prevlast...suska se da igracke,naviajcke legende kluba uz pomoc dijela gradskih vijecnika i poslovnih ljudi zele osnovati udrugu koja bi potisnula udrugu 'Nas Hajduk' i njihov utjecaj na klub kako kazu 'jer ne rade i nisu radili za dobrobit kluba i nogometa'..da li ce ova incijativa izazvati jso veci raskol među naviajcima kao i klubu ostaje za vidjeti..ali svakako i dalje nas cekaju vruci dani na poljudu i oko poljuda
2015-09-08
otkako je poginuo žan ojdanić ekipa kojoj se na čelo stavio rilov se osilila pa zagospodarila našim hajdukom i hajdukom.
dok nekom ne smrkne, drugom ne svane, a vrijedi i obrnuto jer otkako je rilovu svanulo hajduku se gasi svjetlo.
dok nekom ne smrkne, drugom ne svane, a vrijedi i obrnuto jer otkako je rilovu svanulo hajduku se gasi svjetlo.
sitting_bull-
2015-09-28
očigledno je jednoumlje koje je instalirao naš hajduk mnogima dopizdilo.vuksadinare wrote:dobija li udruga 'Nas hajduk' konkurenciju za prevlast...suska se da igracke,naviajcke legende kluba uz pomoc dijela gradskih vijecnika i poslovnih ljudi zele osnovati udrugu koja bi potisnula udrugu 'Nas Hajduk' i njihov utjecaj na klub kako kazu 'jer ne rade i nisu radili za dobrobit kluba i nogometa'..da li ce ova incijativa izazvati jso veci raskol među naviajcima kao i klubu ostaje za vidjeti..ali svakako i dalje nas cekaju vruci dani na poljudu i oko poljuda
da, biti će vruće, a možda i vatreno ako krene nova serija "samozapaljivih" automobila u splitu i okolici
sitting_bull-
2015-09-28
vjeruj mi ja za tog covjeka nikad cuo...a dugo sam bio u torcidi..i to u uzem krugu..vidim da je on negdje cetrdesetih godina bi ga valjda upamtio da je nesto znacio među navijacima...ne znam sto rec...jedino mogu doista reci d asu oni izbor neke politicke opcije u gradu koaj preko hajduka zele zavladati splitom..a ocito se radi o strankama ljevice iliti 'ljevice'..jer vidimo da puljkovi i 'pametno' naveliko ih podrzavaju..sdp onaj crveniji isto tako...sve je to mutno oko udruge...najmanje s ebave nogometom a vise nekakvim predizbornim akcijama za ciji racun to treba utvrditi..uglavnom jedno ej sigurno..tu su najamnje zbog nogometa i uspjeha hajduka na nogometnim terenimasitting_bull wrote:otkako je poginuo žan ojdanić ekipa kojoj se na čelo stavio rilov se osilila pa zagospodarila našim hajdukom i hajdukom.
2015-09-08
mislim na rilova a ne zana..da ne bude zabunevuksadinare wrote:vjeruj mi ja za tog covjeka nikad cuo...a dugo sam bio u torcidi..i to u uzem krugu..vidim da je on negdje cetrdesetih godina bi ga valjda upamtio da je nesto znacio među navijacima...ne znam sto rec...jedino mogu doista reci d asu oni izbor neke politicke opcije u gradu koaj preko hajduka zele zavladati splitom..a ocito se radi o strankama ljevice iliti 'ljevice'..jer vidimo da puljkovi i 'pametno' naveliko ih podrzavaju..sdp onaj crveniji isto tako...sve je to mutno oko udruge...najmanje s ebave nogometom a vise nekakvim predizbornim akcijama za ciji racun to treba utvrditi..uglavnom jedno ej sigurno..tu su najamnje zbog nogometa i uspjeha hajduka na nogometnim terenimasitting_bull wrote:otkako je poginuo žan ojdanić ekipa kojoj se na čelo stavio rilov se osilila pa zagospodarila našim hajdukom i hajdukom.
2015-09-08
pitanje za ove iz 'naseg hajduka'...jeste u kompi ili savezu sa komunjarom i jugicem draganom markovinom?
2015-09-08
Te bile noći ionako često znaju na kraju bit teški festival čobanluka upravo zbog ovakvih stvari.jasambrend wrote:O Mlađi kao pjevaču je nepotrebno trošiti riječi, ali ići tjerati inat preko običnog alkoholnog kronera je prejadno...jebat ga, ali povlače se i potezi koji graniče s ludilom već... na kraju će se razjebati iole pozitivna atmosfera oko kluba. Kome to sve skupa treba...
Nije ga se tribalo zvat, ali kad ga se već zvalo nije mu tribalo otkazivat. Ne zbog toga što je već odavno osvjedočeni obožavatelj tatte već zbog toga šta je obiteljski nasilnik, zlostavljač žena i akutni alkoholičar u terminalnoj fazi i kao takvom mu nije misto da se na bilo koji način veže uz ime kluba. Gledan malo brojke na članskom sučelju, dph köln na današnji dan ima 359 članova i po brojkama je drugi dph u njemačkoj, iza stuttgarta, znači nisu neki jazavci i virujen da je vodstvo imalo najbolju namjeru ali su se zaletili, nespretno to izveli, iako dph-ovi između sebe komuniciraju na onoj platformi i već je tamo bilo rasprava da se triba pazit koga se zove na bile noći. A guba iz hanza medije je jedva to dočekala da ubere još pokoji klik u ciloj ovoj svojoj orkestriranoj kampanji stvaranja i pumpanja atmosfere kaosa i histerije.
Čovik je jednostavno redikul i kralj redikula koji će mu opet tuć bese kad opet mrtav pijan ide vidit koliko s autom može pogurat zid kad se zaleti u njega umisto da mu se trajno oduzme vozačka i propiše mjera obveznog psihijatrijskog liječenja dok nije nekoga ubija.
A o njegovom glazbenom opusu si sve već reka iako ja imam soft spot na jednu stvar sa samih njegovih početaka koja se često zna pustit kad valja i lampa, jbg moji filipinci je obožavaju
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Nego ampere, je li moguće da je tebi ovo promaklo
Da je veliki stručnjak iza kojega su 2 propala braka, 2 propale diskoteke, propala kladionica di je još za pare izlevatija bokšića i bilića, propala trenerska, izbornička, menadžerska i komentatorska karijera, koji je uspija uvest klub iz prve u drugu katarsku ligu, ponovo u financijskim problemima?
Ma nije moguće da nan on dili savjete kako vodit klub, mi platili državi porez na dobit a on toj istoj državi na listi srama, zato se on uzjeba zadnjih dana po fejsu sa svojim poslanicama debilima s dinare, para u takujinu nema ali ima u hajdukovoj kasi pa bi je opet malo obrstija
Da je veliki stručnjak iza kojega su 2 propala braka, 2 propale diskoteke, propala kladionica di je još za pare izlevatija bokšića i bilića, propala trenerska, izbornička, menadžerska i komentatorska karijera, koji je uspija uvest klub iz prve u drugu katarsku ligu, ponovo u financijskim problemima?
Ma nije moguće da nan on dili savjete kako vodit klub, mi platili državi porez na dobit a on toj istoj državi na listi srama, zato se on uzjeba zadnjih dana po fejsu sa svojim poslanicama debilima s dinare, para u takujinu nema ali ima u hajdukovoj kasi pa bi je opet malo obrstija
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
jel hajduk nogometni klub ili firma?...drugo da li je uspjeh gubiti od rudesa,gorice,luckog,dila gore,makedonskih seoskih klubova...ajmo u cetvrtu zonasku igrat po selima sa 100 gledatelja i neznalice sretneVerbal Kint wrote:Nego ampere, je li moguće da je tebi ovo promaklo
2015-09-08
dok se naši hajduci zamaraju prošlogodišnjim listama poreznih uprava u onome što je ostalo od hajduka lagano rasulo.
prije ove stanke zbog obveza repke rečeno je kako će se iskoristiti za treninge i dizanje momčadi pred nastavak prvenstva.
ovaj su tjedan izgubljena tri treninga (jedan kad su huljaj i bjelanović razgovarali s igračima i još dva kad je kopić dobio otkaz), a održana su samo dva kondicijska treninga.
danas je objavljeno kako je momčad poslije kondicijskog treninga dobila slobodno do ponedjeljka!!!
vjerojatno će nastavak sezone hajduk igrati na "svježinu".
nemreš bilivit.
prije ove stanke zbog obveza repke rečeno je kako će se iskoristiti za treninge i dizanje momčadi pred nastavak prvenstva.
ovaj su tjedan izgubljena tri treninga (jedan kad su huljaj i bjelanović razgovarali s igračima i još dva kad je kopić dobio otkaz), a održana su samo dva kondicijska treninga.
danas je objavljeno kako je momčad poslije kondicijskog treninga dobila slobodno do ponedjeljka!!!
nemreš bilivit.
sitting_bull-
2015-09-28
ovaj huljaj ce u anale gluposti uci...a bjelanovic?..potjeran iz dinama pa hajduku uvaljen...dakle cista zla namjera prema klubusitting_bull wrote:dok se naši hajduci zamaraju prošlogodišnjim listama poreznih uprava u onome što je ostalo od hajduka lagano rasulo.
nemreš bilivit.
2015-09-08
Di je amper?...valjda postao i on svjestan da prica price bez realiteta..vise da se utjesi ne vjerujuci ni sam u sto prica
2015-09-08
Šta ti je, ma di bi meni to promaklo. Ali je zato tebi promaklo, nalipija sam to na forumu ima par dana.Verbal Kint wrote:Nego ampere, je li moguće da je tebi ovo promaklo
Ma o smradu je bespotrebno trošiti riječi, ali kad si ga već spomenija. Kakav god je bio kao igrač, čista suprotnost je kao čovjek i sve ostalo nakon nogometne karijere koja je jedino vrijedna spomena kad se o njemu priča.
Pa on se proda za misto izbornika i prekinija svoju borbu protiv zla te postao dio tog zla. Pljunija je u facu masu poštenih ljudi iz nogometa koji su ga podržavali i koji su virovali u njega, samo zbog sebe i svoje guzice. Smrad je toliko jadan i bijedan, što pokazuje i ovo gori što si nalipija, da ne bi triba imati obraza NIKOME ali baš NIKOME diliti lekcije. A on prvi, i udara najviše. Sad je on bavi Hajdukom, i sad se svaki dan javlja. A kad je tribalo spašavati klub od uništenje u kojeg su ga doveli on i njemu slični, e onda ga nije bilo ni viditi ni čuti. Neprijatelj Hajduka je i preblaga rić za njega. No ko ga jebe, Hajduk će se dignuti i zaploviti u mirniju luku, prije nego šta smrad plati porez državi.
Guest- Guest
Štico je dovea Krajcara u Ajduka,dakle pederu niceu je on najveci duznosnik hajduka u povijesti
Guest- Guest
idiot amper je pronašao isključivog krivca za stanje u hajduku:
igor štimac je kriv!
doduše, štimac s hajdukom nema nikakve veze još od 2012., ali to ga ne opravdava.
treba puhati u iste diple kao buco-buco rilov i ostali iz našeg hajduka i onda bi bio prava poštenjačina i čovik.
drug idiot amper se pogubio u bespućima hajdukove zbiljnosti...
igor štimac je kriv!
doduše, štimac s hajdukom nema nikakve veze još od 2012., ali to ga ne opravdava.
treba puhati u iste diple kao buco-buco rilov i ostali iz našeg hajduka i onda bi bio prava poštenjačina i čovik.
drug idiot amper se pogubio u bespućima hajdukove zbiljnosti...
sitting_bull-
2015-09-28
Istina je da je on doveo, ali ne svojim novcem niti novcem od Hajduka, nego novcem privatnika. Zato, kad se Niko prodava Hajduk je dobija gotovo ništa. Jednako kao što je dobio gotovo ništa prodajom dvoje ponajvećih talenata koje je klub izbacija zadnjih 20 godina, a na čijem je transferu radio upravo on.Dybala wrote:Štico je dovea Krajcara u Ajduka,dakle pederu niceu je on najveci duznosnik hajduka u povijesti
Guest- Guest
Hajduk se mora mijenjati
Zapaliti njivu ili počupati korov?
"I bez obzira što su loši rezultati iz jazbina istjerali mnoge koji su jedva dočekali da koncept nečega narodnog i demokratskog propadne i dokaže da u ovoj zemlji doista žive tek ovce koje trebaju svog čobana, bez obzira na sve greške u koracima koje je ta ideja u ovih sedam godina napravila, dopustit ćete da i dalje smatram kako bolji vlasnički model od socios modela za Hajduk ne postoji.
Ali socios modela koji će u svom ishodištu imati samo Hajduk. Socios modela u kojem će svatko znati svoje mjesto i u kojem će poruka “odgovornost, a ne demagogija” vrijediti za sve. I za upravitelje i za nadzornike i za trenere i za igrače. Ali i za navijače.
Hajduk se mora mijenjati. Ali ne mijenjajući model vlasništva, nego mijenjajući model razmišljanja."
https://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/hajduk-se-mora-mijenjati/
Bernard Jurišić, kao i obično, pogodio je u sridu!
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50