Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
realno ovaj danas sustav funkcioniranja kluba je napravljen kao kula od karata..jedan vjetric i ode kula..na sve strane
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
otkazan jutarnji trening kluba..huljaj bi sad opet htio tudora... ...a tudor nece...ludilo..ampere brza reakcija ili druga liga...a mozda do skupstine i kluba ne bude..
2015-09-08
hahahaha..ko spama?..prenosim samo vijesti iz medija...a to sto tebi i amperu nisu drage i po volji ne znaci da je spam..ubij se nice..
2015-09-08
...moj posao nije pokazivanje nogu...fridrih_niche wrote:Netko nema posla u životu osim pisat po forumu...
Tra ge di ja...
:(
2015-09-08
Ja samo vidim broj postova koji bolesnik objavi nakon jednog nekog drugog korisnika.fridrih_niche wrote:Netko nema posla u životu osim pisat po forumu...
Tra ge di ja...
Koja dobra opcija blokiranje, ne moraš među tonom smeća tražiti post nekog drugog korisnika. Stari forum to nije ima.
Last edited by isključivi krivac on Thu 6 Sep - 12:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
boli duso boli...isključivi krivac wrote:Ja sam vidim broj postova koji bolesnik objavi nakon jednog nekog drugog korisnika.fridrih_niche wrote:Netko nema posla u životu osim pisat po forumu...
Tra ge di ja...
Koja dobra opcija blokiranje, ne moraš među tonom smeća tražiti post nekog drugog korisnika. Stari forum to nije ima.
2015-09-08
Pa i ja vidin samo broj postova, još najbolje da gledan i čitan te bolesti hahaha...isključivi krivac wrote:Ja sam vidim broj postova koji bolesnik objavi nakon jednog nekog drugog korisnika.fridrih_niche wrote:Netko nema posla u životu osim pisat po forumu...
Tra ge di ja...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Pa i ja vidin samo broj postova, još najbolje da gledan i čitan te bolesti hahaha...isključivi krivac wrote:Ja sam vidim broj postova koji bolesnik objavi nakon jednog nekog drugog korisnika.fridrih_niche wrote:Netko nema posla u životu osim pisat po forumu...
Tra ge di ja...
:D
Guest- Guest
ŽELJKO KOPIĆ VIŠE NIJE TRENER HAJDUKA
Željko Kopić više nije trener Hajduka. Klub i gospodin Kopić danas su sporazumno raskinuli ugovor.
- Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, mišljenja sam da je rastanak u ovom trenutku najbolje rješenje - kazao je sad već bivši trener Bijelih Željko Kopić.
- Donijeli smo ovu odluku nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje za Klub, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri - istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj.
Trener Kopić u Hajduk je došao početkom studenog 2017. godine, prvu momčad vodio je u 34 utakmice pri čemu je ostvario 15 pobjeda, 11 remija i osam poraza, a Bijele je doveo do finala Hrvatskog kupa.
https://hajduk.hr/vijest/zeljko-kopic-vise-nije-trener-hajduka/10652
Sretno Kopiću u nastavku karijere. Priča se ovo, ono,neki sastanci. Mislim da je to nebitno. Kopić je pošteno radio, na početku je bilo jako dobro, loše je završio. Rekao je jednom da je težak dres Hajduka. Rekao je istinu.
Guest- Guest
ajde pedercino pusti kopica na miru..predvodio si linc ovdje protiv njega...nije ni cudo d aje zbog takvih na hitnoj zavrsio..okruzen brodom luđaka i budala...sram te bilo obisit te triba..
2015-09-08
a e.isključivi krivac wrote:Sretno Kopiću u nastavku karijere. Priča se ovo, ono,neki sastanci. Mislim da je to nebitno. Kopić je pošteno radio, na početku je bilo jako dobro, loše je završio. Rekao je jednom da je težak dres Hajduka. Rekao je istinu.
triba istrčati na teren kontra slavije, Rumunja, osijeka, gorice.
me moreš svaki puta pobići ka ono iz Maksimira...
sitting_bull-
2015-09-28
Sven-Göran Eriksson ponuđen Hajduku: Još čekamo odgovor
Više nije tajna, Hajduk je u potrazi za novim trenerom. A u čitavoj plejadi kandidata za novog trenera isplivalo je i jedno zanimljivo ime. Naime, bijelima je službeno ponuđen Sven-Göran Eriksson. Iskusni švedski stručnjak, koji je u svojoj bogatoj trenerkoj karijeri osvajao Kup Uefa i Kup pobjednika kupova, a 1990. godine s Benficom bio i u finalu Lige prvaka želi doći u Hajduk!
- Da, istina je, ja sam Hajduku ponudio Sven-Görana Erikssona, imam punomoć za njegovo dovođenje. Još čekamo odgovor s Poljuda, vidjet ćemo kako će se to rasplesti - rekao je u razgovoru za Goal poznati hrvatski menadžer Miroslav Bičanić.
Sven-Göran Eriksson poznato je ime u svijetu nogometa, ovaj 70-godišnjak u karijeri je vodio Degerfors, Göteborg, Benficu, Romu, Fiorentinu, Sampdoriju, Lazio, Man. City, Leicester, bio izbornik Engleske, Meksika i Obale Bjelokosti.
Nogometni ga je put posljednjih godina odveo u Kinu gdje je boravio na klupama Guanghzoua, Shanghai SIPG-a i Shenzhena (sadašnji klub Francka Ohandze) koji je napustio u lipnju 2017. godine otkada je bez kluba...
Tko će postati novi trener Hajduka još nije poznato, sve će biti puno jasnije sljedećih sati ili za koji dan. No, kandidata ima sasvim dovoljno, Hajduk je i dalje velika prilika, pa mnogi danas žele zasjesti na klupu bijelih. A hoće li se ova priča uspješno izrealizirati vidjet ćemo uskoro...
Napomenimo i kako jutros na Poljudu igrači nemaju aktivnosti, za popodne je najavljen još jedan sastanak, a nakon toga i trening, no pitanje je hoće li ga voditi novi trener ili će igrače na vježbanje povesti netko iz stožera Željka Kopića.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/sven-goran-eriksson-ponu-en-hajduku-jos-cekamo-odgovor-589147 - 24sata.hr
Ja sam Hajduku ponudio Svena-Görana Erikssona, imam punomoć za njegovo dovođenje. Još čekamo odgovor s Poljuda, vidjet ćemo što će biti, rekao je u razgovoru za Goal menadžer Miroslav Bičanić
Više nije tajna, Hajduk je u potrazi za novim trenerom. A u čitavoj plejadi kandidata za novog trenera isplivalo je i jedno zanimljivo ime. Naime, bijelima je službeno ponuđen Sven-Göran Eriksson. Iskusni švedski stručnjak, koji je u svojoj bogatoj trenerkoj karijeri osvajao Kup Uefa i Kup pobjednika kupova, a 1990. godine s Benficom bio i u finalu Lige prvaka želi doći u Hajduk!
- Da, istina je, ja sam Hajduku ponudio Sven-Görana Erikssona, imam punomoć za njegovo dovođenje. Još čekamo odgovor s Poljuda, vidjet ćemo kako će se to rasplesti - rekao je u razgovoru za Goal poznati hrvatski menadžer Miroslav Bičanić.
Sven-Göran Eriksson poznato je ime u svijetu nogometa, ovaj 70-godišnjak u karijeri je vodio Degerfors, Göteborg, Benficu, Romu, Fiorentinu, Sampdoriju, Lazio, Man. City, Leicester, bio izbornik Engleske, Meksika i Obale Bjelokosti.
Nogometni ga je put posljednjih godina odveo u Kinu gdje je boravio na klupama Guanghzoua, Shanghai SIPG-a i Shenzhena (sadašnji klub Francka Ohandze) koji je napustio u lipnju 2017. godine otkada je bez kluba...
Tko će postati novi trener Hajduka još nije poznato, sve će biti puno jasnije sljedećih sati ili za koji dan. No, kandidata ima sasvim dovoljno, Hajduk je i dalje velika prilika, pa mnogi danas žele zasjesti na klupu bijelih. A hoće li se ova priča uspješno izrealizirati vidjet ćemo uskoro...
Napomenimo i kako jutros na Poljudu igrači nemaju aktivnosti, za popodne je najavljen još jedan sastanak, a nakon toga i trening, no pitanje je hoće li ga voditi novi trener ili će igrače na vježbanje povesti netko iz stožera Željka Kopića.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/sven-goran-eriksson-ponu-en-hajduku-jos-cekamo-odgovor-589147 - 24sata.hr
po obicaju spin za zamagljivanje ociju navijacima..a sjest ce nakon toga neki novi 'kopic' ili mate milisa iz pomorca stobrec..zivi bili pa vidili..
2015-09-08
Plagijator.vuksadinare wrote:..dvije
Zeko-
2015-08-26
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50