Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
Ezekel nisi li se ti jako uzbudio i počeo me vrjeđati kada sam pisao protiv josipovića i najavio da će KGK pobjediti?red wolf wrote:Ja sam opušten. Ja sam odavno probio određene granice ove iluzije što je zovemo život...Stvarnost, svijet...Vi se uzrujavate oko ovoga što se događa oko vas...Pobogu ljudi, pa to su vam zapisali prije tisuću i pol godina unazad...I to se sad događa...A vi? Što vi?...Baš ništa...kaja_333 wrote:Aha, aj se ti malo opusti...
Guest- Guest
i to je spinanje, ne možemo svi na velebit jelte, radije onda propise promijeniti nego stil života ako može.veber_1 wrote:a gle, teorije zavjera su uvijek aktualne.asilovski wrote:Ovo je TPP Treaty: Intellectual Property Rights Chapter nije ruba pameti već wiki leaks, onaj plavi šta čami u ekvadorskoj ambasadi, znam to ne piše u Cosmu, ali štaš...Kajo nadam se da si zgodna inače jao si ga nama...kaja_333 wrote:I ovaj azila hedervari uvijek iskopa neke članke s ruba pameti, bez prijevoda s bomba naslovima. Europsko vijeće usvojilo je deklaraciju o slobodi medija i interneta jasno gdje se jasno navodi kada bi trebalo intervenirati , u slučaju dogovora oko počinjenja kaznenih djela, pedofilije i sl. A u svim ostalim slučajevima ne.
ne koristi mobitel, telefon, karticu, comp, internet i nevidljiv si.
ne produžiš osobnu. napikneš se na velebit i nitko te neće naći.
Komentare od " domaćica" a mozda i od profesora ili doktora ne mogu podnijeti ljudi koji znaju da su loši i koji ne mogu podnijeti kritiku, posebno sto je javna pa ju svi mogu pročitati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kosturka wrote:Stribor wrote:kosturka wrote:asilovski wrote:vrijeme je da dobiješ ban to bi donekle dočaralo tvoju željukosturka wrote:omni wrote:Trpanje pod tepih ne pomaze. Ukidanje komentara je zadnji potez vladajucih da sami sebe pokusaju jos malo ubijediti da su svi za njih i njihove sulude ideje. Ti ljudi zive i zele da zive u imaginarnom svijetu, narkomani vlasti.
. prva sam za to da se ukinu komentari i mogućnost komentiranja
ali u potpunosti bi dočaralo moju želju ako dobijemo ban istovremeno
Zač? On ni domaćica ka kuha ajvar.
nemoj se pravit bedast osim ako ne želiš da te drugi bedastim doživljavaju
Gdo se tu pravi bedast? Samo ti.
Ukidanje komentiranja je cenzura. Fašizam. Va ovom slučaju fašizam ki sprovadjaju fašisti 21. stoletja - kvazi liberalni i kvazi progresivni.
Stribor-
2015-09-22
ja sam prvi koji krši sve propise.kic wrote:i to je spinanje, ne možemo svi na velebit jelte, radije onda propise promijeniti nego stil života ako može.
a gdje sam na ljestvici moći?
veber-
2014-12-30
U svakom slučaju oni koji komentiraju, pa i domaćice među njima su birale državnike, oni su im dali vlast, pa ih imaju pravo i komentirati. Sto je dvostruko korisno, imaju pravo slobodno se izraziti a vladajući mogu čuti sto o njima misle. Ne znam zasto bi to jedan priprosti državnik, dijete ubojice i đepar mrtvih, jedan prostak i lopov kao Mesić npr. bio pošteđen komentara jedne domaćice koja eto moze imati 2 fakulteta i pričati 3 jezika a domaćica je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stribor wrote:kosturka wrote:Stribor wrote:kosturka wrote:asilovski wrote:vrijeme je da dobiješ ban to bi donekle dočaralo tvoju željukosturka wrote:omni wrote:Trpanje pod tepih ne pomaze. Ukidanje komentara je zadnji potez vladajucih da sami sebe pokusaju jos malo ubijediti da su svi za njih i njihove sulude ideje. Ti ljudi zive i zele da zive u imaginarnom svijetu, narkomani vlasti.
Ukidanje komentiranja je cenzura. Fašizam. Va ovom slučaju fašizam ki sprovadjaju fašisti 21. stoletja - kvazi liberalni i kvazi progresivni.
ne brkaj fašizam sa osnovama preuzimanja odgovornosti za izgovoreno ... nemam ništa protiv da se kaže šta se misli ali oči u oči a ne virtualno ... sloboda govora je sloboda govora - g o v o r a ... a ne ispraznog tipkanja bez da se suočiš ako ništa drugo a ono sa izravnom reakcijom na svoje izgovorene riječi ... to je meni ok i to zagovaram a sve drugo je isprazno kurčenje, neargumentirano vrijeđanje bez posljedica i zagovaranje ičega bez suočavanja argumenata a to je jedino moguće uživo ... ili misliš da nema razlike u virtualnom izdrkavanju i onom užimo kad ti nasuprot sjedi živi sugovornik i sa argumentima koje prati i neverbalna komunikacija koja učas nadjebe onu verbalnu .... pičkice se nadjebaaju virtualno a uživo su manji od makovog zrna - ne jednom sam sama sebi dokazala da je to tako
kosturka- Posts : 42
2015-10-12
kaja_333 wrote:Komentare od " domaćica" a mozda i od profesora ili doktora ne mogu podnijeti ljudi koji znaju da su loši i koji ne mogu podnijeti kritiku, posebno sto je javna pa ju svi mogu pročitati.
I to. Ali gdo reče da i domaćica ka kuha ajvar ne zna pametno besedati? Pamet je uvitovana kuhanjem ajvara?
Da je do bedastih komentarov, ne bi se oni toliko trsili. Ali kad politički pismen ili gdo drugi napiše pravu rič kot kritiku, to onda bude opasno. Zato triba bit dostupna samo službena istina velikih peljačev i njihovih .... onih ča im samo noge viru iz peljačeve guzice?
P.S.: Vsaka spodobnost s DNRK je slučajna!
Last edited by Stribor on 15/10/2015, 00:48; edited 1 time in total
Stribor-
2015-09-22
e i?veber_1 wrote:ja sam prvi koji krši sve propise.kic wrote:i to je spinanje, ne možemo svi na velebit jelte, radije onda propise promijeniti nego stil života ako može.
propisi su napisani kako bi se kršili.kic wrote:e i?veber_1 wrote:ja sam prvi koji krši sve propise.kic wrote:i to je spinanje, ne možemo svi na velebit jelte, radije onda propise promijeniti nego stil života ako može.
čim neka regulativa uđe u zakon, gotovo je.
veber-
2014-12-30
kosturka wrote:Stribor wrote:kosturka wrote:Stribor wrote:kosturka wrote:asilovski wrote:vrijeme je da dobiješ ban to bi donekle dočaralo tvoju željukosturka wrote:omni wrote:Trpanje pod tepih ne pomaze. Ukidanje komentara je zadnji potez vladajucih da sami sebe pokusaju jos malo ubijediti da su svi za njih i njihove sulude ideje. Ti ljudi zive i zele da zive u imaginarnom svijetu, narkomani vlasti.
ne brkaj fašizam sa osnovama preuzimanja odgovornosti za izgovoreno ... nemam ništa protiv da se kaže šta se misli ali oči u oči a ne virtualno ... sloboda govora je sloboda govora - g o v o r a ... a ne ispraznog tipkanja bez da se suočiš ako ništa drugo a ono sa izravnom reakcijom na svoje izgovorene riječi ... to je meni ok i to zagovaram a sve drugo je isprazno kurčenje, neargumentirano vrijeđanje bez posljedica i zagovaranje ičega bez suočavanja argumenata a to je jedino moguće uživo ... ili misliš da nema razlike u virtualnom izdrkavanju i onom užimo kad ti nasuprot sjedi živi sugovornik i sa argumentima koje prati i neverbalna komunikacija koja učas nadjebe onu verbalnu .... pičkice se nadjebaaju virtualno a uživo su manji od makovog zrna - ne jednom sam sama sebi dokazala da je to tako
Jur ti je odgovoreno mojim predhodnim postom. Nimam se nakanu ponavljati.
Stribor-
2015-09-22
teško, jer ja nemam nikakve želje da ikome išta zabranjujemkosturka wrote:asilovski wrote:vrijeme je da dobiješ ban to bi donekle dočaralo tvoju željukosturka wrote:omni wrote:Trpanje pod tepih ne pomaze. Ukidanje komentara je zadnji potez vladajucih da sami sebe pokusaju jos malo ubijediti da su svi za njih i njihove sulude ideje. Ti ljudi zive i zele da zive u imaginarnom svijetu, narkomani vlasti.
Kermit-
2014-04-17
Niti fašizam u biti nije krenio kao "fašizam" već kao ispravljanje grešaka, uspostavljanje reda, kontrole...tako i kosturka pod firmom ukidanja komentara domaćica ukinula bi komentiranje, vjerojatno naivna i ne sluti da bi to podrazumijevalo ukidanje ovoga forum i nju kao komentatora...u jednom se slažem ženama treba ograničiti komentiranje da svima ne bi jednog dana zabranili to isto...Stribor wrote:kosturka wrote:Stribor wrote:kosturka wrote:asilovski wrote:vrijeme je da dobiješ ban to bi donekle dočaralo tvoju željukosturka wrote:omni wrote:Trpanje pod tepih ne pomaze. Ukidanje komentara je zadnji potez vladajucih da sami sebe pokusaju jos malo ubijediti da su svi za njih i njihove sulude ideje. Ti ljudi zive i zele da zive u imaginarnom svijetu, narkomani vlasti.
Kermit-
2014-04-17
Nije fašizam, nego se pas posrao...malo se elite sada previše igraju s pravilima, ali mogle bi biti i giljotine ponovo uvedene...uzdam se u to da ipak nisu sve nacije tako glupaste poput naše...
darth_vader-
2014-04-17
Kad sam jutros upalija kompjuter i otišao na internet prvo se pojavila neka obavijest o privatnosti.
Možda to ima kakve veze?
Možda to ima kakve veze?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tebe vrijeđao zbog Josipovića?...Mislim da sam samo jednom komentirao pred te izbore i to kroz numerološku analizu...Napisao sam da veće šanse ima Josipović, no pogriješio sam. No to je bilo i dobro. Naučio sam nešto novo. Ali to nije bitno za ovu temu.tre911 wrote:Ezekel nisi li se ti jako uzbudio i počeo me vrjeđati kada sam pisao protiv josipovića i najavio da će KGK pobjediti?red wolf wrote:Ja sam opušten. Ja sam odavno probio određene granice ove iluzije što je zovemo život...Stvarnost, svijet...Vi se uzrujavate oko ovoga što se događa oko vas...Pobogu ljudi, pa to su vam zapisali prije tisuću i pol godina unazad...I to se sad događa...A vi? Što vi?...Baš ništa...kaja_333 wrote:Aha, aj se ti malo opusti...
Guest- Guest
jesi jesi, no nije naglasak na vrijeđanju nego se radi o tome da si se uzbudio a ovdje kao drugima to pripisuješ kao negativnu osobinu koju si ti odavno prevazišao. Uostalom gledam te kako stalno pokušavaš uvrjediti horna tako da ga pokušavaš udarati ispod pojasa zbog njegovog mjesta admina na forumu, ono samo ti pokušavam reći da prestaneš kenjati i gledati ljude sa visine( jer čak i da si tamo fulao bi cijeli stadion da se tako ponašaš) pa ćeš imati i normalniju komunikaciju sa svima.red wolf wrote:Tebe vrijeđao zbog Josipovića?...Mislim da sam samo jednom komentirao pred te izbore i to kroz numerološku analizu...Napisao sam da veće šanse ima Josipović, no pogriješio sam. No to je bilo i dobro. Naučio sam nešto novo. Ali to nije bitno za ovu temu.tre911 wrote:Ezekel nisi li se ti jako uzbudio i počeo me vrjeđati kada sam pisao protiv josipovića i najavio da će KGK pobjediti?red wolf wrote:Ja sam opušten. Ja sam odavno probio određene granice ove iluzije što je zovemo život...Stvarnost, svijet...Vi se uzrujavate oko ovoga što se događa oko vas...Pobogu ljudi, pa to su vam zapisali prije tisuću i pol godina unazad...I to se sad događa...A vi? Što vi?...Baš ništa...kaja_333 wrote:Aha, aj se ti malo opusti...
Guest- Guest
Uzbudio?...Ne uzbuđuju me muškarci. Nisam ni znao da je to Horn...Ne gledam druge s visoka...Meni su svi ljudi isti...tre911 wrote:jesi jesi, no nije naglasak na vrijeđanju nego se radi o tome da si se uzbudio a ovdje kao drugima to pripisuješ kao negativnu osobinu koju si ti odavno prevazišao. Uostalom gledam te kako stalno pokušavaš uvrjediti horna tako da ga pokušavaš udarati ispod pojasa zbog njegovog mjesta admina na forumu, ono samo ti pokušavam reći da prestaneš kenjati i gledati ljude sa visine( jer čak i da si tamo fulao bi cijeli stadion da se tako ponašaš) pa ćeš imati i normalniju komunikaciju sa svima.red wolf wrote:Tebe vrijeđao zbog Josipovića?...Mislim da sam samo jednom komentirao pred te izbore i to kroz numerološku analizu...Napisao sam da veće šanse ima Josipović, no pogriješio sam. No to je bilo i dobro. Naučio sam nešto novo. Ali to nije bitno za ovu temu.tre911 wrote:Ezekel nisi li se ti jako uzbudio i počeo me vrjeđati kada sam pisao protiv josipovića i najavio da će KGK pobjediti?red wolf wrote:Ja sam opušten. Ja sam odavno probio određene granice ove iluzije što je zovemo život...Stvarnost, svijet...Vi se uzrujavate oko ovoga što se događa oko vas...Pobogu ljudi, pa to su vam zapisali prije tisuću i pol godina unazad...I to se sad događa...A vi? Što vi?...Baš ništa...kaja_333 wrote:Aha, aj se ti malo opusti...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prvi korak nakon najnovijeg napada: stroga kontrola interneta
» Njemačka uvela stroga ograničenja za migrante iz članica EU
» Znanje , odgovornost i kontrola
» Ozakonjena kontrola "sirenja netrpeljivosti"
» Glavni i osnovni cilj NSA je potpuna kontrola populacije
» Njemačka uvela stroga ograničenja za migrante iz članica EU
» Znanje , odgovornost i kontrola
» Ozakonjena kontrola "sirenja netrpeljivosti"
» Glavni i osnovni cilj NSA je potpuna kontrola populacije