Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
Zato imaju svoje neoliberalne plaćenike.neoliberalni_placenik wrote:treba k0ontrolirati internet da fašisti i nacisti nebi sijali sjeme svoje ideologije, antifašizam mora da predvlada
Guest- Guest
Internet ne bi imao svoju svrhu, brza razmjena informacija i prilika za javno i slobodno izražavanje mišljenja pojedincima kada bi se cenzurirao i iz tog razloga kontrolirao. Mogli bi ga slobodno ukinuti kao kina stranice o Tibetu. Dakle, takvo sto nije moguće i nece proći jer su internet i sloboda izražavanja jedno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ovaj azila hedervari uvijek iskopa neke članke s ruba pameti, bez prijevoda s bomba naslovima. Europsko vijeće usvojilo je deklaraciju o slobodi medija i interneta jasno gdje se jasno navodi kada bi trebalo intervenirati , u slučaju dogovora oko počinjenja kaznenih djela, pedofilije i sl. A u svim ostalim slučajevima ne.
2015-08-15
Kad sam ti jučer napisao da će se internet promijeniti nisi mi baš vjerovao...bogomdani wrote:TKO ce to konkretno sprovoditi?
Guest- Guest
S ruba pameti?...Pogodio je on ovdje, pogodio...hehehehehehehehekaja_333 wrote:I ovaj azila hedervari uvijek iskopa neke članke s ruba pameti, bez prijevoda s bomba naslovima. Europsko vijeće usvojilo je deklaraciju o slobodi medija i interneta jasno gdje se jasno navodi kada bi trebalo intervenirati , u slučaju dogovora oko počinjenja kaznenih djela, pedofilije i sl. A u svim ostalim slučajevima ne.
Guest- Guest
Internet je odavno na udaru. Damage control iza medija.
Guest- Guest
Jasno. Kontrola i manipulacija.Starhemberg wrote:Internet je odavno na udaru. Damage control iza medija.
Trinity-
2014-04-17
Za manipulaciju ima nešto bolje od interneta...hehehehehehehehehe...Na onom forumu sam nekoliko puta postavio pitanje - kontrolirate li vi vaš um i misli?...Nisam dobio odgovor. Možda ovdje dobijem.Trinity wrote:Jasno. Kontrola i manipulacija.Starhemberg wrote:Internet je odavno na udaru. Damage control iza medija.
Guest- Guest
Ti ćeš dobit odgovore kad počneš iste i davati. Tako inače diskusija funkcionira. Tek savjet.
Guest- Guest
Ja ne tražim odgovore...A baš ih i ne dajem...Jučer sam vam sugerirao da će vam se internet i život uskoro promijeniti...A ti na mene đonom...Uživaj još malo...Starhemberg wrote:Ti ćeš dobit odgovore kad počneš iste i davati. Tako inače diskusija funkcionira. Tek savjet.
Guest- Guest
Ajde, pomoći ću vam malo...Vaš život je vaša kreacija...To je OK kad vi aktivno stvarate...Vi ste subjekt...No, što kad postanete objekt, samo posredni stvaratelj, a vi ste uvjereni ( iluzija ) da ste vi stvaratelj vaše kreacije ( vaš svijet )....
Guest- Guest
Pomozi sebi i Bog će ti onda pomoći. Zabludjela ovco.red wolf wrote:Ajde, pomoći ću vam malo...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Eto...O tome pričam cijelo vrijeme...marcus-t wrote:Pomozi sebi i Bog će ti onda pomoći. Zabludjela ovco.red wolf wrote:Ajde, pomoći ću vam malo...
Guest- Guest
Sto nije u redu s ovim crvenim vukom ? On meni zvuci kao da ima dijagnozu..
2015-08-15
Nemam nikakav problem. Znam da svatko od nas kreira naš život. No, problem nastaje kad netko sa strane preuzme tu funkciju, a ti to ne znaš...Pa tako stvaraš za njega, a ne za sebe. Tada svijet u kojem živiš zapravo nije tvoj, ali ti i dalje vjeruješ da je to tvoj svijet.kaja_333 wrote:Sto nije u redu s ovim crvenim vukom ? On meni zvuci kao da ima dijagnozu..
Guest- Guest
Ja sam opušten. Ja sam odavno probio određene granice ove iluzije što je zovemo život...Stvarnost, svijet...Vi se uzrujavate oko ovoga što se događa oko vas...Pobogu ljudi, pa to su vam zapisali prije tisuću i pol godina unazad...I to se sad događa...A vi? Što vi?...Baš ništa...kaja_333 wrote:Aha, aj se ti malo opusti...
Guest- Guest
Uzdam se u ezekijela, on ce nas zastititi od svakog zla.
dijagram-
2015-08-09
Nemoj. To je nemoguće. Mislim, znam da kad me čitaš da to izgleda ludo. I jest ne neki način. Ali, ako si ikada istraživao na koji način je elita uspjela ovladati s većinom ljudi, došao bi do istog zaključka kao i ja. Ja sam do toga došao na malo drugačiji način, ali nije bitno. Nitko te neće zaštiti od '' zla '' jer si ga sam stvorio. Shvaćaš li @Dijagram što sam ti sad napisao?dijagram wrote:Uzdam se u ezekijela, on ce nas zastititi od svakog zla.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prvi korak nakon najnovijeg napada: stroga kontrola interneta
» Njemačka uvela stroga ograničenja za migrante iz članica EU
» Znanje , odgovornost i kontrola
» Ozakonjena kontrola "sirenja netrpeljivosti"
» Glavni i osnovni cilj NSA je potpuna kontrola populacije
» Njemačka uvela stroga ograničenja za migrante iz članica EU
» Znanje , odgovornost i kontrola
» Ozakonjena kontrola "sirenja netrpeljivosti"
» Glavni i osnovni cilj NSA je potpuna kontrola populacije