Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Na rubu gluposti
Da, uočila sam njen smisao za humor i... benignost kojom zrači.metilda wrote:Rabarbara wrote:Nisam ni mislila da oni pišu gluposti.metilda wrote:Rabarbara wrote:klasa optimistmetilda wrote:glupost je ipak ograničena posebno kad je pišu pametni ljudi...
ako je pustimo s lanca, glupost nema ograničenja
ma ovo što oni pišu su možda nekome simpatične bedastoće, ali nisu gluposti... glupost je kad gnječ prevodi tekst sa hrvatskog na engleski i onda se pravi pametan
Za ovakve bedastoće ipak treba imati malo više od prosjeka. :)
Zapravo, ova tema fakat nije ništa bez Mate.
naravno da nije ništa bez Mate, kad je mate vođa teme i postavlja krasna pitanja..
uostalom, mate ima izvrstan smisao za humor i na nekoj pjesničkoj temi gdje su se razgovori vodili u stihovima previjala sam se od smijeha na njene stihove
Rijetkost na forumima... mislim te obje osobine u istoj osobi. :)
Guest- Guest
T. wrote:Mate je na putu s marsa, doće u petak...
kad metilda bude jahala mačka sa štapićima u ušima, a djeca u učionici za vjeronauk prave rižot od kamenčića...
T. u međuvremenu sam popila bocu mineralne i glava mi je puna mjehurića.. taj mačak bi bio onaj sa crvenim čizmama?
ili ćemo čekati da mate da pravi odgovor?
Guest- Guest
Meni isto u glavi ima dosta zraka a ne pijem mineralnu, jesam dosta mirindu, možda je od toga?
Mate više voli pitanja koliko sam skontao...
Možda se na marsu promijenio, vidićemo...
Rabarbara wrote:Da, uočila sam njen smisao za humor i... benignost kojom zrači.metilda wrote:Rabarbara wrote:Nisam ni mislila da oni pišu gluposti.metilda wrote:Rabarbara wrote:
klasa optimist
ako je pustimo s lanca, glupost nema ograničenja
ma ovo što oni pišu su možda nekome simpatične bedastoće, ali nisu gluposti... glupost je kad gnječ prevodi tekst sa hrvatskog na engleski i onda se pravi pametan
Za ovakve bedastoće ipak treba imati malo više od prosjeka. :)
Zapravo, ova tema fakat nije ništa bez Mate.
naravno da nije ništa bez Mate, kad je mate vođa teme i postavlja krasna pitanja..
uostalom, mate ima izvrstan smisao za humor i na nekoj pjesničkoj temi gdje su se razgovori vodili u stihovima previjala sam se od smijeha na njene stihove
Rijetkost na forumima... mislim te obje osobine u istoj osobi. :)
da.. baš je takva.. ja sam sasvim drugačija.. onaj dan kad je Bog dijelio smisao za humor ja sam markirala nastavu..
sutradan je dijelio sarkazam i dao mi duplu dozu..
Guest- Guest
T. wrote:Meni isto u glavi ima dosta zraka a ne pijem mineralnu, jesam dosta mirindu, možda je od toga?
mate se ne mijenja i voli pitati.. ja volim odgovarati, ali kako maloprije rekoh mjehurići se uvijek napune sarkazmom..
ali nisam maligna ni ja, samo to malo tko shvaća.. kad sam bila trudna trećeg sina pila sam svaki dan bocu mirinde.. narastao velik i pametan.. i ti si velik i pametan
Guest- Guest
Obožavam sažetke :)Rabarbara wrote:Sažetak 3.
Nakon opće gužve s računima koji ispadaju iz letećih blagajni, situacija se malo umirila i počelo se razmišljati i razgovarati na višem intelektualnom nivou. Pitanje koje je SS spontano nametnuo sugovornicima: je li bolja vodena stolica od električnog kreveta?, ostalo je bez konkretnog odgovora. U međuvremenu se odustalo i od zalijevanja betona dlakavim kablovima, zbog gubitka vremena čekajući da izmjenični tok krene u željenom smjeru, pa se prešlo na šišanje ovaca kako bi se barem napravila električna deka od čiste runske vune, koja će poslužiti kao utjeha kad se ne bude imala vodena, nego tvrda stolica. U znak protesta što su šišane samo ovce, a ovnovima zadržano runo, Mate je sastavila listu pitanja s potpitanjima, Metka je održala vjeronauk s produženim boravkom, Mortal je u poznatoj slastičarnici - Šiš ćevapom do baklave - danima puštala glazbu na svadbama, rastavama i pogrebima, Orion je iz praprošlosti izvukla kultne kletve, a moja malenkost sve skupa sročila u još jedan neophodni sažetak.
Iako moram priznati, puno toga je ostalo nerazjašnjeno. Primjer, gdje je završila leteća blagajna, što su radile Udruge za zaštitu životinja dok su se ovce šišale, zbog čega se nije zvao električar već se prepustilo gubitku vremena, jel Metka radi na crno tj bez prijave, jel Mortal plaća autorska prava, jel Orion zna gatati iz dlana il barem gledati u kavu....
I da, ako nema upitnika jel to upitna rečenica?:)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
A gdje je Mate?
Kolko ste ga nahvalili čini mi se kao tip idealan za mene. Možda je upravo on moja srodna duša. Sve mi se nekako čini da će veliku ulogu morati odigrati električar s obzirom na izmjenični tok i da nemamo vremena za gubljenje vremena :)
Kolko ste ga nahvalili čini mi se kao tip idealan za mene. Možda je upravo on moja srodna duša. Sve mi se nekako čini da će veliku ulogu morati odigrati električar s obzirom na izmjenični tok i da nemamo vremena za gubljenje vremena :)
Naravno :)kic wrote:
šiz alajv
Tjedan dana sam si uzela za detoksikaciju. Čak sam gladovala 24h uz mjesečevu mijenu. Kažu:u zdravom tijelu zdrav duh.
Ja se baš s tim i ne bih složila. Uostalom, vidjeti ćemo :)
2018-08-07
Mislim da se ipak radi o slonu koji je pojeo miša :)metilda wrote:T. wrote:Mate je na putu s marsa, doće u petak...
kad metilda bude jahala mačka sa štapićima u ušima, a djeca u učionici za vjeronauk prave rižot od kamenčića...
T. u međuvremenu sam popila bocu mineralne i glava mi je puna mjehurića.. taj mačak bi bio onaj sa crvenim čizmama?
ili ćemo čekati da mate da pravi odgovor?
2018-08-07
Pa glad potiče na razne akcije koje znaju biti u suprotnosti s željom za zdravim duhom. Može li volja biti zdrava?kic wrote:
zas, glad ne pomaže?
2018-08-07
Vjerojatno jer je osjetio potražnju, a čini mi se kao tip koji ide u korak s potrebama tržišta. Ali zašto se imaš potrebu praviti pametan pa čekati da netko drugi izvali kojekakvu glupost?T. wrote:
glupo mi je pisat bez mate, on je izmislio ovu temu...
Uvjerena sam da puno toga imaš za pokazati :)
2018-08-07
mativka wrote:Pa glad potiče na razne akcije koje znaju biti u suprotnosti s željom za zdravim duhom. Može li volja biti zdrava?kic wrote:
zas, glad ne pomaže?
preživljavanje je glavni mod čovjeka sigurno, a zašto bi volja bila bolesna?
Jer je podložna zarazama. A ako je volja zaražena to je siguran put do bolesti duha. Ako je duh bolestan tada i tijelo pati.kic wrote:mativka wrote:Pa glad potiče na razne akcije koje znaju biti u suprotnosti s željom za zdravim duhom. Može li volja biti zdrava?kic wrote:
zas, glad ne pomaže?
Možda bi u tom slučaju trebalo reći: Uz zdrav duh zdravo tijelo :)
2018-08-07
jer glup ne zna da je glup, zato i je glup...mativka wrote:Vjerojatno jer je osjetio potražnju, a čini mi se kao tip koji ide u korak s potrebama tržišta. Ali zašto se imaš potrebu praviti pametan pa čekati da netko drugi izvali kojekakvu glupost?T. wrote:
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Što on misli kada ga se pohvali za glupost?:)T. wrote:jer glup ne zna da je glup, zato i je glup...mativka wrote:Vjerojatno jer je osjetio potražnju, a čini mi se kao tip koji ide u korak s potrebama tržišta. Ali zašto se imaš potrebu praviti pametan pa čekati da netko drugi izvali kojekakvu glupost?T. wrote:
2018-08-07
T.- Posts : 17594
2014-04-14
mativka wrote:Jer je podložna zarazama. A ako je volja zaražena to je siguran put do bolesti duha. Ako je duh bolestan tada i tijelo pati.kic wrote:mativka wrote:Pa glad potiče na razne akcije koje znaju biti u suprotnosti s željom za zdravim duhom. Može li volja biti zdrava?kic wrote:
zas, glad ne pomaže?
Možda bi u tom slučaju trebalo reći: Uz zdrav duh zdravo tijelo :)
moje je mišljenje da volje ima bezgranično, ili je barem moja takva odluka - samo je pitanje hoćemo li je koristiti ili ne
ali volje ima napretek, i svatko je ima.
već kad zaželiš istinu - duh već osjeća ozdravljenje, vjerojatno je vezano lančano kako kažeš, bitno je željeti ozdraviti, što me podsjetilo na jednu epizodu Dr.Housea heh..
Odlično!T. wrote:pusti filozofiju i pitanja, kako je bilo na marsu ?
Imala sam dobrodošlicu za poželjeti. Svakome sam uzela po suvenir (nadam se da nije radioaktivan). Al i da je-od srca je :)
Kako je bilo ovdje, jesam li što propustila?
vratija se mate, di je bija
vratija se mate, di je bija,
di je bija da je bija lipo mu je bilo
vratija se mate, di je bija,
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti