Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Na rubu gluposti
sigurno ce se netko zrtvovatimativka wrote:A valjda će joj netko pomoći pa pridržati :)Noor wrote:lako za srce, al mora imat noge ko gerd muller da se s tim more pokrenutmativka wrote:Koliko je tek njeno srce ako su joj ovolke grudi :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
T sigurno neće jer će sjediti na jajima :)Noor wrote:sigurno ce se netko zrtvovatimativka wrote:A valjda će joj netko pomoći pa pridržati :)Noor wrote:lako za srce, al mora imat noge ko gerd muller da se s tim more pokrenutmativka wrote:Koliko je tek njeno srce ako su joj ovolke grudi :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
How yes no...Noor wrote:sigurno ce se netko zrtvovatimativka wrote:A valjda će joj netko pomoći pa pridržati :)Noor wrote:lako za srce, al mora imat noge ko gerd muller da se s tim more pokrenutmativka wrote:Koliko je tek njeno srce ako su joj ovolke grudi :)
T.- Posts : 17594
2014-04-14
… jel moguće da od sinoć nitko nije napisao niti jednu glupost …..
orion- Posts : 2287
2017-06-06
klasa optimistmetilda wrote:glupost je ipak ograničena posebno kad je pišu pametni ljudi...
ako je pustimo s lanca, glupost nema ograničenja
Guest- Guest
Sažetak 3.
Nakon opće gužve s računima koji ispadaju iz letećih blagajni, situacija se malo umirila i počelo se razmišljati i razgovarati na višem intelektualnom nivou. Pitanje koje je SS spontano nametnuo sugovornicima: je li bolja vodena stolica od električnog kreveta?, ostalo je bez konkretnog odgovora. U međuvremenu se odustalo i od zalijevanja betona dlakavim kablovima, zbog gubitka vremena čekajući da izmjenični tok krene u željenom smjeru, pa se prešlo na šišanje ovaca kako bi se barem napravila električna deka od čiste runske vune, koja će poslužiti kao utjeha kad se ne bude imala vodena, nego tvrda stolica. U znak protesta što su šišane samo ovce, a ovnovima zadržano runo, Mate je sastavila listu pitanja s potpitanjima, Metka je održala vjeronauk s produženim boravkom, Mortal je u poznatoj slastičarnici - Šiš ćevapom do baklave - danima puštala glazbu na svadbama, rastavama i pogrebima, Orion je iz praprošlosti izvukla kultne kletve, a moja malenkost sve skupa sročila u još jedan neophodni sažetak.
Nakon opće gužve s računima koji ispadaju iz letećih blagajni, situacija se malo umirila i počelo se razmišljati i razgovarati na višem intelektualnom nivou. Pitanje koje je SS spontano nametnuo sugovornicima: je li bolja vodena stolica od električnog kreveta?, ostalo je bez konkretnog odgovora. U međuvremenu se odustalo i od zalijevanja betona dlakavim kablovima, zbog gubitka vremena čekajući da izmjenični tok krene u željenom smjeru, pa se prešlo na šišanje ovaca kako bi se barem napravila električna deka od čiste runske vune, koja će poslužiti kao utjeha kad se ne bude imala vodena, nego tvrda stolica. U znak protesta što su šišane samo ovce, a ovnovima zadržano runo, Mate je sastavila listu pitanja s potpitanjima, Metka je održala vjeronauk s produženim boravkom, Mortal je u poznatoj slastičarnici - Šiš ćevapom do baklave - danima puštala glazbu na svadbama, rastavama i pogrebima, Orion je iz praprošlosti izvukla kultne kletve, a moja malenkost sve skupa sročila u još jedan neophodni sažetak.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:klasa optimistmetilda wrote:glupost je ipak ograničena posebno kad je pišu pametni ljudi...
ma ovo što oni pišu su možda nekome simpatične bedastoće, ali nisu gluposti... glupost je kad gnječ prevodi tekst sa hrvatskog na engleski i onda se pravi pametan
Guest- Guest
maaaateeee, vraaatiiii seeee...
glupo mi je pisat bez mate, on je izmislio ovu temu...
glupo mi je pisat bez mate, on je izmislio ovu temu...
2014-04-14
tako je najavila moraš je pažljivije čitati..
ja ne znam je li na Marsu, vjeronauk predajem na Plutonu
ja ne znam je li na Marsu, vjeronauk predajem na Plutonu
Guest- Guest
2014-04-14
no, you stupid man Pluton je moj crni mačak
djeca sjede na kamenčićima oko orbite a ja predajem tamo gdje Plutona nema
djeca sjede na kamenčićima oko orbite a ja predajem tamo gdje Plutona nema
Guest- Guest
2014-04-14
Kontam...
Jel se skine vata prije ili može i s vatom?
I jel se mogu nakon rižota koristit normalno?
Jel se skine vata prije ili može i s vatom?
I jel se mogu nakon rižota koristit normalno?
Nisam ni mislila da oni pišu gluposti.metilda wrote:Rabarbara wrote:klasa optimistmetilda wrote:glupost je ipak ograničena posebno kad je pišu pametni ljudi...
ma ovo što oni pišu su možda nekome simpatične bedastoće, ali nisu gluposti... glupost je kad gnječ prevodi tekst sa hrvatskog na engleski i onda se pravi pametan
Za ovakve bedastoće ipak treba imati malo više od prosjeka. :)
Zapravo, ova tema fakat nije ništa bez Mate.
Guest- Guest
Mate je na putu s marsa, doće u petak...
kad metilda bude jahala mačka sa štapićima u ušima, a djeca u učionici za vjeronauk prave rižot od kamenčića...
kad metilda bude jahala mačka sa štapićima u ušima, a djeca u učionici za vjeronauk prave rižot od kamenčića...
Rabarbara wrote:Nisam ni mislila da oni pišu gluposti.metilda wrote:Rabarbara wrote:klasa optimistmetilda wrote:glupost je ipak ograničena posebno kad je pišu pametni ljudi...
naravno da nije ništa bez Mate, kad je mate vođa teme i postavlja krasna pitanja..
uostalom, mate ima izvrstan smisao za humor i na nekoj pjesničkoj temi gdje su se razgovori vodili u stihovima previjala sam se od smijeha na njene stihove
Guest- Guest
Da, uočila sam njen smisao za humor i... benignost kojom zrači.metilda wrote:Rabarbara wrote:Nisam ni mislila da oni pišu gluposti.metilda wrote:Rabarbara wrote:klasa optimistmetilda wrote:glupost je ipak ograničena posebno kad je pišu pametni ljudi...
naravno da nije ništa bez Mate, kad je mate vođa teme i postavlja krasna pitanja..
uostalom, mate ima izvrstan smisao za humor i na nekoj pjesničkoj temi gdje su se razgovori vodili u stihovima previjala sam se od smijeha na njene stihove
Rijetkost na forumima... mislim te obje osobine u istoj osobi. :)
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti