Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Na rubu gluposti
odoh i ja polako smotat kablove i na posao...
aj bog...
aj bog...
T.- Posts : 17604
2014-04-14
Ma, baš sam ljuta!T. wrote:nisam još čuo za takav slučaj...mativka wrote:A trojica...na brzinu obavili posao i odoše....nije mi se dalo za njima vikati da dovrše stvar. Pa kako možeš ostaviti nedovršen posao?!T. wrote:jel misliš izolirali cijev ili 'izolirali cijev'?mativka wrote:Eno, i meni neki dan bili majstori. I zamisli nisu izolirali cijev....
koliko ih je bilo ukupno?
da trojica nisu uspjela završiti posao oko jedne utičnice...
kineski kablovi, to ti je...
ispada, ne dihtuje...
Običan posao ne znaju napraviti kako treba.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
2014-04-14
Hvala ti puno na ponudi, no "majstora" mi je više preko glave...
kad zoveš ove s kineskim kablovima...mativka wrote:Hvala ti puno na ponudi, no "majstora" mi je više preko glave...
2014-04-14
avatar33 wrote:T, skidaj tu uniformu (znaš da žene to pali, lisac si ti stari)!
eh, tek onda ne bi imao mira...
2014-04-14
Ako već ne puštaš živinu da beton obogati prirodnim putem, trebao si baciti barem malo NPK gnojiva.T. wrote:Probao, ništa...Rabarbara wrote:Otprilike kao i ona izreka: budali krumpir i na betonu raste! :Dmativka wrote:A kako se odražava njihova primjena na korisnika?:)Rabarbara wrote:
Čak i najblesavija rješenja znaju biti najmudrije odluke
Al nisam frezao ni gnjoijo, samo pobaca sjemenski nako i proveo kap na kap...
Ali kad ništa ne upija...
Ne upija sigurno zato jer su se začepile rupice kap na kap. Propuši crijevo.
Guest- Guest
T. wrote:bojim se da će ovaj naš razgovor o struji privući i neke zlobne komentare...
ne razumijem ovo o utičnici, raširila se uslijed nestručnog rukovanja ?
Neka vam najprije dodaju ključeve.
" />
Guest- Guest
Jel mogu ugurat u njega kabel...Rabarbara wrote:Ako već ne puštaš živinu da beton obogati prirodnim putem, trebao si baciti barem malo NPK gnojiva.T. wrote:Probao, ništa...Rabarbara wrote:Otprilike kao i ona izreka: budali krumpir i na betonu raste! :Dmativka wrote:A kako se odražava njihova primjena na korisnika?:)Rabarbara wrote:
Čak i najblesavija rješenja znaju biti najmudrije odluke
Al je standard eu, nije oni tanki kineski špicasti...
2014-04-14
Eh, vlasnik utičnice dužan ju je održavati u ispravnom stanju...Rabarbara wrote:T. wrote:bojim se da će ovaj naš razgovor o struji privući i neke zlobne komentare...
" />
Majstor samo dolazi s kablom i uključi...
Ako nije standard eu malo ga podmaže i jače nabije...
Ako je kineski onda se navuče ili namota nešto na njega da dihtuje...
Ima tu još puno tajni zanata...
Ovisi jel dlakav ili gladak, a i utičnica jel standard eu, jel istrošena, jel nešto već priključeno unutra itd. ...
Ne bih uglavnom zamarao korisnike s tim stvarima...
2014-04-14
Neam pojma. Ja sam vodoinstalater po struci, ne razumijem se u elektriku.T. wrote:Jel mogu ugurat u njega kabel...Rabarbara wrote:Ako već ne puštaš živinu da beton obogati prirodnim putem, trebao si baciti barem malo NPK gnojiva.T. wrote:Probao, ništa...Rabarbara wrote:Otprilike kao i ona izreka: budali krumpir i na betonu raste! :Dmativka wrote:
A kako se odražava njihova primjena na korisnika?:)
Guest- Guest
T. wrote:Eh, vlasnik utičnice dužan ju je održavati u ispravnom stanju...Rabarbara wrote:T. wrote:bojim se da će ovaj naš razgovor o struji privući i neke zlobne komentare...
" />
Majstor samo dolazi s kablom i uključi...
Ako nije standard eu malo ga podmaže i jače nabije...
Ako je kineski onda se navuče ili namota nešto na njega da dihtuje...
Ima tu još puno tajni zanata...
Ovisi jel dlakav ili gladak, a i utičnica jel standard eu, jel istrošena, jel nešto već priključeno unutra itd. ...
Ne bih uglavnom zamarao korisnike s tim stvarima...
Aj, bogati, dodaj te ključeve.
Smori me načisto
Guest- Guest
Sažetak 2.
Nakon što se otkrilo tko je ubica crknutog miša i demistificirano porijeklo dlaka na kabelu, mačak ubica (ne mogu se sjetiti imena) je ušetao u prvi kafić. Dok je još bio živ.
Tražio je piće na dođemti, na što ga je vlasnik kafića iznervirano gađao fiskalnom blagajnom iz koje su ispali svi računi bez kojih se ne računa. Mačak se gipko sagnuo po bokser na podu, vješto skrivajući da je počeo podrigivati pjevajući pjesmu "lijepa li si", a fiskalna blagajna je proletjela kroz prozor i pogodila majstora koji je upravo ostavio neizolirane kablove na utičnici koju su pogrešno ili nikako održavali, jer su se držali eu standarda na kineskim proizvodima.
Nakon što se otkrilo tko je ubica crknutog miša i demistificirano porijeklo dlaka na kabelu, mačak ubica (ne mogu se sjetiti imena) je ušetao u prvi kafić. Dok je još bio živ.
Tražio je piće na dođemti, na što ga je vlasnik kafića iznervirano gađao fiskalnom blagajnom iz koje su ispali svi računi bez kojih se ne računa. Mačak se gipko sagnuo po bokser na podu, vješto skrivajući da je počeo podrigivati pjevajući pjesmu "lijepa li si", a fiskalna blagajna je proletjela kroz prozor i pogodila majstora koji je upravo ostavio neizolirane kablove na utičnici koju su pogrešno ili nikako održavali, jer su se držali eu standarda na kineskim proizvodima.
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
..... predobro ....
aj ti sad budi frajerica pa odi u kineski kafić sa raspjevanim mačkom i nekvalificiranim majstorom
aj ti sad budi frajerica pa odi u kineski kafić sa raspjevanim mačkom i nekvalificiranim majstorom
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Rabarbara wrote:Neam pojma. Ja sam vodoinstalater po struci, ne razumijem se u elektriku.T. wrote:Jel mogu ugurat u njega kabel...Rabarbara wrote:Ako već ne puštaš živinu da beton obogati prirodnim putem, trebao si baciti barem malo NPK gnojiva.T. wrote:Probao, ništa...Rabarbara wrote:
Otprilike kao i ona izreka: budali krumpir i na betonu raste! :D
Ponašanje vode je analogno ponašanju struje.
Jedina bitna razlika je u tome što s jedne strane ne postoji vodena stolica, ali s druge ne postoji niti električni krevet.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Rabarbara wrote:Neam pojma. Ja sam vodoinstalater po struci, ne razumijem se u elektriku.T. wrote:Jel mogu ugurat u njega kabel...Rabarbara wrote:Ako već ne puštaš živinu da beton obogati prirodnim putem, trebao si baciti barem malo NPK gnojiva.T. wrote:
Probao, ništa...
Jedina bitna razlika je u tome što s jedne strane ne postoji vodena stolica, ali s druge ne postoji niti električni krevet.
hahahaaa... vodena stolica .... kaj bi ona hrpa amera koji čekaju smaknuće dali za vodenu stolicu
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Speare Shaker wrote:Rabarbara wrote:Neam pojma. Ja sam vodoinstalater po struci, ne razumijem se u elektriku.T. wrote:Jel mogu ugurat u njega kabel...Rabarbara wrote:Ako već ne puštaš živinu da beton obogati prirodnim putem, trebao si baciti barem malo NPK gnojiva.T. wrote:
Probao, ništa...
Postoji električna deka, ali ne vidim tu neku vezu s vodenom stolicom. Pa čak ni s tvrdom stolicom.
Voda teče u jednom smjeru, a struja se muva u oba smjera. Tako kažu.
Evo ja ću probati vrt zaliti s kablovinjem.
A vi probajte šlauf iz kojeg teče voda uštekat u utičnicu.
Guest- Guest
Ali zato, ako prođeš u pravom trenutku ispod prozora, skupit ćeš dovoljno računa za nagradnu igru bez računa se ne računa. Moš osvojit GOLF TRICU. Da_da.
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti