Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Na rubu gluposti
A ja mislila s ljetnom, šarenom haljinicom :)Noor wrote:te s plutenim čepovima idu u kompletu s bijelim miševima...T. wrote:Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...mativka wrote:Pa u kanti za staklo osim onih koje čekaju na povrat :)T. wrote:Di su ti tu boce s plutenim čepovima?
Boce da, čepove da, al boce s plutenim čepovima...
Šta misliš zašto su u kantama čepovi odvojeni od boca?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
..i leptirićima?mativka wrote:A ja mislila s ljetnom, šarenom haljinicom :)Noor wrote:te s plutenim čepovima idu u kompletu s bijelim miševima...T. wrote:Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...mativka wrote:Pa u kanti za staklo osim onih koje čekaju na povrat :)T. wrote:Di su ti tu boce s plutenim čepovima?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Lako za bijele miševe, čuvaj se dlakavog kabla...Noor wrote:te s plutenim čepovima idu u kompletu s bijelim miševima...T. wrote:Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...mativka wrote:Pa u kanti za staklo osim onih koje čekaju na povrat :)T. wrote:Di su ti tu boce s plutenim čepovima?
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Noor wrote:mokra i lascivna?T. wrote:Ako je poruka u boci, a istina u vinu, kakva je poruka u boci vina?mativka wrote:Pa to je za slučaj jakog grmljavinskog nevremena (da ne potone), a i zbog poruke u boci :)T. wrote:Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...mativka wrote:
Pa u kanti za staklo osim onih koje čekaju na povrat :)
Jer ne drže do poruka?!
mativka wrote:Noor wrote:mokra i lascivna?T. wrote:Ako je poruka u boci, a istina u vinu, kakva je poruka u boci vina?mativka wrote:Pa to je za slučaj jakog grmljavinskog nevremena (da ne potone), a i zbog poruke u boci :)T. wrote:
Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...
Jer ne drže do poruka?!
2017-10-06
Istinita?T. wrote:Ako je poruka u boci, a istina u vinu, kakva je poruka u boci vina?mativka wrote:Pa to je za slučaj jakog grmljavinskog nevremena (da ne potone), a i zbog poruke u boci :)T. wrote:Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...mativka wrote:Pa u kanti za staklo osim onih koje čekaju na povrat :)T. wrote:Di su ti tu boce s plutenim čepovima?
Jer ne drže do poruka?!
Dobar je za parno čišćenje :)T. wrote:Lako za bijele miševe, čuvaj se dlakavog kabla...Noor wrote:te s plutenim čepovima idu u kompletu s bijelim miševima...T. wrote:Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...mativka wrote:Pa u kanti za staklo osim onih koje čekaju na povrat :)T. wrote:Di su ti tu boce s plutenim čepovima?
mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
ne, treba mi radilica.. ti si matica a T. je trut
Guest- Guest
E, nisam uhljeb ako to ciljaš...metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
2014-04-14
Večeras hvataj muža...oslobodi se tih lascivih misli :)metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
Prejednostavno da bi bilo istinito...mativka wrote:Istinita?T. wrote:Ako je poruka u boci, a istina u vinu, kakva je poruka u boci vina?mativka wrote:Pa to je za slučaj jakog grmljavinskog nevremena (da ne potone), a i zbog poruke u boci :)T. wrote:Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...mativka wrote:
Jer ne drže do poruka?!
2014-04-14
metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
2017-10-06
Košnica u glavi :)Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
Nije lažna.T. wrote:Prejednostavno da bi bilo istinito...mativka wrote:Istinita?T. wrote:Ako je poruka u boci, a istina u vinu, kakva je poruka u boci vina?mativka wrote:Pa to je za slučaj jakog grmljavinskog nevremena (da ne potone), a i zbog poruke u boci :)T. wrote:
Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...
Jer ne drže do poruka?!
Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
noor, prostakušo i plemkinjo moja, 'oćeš se ti svađati sa mnom?
Guest- Guest
na temimativka wrote:Košnica u glavi :)Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
Guest- Guest
to je procesor hvale vrijedanmativka wrote:Košnica u glavi :)Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
2017-10-06
metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
jesi sigurna da ja to uopće znam?!
2017-10-06
Kako radi taj dlakavi kabel?mativka wrote:Dobar je za parno čišćenje :)T. wrote:Lako za bijele miševe, čuvaj se dlakavog kabla...Noor wrote:te s plutenim čepovima idu u kompletu s bijelim miševima...T. wrote:Nisam nikad vidio u kanti boce s plutenim čepovima...mativka wrote:
Mislim, to je ženska stvar...
To parno čišćenje...
2014-04-14
Dabome :)Noor wrote:to je procesor hvale vrijedanmativka wrote:Košnica u glavi :)Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
I ja sam osupnuta zadivljenošću :)
Grofica o dlakavog kabela...metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Ali Metilda kada ti je teško i kada si loše volje, svađaj se sa mnom. Odlučila sam da ti neću zamjerati :)
2014-04-14
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu