Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Na rubu gluposti
Počmi još sutra pa će brze proć...mativka wrote:Valjda ću i ja jednom uspjeti toliko izdržati :)Noor wrote:pa i ja se umorim...zato ovaj tjedan nisam pisala ni slova 4 dana, sve do jučerkic wrote:
umorila se foruma
i kužim je
T.- Posts : 17592
2014-04-14
Pa sigurno ne radi moje 'pameti'...mativka wrote:Ne vjerujem.Noor wrote:doš'o bi i aben, al tema nije njegov niveauIskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
Nema ljutiš (nitko, pa ni ja )
a i ljubomoran je na T.
Mislim da smo preslaba konkurencija za njega :)
..
Već radi magnetske privlačnosti kojom privlačim udane žene ...
To je ono 'nešto' što ne moš pročitat ni u jednoj knjizi...
2014-04-14
Il nam u dobru ošla...T. wrote:Opa, još jedna nova...Guest wrote:Moguće, moguće ...mativka wrote:A meni više na :T i njegovi biseri :)Iskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
Niže ih (nas) ;-)
Dobro došla guestice...
Toliko je jaka ta magnetska privlačnost da će ti se sve žene zvati isto,- Guest :)T. wrote:Pa sigurno ne radi moje 'pameti'...mativka wrote:Ne vjerujem.Noor wrote:doš'o bi i aben, al tema nije njegov niveauIskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
a i ljubomoran je na T.
..
Snaću se nekako...mativka wrote:Toliko je jaka ta magnetska privlačnost da će ti se sve žene zvati isto,- Guest :)T. wrote:Pa sigurno ne radi moje 'pameti'...mativka wrote:Ne vjerujem.Noor wrote:doš'o bi i aben, al tema nije njegov niveauIskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
a i ljubomoran je na T.
..
razlikovat ću ih po prezimenima...
2014-04-14
T. wrote:Pa sigurno ne radi moje 'pameti'...mativka wrote:Ne vjerujem.Noor wrote:doš'o bi i aben, al tema nije njegov niveauIskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
a i ljubomoran je na T.
..
…. i tako se dogodi da T. postao Rene.... samo ga čekam da počne govoriti "stupid woman"
orion- Posts : 2287
2017-06-06
2014-04-14
Dobra mi je ona kada pitaju udanu ženu što bi na sebi promijenila, a ona odgovara: prezime :)
Sumnjam u to...
Većina muških bi na sebi promijenila nešto drugo...
Tako je i sa ženama pretpostavljam...
Većina muških bi na sebi promijenila nešto drugo...
Tako je i sa ženama pretpostavljam...
Greška...mativka wrote:Dobra mi je ona kada pitaju udanu ženu što bi na sebi promijenila, a ona odgovara: prezime :)
Točan odgovor je muškarca!
Guest- Guest
Il barem jedan dio...Rabarbara wrote:Greška...mativka wrote:Dobra mi je ona kada pitaju udanu ženu što bi na sebi promijenila, a ona odgovara: prezime :)
2014-04-14
A zar nije to poanta pitalice? :)Rabarbara wrote:Greška...mativka wrote:Dobra mi je ona kada pitaju udanu ženu što bi na sebi promijenila, a ona odgovara: prezime :)
Hmmm, al' može se zaključiti da bi se vratila i na djevojačko..vidiš, vidiš...
T. wrote:Pa da mi je jedna michelle, ne bi se bunio da me zovu rene...
Ahm. Koji optimist! Možeš računati na kakvu mišelinku, pa čak i na Sava Kranj, ali na Michelle
Ti čovječe magnetne privlačnosti, bez pameti, nabavi puno sira za uši!
Guest- Guest
T. wrote:Il barem jedan dio...Rabarbara wrote:Greška...mativka wrote:Dobra mi je ona kada pitaju udanu ženu što bi na sebi promijenila, a ona odgovara: prezime :)
Teško ćeš nekom promijeniti mozak.
Ne, ne, ide cijela zamjena...
Guest- Guest
Sir za uši?Rabarbara wrote:T. wrote:Pa da mi je jedna michelle, ne bi se bunio da me zovu rene...
Ahm. Koji optimist! Možeš računati na kakvu mišelinku, pa čak i na Sava Kranj, ali na Michelle
Pa sir se jede a za uši se stavljaju boce s plutenim čepovima...
2014-04-14
Iskro, ako ovo čitaš, a znam da čitaš, žao mi je da si otišla, ali je to dobro za tebe.
Forum ima svoju draž, ne bi ovolike godine pisali skupa da nije odlična razbibriga, ali trebalo bi praviti pauze kad osjetimo da nam ljudi koji pišu izazivaju emocije koje ne želimo. Nije problem u njima, problem je u nama, izgubili smo kompas i dajemo vrijednost riječima koje bi nam trebale biti nebitne.
Onog trenutka kad se iznerviramo, rastužimo, rasplačemo zbog tuđeg upisa, kad cijeli dan mislimo o tome što nam je napisao taj netko (osoba koju po mogućnosti niti ne poznajemo), vrijeme je za odmak.
Odmak, sveti odmak. Nebitno koliko, dan, tjedan, mjesec, godina, nekoliko godina, bitno je maknuti se toliko dugo dok se pogled ne razbistri toliko da bi se konačno vidjela cijela šuma, bez da konstantno udaramo nosom u drvo za koje smo zapeli.
Kad poslije čitaš forum, bez da učestvuješ u "razgovoru" smiješno je kako se palimo na pizdarije, kako krivo tumačimo napisano.
Odmori. I vrati nam te bisere koje si odnijela. Namijenjeni su bacanju... znaš kome :)
Forum ima svoju draž, ne bi ovolike godine pisali skupa da nije odlična razbibriga, ali trebalo bi praviti pauze kad osjetimo da nam ljudi koji pišu izazivaju emocije koje ne želimo. Nije problem u njima, problem je u nama, izgubili smo kompas i dajemo vrijednost riječima koje bi nam trebale biti nebitne.
Onog trenutka kad se iznerviramo, rastužimo, rasplačemo zbog tuđeg upisa, kad cijeli dan mislimo o tome što nam je napisao taj netko (osoba koju po mogućnosti niti ne poznajemo), vrijeme je za odmak.
Odmak, sveti odmak. Nebitno koliko, dan, tjedan, mjesec, godina, nekoliko godina, bitno je maknuti se toliko dugo dok se pogled ne razbistri toliko da bi se konačno vidjela cijela šuma, bez da konstantno udaramo nosom u drvo za koje smo zapeli.
Kad poslije čitaš forum, bez da učestvuješ u "razgovoru" smiješno je kako se palimo na pizdarije, kako krivo tumačimo napisano.
Odmori. I vrati nam te bisere koje si odnijela. Namijenjeni su bacanju... znaš kome :)
Guest- Guest
Pluto!?T. wrote:Sir za uši?Rabarbara wrote:T. wrote:Pa da mi je jedna michelle, ne bi se bunio da me zovu rene...
Onaj siroti miš je crknuo zbog škrtosti. Najeo se pluta.
Guest- Guest
Pluto je pas, miki je miš i živ je...Rabarbara wrote:Pluto!?T. wrote:Sir za uši?Rabarbara wrote:T. wrote:Pa da mi je jedna michelle, ne bi se bunio da me zovu rene...
Jutros sam ga vidio na tv-u...
2014-04-14
Otprilike. Upletene su i deverika i štuka. Jedna je koščata, druga ju jede. Kamenca ima kao u priči.mativka wrote:Hmmm, dogodio se potres!
Kamenac je izletio, pretvorio se u prašinu kojeg je upio putujući oblak...U svom lutanju traži pogodno mjesto za pješčanik kako bi usrećio nemirnu dječicu :)
Guest- Guest
T. wrote:Pluto je pas, miki je miš i živ je...Rabarbara wrote:Pluto!?T. wrote:Sir za uši?Rabarbara wrote:T. wrote:Pa da mi je jedna michelle, ne bi se bunio da me zovu rene...
Boktepito što si ti vidio.
Pluton je kemijski element.
Miš je spravica koja nam služi da gonjamo onu strjelicu na ekranu.
Guest- Guest
Haha, ja 'mislio' da sam ja glup...Rabarbara wrote:T. wrote:Pluto je pas, miki je miš i živ je...Rabarbara wrote:Pluto!?T. wrote:Sir za uši?Rabarbara wrote:
Boktepito što si ti vidio.
Pluton je kemijski element.
Miš je spravica koja nam služi da gonjamo onu strjelicu na ekranu.
Pluton je nebesko tijelo, a miš je nešto skroz drugo, igram se s njim non stop i ne služi za to šta ti 'misliš'...
2014-04-14
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu