Dodik: Najbolje da se razgraničimo
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dodik: Najbolje da se razgraničimo
Nacipacifist.Sora wrote:Ma sve 5
Ti znas da sam ja pacifist
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Manjina u Bosni su muslimani. Nisu ti to još objasnili?Sora wrote:Srbi misle da su u vecini
Dobro i misle
Hrvati su u manjini u Bih
I jos vode totalno pogrešnu politiku
Tak da lako Srbima prijetiti
DODO se ovito osjeca jak
Političari dižu tenzije no vojno su stvari skroz druga priča
Ono imaš vojni heliodrom u Banja Luci, baš se mislim da tu nešto uložimo jer je na helikopterskoj ruti
Ono imaš vojni heliodrom u Banja Luci, baš se mislim da tu nešto uložimo jer je na helikopterskoj ruti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Priča o razgraničenju je Dodik prca Sarajevo, pa zamisli kamion koji ide iz Srbije ili istočne RS za Banja Luku i obratno, pa dvije nove granične kontrole
Gluposti, najviše štete bi Srbi imali
Gluposti, najviše štete bi Srbi imali
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
bolje da gledate svoja posla
Evo ti (j)ovane pa škicaj
hahaha koji moronpizzon wrote:Eroo wrote:Kakve veze sad ima Knin s tim?pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
Reci tim svojim da se rađe ne zajebavaju s Hrvatima.
ok, vi ste opasni.
krenite na posavinu !
I 'krku' su dobili od fratara...tre wrote:Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
Pa brže bolje išli falsificirati kamen s godinom izgradnje...
Ko ih ne zna...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ko in ne zna moze ih upoznati ovdje na forumu :DT. wrote:I 'krku' su dobili od fratara...tre wrote:Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
Ko ih ne zna...
omni-
2014-04-12
Nole je srbin ko što sam ja japanac...pizzon wrote:nole u finalu
Igra atp za sebe, ko i svaki drugi 'teniser'...
Al vi ne znate drugačije...
Nego grabiti tuđe zasluge i pripisivati ih sebi...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pre si ti japanac nego sto nole nije srbin.T. wrote:Nole je srbin ko što sam ja japanac...pizzon wrote:nole u finalu
Igra atp za sebe, ko i svaki drugi 'teniser'...
Al vi ne znate drugačije...
Nego grabiti tuđe zasluge i pripisivati ih sebi...
drzave koje se nastale po geografskom pojmu
nisu i nacionalni reprezent. to je izmisljena i nametnuta kategorija. uostalom, da li iko sumnja da je nole prividen u srbe.
da li je to moguce ?
nije ! valjda djokovici
sami najbolje znaju gde pripadaju i tako se svojom slobodnom voljom deklarisali kao srbi.
Guest- Guest
cak sam civilizovano "zaboravio" da je n.ti put
stopirao hrvata da krene dalje. ali opet bode, yebiga.
stopirao hrvata da krene dalje. ali opet bode, yebiga.
Guest- Guest
A srpska posla, ništa drugo od njih nije za očekivatiT. wrote:I 'krku' su dobili od fratara...tre wrote:Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
Ko ih ne zna...
Ovisi sta se smatra pod Kninom. Teritorijalno se to administrativno podrucje mijenjalo pod raznim vlastima.tre wrote:Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
Nisu se tu u SFRJ naseljavali Srbi osim nesto vojnih lica, sve su to uglavnom domicilci. Nije ta vukojebina bila privlacna za migracije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ovisi sta se smatra pod Kninom. Teritorijalno se to administrativno podrucje mijenjalo pod raznim vlastima.tre wrote:Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
Smatra se područje samog grada Knina nesretniče.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Knin#Popis_2001.
Guest- Guest
Nesretnik ti tata koji te sklepao tako debilnog.Speare Shaker wrote:Ringo10 wrote:Ovisi sta se smatra pod Kninom. Teritorijalno se to administrativno podrucje mijenjalo pod raznim vlastima.tre wrote:Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
https://en.wikipedia.org/wiki/Knin
Grad je oduvijek bio malo veca selendra. Grad je imao do Kraljevine Juge hrvatsku vecinu ali je kotar ili opcina uvijek bila dominantno srpska. To je kasnije dovelo do prevlasti srpskog elementa u samome gradu Kninu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nesretnik ti tata koji te sklepao tako debilnog.Speare Shaker wrote:Ringo10 wrote:Ovisi sta se smatra pod Kninom. Teritorijalno se to administrativno podrucje mijenjalo pod raznim vlastima.tre wrote:Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
https://en.wikipedia.org/wiki/Knin
Grad je oduvijek bio malo veca selendra. Grad je imao do Kraljevine Juge hrvatsku vecinu ali je kotar ili opcina uvijek bila dominantno srpska. To je kasnije dovelo do prevlasti srpskog elementa u samome gradu Kninu.
Nema većeg debila od tebe na ovom forumu.
Dobro, ima ih par, ali svejedno, ti si svakako jedan od najdebilnijih debila koji je ikada hodao zemljom.
Što uostalom pokazuje i link koji si stavio a koji samo potvrđuje ono što sam ja rekao, a demantira tvoje maloumne idiotarije.
I da, smanji brlju ovako rano u jutro, jer je evidenntno da si pijan kao čep.
Guest- Guest
dodo je car
recite vi sto hocete, nema kod njega drugacije, sto na umu to na drumu
recite vi sto hocete, nema kod njega drugacije, sto na umu to na drumu
Ma baš, đe bi srbi i drug tito bili krivi za plansko naseljavanje srbadije u Hrvatski kraljevski grad, ne znam odakle nam ta ideja a i popis je sigurno lažan, tamo srbadija živi prije nego amebe i papučiceRingo10 wrote:Ovisi sta se smatra pod Kninom. Teritorijalno se to administrativno podrucje mijenjalo pod raznim vlastima.tre wrote:Kakve veze ima knin sa vama??? Pa tamo ste naseljeni od druga tita na ovamo, nikada prije tamo niste imali nikakvu dominantnu ulogu, dapače.pizzon wrote:i oko knina sa okolinom
oko ndh
Nisu se tu u SFRJ naseljavali Srbi osim nesto vojnih lica, sve su to uglavnom domicilci. Nije ta vukojebina bila privlacna za migracije.
HR Herceg Bosna Hrvatskoj - a za ostalo boli me kurac - Bosnjakistan, Republika Smrdska ili neko trece sranje Tibet, Arbanasija, Bangladesh...ionako nikad vise do Drine, Zemuna i Duklje
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
xflumen wrote:HR Herceg Bosna Hrvatskoj - a za ostalo boli me kurac - Bosnjakistan, Republika Smrdska ili neko trece sranje Tibet, Arbanasija, Bangladesh...ionako nikad vise do Drine, Zemuna i Duklje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik: Razgovarao sam sa Čovićem, najbolje bi bilo da izbacimo SDA iz vlasti
» Dodik: U globalnom sukobu BiH bi najbolje bilo da ostane neutralna. U protivnom ćemo biti zbrisani
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Majka zna najbolje
» Dodik: U globalnom sukobu BiH bi najbolje bilo da ostane neutralna. U protivnom ćemo biti zbrisani
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Majka zna najbolje
Page 2 of 3