Dodik: U globalnom sukobu BiH bi najbolje bilo da ostane neutralna. U protivnom ćemo biti zbrisani
Page 1 of 1
Dodik: U globalnom sukobu BiH bi najbolje bilo da ostane neutralna. U protivnom ćemo biti zbrisani
https://avaz.ba/vijesti/bih/501572/dodik-osa-me-nije-demantirala-interesantno-je-da-mediji-koje-nisam-naveo-da-su-praceni-o-tome-nisu-objavili-nista
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Dodik: U globalnom sukobu BiH bi najbolje bilo da ostane neutralna. U protivnom ćemo biti zbrisani
Ne mogu ostat neutralni. Balkanska ruta ide priko njih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dodik: U globalnom sukobu BiH bi najbolje bilo da ostane neutralna. U protivnom ćemo biti zbrisani
onda bolje da ne budu neutralni pa nek budu zbrisani
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ne mogu bit neutralni nikako ni da oće. Mislim Dodik dobro govori al ako dođe do globalnog sukoba oni nikako ne mogu ostat po strani.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pamet " iz odande "
dokurchilo vise
dokurchilo vise
Guest- Guest
Bio sam predsjednik Vlade od 1998. do 2001. kada me je zamijenio Mladen Ivanić. I u nekom periodu nakon tog mandata sreo sam se sa visokopozicioniranim čovjekom u Americi. Pričali smo o svemu i on me tada pitao zar ti ne djeluje da se ovaj prostor pacifizira kako bi ovdje mogli da se nasele neki drugi ljudi sa nekim drugim vrijednostima.
ma to su ti bolan dodo urote
mislim teorije
ma to su ti bolan dodo urote
mislim teorije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Similar topics
» Dodik: Razgovarao sam sa Čovićem, najbolje bi bilo da izbacimo SDA iz vlasti
» Vučić: Srbija čvrsta u odluci da ostane vojno neutralna
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» NIKAD, ako osvojimo vlast, nećemo dopustiti gašenje Rafinerije nafte u Sisku, to javno obećajemo. U protivnom, prestat ćemo se baviti politikom
» Dodik: Najbolje da se razgraničimo
» Vučić: Srbija čvrsta u odluci da ostane vojno neutralna
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» NIKAD, ako osvojimo vlast, nećemo dopustiti gašenje Rafinerije nafte u Sisku, to javno obećajemo. U protivnom, prestat ćemo se baviti politikom
» Dodik: Najbolje da se razgraničimo
Page 1 of 1