I2b "poduzetnik" iz Makarske dovukao 9 svojih rodijaka iz Hercegovine i jadnike naslagao kao srdele u 30kvadrata prostora
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I2b "poduzetnik" iz Makarske dovukao 9 svojih rodijaka iz Hercegovine i jadnike naslagao kao srdele u 30kvadrata prostora
iden u trafiku po duvan i pivu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: I2b "poduzetnik" iz Makarske dovukao 9 svojih rodijaka iz Hercegovine i jadnike naslagao kao srdele u 30kvadrata prostora
Imam 40 godina i dobrog iskustva pa ti mogu malo i srati. Kad sam došao u ZD nisam imao gdje spavati, spavao sam desetak dana po plažama i u šumi.
Nema brajo, na guzove ništa...il stisni il budi stjenica.
Nema brajo, na guzove ništa...il stisni il budi stjenica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:iden u trafiku po duvan i pivu
Idem složit novu penticu suzuki inovi gumenjak ....danas kupio...
Kao tender i pomoćni bit će desetka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Izaberi svoj putAssadNaPodmornici wrote:ništa od toga radije ću biti nezaposlen, ali neću služiti čardaku nikada.. izabrao sam longijev put, najbolji put.
Nemoj moj ako Boga znaš
Ja sam ipak dvista puta izaša iz tijela i mogu opet ako mi se bude dalo
Ja nemam svoj put, neka vrst lutalice jebivjetra
A ako nešto tako i postoji kod mene zamolio bih te da ga nepratiš jer je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
treba pronaći svoj mir.. neki spavam 10dana u parku pa krene putem soroša, HDZa i bosanske veze, netko pije pivo ispred trafike..
AssadNaPodmornici wrote:treba pronaći svoj mir.. neki spavam 10dana u parku pa krene putem soroša, HDZa i bosanske veze, netko pije pivo ispred trafike..
Kad sam došao u LJ imao sam samo priko ramena jaketu i u ruci boršu...
Neću se jope hvalit šta san postigai šta sam danas.
Učim, radim, radim i samo radim...Ponekad i uživan, što jes jes...
A ti? Samo jambraš i kukaš na bosance, jebate
I da ti još nešto kažem, bosanci su jako vrijedni ljudi, ako ne i najvrjednije koje sam ikad sreo.
Last edited by Eroo on 18/8/2018, 16:17; edited 1 time in total
Nevidim ćemu toliko živciranja oko čardak , sve je to sastavni dio igre, inkarnirat ćeš se još hrpu puta i bar u 30% tih inkarnacija naletit ćeš na korumpiranu vladuAssadNaPodmornici wrote:treba pronaći svoj mir.. neki spavam 10dana u parku pa krene putem soroša, HDZa i bosanske veze, netko pije pivo ispred trafike..
To ti je sve sastavni dio igre,, zanemari, opustiti se i uživaj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Stop okupaciji hr medijskog prostora!
» kic obmanjuje javnost...
» Tri srdele: prica o dvostrukom mjerilu
» Đihad u Makarskoj: gradonačelnik izdao fetvu da makarske tekbrije buše gume turistima
» Zločinci sa prostora bivše Jugoslavije
» kic obmanjuje javnost...
» Tri srdele: prica o dvostrukom mjerilu
» Đihad u Makarskoj: gradonačelnik izdao fetvu da makarske tekbrije buše gume turistima
» Zločinci sa prostora bivše Jugoslavije
Page 5 of 5