Prijete tri godine zatvora iznajmljivaču što je odbio pedere
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prijete tri godine zatvora iznajmljivaču što je odbio pedere
Znam, nisi razumio.cassanowa wrote:Je. Prije su koristili sjekiru...red wolf wrote:To ti je evolucija. Znaš, moraš rasti. Ma kurac ti razumiješ.cassanowa wrote:Di se danas koristi giljotina?red wolf wrote:Danas baštiniš ljudska i građanska prava izborena Francuskom revolucijom.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
baciti će sad fetvu na tebeT. wrote:Dlakavu pičku?red wolf wrote:Ja predstavljam ono što ti sanjaš glupane jedan...T. wrote:Vi?red wolf wrote:A ja sam Vas tek počeo zajebavati. Vi zaista ne shvaćate što smo Vam pripremili...heheheheheheheheheheheheaben wrote:
epikurova zajednica mi je zabronila drogiranje, jebanje za šoldi, iznajmljivanje turistima prostora koji ne sadrže krevet, gradnju na mojoj zemlji, spavanje u šatoru isprid kuće, loviti ribe..sve ča mi je ostalo je zajebavati sokrata:(
Pederi ili svemirci?
Ko?tre wrote:baciti će sad fetvu na tebeT. wrote:Dlakavu pičku?red wolf wrote:Ja predstavljam ono što ti sanjaš glupane jedan...T. wrote:Vi?red wolf wrote:
A ja sam Vas tek počeo zajebavati. Vi zaista ne shvaćate što smo Vam pripremili...hehehehehehehehehehehehe
Pederi ili svemirci?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pazi što želiš...Upravo si napravio grešku. ;-)T. wrote:Nigdi al dobro bi došla...cassanowa wrote:Di se danas koristi giljotina?red wolf wrote:Danas baštiniš ljudska i građanska prava izborena Francuskom revolucijom.
red wolf-
2016-02-10
aben wrote:ti prestavljaš naciste?red wolf wrote:Ja predstavljam ono što ti sanjaš glupane jedan...T. wrote:Vi?red wolf wrote:A ja sam Vas tek počeo zajebavati. Vi zaista ne shvaćate što smo Vam pripremili...heheheheheheheheheheheheaben wrote:
epikurova zajednica mi je zabronila drogiranje, jebanje za šoldi, iznajmljivanje turistima prostora koji ne sadrže krevet, gradnju na mojoj zemlji, spavanje u šatoru isprid kuće, loviti ribe..sve ča mi je ostalo je zajebavati sokrata:(
Pederi ili svemirci?
Kad ti odrube glavu svejedno ti je razumio ili ne...red wolf wrote:Znam, nisi razumio.cassanowa wrote:Je. Prije su koristili sjekiru...red wolf wrote:To ti je evolucija. Znaš, moraš rasti. Ma kurac ti razumiješ.cassanowa wrote:Di se danas koristi giljotina?red wolf wrote:Danas baštiniš ljudska i građanska prava izborena Francuskom revolucijom.
Guest- Guest
Točno. No, pustimo sad to. Nisi razumio.cassanowa wrote:Kad ti odrube glavu svejedno ti je razumio ili ne...red wolf wrote:Znam, nisi razumio.cassanowa wrote:Je. Prije su koristili sjekiru...red wolf wrote:To ti je evolucija. Znaš, moraš rasti. Ma kurac ti razumiješ.cassanowa wrote:
Di se danas koristi giljotina?
red wolf-
2016-02-10
Ezek, đećeš pederu o dlakovoj pi*ki pričati!T. wrote:Ko?tre wrote:baciti će sad fetvu na tebeT. wrote:Dlakavu pičku?red wolf wrote:Ja predstavljam ono što ti sanjaš glupane jedan...T. wrote:
Vi?
Pederi ili svemirci?
Ne možemo to pustit. To se dešavalo.red wolf wrote:Točno. No, pustimo sad to. Nisi razumio.cassanowa wrote:Kad ti odrube glavu svejedno ti je razumio ili ne...red wolf wrote:Znam, nisi razumio.cassanowa wrote:Je. Prije su koristili sjekiru...red wolf wrote:
To ti je evolucija. Znaš, moraš rasti. Ma kurac ti razumiješ.
Guest- Guest
Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:Ne možemo to pustit. To se dešavalo.red wolf wrote:Točno. No, pustimo sad to. Nisi razumio.cassanowa wrote:Kad ti odrube glavu svejedno ti je razumio ili ne...red wolf wrote:Znam, nisi razumio.cassanowa wrote:
Je. Prije su koristili sjekiru...
red wolf-
2016-02-10
T. wrote:Nigdi al dobro bi došla...cassanowa wrote:Di se danas koristi giljotina?red wolf wrote:Danas baštiniš ljudska i građanska prava izborena Francuskom revolucijom.
Guest- Guest
Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:Ne možemo to pustit. To se dešavalo.red wolf wrote:Točno. No, pustimo sad to. Nisi razumio.cassanowa wrote:Kad ti odrube glavu svejedno ti je razumio ili ne...red wolf wrote:
Znam, nisi razumio.
Guest- Guest
Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:Ne možemo to pustit. To se dešavalo.red wolf wrote:Točno. No, pustimo sad to. Nisi razumio.cassanowa wrote:
Kad ti odrube glavu svejedno ti je razumio ili ne...
red wolf-
2016-02-10
To ti iz iskustva, biće...red wolf wrote:Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:Ne možemo to pustit. To se dešavalo.red wolf wrote:
Točno. No, pustimo sad to. Nisi razumio.
Guest- Guest
Prijatelju...red wolf wrote:Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:Ne možemo to pustit. To se dešavalo.red wolf wrote:
Tvoj doktor je kupio diplomu, nema nikakve sumnje...
2014-04-14
red wolf wrote:Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:Ne možemo to pustit. To se dešavalo.red wolf wrote:
Što reći, kakvu posluku porati
T. wrote:Prijatelju...red wolf wrote:Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:
Ne možemo to pustit. To se dešavalo.
Umjesto "s" trebao si staviti "r"...Bilo bi razumljivije...tre wrote:red wolf wrote:Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:
red wolf-
2016-02-10
Odrubi kokoški glavu i ona normalno još uvijek leta dvorištem...Neka svjedočanstva kažu da su oči onih kojima su glave odrubljene giljotinom, kretale se lijevo desno...T. wrote:Prijatelju...red wolf wrote:Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:Da. No, nisi razumio.cassanowa wrote:
red wolf-
2016-02-10
I masno je platio...red wolf wrote:Umjesto "s" trebao si staviti "r"...Bilo bi razumljivije...tre wrote:red wolf wrote:Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:Nije ni odrubljena glava razumila.red wolf wrote:
Da. No, nisi razumio.
2014-04-14
Prava Hrvatina je on...Jebeš jezik...Pravopis i ostalo...Glavno da drži ruku na srcu...T. wrote:I masno je platio...red wolf wrote:Umjesto "s" trebao si staviti "r"...Bilo bi razumljivije...tre wrote:red wolf wrote:Pa varaš se. Odrubljena glava nekoliko sekundi nije svjesna da je odvojena od tijela. ;-) A onda valjda postane svjesna...;-))))cassanowa wrote:
Nije ni odrubljena glava razumila.
red wolf-
2016-02-10
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Odbio ugostiti homoseksualce, prijeti kazna od 3 godine zatvora
» Turskoj nogometnoj legendi prijete 4 godine zatvora zbog vrijeđanja pseta Erdogana i njegovog križanca od sina
» Majka monstrum dobila 33 godine zatvora
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» 2 godine zatvora zbog usporedbe Erdogana sa Gollumom
» Turskoj nogometnoj legendi prijete 4 godine zatvora zbog vrijeđanja pseta Erdogana i njegovog križanca od sina
» Majka monstrum dobila 33 godine zatvora
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» 2 godine zatvora zbog usporedbe Erdogana sa Gollumom
Page 5 of 6