Prijete tri godine zatvora iznajmljivaču što je odbio pedere
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prijete tri godine zatvora iznajmljivaču što je odbio pedere
Tnx milostiva, ako i tebe spuca na ignore onda će doći sljedeći poa sljedeći dok sve ne spuca na ignore a na kraju i sam sebe. Jako žalosno da u nekim normalnim okvirima rasprave čovjek tako popucaNoor wrote:idem rezat žiletre wrote:Ti nisi trebala, sad će plačljivko i tebe spucati na ignoreNoor wrote::)tre wrote:haha, eto niti sam te uvrjedio niti ti psovao majku ni oca kao ti meni ali ti se ne sviđa da te se može razjebati i poljuljati u onome što pišeš jer nemaš dokaze za to pa te lako pobiti u svakom pogledu. Nisam ti ja kriv što si sljepac za argumente i ne želiš vidjeti očito pa bježiš u zaštiti ignorea. Jako si ti tužan i jadan lik.Yehudim wrote:Svi da me krenu cipelariti.......jedino tako i znaš pičko.
Mrš u pičku materinu smeće jedno.
Samnom nećeš tako razgovarati.
Odjeb, na ignore si .
I ne laj zamnom
P.S. neka neko ovo citira da drug bez muda i osjećaja za realnost može ovo pročitati
Hvala svima unaprijed
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
pa lik je od onih koji ne podnose kritiku i argumente, besramno blebeću od jutra do sutra i jako su sami sebi pametnitre wrote:Pa samo ti otvaram vidike, eto ne vrijeđam te i nije mi jasno da si toliko labilan da te se meže sa argumentima izbaciti toliko iz takta. zašto sam ti na ignoru? Jel sam ti psovao majku u više navrata kao ti meni? Oca; djecu, ženu...gdje sam te povrjedio? Kad to rasčistiš javi slobodnoYehudim wrote:Eto stigla pomoć
Ali to ne znači da ću čitati glupe upise
nekog bolesnika komu je, očito, potrebna pomoć
pa makar volonterke asistentice
kad bilo što pokušaš demantirati on to doživljava napadom na svoj lik i djelo..dakle, bolesni ego triper
a uz to iste sekunde priseže uvredama roda i poroda
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Linija manjeeg otpora, ja ću srati po svome i svima koje ne volim, a ako neko ima neke argumente kontra ja ću ga spucati na ignore, neće on tu meni moje dogme kršiti i istinu prodavati :DDDNoor wrote:pa lik je od onih koji ne podnose kritiku i argumente, besramno blebeću od jutra do sutra i jako su sami sebi pametnitre wrote:Pa samo ti otvaram vidike, eto ne vrijeđam te i nije mi jasno da si toliko labilan da te se meže sa argumentima izbaciti toliko iz takta. zašto sam ti na ignoru? Jel sam ti psovao majku u više navrata kao ti meni? Oca; djecu, ženu...gdje sam te povrjedio? Kad to rasčistiš javi slobodnoYehudim wrote:Eto stigla pomoć
Ali to ne znači da ću čitati glupe upise
nekog bolesnika komu je, očito, potrebna pomoć
pa makar volonterke asistentice
kad bilo što pokušaš demantirati on to doživljava napadom na svoj lik i djelo..dakle, bolesni ego triper
a uz to iste sekunde priseže uvredama roda i poroda
narediti nekome da prima pedere i ako to ne ucini kazniti ga na bilo koji nacin ?? provoditelji tih mjera zasluzuju potpuni udes i nepovratno unistenje odmah po stavljanju izricanju kazne ili podrzavanju isteepikur37 wrote:MOŽDA I OPTUŽNICA
[size=36]IZNAJMLJIVAČU IZ ZADRA KOJI JE ODBIO GEJ PAR PRIJETE TRI GODINE ZATVORA: Policija podignula kaznenu prijavu[/size]
Foto: Dino Stanin / PIXSELLAutor: Danas.hr 12:33 17.08.2018Kaznena prijava proslijeđena je mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zadru, koje bi trebalo odlučivati ima li elemenata za daljnji kazneni postupak i eventualno podizanje optužnice
Policija je završila istragu nad iznajmljivačem apartmana iz Zadra, koji je prije desetak dana otkazao smještaj dvojici Brazilaca samo zato što su homoseksualci. Protiv njega je podignuta kaznena prijava zbog povrede ravnopravnosti, javlja HRT.
Kaznena prijava proslijeđena je mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zadru, koje bi trebalo odlučivati ima li elemenata za daljnji kazneni postupak i eventualno podizanje optužnice. Osim što je protiv vlasnika apartmana podignuta kaznena prijava, onemogućeno mu je i reklamiranje na stranici Booking.com.
LIJEČNIK IZ BRAZILA ŠOKIRAN ODGOVOROM KOJEG JE DOBIO IZ APARTMANA U ZADRU: ‘Odbijeni ste, ne primamo gejeve’“Odbijeni ste. Ne primamo gejeve”
Fabiano Vallim, radiolog iz Brazila, putem te stranice rezervirao je apartman u Zadru, no tada mu je vlasnik apartmana otkazao rezervaciju.
“Odbijeni ste. Ne primamo gejeve. Otkažite rezervaciju”, napisao je iznajmljivač šokiranom Brazilcu.
KARMA JE OVAJ PUT BRZA: Više nije moguće rezervirati apartman kod homofobnog iznajmljivača u Zadru
https://net.hr/danas/hrvatska/policija-u-zadru-dovrsila-istragu-kaznena-prijava-iznajmljivacu-koji-je-odbio-homoseksualni-par-iz-brazila
immortal-
2014-04-16
treba malo reda uvesti u ovu drzavu na bilo koji nacin
immortal-
2014-04-16
To su ljudska i građanska prava ostvarena još Francuskom revolucijom.Hektorović wrote:Ne smije se dirat u svetinju suvremenog poretka :)
red wolf-
2016-02-10
odvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
2014-04-16
Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...aben wrote:odvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...aben wrote:podvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
a znun,
od njega su gori samo oni ki još briju na francusko krvoproliće iz 1789
2014-04-16
Od tog trena cijelo čovječanstvo ide nezaustavljivom brzinom u mp3red wolf wrote:To su ljudska i građanska prava ostvarena još Francuskom revolucijom.Hektorović wrote:Ne smije se dirat u svetinju suvremenog poretka :)
Smatram da bi se optuženik trebao pozvati na svoja prava zajamčena ustavom RH i Deklaracijom o ljudskim pravima i slobodamA...epikur37 wrote:[size=46]MOŽDA I OPTUŽNICA[/size]
[size=53]IZNAJMLJIVAČU IZ ZADRA KOJI JE ODBIO GEJ PAR PRIJETE TRI GODINE ZATVORA: Policija podignula kaznenu prijavu[/size]
[size=44]
Foto: Dino Stanin / PIXSELLAutor: Danas.hr 12:33 17.08.2018[/size][size=49]Kaznena prijava proslijeđena je mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zadru, koje bi trebalo odlučivati ima li elemenata za daljnji kazneni postupak i eventualno podizanje optužnice[/size]
Policija je završila istragu nad iznajmljivačem apartmana iz Zadra, koji je prije desetak dana otkazao smještaj dvojici Brazilaca samo zato što su homoseksualci. Protiv njega je podignuta kaznena prijava zbog povrede ravnopravnosti, javlja HRT.
Kaznena prijava proslijeđena je mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zadru, koje bi trebalo odlučivati ima li elemenata za daljnji kazneni postupak i eventualno podizanje optužnice. Osim što je protiv vlasnika apartmana podignuta kaznena prijava, onemogućeno mu je i reklamiranje na stranici Booking.com.
LIJEČNIK IZ BRAZILA ŠOKIRAN ODGOVOROM KOJEG JE DOBIO IZ APARTMANA U ZADRU: ‘Odbijeni ste, ne primamo gejeve’[size=49]“Odbijeni ste. Ne primamo gejeve”[/size]
Fabiano Vallim, radiolog iz Brazila, putem te stranice rezervirao je apartman u Zadru, no tada mu je vlasnik apartmana otkazao rezervaciju.
“Odbijeni ste. Ne primamo gejeve. Otkažite rezervaciju”, napisao je iznajmljivač šokiranom Brazilcu.
KARMA JE OVAJ PUT BRZA: Više nije moguće rezervirati apartman kod homofobnog iznajmljivača u Zadru
https://net.hr/danas/hrvatska/policija-u-zadru-dovrsila-istragu-kaznena-prijava-iznajmljivacu-koji-je-odbio-homoseksualni-par-iz-brazila
U prvome redu na pravo vjeroispovijesti te na pravo vlasništva...
radi se o pravima zagarantiranima pravnim aktima najveće pravne snage, daleko iznad bilo kakvog zakona, kršenje kojeg mu se stavlja na teret..
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Zajednica Hrvata pod demokratskim vodstvom HDZa se najbolje brine za opće interese, naspram interesa pojedinaca. Ovdje interesi homofobnog pojedinca nisu važni, apartmane mu treba nacionalizirati u ime naroda, njega strpati u zatvor, jer je tako zajednica presudila..
Ti nije žao zajebavati nekoga poput ezeka?aben wrote:red wolf wrote:Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...aben wrote:podvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
a znun,
Danas baštiniš ljudska i građanska prava izborena Francuskom revolucijom.aben wrote:red wolf wrote:Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...aben wrote:podvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
a znun,
red wolf-
2016-02-10
A ne. Da je išlo sve svojim tijekom, danas bi bili nešto kao opisano u fikciji ''Zvjezdanih staza'' - Društvo bez nacija, ujedinjeno čovječanstvo i Zemlja kao jedina država.tre wrote:Od tog trena cijelo čovječanstvo ide nezaustavljivom brzinom u mp3red wolf wrote:To su ljudska i građanska prava ostvarena još Francuskom revolucijom.Hektorović wrote:Ne smije se dirat u svetinju suvremenog poretka :)
red wolf-
2016-02-10
tre wrote:Ti nije žao zajebavati nekoga poput ezeka?aben wrote:red wolf wrote:Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...aben wrote:podvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
a znun,
epikurova zajednica mi je zabronila drogiranje, jebanje za šoldi, iznajmljivanje turistima prostora koji ne sadrže krevet, gradnju na mojoj zemlji, spavanje u šatoru isprid kuće, loviti ribe..sve ča mi je ostalo je zajebavati sokrata:(
2014-04-16
jel baštinin pravo da dojen isluge kome god jo oću?red wolf wrote:Danas baštiniš ljudska i građanska prava izborena Francuskom revolucijom.aben wrote:red wolf wrote:Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...aben wrote:podvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
a znun,
2014-04-16
A ja sam Vas tek počeo zajebavati. Vi zaista ne shvaćate što smo Vam pripremili...heheheheheheheheheheheheaben wrote:tre wrote:Ti nije žao zajebavati nekoga poput ezeka?aben wrote:red wolf wrote:Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...aben wrote:podvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
a znun,
epikurova zajednica mi je zabronila drogiranje, jebanje za šoldi, iznajmljivanje turistima prostora koji ne sadrže krevet, gradnju na mojoj zemlji, spavanje u šatoru isprid kuće, loviti ribe..sve ča mi je ostalo je zajebavati sokrata:(
red wolf-
2016-02-10
nacionalizirano po mogucnosti prodati ili predati u ruke nehrvatima, po mogucnosti zidovima ili srbimaAssadNaPodmornici wrote:Zajednica Hrvata pod demokratskim vodstvom HDZa se najbolje brine za opće interese, naspram interesa pojedinaca. Ovdje interesi homofobnog pojedinca nisu važni, apartmane mu treba nacionalizirati u ime naroda, njega strpati u zatvor, jer je tako zajednica presudila..
immortal-
2014-04-16
Da. Dok ne ugrožavaš druge pritom.aben wrote:jel baštinin pravo da dojen isluge kome god jo oću?red wolf wrote:Danas baštiniš ljudska i građanska prava izborena Francuskom revolucijom.aben wrote:red wolf wrote:Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...aben wrote:podvratna fašistička epikurova zajednica imo svoja pravila, i ako van se ne svidjo morete ići živiti u šumu.
a znun,
red wolf-
2016-02-10
Vi?red wolf wrote:A ja sam Vas tek počeo zajebavati. Vi zaista ne shvaćate što smo Vam pripremili...heheheheheheheheheheheheaben wrote:tre wrote:Ti nije žao zajebavati nekoga poput ezeka?aben wrote:red wolf wrote:
Ne, on još uvijek sanja nešto što je propalo u prošlom stoljeću. On ne shvaća da dolazi ''novo doba'' u kojem će sve razlike među ljudima nestati...
a znun,
Pederi ili svemirci?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Odbio ugostiti homoseksualce, prijeti kazna od 3 godine zatvora
» Turskoj nogometnoj legendi prijete 4 godine zatvora zbog vrijeđanja pseta Erdogana i njegovog križanca od sina
» Majka monstrum dobila 33 godine zatvora
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» 2 godine zatvora zbog usporedbe Erdogana sa Gollumom
» Turskoj nogometnoj legendi prijete 4 godine zatvora zbog vrijeđanja pseta Erdogana i njegovog križanca od sina
» Majka monstrum dobila 33 godine zatvora
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» 2 godine zatvora zbog usporedbe Erdogana sa Gollumom
Page 3 of 6