Dodik: Balijska policija neće ući u RS
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dodik: Balijska policija neće ući u RS
Ne daj se Mile
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-svaki-pokusaj-ulaska-pripadnika-policije-fbih-bit-ce-sprijecen/180817096
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-svaki-pokusaj-ulaska-pripadnika-policije-fbih-bit-ce-sprijecen/180817096
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dodik: Balijska policija neće ući u RS
Jasna stvar
https://www.klix.ba/vijesti/bih/lukac-necemo-dozvoliti-rasporedjivanje-drugih-policijskih-snaga-u-rs-u/180817063
https://www.klix.ba/vijesti/bih/lukac-necemo-dozvoliti-rasporedjivanje-drugih-policijskih-snaga-u-rs-u/180817063
2014-04-11
ne smemo dozvoliti
tihu okupaciju r.srpske a la kosovo.
Guest- Guest
ameri traze garancije da
postignuti dogovor necemo preneti na region, r.srpsku.
neka neko otvori temu.
Novosti / bg
odnosno ogranicavaju razgranucenje samo
na relaciji srbija / siptari
postignuti dogovor necemo preneti na region, r.srpsku.
neka neko otvori temu.
Novosti / bg
odnosno ogranicavaju razgranucenje samo
na relaciji srbija / siptari
Guest- Guest
Mektić umislio da može svašta
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mektic-nije-odobren-nijedan-azil-migrantima-u-bih
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mektic-nije-odobren-nijedan-azil-migrantima-u-bih
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne daj se Mile
Cijeli kršćanski svijet je uz Dodik Milorada
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zid, žica jarak and krokodil
Veliš sve ste u RS genocidisali i protjerali i sad taman posla da vam neko sjebe koncepciju genocida.pizzon wrote:ne smemo dozvoliti
tre wrote:Veliš sve ste u RS genocidisali i protjerali i sad taman posla da vam neko sjebe koncepciju genocida.pizzon wrote:ne smemo dozvoliti
pre ce biti da ti samog sebe zajebavas.
ni mace srpskp nije prezivelo ndh i tudjmana a ti se setio srba.
Guest- Guest
pizzon wrote:tre wrote:Veliš sve ste u RS genocidisali i protjerali i sad taman posla da vam neko sjebe koncepciju genocida.pizzon wrote:ne smemo dozvoliti
Eto vidiš kako je glup i sam sebi skače u guzicu
1/3 pobiti, 1/3 protjerati 1/3 pokrstiti
Kratka pamet
U jebote pa odakle vas onda više nego prije rata majku vam jebem štakorsku? da smo vas potamanili kurac bi imali problem od devedesete do devedeset petepizzon wrote:tre wrote:Veliš sve ste u RS genocidisali i protjerali i sad taman posla da vam neko sjebe koncepciju genocida.pizzon wrote:ne smemo dozvoliti
Lolčina, ajde malo proguglaj idiote o broju stanovnika prije i poslje rata( ako znaš naravno)Yehudim wrote:pizzon wrote:tre wrote:Veliš sve ste u RS genocidisali i protjerali i sad taman posla da vam neko sjebe koncepciju genocida.pizzon wrote:ne smemo dozvoliti
Eto vidiš kako je glup i sam sebi skače u guzicu
Kratka pamet
Da je Tito stvarno bio takvo zlo, danas nebi imali istih problema sa
para četnicima i ustašama......nacistima
Da je pavelić bio takvo zlo želiš reći. Paveliću se pripisuju meleoni srbljova i židova a istina je da je postotak preživjelih židova u NDH jedan od najvećih u cijeloj evropi. Ne znam zašto toliko bježiš od očitih hladnih činjenica i mi navedi zemlje gdje je preko 10% židovske populacije preživjelo ww2 ( u evropi naravno) kao što je to slučaj sa NDHYehudim wrote:Da je Tito stvarno bio takvo zlo, danas nebi imali istih problema sa
Yehudim wrote:
Izvorno izjava velikosrpskog ideologa Stevana Moljevića. Ostale intepretacije su nastale kao reakcija.
Guest- Guest
tre wrote:Da je pavelić bio takvo zlo želiš reći. Paveliću se pripisuju meleoni srbljova i židova a istina je da je postotak preživjelih židova u NDH jedan od najvećih u cijeloj evropi. Ne znam zašto toliko bježiš od očitih hladnih činjenica i mi navedi zemlje gdje je preko 10% židovske populacije preživjelo ww2 ( u evropi naravno) kao što je to slučaj sa NDHYehudim wrote:Da je Tito stvarno bio takvo zlo, danas nebi imali istih problema sa
Jebala te NDH, da je samo pameti bilo pa da vas se ‘45 sravni sa zemljom-što vam je i sledovalo za sva zverstva u prethodnom periodu.
Guest- Guest
Evo još jedenog, jel se ti znaš služiti mozgom i nekim operacijama poput analitike, logike, zbrajanje, oduzimanje... ono čisto me zanima na kom si nivou za to.Serbia Strong wrote:tre wrote:Da je pavelić bio takvo zlo želiš reći. Paveliću se pripisuju meleoni srbljova i židova a istina je da je postotak preživjelih židova u NDH jedan od najvećih u cijeloj evropi. Ne znam zašto toliko bježiš od očitih hladnih činjenica i mi navedi zemlje gdje je preko 10% židovske populacije preživjelo ww2 ( u evropi naravno) kao što je to slučaj sa NDHYehudim wrote:Da je Tito stvarno bio takvo zlo, danas nebi imali istih problema sa
Jebala te NDH, da je samo pameti bilo pa da vas se ‘45 sravni sa zemljom-što vam je i sledovalo za sva zverstva u prethodnom periodu.
RS je Hrvatskapizzon wrote:ne smemo dozvoliti
immortal-
2014-04-16
koja zverstva.. jedino se ti tu ponasas kao zverSerbia Strong wrote:tre wrote:Da je pavelić bio takvo zlo želiš reći. Paveliću se pripisuju meleoni srbljova i židova a istina je da je postotak preživjelih židova u NDH jedan od najvećih u cijeloj evropi. Ne znam zašto toliko bježiš od očitih hladnih činjenica i mi navedi zemlje gdje je preko 10% židovske populacije preživjelo ww2 ( u evropi naravno) kao što je to slučaj sa NDHYehudim wrote:Da je Tito stvarno bio takvo zlo, danas nebi imali istih problema sa
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dodik : RS neće u EU
» Dodik za DW: "BiH neće opstati"
» Dodik: RS neće prihvatati migrante
» Dodik neće moći ući ni u Hrvatsku
» DODIK: Ako Hrvati ne izađu na izbore, neće ni Republika Srpska
» Dodik za DW: "BiH neće opstati"
» Dodik: RS neće prihvatati migrante
» Dodik neće moći ući ni u Hrvatsku