Dodik za DW: "BiH neće opstati"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
http://www.dw.com/hr/dodik-bih-ne%C4%87e-opstati/a-41449495
VIDEO kompletnog interviewa je u dnu, lijevo!
http://www.dw.com/hr/dodik-bih-ne%C4%87e-opstati/a-41449495
VIDEO kompletnog interviewa je u dnu, lijevo!
Last edited by Eroo on 11/1/2018, 13:18; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Dodik za DW: "BiH neće opstati"
Forca Doda :)
pojačaj centrifugu.....
pojačaj centrifugu.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
a I ne treba
2014-04-19
Bosanski vilajet ionako nefunkcioniše
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zenicki-rudari-stupili-u-strajk-gladju-pripremili-benzin-i-prijete-da-ce-se-zapaliti/180111077
Generalno greška je šta uopće to zovemo BiH, to daje krivu sliku o tome šta je to jer je to ime mislim dala Austrougarska, u suštini to je samo novi naziv za bosanski vilajet
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zenicki-rudari-stupili-u-strajk-gladju-pripremili-benzin-i-prijete-da-ce-se-zapaliti/180111077
Generalno greška je šta uopće to zovemo BiH, to daje krivu sliku o tome šta je to jer je to ime mislim dala Austrougarska, u suštini to je samo novi naziv za bosanski vilajet
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eto
https://www.klix.ba/magazin/kultura/od-sehera-do-evropskog-grada-otvorena-izlozba-sarajevo-1878-1918/180111060
Bosanski vilajet a onda je Austrougarska to prisvojila, izgradila par zgrada u Sarajevu i preimenovala u BiH
Mogu ja i na zidu napisat pička pa opet će ostati zid
https://www.klix.ba/magazin/kultura/od-sehera-do-evropskog-grada-otvorena-izlozba-sarajevo-1878-1918/180111060
Bosanski vilajet a onda je Austrougarska to prisvojila, izgradila par zgrada u Sarajevu i preimenovala u BiH
2014-04-11
pa citav dio of marin dvora do bas carsije je austrougarska izgradilaRayMabus wrote:Eto
ukljucujuci I tramvaj
bas carsija nastala za turskog vakta a of marin dvora prema ilidzi izgradila titina juga
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Iskreno puca mi kurac za Austriju i njenu povijest i šta ona i neki bi to danas održavali jer kroz to održavaju svoj nekadašnji sjaj
Ako je to tako spreman sam uništiti i Austriju samu pa je ćića mića
2014-04-11
Ma jebeš Drinu i Sarajevo
Razmišljam
Možda uništim Austriju
Razmišljam
Možda uništim Austriju
2014-04-11
meni nista ne puca samo kazemRayMabus wrote:Iskreno puca mi kurac za Austriju i njenu povijest i šta ona i neki bi to danas održavali jer kroz to održavaju svoj nekadašnji sjaj
najzanimljiviji dio sarajeva je izgradila AU
I zeljezaru u zenici su oni izgradili
turci za 500 godina par mostova I red trafika koju zovu bascarsija
2014-04-19
mustuluk epiepikur37 wrote:Srbija prelazi drinu..bu! :D
doso vam trampov veleposlanik u ZG
2014-04-19
Uništiti ćemo Austriju
Odlučio sam
Nećemo je uništiti na način na koji odma svi pomisle, krah nataliteta, trpanje svim i svaćim, dovođenje do toga da budu nekakva južna Njemačka provincija ali sa puno negermanskog stanovništva, mirno pripojenje
Odlučio sam
Nećemo je uništiti na način na koji odma svi pomisle, krah nataliteta, trpanje svim i svaćim, dovođenje do toga da budu nekakva južna Njemačka provincija ali sa puno negermanskog stanovništva, mirno pripojenje
2014-04-11
prckov wrote:mustuluk epiepikur37 wrote:Srbija prelazi drinu..bu! :D
pa da vidimo i njega :)
Vjerojatno će zagreb proglasiti rat rusiji sad :D
2015-08-06
bili ste suzdrzani u UN-uepikur37 wrote:prckov wrote:mustuluk epiepikur37 wrote:Srbija prelazi drinu..bu! :D
I odma stigo novi
2014-04-19
prckov wrote:bili ste suzdrzani u UN-uepikur37 wrote:prckov wrote:mustuluk epiepikur37 wrote:Srbija prelazi drinu..bu! :D
I odma stigo novi
Gubernija :)
2015-08-06
Uništiti ćemo Austriju
Sjećate li se onog kandidata FPO za predsjednika onaj Hofer il kako već pa jel se sjećate kad je u kampanji počeo trabunjat o austrijskom carstvu
Sad kad je Strache preuzeo vlast šta je odma sutra napravio, pa odma u Italiji priča o onoj austrijskoj manjini
Drugim riječima to će podržavati i Sarajevo zbog iste šeme
Prvo ide antiislam u Njemačkoj jer je to prvo a onda dole u Austriji krah nataliteta i tim germanima da nebi bili prougutani od negermanskog stanovništva ostaje jedino spajanje sa maticom
PA PA
Sjećate li se onog kandidata FPO za predsjednika onaj Hofer il kako već pa jel se sjećate kad je u kampanji počeo trabunjat o austrijskom carstvu
Sad kad je Strache preuzeo vlast šta je odma sutra napravio, pa odma u Italiji priča o onoj austrijskoj manjini
Drugim riječima to će podržavati i Sarajevo zbog iste šeme
Prvo ide antiislam u Njemačkoj jer je to prvo a onda dole u Austriji krah nataliteta i tim germanima da nebi bili prougutani od negermanskog stanovništva ostaje jedino spajanje sa maticom
PA PA
Last edited by RayMabus on 11/1/2018, 14:33; edited 1 time in total
2014-04-11
Srednjoeuropska država, Austrougarska....uvijek ...potpisati.
Najbolje rješenje za RH.
Najbolje rješenje za RH.
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dodik: Bakirov odnos prema Srbima i Hrvatima dokazuje da BiH ne može opstati
» Dodik: Herceg Bosna je morala opstati! Haški sud posijao je novo sjeme razdora!
» Dodik : RS neće u EU
» Dodik: RS neće prihvatati migrante
» Dodik: Balijska policija neće ući u RS
» Dodik: Herceg Bosna je morala opstati! Haški sud posijao je novo sjeme razdora!
» Dodik : RS neće u EU
» Dodik: RS neće prihvatati migrante
» Dodik: Balijska policija neće ući u RS
Page 1 of 2