Totalni luđaci
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Totalni luđaci
Puca mi kurac za privatnike, triba se uhljebit negdi na državnu sisu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nama više reforme netribaju tako da Most laprda bezveze
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/561523/petrov-i-mostovci-u-splitu-nacrtnbspizmjenanbspzakona-o-doprinosima-je-sramotan-i-neizdrzivnbspudar-na-hrvatske-poduzetnike
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/561523/petrov-i-mostovci-u-splitu-nacrtnbspizmjenanbspzakona-o-doprinosima-je-sramotan-i-neizdrzivnbspudar-na-hrvatske-poduzetnike
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Idiotski, propisati koliku plaću njetko mora sam sebii isplatiti.
da debilizam, to će uništiti hrpu malih firmi, zapravo sve male firme :D čak i u komunističkoj jugi si mogao imati malu firmu i obrt, a ovi luđaci iz HDZa planirali su to uništiti :D samo izgleda da je par normalnih HDZovaca reklo da to nevalja, i vjerojatno će odustati od toga.. šteta, ja bih htio da provedu zakon
Triny wrote:Bogami, tu samo napalm pomaže.
malo poduzetništvo očigledno smeta krupnom kapitalu - s te strane to nije uništavanje poduzetničke klime, već totalno pogodovanje krupnom kapitalu ….. i tako sa odmakom od nekoliko desetljeća, sve mic po mic doći će RH na početnu ideju od 2oo bogatih obitelji i 3 miliona ostatka puka ...…
zapravo, projekt "Irska" pokazao se fenomenalan - nezaposlenost je nikad manja, automatski i opće nezadovoljstvo je također nikad manje. Slijedom toga učvršćuje se vladajuća struktura i pomalo se slaže poziciona prednost za slijedeće izbore.
Malih poduzetnici smetaju, puno njih posluje sa gubitkom pa nema priliva od poreza na dobit. Doprinosi i porezi od njih i radnika koje zapošljavaju nadoknaditi će se tako da će se radnici preliti u velike tvrke, a vlasnici firmica pokrenuti likvidaciju, a sami također puniti manjak radne snage po velikim firmama ili krenuti van iz zemlje.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
mislim da će HDZ na kraju odustati od zakona, šteta, skoro pa smo gledali VFenezuelu u Čardaku :D pojeli bi u roku par godina i Kajinog pasa od gladi :/AssadNaPodmornici wrote:da debilizam, to će uništiti hrpu malih firmi, zapravo sve male firme :D čak i u komunističkoj jugi si mogao imati malu firmu i obrt, a ovi luđaci iz HDZa planirali su to uništiti :D samo izgleda da je par normalnih HDZovaca reklo da to nevalja, i vjerojatno će odustati od toga.. šteta, ja bih htio da provedu zakon
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
krupni kapital vode nehrveti ... puno puta zidovi.. prikriveniorion wrote:Triny wrote:Bogami, tu samo napalm pomaže.
malo poduzetništvo očigledno smeta krupnom kapitalu -
immortal-
2014-04-16
Ma i Kaju, cura je niskokalorična, zdrava hrana.AssadNaPodmornici wrote:mislim da će HDZ na kraju odustati od zakona, šteta, skoro pa smo gledali VFenezuelu u Čardaku :D pojeli bi u roku par godina i Kajinog pasa od gladi :/AssadNaPodmornici wrote:da debilizam, to će uništiti hrpu malih firmi, zapravo sve male firme :D čak i u komunističkoj jugi si mogao imati malu firmu i obrt, a ovi luđaci iz HDZa planirali su to uništiti :D samo izgleda da je par normalnih HDZovaca reklo da to nevalja, i vjerojatno će odustati od toga.. šteta, ja bih htio da provedu zakon
Ne da mortal na Hrvate, sve svetac do svecamortal wrote:krupni kapital vode nehrveti ... puno puta zidovi.. prikriveniorion wrote:Triny wrote:Bogami, tu samo napalm pomaže.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Ne da mortal na Hrvate, sve svetac do svecamortal wrote:krupni kapital vode nehrveti ... puno puta zidovi.. prikriveniorion wrote:Triny wrote:Bogami, tu samo napalm pomaže.
Last edited by mortal on 19/8/2018, 14:46; edited 2 times in total
immortal-
2014-04-16
ovi na vrhu drzave i lokalni serifi su prodane duse i sebicnjaciTriny wrote:Ne da mortal na Hrvate, sve svetac do svecamortal wrote:krupni kapital vode nehrveti ... puno puta zidovi.. prikriveniorion wrote:Triny wrote:Bogami, tu samo napalm pomaže.
treba urediti zakone da svakom covjeku bude dobro.. ne moraju nas odhrvacivati, ali ne moraju ni gladni biti... jos zalosnije sto smo mi Hrvati gladni u vlastitoj drzavi , mnogi vec prognani
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pametno su luđaci
» LUĐACI VEĆ NA NOVOM FRONTU
» Jesu li svi teroristi u Europi zaista "luđaci" i "homoseksualci" ili su ipak odani "Islamskoj državi"?
» TOTALNI FIJASKO
» Totalni slom armije "Z" b92
» LUĐACI VEĆ NA NOVOM FRONTU
» Jesu li svi teroristi u Europi zaista "luđaci" i "homoseksualci" ili su ipak odani "Islamskoj državi"?
» TOTALNI FIJASKO
» Totalni slom armije "Z" b92
Page 2 of 2