sinkopa vol.2
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
sinkopa vol.2
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-sdpova-procelnica-koja-je-pijana-izazvala-dvije-teske-nesrece/2017903.aspx
Otegotna je okolnost što se radi o višestrukoj povratnici, što se tiče vožnje pod utjecajem alkohola...
Olakotna je pak, nacionalnost žrtve...
Sve u svemu, 2 mjeseca guljenja krumpira...
Olakotna je pak, nacionalnost žrtve...
Sve u svemu, 2 mjeseca guljenja krumpira...
Re: sinkopa vol.2
Prošli put se zabila baš pred izbore ali se za to doznalo cc misec dana nakon izbora.
...bu to odojko vec sredil..to mu ej desna pardon lijeva ruka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zakon bi morao biti za sve isti
2014-04-16
Radomir Cacic?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ova SDP-ova ljevičarka i Radimir Čačić su veći nacionalisti od Thompsona koji sere samo protiv četnika, naši ljevičari na cestama gaze Slovence, Mađare... Dobro, ne mogu reći da nema pravih domoljuba i među desničarima, Tomo Horvatinčić je dugogodišnji sponzor HDZ-a pa na moru gazi i naše zaklete neprijatelje Mlečane...strijelac kneza Domagoja
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Ova SDP-ova ljevičarka i Radimir Čačić su veći nacionalisti od Thompsona koji sere samo protiv četnika, naši ljevičari na cestama gaze Slovence, Mađare... Dobro, ne mogu reći da nema pravih domoljuba i među desničarima, Tomo Horvatinčić je dugogodišnji sponzor HDZ-a pa na moru gazi i naše zaklete neprijatelje Mlečane...strijelac kneza Domagoja
immortal-
2014-04-16
riječke esdepejke ... brze i žestoke.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
evo je mater vadi u žutarnjem... jadna je pod stresom jer joj je umro deda
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/ocajna-sam-covjek-je-mrtav-a-ni-za-moju-veru-nema-vise-zivota-ispovijed-majke-prije-par-mjeseci-umro-joj-je-djed-uslijedio-je-bracni-krah/7732758/
nu, cemu tolika frka
vidis da zenska ima pehove
treba to ipak malo tolerirati, sta je jedan dva poginula
a kruva ti
vidis da zenska ima pehove
treba to ipak malo tolerirati, sta je jedan dva poginula
a kruva ti
marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/ocajna-sam-covjek-je-mrtav-a-ni-za-moju-veru-nema-vise-zivota-ispovijed-majke-prije-par-mjeseci-umro-joj-je-djed-uslijedio-je-bracni-krah/7732758/
'ONA NIJE ALKOHOLIČARKA!'
Naravno da nije. Samo se tako češlja.
Guest- Guest
ne kad skriviš tri prometne nesreće u pijanom stanju jasno da nisi alkoholičar...
"I kakve veze stranačko opredjeljenje ima s nesrećom?"
Nikakve... osim što bi da je to neko ko je hdz-ovac ili samo blizak HDZ-u novine o tome srale dvije godine i da bi stranačku afilijaciju isticale fluorescentnim slovima veličine 72 na naslovnicama...
Nikakve... osim što bi da je to neko ko je hdz-ovac ili samo blizak HDZ-u novine o tome srale dvije godine i da bi stranačku afilijaciju isticale fluorescentnim slovima veličine 72 na naslovnicama...
ovako, u tiskanom izdanju riječkog Glasa Jugoslavije se stranačka pripadnost ne spominje nigdje, kamoli u naslovima, iako je to tema na naslovnici i u tekstu preko dvije stranice...
aaah ljudi moji,
za neke je zakon zakon a za neke je sredstvo
kakav alkohol kakvi bakraci, ja sprzim litar sljive i vozim i radim najnormalnije
a eto, da me ufate okrivili bi me da sam pijan
za neke je zakon zakon a za neke je sredstvo
kakav alkohol kakvi bakraci, ja sprzim litar sljive i vozim i radim najnormalnije
a eto, da me ufate okrivili bi me da sam pijan
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
melkior wrote:Ova SDP-ova ljevičarka i Radimir Čačić su veći nacionalisti od Thompsona koji sere samo protiv četnika, naši ljevičari na cestama gaze Slovence, Mađare... Dobro, ne mogu reći da nema pravih domoljuba i među desničarima, Tomo Horvatinčić je dugogodišnji sponzor HDZ-a pa na moru gazi i naše zaklete neprijatelje Mlečane...strijelac kneza Domagoja
Možda je samo loš vozač?marcellus wrote:ne kad skriviš tri prometne nesreće u pijanom stanju jasno da nisi alkoholičar...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sinkopa
» U Rijeci sinkopa zabranjena
» Sinkopa uzvraća udarac
» Liječnik: Sinkopa ne postoji, možda mu je netko stavio drogu u kokain
» U Rijeci sinkopa zabranjena
» Sinkopa uzvraća udarac
» Liječnik: Sinkopa ne postoji, možda mu je netko stavio drogu u kokain
Page 1 of 2