Liječnik: Sinkopa ne postoji, možda mu je netko stavio drogu u kokain
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Liječnik: Sinkopa ne postoji, možda mu je netko stavio drogu u kokain
http://100posto.hr/news/mozda-ima-neku-srcanu-ili-mozdanu-bolest-koja-uzrokuje-da-pada-u-sinkopu-a-mozda-mu-je-netko-stavio-drogu-u-kokain
Još jedan , ode u dansku pa mudruje, šta on zna u Danskoj kakva je i kolika sezona sinkope u DNRH...sve je to od sjedenja na hladnom betonu
2014-04-15
Re: Liječnik: Sinkopa ne postoji, možda mu je netko stavio drogu u kokain
n_razbojnik wrote:Još jedan , ode u dansku pa mudruje, šta on zna u Danskoj kakva je i kolika sezona sinkope u DNRH...sve je to od sjedenja na hladnom betonu
medicinski gledano sinkopa i talasemija minor su neizlječive, ali oslobađajuće bolesti od kojih se ne mogu razboljeti obični ljudi nego samo odabrani. Čudi me da to ovaj liječnik ne zna.
Ne treba sad o tome.
Bas kad se sve lijepo sredilo nadju se ovakvi.
Zbog slicnih lajavaca sud ce biti pod pritiskom i na koncu donijeti presudu po zakonu.
Zbog slicnih lajavaca sud ce biti pod pritiskom i na koncu donijeti presudu po zakonu.
dijagram-
2015-08-09
Boli njih kurac, pomažu suca tj sutkinju u ovom slučaju i sve prolazi
Mjesec je kockastog oblika
Točno
Mjesec je kockastog oblika
Točno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima i tamo neki pomorci iz Splita...nešto se kurče i prozivaju vještake sa Brodarskog instituta...miš mislit, kapetani pa lupetaju, valjda Tomo i vještak znaju pravila pomorsko prometadijagram wrote:Ne treba sad o tome.
2014-04-15
Mogu li ja zbog gihta prestati vracati kredit?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neke stvari ne treba dirati.n_razbojnik wrote:Ima i tamo neki pomorci iz Splita...nešto se kurče i prozivaju vještake sa Brodarskog instituta...miš mislit, kapetani pa lupetaju, valjda Tomo i vještak znaju pravila pomorsko prometadijagram wrote:Ne treba sad o tome.
Kako Mesic lijepo kaze, ne treba objavljivati udbaske popise.
To u Hrvatskoj nikoga ne zanima.
Al neki bi svejedno o tome.
Ljudi su stoka, sve komentiraju, o svemu blebecu umjesto da slusaju sto im se kaze.
dijagram-
2015-08-09
Uz dobre lijecnicke papire bankari ce svakako imati razumijevanja.epikur37 wrote:Mogu li ja zbog gihta prestati vracati kredit?
Vrijedi pokusati.
dijagram-
2015-08-09
možeš, dobit ćeš liječničku potvrdu da si mrtavepikur37 wrote:Mogu li ja zbog gihta prestati vracati kredit?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Mogu li ja zbog gihta prestati vracati kredit?
Takav asket pa giht?
darth_vader-
2014-04-17
nemaš frke.epikur37 wrote:Mogu li ja zbog gihta prestati vracati kredit?
ali konju jedan, jesi li osigurao kredit ako nemreš vraćat?
2014-12-30
Bradonja je u pravu...tko zna što bi se sve razotkrili, a možda bi morali uvesti i demokraciju...to se nikako ne smije dogoditi...da rulja bira kojekakve svoje zastupnike...to bi sličilo na ulicu, ovako nam je parlament ipak mjesto uzvišenja..dijagram wrote:Neke stvari ne treba dirati.n_razbojnik wrote:Ima i tamo neki pomorci iz Splita...nešto se kurče i prozivaju vještake sa Brodarskog instituta...miš mislit, kapetani pa lupetaju, valjda Tomo i vještak znaju pravila pomorsko prometadijagram wrote:Ne treba sad o tome.
Ljudi su stoka, sve komentiraju, o svemu blebecu umjesto da slusaju sto im se kaze.
darth_vader-
2014-04-17
nije mi jasno kako smo se 91e obranili od srbendi?jasambrend wrote:Bradonja je u pravu...tko zna što bi se sve razotkrili, a možda bi morali uvesti i demokraciju...to se nikako ne smije dogoditi...da rulja bira kojekakve svoje zastupnike...to bi sličilo na ulicu, ovako nam je parlament ipak mjesto uzvišenja..
2014-12-30
Nekoc nije bilo problema.jasambrend wrote:Bradonja je u pravu...tko zna što bi se sve razotkrili, a možda bi morali uvesti i demokraciju...to se nikako ne smije dogoditi...da rulja bira kojekakve svoje zastupnike...to bi sličilo na ulicu, ovako nam je parlament ipak mjesto uzvišenja..dijagram wrote:Neke stvari ne treba dirati.n_razbojnik wrote:Ima i tamo neki pomorci iz Splita...nešto se kurče i prozivaju vještake sa Brodarskog instituta...miš mislit, kapetani pa lupetaju, valjda Tomo i vještak znaju pravila pomorsko prometadijagram wrote:Ne treba sad o tome.
Dovoljno bi bilo da netko od uvazenih drugova kao recimo rvoje istuk, raiv dizdarevć, rato dugonogic ili slican nesto kaze i to bi bilo sveto pismo.
Nitko nista propitkivao ne bi.
Da su ta vremena tomo bi odavno bio miran.
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:nije mi jasno kako smo se 91e obranili od srbendi?jasambrend wrote:Bradonja je u pravu...tko zna što bi se sve razotkrili, a možda bi morali uvesti i demokraciju...to se nikako ne smije dogoditi...da rulja bira kojekakve svoje zastupnike...to bi sličilo na ulicu, ovako nam je parlament ipak mjesto uzvišenja..
Tko kaže da smo se obranili? Meni pare jači, nego ikad...Pupi samo mrko pogleda, a Plenki već na koljenima.
darth_vader-
2014-04-17
i to kaj velišjasambrend wrote:veber wrote:nije mi jasno kako smo se 91e obranili od srbendi?jasambrend wrote:Bradonja je u pravu...tko zna što bi se sve razotkrili, a možda bi morali uvesti i demokraciju...to se nikako ne smije dogoditi...da rulja bira kojekakve svoje zastupnike...to bi sličilo na ulicu, ovako nam je parlament ipak mjesto uzvišenja..
Tko kaže da smo se obranili? Meni pare jači, nego ikad...Pupi samo mrko pogleda, a Plenki već na koljenima.
2014-12-30
epikur37 wrote:Mogu li ja zbog gihta prestati vracati kredit?
jedino ako padneš u nesvijest zbog gihta. takvog ne upoznah. uglavnom jambraju da se moraju odreći piva.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
imas tablete koje moras uzimat svaki dan a smanjuju aciditet u krviepikur37 wrote:Mogu li ja zbog gihta prestati vracati kredit?
inace ce ti se napadi vracat I svaki put napravit nepopravljiva ostecenja na zglobovima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ti mater ... ''drogu u kokain'' ..... lol ....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Možda je krajnje vrijeme da je netko tako istupio
» Filipinski predsjednik: Ako mi netko dokaže da bog postoji dat ću ostavku
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Netko grabi a netko jede smeće
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Filipinski predsjednik: Ako mi netko dokaže da bog postoji dat ću ostavku
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Netko grabi a netko jede smeće
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
Page 1 of 3