TITO JE NAREĐIVAO STRELJANJE SRBA?
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: TITO JE NAREĐIVAO STRELJANJE SRBA?
Oh_Femder wrote:pizzon wrote:NE kenjajOh_Femder wrote:Koju, bre, industriju? Ni šajkaču niste umeli sami industrijski da iskonstruišete, morali vam Austrijanci prodati svoju bofl robu ;PSerbinho-3 wrote:Industriju jesu preneli, jer su bliže Austrija i Italija, navodno.
Teraj bre to.
imali su fabtriku kamiona, kasnije TAM
UTVA_Zemun
To neka patka?pizzon wrote:i td
itd. je najbolje od svega. Ono, za Oskara, ako već ne i za Nobela ;P
CIA, laze
CIA, medijska patka )
Guest- Guest
pizzon wrote:Oh_Femder wrote:pizzon wrote:NE kenjajOh_Femder wrote:Koju, bre, industriju? Ni šajkaču niste umeli sami industrijski da iskonstruišete, morali vam Austrijanci prodati svoju bofl robu ;PSerbinho-3 wrote:Industriju jesu preneli, jer su bliže Austrija i Italija, navodno.
Teraj bre to.
UTVA_Zemun
To neka patka?
For your infromationj, utva je vrsta patke ;P
Pa povijest nas uči da CIA nikad nije lagalapizzon wrote:CIA, laze
CIA, medijska patka )
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Pa povijest nas uči da CIA nikad nije lagalapizzon wrote:Oh_Femder wrote:pizzon wrote:NE kenjajOh_Femder wrote:
Koju, bre, industriju? Ni šajkaču niste umeli sami industrijski da iskonstruišete, morali vam Austrijanci prodati svoju bofl robu ;P
UTVA_Zemun
CIA, laze
CIA, medijska patka )
pre nekoliko dana bio sam na nekoliko koraka od usa ambasadora
hteo sam da se slikam, za uspomenu, cisto zezanje
rekoh zeni, idem da ga pitam za slicku
nemoj, ima neko da te udari u glavu cim krenes prema njemu
sta znaju sta nameravas, samo ima da padnes !?
Guest- Guest
Za informaciju glupom Pizzonu, pruga Budimpesta - Rijeka izgradjena je 1873. godine.pizzon wrote:bio je i „predlog za promenu rute dotadašnje Jadranske pruge“, koja je vodila od Beograda ka Baru, ka poželјnijem pravcu: Beograd – Sušak (danas deo Rijeke).
a od Beograda do Zagreba jos prije 1918. godine...
tako da obrisi dupe sa dokumentom CIA-e
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
E to mi najjače, cijela srbija bila selendra ali kao tito maznio industriju srbljima i dao rvatima a nije se dogodilo obrnuto od toga. To samo pali kod glupavih srbljova i nikoga drugogT. wrote:Kaže 'preseliti industriju'...
Kao i lepa okrugla srpska brojka mnogo!Oh_Femder wrote:pizzon wrote:NE kenjajOh_Femder wrote:Koju, bre, industriju? Ni šajkaču niste umeli sami industrijski da iskonstruišete, morali vam Austrijanci prodati svoju bofl robu ;PSerbinho-3 wrote:Industriju jesu preneli, jer su bliže Austrija i Italija, navodno.
Teraj bre to.
UTVA_Zemun
I baš 12 meleona stranica, ni manje ni višepizzon wrote:IZ OBJAVLJENIH DOKUMENATA: Evo zašto je Tito prebacio 70 fabrika iz Srbije u Hrvatsku i Sloveniju
http://webtribune.rs/iz-objavljenih-dokumenata-evo-zasto-je-tito-prebacio-70-fabrika-iz-srbije-u-hrvatsku-i-sloveniju/Američka Centralna obavještajna agencija (CIA) postavila je na internet 12 miliona stranica sa kojih je skinuta oznaka tajnosti. Među njima je i izvještaj o transferu fabrika iz Srbije posle Drugog svetskog rata (dokument RDP80 – 00810A008600430009 – 4)
U izveštaju CIA – RDP80 – 00810A008600430009 – 4 doslovno stoji da je sve rešio Tito. Navodno je „odložio pripreme za transfer srpskih fabrika u interesu jedinstva partije“, ali je bilo očigledno da je „podržao Slovence i Hrvate“.
Okosnica razdora, uz „transfer fabrika iz Srbije u Sloveniju kada stručnjaci za električnu energiju budu na raspolaganju“, bio je i „predlog za promenu rute dotadašnje Jadranske pruge“, koja je vodila od Beograda ka Baru, ka poželјnijem pravcu: Beograd – Sušak (danas deo Rijeke).
Jedna od omilјenih tvrdnji srpskih nacionalista tokom ratnih devedesetih godina je bila da su Slovenija i Hrvatska „ekonomski procvetale na račun Srbije u sklopu paklenog plana Josipa Broza i njegovog consigliere-a (savjetnika) Edvarda Kardelјa“. Na neki način je ovim izveštajem CIA dobila potvrdu: organizovano je premeštanje više od 70 fabrika iz Srbije.
piždončiću koliko treba da se to napiše ili pročita :)))))
Mislim koliko je tebi trebalo za to
Pa ne znas ni ti pa sta?Regoč wrote:Dokument je krivotvoril njeki Srbijanac koji ne zna hrvatski.
Steta...pizzon wrote:Oh_Femder wrote:Pa povijest nas uči da CIA nikad nije lagalapizzon wrote:Oh_Femder wrote:pizzon wrote:
NE kenjaj
UTVA_Zemun
CIA, laze
CIA, medijska patka )
pre nekoliko dana bio sam na nekoliko koraka od usa ambasadora
hteo sam da se slikam, za uspomenu, cisto zezanje
rekoh zeni, idem da ga pitam za slicku
nemoj, ima neko da te udari u glavu cim krenes prema njemu
sta znaju sta nameravas, samo ima da padnes !?
Eo--------------Vojvoda Stevan - sa svojim - Ustašama -
---------------------------------------------------------------
Četnici = Ustaše...................................................... Kako sam i reka................braća
pizzon wrote:Oh_Femder wrote:Koju, bre, industriju? Ni šajkaču niste umeli sami industrijski da iskonstruišete, morali vam Austrijanci prodati svoju bofl robu ;PSerbinho-3 wrote:Industriju jesu preneli, jer su bliže Austrija i Italija, navodno.
Teraj bre to.
NE kenjaj
UTVA_Zemun
i td
Pa ostalo je IMT, FAP, .........i masa toga.
UTVA je propala jer nisu imali sredstava, ideja
Eh, stvarno si me sad usutkao..rasplakala sam se sve B-$Oh_Femder wrote:Nice wrote:Svih nepodobnih, ali ne po nacionalnom kljucu i ne u ovom 1dokumentu :-D
Najjace je ipak ovo sa industrijom :~
2014-04-11
Partizane zaboravljaš? Evo mali podsjetnik za tebeYehudim wrote:
Četnici = Ustaše...................................................... Kako sam i reka................braća
"Antifašistički" savez četnika i partizana | Kamenjar
27. listopada 1941. Srbija – kako je Tito surađivao s četnicima i abolirao ih zbog prelaska u partizane? – narod.hr
E pa kad si staviš Meg na avatar, what else did you expect?Nice wrote:Eh, stvarno si me sad usutkao..rasplakala sam se sve B-$Oh_Femder wrote:Nice wrote:Svih nepodobnih, ali ne po nacionalnom kljucu i ne u ovom 1dokumentu :-D
Najjace je ipak ovo sa industrijom :~
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
tre wrote:Partizane zaboravljaš? Evo mali podsjetnik za tebeYehudim wrote:
Ljubavna priča koja spaja
A skupa ste i bižali ka Austriji ( Blajburg )
Jeli ti poznato.............naravno daje ......Bižte noge posraću vas
Mogli ste bižati ali jedino da bi skupa krepali umorni
Zločinci jedni, koljači i ubojice........isti ste, braća
Nisam ja taj koji bježi od činjenica nego ti, ti si taj koji ima dvostruke kriterije. Da mene to hebe ne bi stavio prvu sliku ustaša i partizana na jednom mjestu razdraganih i veselih kao i sliku partizana i četnika na drugom mjestu. Dakle razmisli malo o argumentima i dokazima a ne o ideologiji koja je kod tebe i masu drugih zavedenih stvorila sliku o bezgrešnoj vojsci i politici druga tita.Yehudim wrote:tre wrote:Partizane zaboravljaš? Evo mali podsjetnik za tebeYehudim wrote:
Ljubavna priča koja spaja
A skupa ste i bižali ka Austriji ( Blajburg )
Jeli ti poznato.............naravno daje ......Bižte noge posraću vas
Mogli ste bižati ali jedino da bi skupa krepali umorni
Zločinci jedni, koljači i ubojice........isti ste, braća
Ako je neko naguzio Srbe, onda je to bio Tito Hrvat...hahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Tito je bio peder?red wolf wrote:Ako je neko naguzio Srbe, onda je to bio Tito Hrvat...hahahahahahahahaha
Razumio si ti, ali Srbi još bolje.tre wrote:Tito je bio peder?red wolf wrote:Ako je neko naguzio Srbe, onda je to bio Tito Hrvat...hahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Srbi se razumiju u pederluk kao i ti?red wolf wrote:Razumio si ti, ali Srbi još bolje.tre wrote:Tito je bio peder?red wolf wrote:Ako je neko naguzio Srbe, onda je to bio Tito Hrvat...hahahahahahahahaha
Dosadan si.tre wrote:Srbi se razumiju u pederluk kao i ti?red wolf wrote:Razumio si ti, ali Srbi još bolje.tre wrote:Tito je bio peder?red wolf wrote:Ako je neko naguzio Srbe, onda je to bio Tito Hrvat...hahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Aco kao TITO
» Srbi likuju!Kucan kriv za streljanje vojnika JNA:'Evo dokaza'
» Kako je pozati srpski glumac Mija Aleksic prezivio njemacko streljanje u Kragujevcu
» TITO
» Aco kao TITO
» Srbi likuju!Kucan kriv za streljanje vojnika JNA:'Evo dokaza'
» Kako je pozati srpski glumac Mija Aleksic prezivio njemacko streljanje u Kragujevcu
» TITO
Page 3 of 11