Uče decu da ratuju:'Na Zlatiboru rusko srpski kamp za vojnu obuku tinejđera'
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Uče decu da ratuju:'Na Zlatiboru rusko srpski kamp za vojnu obuku tinejđera'
Ništa bolesnije od oduzimanja spola,promoviranja pederluka, zatiranja domoljublja i sl....to je tek pogubna boleština.newuser wrote:Imaš izbor kasnije postani profi vojnik i usavršavaj se ako hoćeš, ovako djecu od par godina uvježbavati mi je pomalo bolesno.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: Uče decu da ratuju:'Na Zlatiboru rusko srpski kamp za vojnu obuku tinejđera'
Ja sam protiv liberalizma oduvijek, iako ovo danas ne smatram nikakvim liberalizmom već totalitarnim namećanjem većini nekakve uvrnute stvari.danni1 wrote:Ništa bolesnije od oduzimanja spola,promoviranja pederluka, zatiranja domoljublja i sl....to je tek pogubna boleština.newuser wrote:Imaš izbor kasnije postani profi vojnik i usavršavaj se ako hoćeš, ovako djecu od par godina uvježbavati mi je pomalo bolesno.
Nije lijek za to slati djecu od 10 godina na vojnu obuku.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Svi se oni i zidovi i srbi bave nametanjem krivnje i pokornosti, poslusnosti Hrvatima , dizanjem agresije i patriotizma svom pomlatkunewuser wrote:Ja sam protiv liberalizma oduvijek, iako ovo danas ne smatram nikakvim liberalizmom već totalitarnim namećanjem većini nekakve uvrnute stvari.danni1 wrote:Ništa bolesnije od oduzimanja spola,promoviranja pederluka, zatiranja domoljublja i sl....to je tek pogubna boleština.newuser wrote:Imaš izbor kasnije postani profi vojnik i usavršavaj se ako hoćeš, ovako djecu od par godina uvježbavati mi je pomalo bolesno.
Da Hrvati osnuju kampove nazvali bi ih nacistickim zlocinackim... zato ne smijemo slusati nikoga nego poduzeti sve potrebno za zastitu i napredak svoje zemlje i naroda
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:Svi se oni i zidovi i srbi bave nametanjem krivnje i pokornosti, poslusnosti Hrvatima , dizanjem agresije i patriotizma svom pomlatkunewuser wrote:Ja sam protiv liberalizma oduvijek, iako ovo danas ne smatram nikakvim liberalizmom već totalitarnim namećanjem većini nekakve uvrnute stvari.danni1 wrote:Ništa bolesnije od oduzimanja spola,promoviranja pederluka, zatiranja domoljublja i sl....to je tek pogubna boleština.newuser wrote:Imaš izbor kasnije postani profi vojnik i usavršavaj se ako hoćeš, ovako djecu od par godina uvježbavati mi je pomalo bolesno.
Da Hrvati osnuju kampove nazvali bi ih nacistickim zlocinackim... zato ne smijemo slusati nikoga nego poduzeti sve potrebno za zastitu i napredak svoje zemlje i naroda
Najbolja zaštita je u odabiru najboljih i najjačih saveznika, ostalo daje malo pomoći. Iako u nekom scenariju gdje se "veliki" ne bi mješali sasvim je dovoljno imati profi vojsku i dobro naoružanje a mobilizacija po potrebi.
Iako smatram da djeca pogotovo danas moraju biti više aktivna s toga bi trebalo promijeniti nastavni plan i program u tom smjeru i više aktivnosti i nekakvih djelovanja po prirodi.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ma to su kampovi za obuku buducih terorista za izvodit masonske/globalisticke akcije po potrebi. Ovi regularni se ne zele tuci, mozes jedino ovako da ulovis ljude dok su jako mala djeca isperes im mozak i to, i onda jos droga pa dobis prave jedinice za te svrhe. Nema ovo veze sa nama, ovo ce sve u misiju u njemacku i te zemlje radit sranja po europi ili gdje god po potrebi gdje su interesi.
ovo je stvarno ispiranje mozga. Ako zelis nesto za karakter onda radije upisat djete na neku borilacku vjestinu, a za obranu domovine ovo ono to tek kasnije kad odrastu pa odluce i prodju legitimnu vojnu obuku. Naravno pod uvijetom da nasa vojska ostane samo i iskljucivo u hrvatskoj, nikakve nakarade od vojnih i mirovnih misija (ljepsi izraz za cuvanje polja maka u afganistanu) ne dolazi u obzir sto se mene tice, ako nam tom sluzi vojska bolje da je nemamo...
ovo je stvarno ispiranje mozga. Ako zelis nesto za karakter onda radije upisat djete na neku borilacku vjestinu, a za obranu domovine ovo ono to tek kasnije kad odrastu pa odluce i prodju legitimnu vojnu obuku. Naravno pod uvijetom da nasa vojska ostane samo i iskljucivo u hrvatskoj, nikakve nakarade od vojnih i mirovnih misija (ljepsi izraz za cuvanje polja maka u afganistanu) ne dolazi u obzir sto se mene tice, ako nam tom sluzi vojska bolje da je nemamo...
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:ma to su kampovi za obuku buducih terorista za izvodit masonske/globalisticke akcije po potrebi. Ovi regularni se ne zele tuci, mozes jedino ovako da ulovis ljude dok su jako mala djeca isperes im mozak i to, i onda jos droga pa dobis prave jedinice za te svrhe. Nema ovo veze sa nama, ovo ce sve u misiju u njemacku i te zemlje radit sranja po europi ili gdje god po potrebi gdje su interesi.
a jel osnovna škola ispiranje mozga?
kic wrote:Hektorović wrote:kic wrote:neka je manjina, ako je kvalitetna manjina
svi osim nas :D
Uvijek kasnimo :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
uz saveznike treba imati cvrstu zastitu nacionalnog .. ne kao EU sto nam namecu svoje ljigave stetne zakone a nasi popustaju i unistili nas vec zadnjih 20 godnewuser wrote:mortal wrote:Svi se oni i zidovi i srbi bave nametanjem krivnje i pokornosti, poslusnosti Hrvatima , dizanjem agresije i patriotizma svom pomlatkunewuser wrote:Ja sam protiv liberalizma oduvijek, iako ovo danas ne smatram nikakvim liberalizmom već totalitarnim namećanjem većini nekakve uvrnute stvari.danni1 wrote:Ništa bolesnije od oduzimanja spola,promoviranja pederluka, zatiranja domoljublja i sl....to je tek pogubna boleština.newuser wrote:Imaš izbor kasnije postani profi vojnik i usavršavaj se ako hoćeš, ovako djecu od par godina uvježbavati mi je pomalo bolesno.
Najbolja zaštita je u odabiru najboljih i najjačih saveznika, ostalo daje malo pomoći. Iako u nekom scenariju gdje se "veliki" ne bi mješali sasvim je dovoljno imati profi vojsku i dobro naoružanje a mobilizacija po potrebi.
Iako smatram da djeca pogotovo danas moraju biti više aktivna s toga bi trebalo promijeniti nastavni plan i program u tom smjeru i više aktivnosti i nekakvih djelovanja po prirodi.
immortal-
2014-04-16
jedino ako smatras ucenje citanja i pisanja da je ispiranje mozga...kic wrote:Leteca Pegla wrote:ma to su kampovi za obuku buducih terorista za izvodit masonske/globalisticke akcije po potrebi. Ovi regularni se ne zele tuci, mozes jedino ovako da ulovis ljude dok su jako mala djeca isperes im mozak i to, i onda jos droga pa dobis prave jedinice za te svrhe. Nema ovo veze sa nama, ovo ce sve u misiju u njemacku i te zemlje radit sranja po europi ili gdje god po potrebi gdje su interesi.
inace stvarno, pogledaj malo te kampove di se nalaze, koja je struktura ljudi tamo i od kuda su dolazili isilovci. Pa ce ti sve biti jasno, ovo ti je ispiranje mozga u pravom smislu te rijeci, ne ovo kmecanje sto inace ljudi stavljaju pod ispiranje mozga.
Dakle kako prepoznat razliku: pa tako sto ces nakon ove "skole" ljepo zavrsit sa kosuljom od dinamita i raznjet ces se pred nekom zgradom negdje a osnovna skola nece od tebe to napraviti bar ne regularni program... Dakle cak i djeca to rade, ne samo odrasli, vec vidjeno kod isila. Dakle da postoji onako razlika...
Guest- Guest
s obzirom da traje 8 godina i jos uvijek si nista nakon nje .. rekla bih da jekic wrote:Leteca Pegla wrote:ma to su kampovi za obuku buducih terorista za izvodit masonske/globalisticke akcije po potrebi. Ovi regularni se ne zele tuci, mozes jedino ovako da ulovis ljude dok su jako mala djeca isperes im mozak i to, i onda jos droga pa dobis prave jedinice za te svrhe. Nema ovo veze sa nama, ovo ce sve u misiju u njemacku i te zemlje radit sranja po europi ili gdje god po potrebi gdje su interesi.
svo ono brdo jednadzbi, razlomaka, zadataka s smicalicama veliko malo slovo, fizika, kemija, lektire, brdo literature sluze da bi je.. lud zbunjenog
nakon tih 8 godina pravog driblanja nisi niti poljoprivrednik, niti izucena domacica, niti bi se sam znao snaci u prirodi bez hrane na jedno vrijeme, niti ratovati, niti si zanatlija... nista, cak ni o sexu ne znaju ako se sa strane ne nauce
Last edited by mortal on 16/8/2018, 11:15; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Leteca Pegla wrote:jedino ako smatras ucenje citanja i pisanja da je ispiranje mozga...kic wrote:Leteca Pegla wrote:ma to su kampovi za obuku buducih terorista za izvodit masonske/globalisticke akcije po potrebi. Ovi regularni se ne zele tuci, mozes jedino ovako da ulovis ljude dok su jako mala djeca isperes im mozak i to, i onda jos droga pa dobis prave jedinice za te svrhe. Nema ovo veze sa nama, ovo ce sve u misiju u njemacku i te zemlje radit sranja po europi ili gdje god po potrebi gdje su interesi.
inace stvarno, pogledaj malo te kampove di se nalaze, koja je struktura ljudi tamo i od kuda su dolazili isilovci. Pa ce ti sve biti jasno, ovo ti je ispiranje mozga u pravom smislu te rijeci, ne ovo kmecanje sto inace ljudi stavljaju pod ispiranje mozga.
Dakle kako prepoznat razliku: pa tako sto ces nakon ove "skole" ljepo zavrsit sa kosuljom od dinamita i raznjet ces se pred nekom zgradom negdje a osnovna skola nece od tebe to napraviti bar ne regularni program... Dakle cak i djeca to rade, ne samo odrasli, vec vidjeno kod isila. Dakle da postoji onako razlika...
čitat i pisat sam naučio prije škole doma, a vjerojatno i dobar dio ljudi (vjerujem)
uzela si ekstreman primjer, ISIL-ovci koriste religijske Hašamanske metode upućivanja na uništenje neprijatelja..
ja govorim o planinarenju praktički-
isto tako ako si profinjen zavrsio skolovanje oisnovno, srednje i visoko.. jednog dana se sretnes s ovakvim likom i ne znas se nositi s njim.... sta ti vrjedi sva 15-godisnja skolaLeteca Pegla wrote:jedino ako smatras ucenje citanja i pisanja da je ispiranje mozga...kic wrote:Leteca Pegla wrote:ma to su kampovi za obuku buducih terorista za izvodit masonske/globalisticke akcije po potrebi. Ovi regularni se ne zele tuci, mozes jedino ovako da ulovis ljude dok su jako mala djeca isperes im mozak i to, i onda jos droga pa dobis prave jedinice za te svrhe. Nema ovo veze sa nama, ovo ce sve u misiju u njemacku i te zemlje radit sranja po europi ili gdje god po potrebi gdje su interesi.
istu stvar nam rade nametanjem zakona iz EU.. mnogi zakoni su samoubilacki prsluk dinamita nametnut svim gradjanima Hrvatske
2014-04-16
ako govorimo o osnovnoj skoli onda govorimo u principu o djeci mladjoj od 12 godina. Nez sto ce njima tocno znanje o ratovanju i to, jedino ako ti treba bombas samoubojica....mortal wrote:
s obzirom da traje 8 godina i jos uvijek si nista nakon nje .. rekla bih da je
svo ono brdo jednadzbi, razlomaka, zadataka s smicalicama veliko malo slovo, fizika, kemija, lektire, brdo literature sluze da bi je.. lud zbunjenog
nakon tih 9 godina pravog driblanja nisi niti poljoprivrednik, niti izucena domacica, niti bi se sam znao snaci u prirodi bez hrane na jedno vrijeme, niti ratovati, niti si zanatlija... nista, cak ni o sexu ne znaju ako se sa strane ne nauce
Guest- Guest
Vojni dječji kamp Jasenovac
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa ja nemam nista protiv planinarenja, izvidjaca i to. To je korisno i pozeljno. Ovdje govorimo o vojnom kampu specificnog tipa koji se danas koristi zas treniranje buducih terorista, ne planinarenju. Nema niti jedne druge svrhe tih kampova. Inace ima i po evropi i americi ovakvih islamstickih kampova i to, sta mislis kako je isil nastao, sam od sebe izraso na grani?kic wrote:
čitat i pisat sam naučio prije škole doma, a vjerojatno i dobar dio ljudi (vjerujem)
uzela si ekstreman primjer, ISIL-ovci koriste religijske Hašamanske metode upućivanja na uništenje neprijatelja..
ja govorim o planinarenju praktički-
Guest- Guest
od malena se ratnik kujeLeteca Pegla wrote:ako govorimo o osnovnoj skoli onda govorimo u principu o djeci mladjoj od 12 godina. Nez sto ce njima tocno znanje o ratovanju i to, jedino ako ti treba bombas samoubojica....mortal wrote:
nakon tih 9 godina pravog driblanja nisi niti poljoprivrednik, niti izucena domacica, niti bi se sam znao snaci u prirodi bez hrane na jedno vrijeme, niti ratovati, niti si zanatlija... nista, cak ni o sexu ne znaju ako se sa strane ne nauce
ne trazi se samoubojica, ali obrana i zastita, borilacke vjestine , snalazenje u prirodi, poznavanje prirode i drustva ( ne ucenje razmnozavanja pataka)
2014-04-16
da pocnemRayMabus wrote:Vojni dječji kamp Jasenovac
immortal-
2014-04-16
A šta ?mortal wrote:da pocnemRayMabus wrote:Vojni dječji kamp Jasenovac
Obuka za čuvara konc logora
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne brini, to se lako nauci po potrebi, ne trebas se time zamarat ko dijete u osnovnoj skoli. Neka borilacka vjestina, neki izvidjaci ili tako nesto skroz dovoljno djeci u tim godinama...mortal wrote:isto tako ako si profinjen zavrsio skolovanje oisnovno, srednje i visoko.. jednog dana se sretnes s ovakvim likom i ne znas se nositi s njim.... sta ti vrjedi sva 15-godisnja skolaLeteca Pegla wrote:jedino ako smatras ucenje citanja i pisanja da je ispiranje mozga...kic wrote:Leteca Pegla wrote:ma to su kampovi za obuku buducih terorista za izvodit masonske/globalisticke akcije po potrebi. Ovi regularni se ne zele tuci, mozes jedino ovako da ulovis ljude dok su jako mala djeca isperes im mozak i to, i onda jos droga pa dobis prave jedinice za te svrhe. Nema ovo veze sa nama, ovo ce sve u misiju u njemacku i te zemlje radit sranja po europi ili gdje god po potrebi gdje su interesi.
istu stvar nam rade nametanjem zakona iz EU.. mnogi zakoni su samoubilacki prsluk dinamita nametnut svim gradjanima Hrvatske
Guest- Guest
saberi se, ali tako bi to preveli.. pretpostavljamRayMabus wrote:A šta ?mortal wrote:da pocnemRayMabus wrote:Vojni dječji kamp Jasenovac
Obuka za čuvara konc logora
immortal-
2014-04-16
svirepi ubojica...mortal wrote:od malena se ratnik kujeLeteca Pegla wrote:ako govorimo o osnovnoj skoli onda govorimo u principu o djeci mladjoj od 12 godina. Nez sto ce njima tocno znanje o ratovanju i to, jedino ako ti treba bombas samoubojica....mortal wrote:
ne trazi se samoubojica, ali obrana i zastita, borilacke vjestine , snalazenje u prirodi, poznavanje prirode i drustva ( ne ucenje razmnozavanja pataka)
ovo sve drugo ti ne treba vojni kamp, masu djece ide i voli borilacke vjestine npr, toga ne nedostaje za one koji hoce. Moze eventualno poticat i to, ali ovi vojni kampovi su ti za stvaranje ubojica ne za ratnika....
Last edited by Leteca Pegla on 16/8/2018, 11:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Bugarska uvodi vojnu obuku u srednje škole
» Srbi pozvani na vojnu obuku - Važiće i za starije od 30 godina
» Rusija ovog ljeta sprovela masovnu vojnu obuku djece u preko 1600 kampova
» Američko-hrvatska PUMA kao odgovor na rusko-srpsku vojnu vježbu BARS-2016
» Bugarska uvodi vojnu obuku u srednje škole
» Srbi pozvani na vojnu obuku - Važiće i za starije od 30 godina
» Rusija ovog ljeta sprovela masovnu vojnu obuku djece u preko 1600 kampova