Pravi muškarac
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pravi muškarac
a nekog moramo, .Nice wrote:Uhvatili ste debota u djir. Ha?!
:~
al sjeo je abenu s komentarom ko kec na desetku u anjcu :)
'Oce njemu, 'oce :-DLeviathan2 wrote:a nekog moramo, .Nice wrote:Uhvatili ste debota u djir. Ha?!
:~
al sjeo je abenu s komentarom ko kec na desetku u anjcu :)
2014-04-12
aben wrote: s tin da ćeš ti odredjivati ča je vridnost, a ča parazitiziranje?
jebote, država se preko raspudića bavi učenjen talijanske književnosti, a da bi bili obrazovani da sutra oni budu mogli predavati talijansku književnost- neprocjenjivo
Italija je naš susjed, s kojim dijelimo jadran, svugdje u svijetu države znaju vrijednost stručnjaka specjaliziranih za pojedine druge države od posebnog značaja.
Nino je otišao korak dalje od čistog akademskog života, od životarenja na katedri i pokojoj konferenciji, te se upustio u avanturu komentiranja politike i jako hrabrog promoviranja određenih vrijednosti.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
države znaju? a je znoš ti?Hektorović wrote:aben wrote: s tin da ćeš ti odredjivati ča je vridnost, a ča parazitiziranje?
jebote, država se preko raspudića bavi učenjen talijanske književnosti, a da bi bili obrazovani da sutra oni budu mogli predavati talijansku književnost- neprocjenjivo
Italija je naš susjed, s kojim dijelimo jadran, svugdje u svijetu države znaju vrijednost stručnjaka specjaliziranih za pojedine druge države od posebnog značaja.
Nino je otišao korak dalje od čistog akademskog života, od životarenja na katedri i pokojoj konferenciji, te se upustio u avanturu komentiranja politike i jako hrabrog promoviranja određenih vrijednosti.
jo se išnjin većinon složin u peton danu i kolumnami, ali un ni samo uhljeb, un je bezkorisni uhljeb
Last edited by aben on 16/8/2018, 00:37; edited 1 time in total
2014-04-16
Primjetno je utihnuo u promoviranju vrijednosti obitelji i braka...
greška, nisu svi poslovi izmišljeni, najveći dio ih je ipak nastao iz potrebe...a izmišljeni su oni za koje te potrebe nema i korisni su samo za 'izvršitelja', jer prima plaću za nerad, bez obzira plaća li ga država, odnosno svi mi ili neki pojedinac privatnik, kao evo gore spomenuti Todorićaben wrote:Noor wrote:svi koji rade konkretan i koristan posao nisi uhljebiaben wrote:Noor wrote:a jel i lijecnik u ugovornoj ordinaciji uhljeb?aben wrote:
ljudi ki dobivaju ploću van tržišta su uhljebi
a onaj u posve privatnoj?
koji je na trziszu, a koji van njega?
u cemu se razlikuju njihovi poslovi?
je, ali manji ako su oprema i prostor njegovi
ne
na tržištu je un ki umre od glodi ako ne rodi.
pa, zapravo rodu isti poso, samo se ov ki je na tržištu bolje ponošo prema bolesnima
uhljebi su ovi na izmisljenim radnim mjestima koja su sama sebi svrha
svi poslovi su izmišljeni, korisnost nije kriterij za uhljebe.ustalon, svaki poso je koristan nekomu.
činjenica da su neki uhljebi dobri ljudi, radišni, da su in poslovi užasno teški, to je sve irelevantno dokle god ploću primaju od države.
za početak objasni kako je posao liječnika koji radi u županijskoj bolnici izmišljen?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da, baš to je kriterijaben wrote:korisnost nije kriterij za uhljebe
2017-10-06
Jasno.Guest wrote:Slab karakter se jedino osjeti jak u masi.Triny wrote:Kako jadno kad se "muškarac" poziva na masu.
Pravi muškarac je individualac, prezire svaki kolektivizam, nikad ne govori "mi" nego "ja".
Trinity-
2014-04-17
To otkad ima ljubavnicu?T. wrote:Primjetno je utihnuo u promoviranju vrijednosti obitelji i braka...
Trinity-
2014-04-17
Izvanbračnu partnericu...Triny wrote:To otkad ima ljubavnicu?T. wrote:Primjetno je utihnuo u promoviranju vrijednosti obitelji i braka...
Primjetno je napredovala u smislu statusa...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
...uhljebničkog statusa misliš...?T. wrote:Izvanbračnu partnericu...Triny wrote:To otkad ima ljubavnicu?T. wrote:Primjetno je utihnuo u promoviranju vrijednosti obitelji i braka...
Trinity-
2014-04-17
Moj profit je moj, a ti svoj zaradi. Ako si sposoban.epikur37 wrote:Triny wrote:Kako jadno kad se "muškarac" poziva na masu.
Njha, niste vi poduzetnici za filozofiju....za to smo mi, školovani intelektualci.
Drž se svog resora i donosi profit, sebi i nama.
Trinity-
2014-04-17
Ne znam za to, mislio sam statusa kod nine...Triny wrote:...uhljebničkog statusa misliš...?T. wrote:Izvanbračnu partnericu...Triny wrote:To otkad ima ljubavnicu?T. wrote:Primjetno je utihnuo u promoviranju vrijednosti obitelji i braka...
Sad se legalno sve...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ali da ti odredjuješ ima li potribe?Noor wrote:greška, nisu svi poslovi izmišljeni, najveći dio ih je ipak nastao iz potrebe...a izmišljeni su oni za koje te potrebe nema i korisni su samo za 'izvršitelja', jer prima plaću za nerad, bez obzira plaća li ga država, odnosno svi mi ili neki pojedinac privatnik, kao evo gore spomenuti Todorićaben wrote:Noor wrote:svi koji rade konkretan i koristan posao nisi uhljebiaben wrote:Noor wrote:
a jel i lijecnik u ugovornoj ordinaciji uhljeb?
a onaj u posve privatnoj?
koji je na trziszu, a koji van njega?
u cemu se razlikuju njihovi poslovi?
je, ali manji ako su oprema i prostor njegovi
ne
na tržištu je un ki umre od glodi ako ne rodi.
pa, zapravo rodu isti poso, samo se ov ki je na tržištu bolje ponošo prema bolesnima
uhljebi su ovi na izmisljenim radnim mjestima koja su sama sebi svrha
svi poslovi su izmišljeni, korisnost nije kriterij za uhljebe.ustalon, svaki poso je koristan nekomu.
činjenica da su neki uhljebi dobri ljudi, radišni, da su in poslovi užasno teški, to je sve irelevantno dokle god ploću primaju od države.
za početak objasni kako je posao liječnika koji radi u županijskoj bolnici izmišljen?
fašisti, ki vas ne zno...
dakle, uhljebi u grackoj upravi su seli, i smislili da jedun likor svaki sun dolazi na poso i liči ljude.
2014-04-16
zašto ja? pa potreba se nameće sama od sebe, bolesni ljudi ne traže liječničku pomoć, jer ja ili bilo tko drugi to nalažemo ili određujemo, već jer jednostavno - trebaju pomoć!aben wrote:
ali da ti odredjuješ ima li potribe?
dakle, uhljebi u grackoj upravi su seli, i smislili da jedun likor svaki sun dolazi na poso i liči ljude.
a ti, ovakav škrt, sigurno ne obilaziš privatne doktore sa skupim uslugama, nego ideš baš tim 'uhljebima na državnoj sisi', jer kroz plaću uplaćuješ doprinose za zdravstvo, znači puniš proračun i na taj način ostvaruješ pravo na to.
također i tvoja djeca, dokle god su redovni učenici ili studenti, imaju pravo da im ćaća prođe lišo, pa ih po potrebi čardak liječi na svoj trošak
dakle, uhljebi u gradskoj upravi su ti omogućili da ideš likoru kad god poželiš...jer znaju da nemaš šoldi za privatnika
2017-10-06
razveo se davnoTriny wrote:To otkad ima ljubavnicu?T. wrote:Primjetno je utihnuo u promoviranju vrijednosti obitelji i braka...
mislim tri godine
a ki unda?Noor wrote:zašto ja? pa potreba se nameće sama od sebe, bolesni ljudi ne traže liječničku pomoć, jer ja ili bilo tko drugi to nalažemo ili određujemo, već jer jednostavno - trebaju pomoć!aben wrote:
a ti, ovakav škrt, sigurno ne obilaziš privatne doktore sa skupim uslugama, nego ideš baš tim 'uhljebima na državnoj sisi', jer kroz plaću uplaćuješ doprinose za zdravstvo, znači puniš proračun :D: i na taj način ostvaruješ pravo na to.
također i tvoja djeca, dokle god su redovni učenici ili studenti, imaju pravo da im ćaća prođe lišo, pa ih po potrebi čardak liječi na svoj trošak
dakle, uhljebi u gradskoj upravi su ti omogućili da ideš likoru kad god poželiš...jer znaju da nemaš šoldi za privatnika
jer mene pitali nisu.
uhljebi mi jesu omogućili da iden likoru, jo puno više crpin nego ča uplaćujen;
but that doesnt make it right, it makes it wrong.
2014-04-16
Uostalom, Nescafe je jedina kava koja te može razbuditi cak i ako 48 sati nisi spavao prije toga..dvadeset godina rada u nocnoj mi daje za pravo reći da je Nino obican blasfemicni papak...I uhljeb, naravno...
darth_vader-
2014-04-17
šta ki? pa čim ima bolesnih, to ti je znak da je došlo do potrebe....aben wrote:a ki unda?Noor wrote:zašto ja? pa potreba se nameće sama od sebe, bolesni ljudi ne traže liječničku pomoć, jer ja ili bilo tko drugi to nalažemo ili određujemo, već jer jednostavno - trebaju pomoć!aben wrote:
a ti, ovakav škrt, sigurno ne obilaziš privatne doktore sa skupim uslugama, nego ideš baš tim 'uhljebima na državnoj sisi', jer kroz plaću uplaćuješ doprinose za zdravstvo, znači puniš proračun i na taj način ostvaruješ pravo na to.
jer mene pitali nisu.
uhljebi mi jesu omogućili da iden likoru, jo puno više crpin nego ča uplaćujen;
but that doesnt make it right, it makes it wrong.
heh, tebe da pitaju ni skule ne trebaju, jel tako? al dječicu ipak šalješ u nju
to što crpiš više nego uplaćuješ, da li to znači da si često kod liječnika?
2017-10-06
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» berlin- hapsen muskarac iz BiH
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» Miss Španjolske 2018. je muškarac
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» Miss Španjolske 2018. je muškarac
Page 5 of 6