Pravi muškarac
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pravi muškarac
Bolje nemojte ništa osiguravati, laissez faire...epikur37 wrote:Triny wrote:Uhljebi ne tegle nikog, privatnici tegle tu tvoju famoznu zajednicu.epikur37 wrote:Triny wrote:Znači, uhljeb.epikur37 wrote:
Radi i?
Svakako puno korisniji zajednici od raznih privatnih poslovnih propaliteta...koje moramo tegljiti za sobom.
Uhljebi ne tegle nikog, njih se tegli.
Njah, bome zajednica tegli vas ako ne radite dobro...zato pljuni u šake da ne bi ti firma bila propalitet pa je svi onda moramo ispaštati.
Ne budi poslovni propalitet, zasuči rukave...zajednica je organizam.
Kako ne, država i javne službe osiguravaju vam uvjete za poslovanje i sprječavaju da vas nezadovoljni radnici povješaju.
Mi, stojimo iza vas. A vaše je da poslujete u pozitivi.
Ruka ruku mije, mi vama sistem vi nama pare.
Može i drukčije, ali onda ćemo vam zakucati na vrata, mi ili ljudi običnio...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
aben wrote:vas osansto iljada osiguravate uvjete? biće proizvodite gravitaciju?epikur37 wrote:Triny wrote:Uhljebi ne tegle nikog, privatnici tegle tu tvoju famoznu zajednicu.epikur37 wrote:Triny wrote:
Znači, uhljeb.
Njah, bome zajednica tegli vas ako ne radite dobro...zato pljuni u šake da ne bi ti firma bila propalitet pa je svi onda moramo ispaštati.
Kako ne, država i javne službe osiguravaju vam uvjete za poslovanje i sprječavaju da vas nezadovoljni radnici povješaju.
Ima nas dovoljno da svojom masom već imamo stanovitu gravitaciju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Triny wrote:Bolje nemojte ništa osiguravati, laissez faire...epikur37 wrote:Triny wrote:Uhljebi ne tegle nikog, privatnici tegle tu tvoju famoznu zajednicu.epikur37 wrote:Triny wrote:
Znači, uhljeb.
To je entropija, propast sistema i zajednice....kuka i motika. Ne, mi štitimo poduzetništvo i rad u njihovoj savršenoj dijalektici.
2015-08-06
Triny wrote:Kako jadno kad se "muškarac" poziva na masu.
Njha, niste vi poduzetnici za filozofiju....za to smo mi, školovani intelektualci.
Drž se svog resora i donosi profit, sebi i nama.
2015-08-06
provi muški sidi u kancelariji, medju nogami imo veliki pečat
seems legit
seems legit
2014-04-16
Slab karakter se jedino osjeti jak u masi.Triny wrote:Kako jadno kad se "muškarac" poziva na masu.
Guest- Guest
doktor koji radi u županijskoj bolnici je uhljeb?Triny wrote:Pa jel radi u državnoj službi?Hektorović wrote:Triny wrote:Glupog li teksta.
Pravi muškarac je poduzetnik, prije svega.
Ne uhljeb, kao autor.
Nino nije nikakav uhljeb. Štoviše on je anti-uhljeb. Čovjek britkog uma koji za razliku od mnogih snažno istupio u javnost.
via Imgflip Meme Generator
2014-04-16
naravskiNoor wrote:doktor koji radi u županijskoj bolnici je uhljeb?Triny wrote:Pa jel radi u državnoj službi?Hektorović wrote:Triny wrote:Glupog li teksta.
Ne uhljeb, kao autor.
Nino nije nikakav uhljeb. Štoviše on je anti-uhljeb. Čovjek britkog uma koji za razliku od mnogih snažno istupio u javnost.
2014-04-16
Qanon wrote:Slab karakter se jedino osjeti jak u masi.Triny wrote:Kako jadno kad se "muškarac" poziva na masu.
bilo je govora o gravitaciji i prenesenom značenju ali kako o tome s poduzetnicom koja se bavi čarapama i ovčarem iz Muća...
Za psihologiju mase Le Bon pa nadalje...
2015-08-06
a za intelektualce priključene na cicu- diplomatik?epikur37 wrote:Qanon wrote:Slab karakter se jedino osjeti jak u masi.Triny wrote:Kako jadno kad se "muškarac" poziva na masu.
bilo je govora gravitaciji i porenesenom značenju ali kako o tome s poduzetnicomk koja se bavi čarapama i ovčarem iz Muća...
2014-04-16
objasniaben wrote:naravskiNoor wrote:doktor koji radi u županijskoj bolnici je uhljeb?Triny wrote:Pa jel radi u državnoj službi?Hektorović wrote:Triny wrote:Glupog li teksta.
Ne uhljeb, kao autor.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ljudi ki dobivaju ploću van tržišta su uhljebiNoor wrote:objasniaben wrote:naravskiNoor wrote:doktor koji radi u županijskoj bolnici je uhljeb?Triny wrote:Pa jel radi u državnoj službi?Hektorović wrote:
2014-04-16
aben wrote:a za intelektualce priključene na cicu- diplomatik?epikur37 wrote:Qanon wrote:Slab karakter se jedino osjeti jak u masi.Triny wrote:Kako jadno kad se "muškarac" poziva na masu.
bilo je govora gravitaciji i porenesenom značenju ali kako o tome s poduzetnicomk koja se bavi čarapama i ovčarem iz Muća...
Za mlađe i to i svašta drugo...
Ja sam već formiran a nemam ni vremena.
Plan mi je posvetiti se romanima i beletristici općenito u kasnijoj dobi.
2015-08-06
ah, patnje starog uhljeba...epikur37 wrote:aben wrote:a za intelektualce priključene na cicu- diplomatik?epikur37 wrote:Qanon wrote:Slab karakter se jedino osjeti jak u masi.Triny wrote:Kako jadno kad se "muškarac" poziva na masu.
Za mlađe i to i svašta drugo...
Ja sam već formiran a nemam ni vremena.
Plan mi je posvetiti se romanima i beletristici općenito u kasnijoj dobi.
2014-04-16
:)aben wrote:ljudi ki dobivaju ploću van tržišta su uhljebiNoor wrote:objasniaben wrote:naravskiNoor wrote:doktor koji radi u županijskoj bolnici je uhljeb?Triny wrote:
Pa jel radi u državnoj službi?
a jel i lijecnik u ugovornoj ordinaciji uhljeb?
a onaj u posve privatnoj?
koji je na trzistu, a koji van njega?
u cemu se razlikuju njihovi poslovi?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
je, ali manji ako su oprema i prostor njegoviNoor wrote:a jel i lijecnik u ugovornoj ordinaciji uhljeb?aben wrote:ljudi ki dobivaju ploću van tržišta su uhljebiNoor wrote:objasniaben wrote:naravskiNoor wrote:
doktor koji radi u županijskoj bolnici je uhljeb?
koji je na trziszu, a koji van njega?
ne
na tržištu je un ki umre od glodi ako ne rodi.
pa, zapravo rodu isti poso, samo se ov ki je na tržištu bolje ponošo prema bolesnima
2014-04-16
Noor wrote:doktor koji radi u županijskoj bolnici je uhljeb?Triny wrote:Pa jel radi u državnoj službi?Hektorović wrote:Triny wrote:Glupog li teksta.
Ne uhljeb, kao autor.
To je ta logika
Nino je priznat kao znanstvenik i van HR, vrhunski intelektualac koji je do svega došao radom.
Ne može se on uspoređivati s nepismenim likovima iz državne uprave ili općina... Niti s nekim prosječnim poduzetnikom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
svi koji rade konkretan i koristan posao nisi uhljebiaben wrote:Noor wrote:a jel i lijecnik u ugovornoj ordinaciji uhljeb?aben wrote:ljudi ki dobivaju ploću van tržišta su uhljebiNoor wrote:objasniaben wrote:
naravski
je, ali manji ako su oprema i prostor njegovi
ne
pa, zapravo rodu isti poso, samo se ov ki je na tržištu bolje ponošo prema bolesnima
uhljebi su ovi na izmisljenim radnim mjestima koja su sama sebi svrha
Noor wrote:svi koji rade konkretan i koristan posao nisi uhljebiaben wrote:Noor wrote:a jel i lijecnik u ugovornoj ordinaciji uhljeb?aben wrote:ljudi ki dobivaju ploću van tržišta su uhljebiNoor wrote:
objasni
je, ali manji ako su oprema i prostor njegovi
ne
uhljebi su ovi na izmisljenim radnim mjestima koja su sama sebi svrha
a takvih ima i u javnom i privatnom sektoru
2015-08-06
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» berlin- hapsen muskarac iz BiH
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» Miss Španjolske 2018. je muškarac
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» Miss Španjolske 2018. je muškarac
Page 3 of 6