Filozof prolupao
Page 1 of 1
Re: Filozof prolupao
On stvarno vjeruje da mu je od soka psiha otišla na kvasinu misec dana?impotentni um wrote:tko će sada odgajati mladež,
solženjicin?
Guest- Guest
Qanon wrote:On stvarno vjeruje da mu je od soka psiha otišla na kvasinu misec dana?impotentni um wrote:tko će sada odgajati mladež,
solženjicin?
ma to čak nije ni problem, prestao je piti tablete (prozac) pa ga hvata pa ima napade
nego priča da nogometnu utakmicu protiv suparničke momčadi treba igrati sam, 1 protiv 11
ni slučajno se nemoj udruživati u kolektiv da bi obranili svoje zajedničke interese...
Guest- Guest
impotentni um wrote:Qanon wrote:On stvarno vjeruje da mu je od soka psiha otišla na kvasinu misec dana?impotentni um wrote:tko će sada odgajati mladež,
solženjicin?
ma to čak nije ni problem, prestao je piti tablete (prozac) pa ga hvata pa ima napade
nego priča da nogometnu utakmicu protiv suparničke momčadi treba igrati sam, 1 protiv 11
ni slučajno se nemoj udruživati u kolektiv da bi obranili svoje zajedničke interese...
Psihički problemi u biti i idu u paketu sa iznimnim rezultatima na određenom području.
Ali da radi čaše soka nije spava 25dana, pa valjda mu je jasno da nešto s njim nije uredu , ili ga je prala apstinecijska kriza, ali opet to ne bi trajalo 25dana.
On je klasičan predstavnik zapadne desnice, spasimo Zapad tako da gledamo svoja posla, nojevi!
Guest- Guest
Odgledah prilog, čini mi se kao emisija Intervju s idiotom, a tako se i voditelj ponaša prema njemu.
Similar topics
» debil vučić skroz prolupao
» SMIJEMO LI MUČITI TERORISTE? Ugledni filozof Neven Sesardić za Jutarnji piše o mogućoj moralnosti nemoralnog čina
» PRAVAC BEOGRAD!Žirinovski do kraja prolupao:'Kada su se Srbi borili za slobodu protiv Hrvata,muslimana i Albanaca to su zvali etničkim čiščenjem'
» SMIJEMO LI MUČITI TERORISTE? Ugledni filozof Neven Sesardić za Jutarnji piše o mogućoj moralnosti nemoralnog čina
» PRAVAC BEOGRAD!Žirinovski do kraja prolupao:'Kada su se Srbi borili za slobodu protiv Hrvata,muslimana i Albanaca to su zvali etničkim čiščenjem'
Page 1 of 1