ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
mortal wrote:samo padali ko zaklani.. nisu mi za oci zapinjalicrvenkasti wrote:Bila si u Bosni za vrijeme rata, i to još priznaješ?
Jesi li zaklala kojeg Srbina?
Jesi li ih brojala? Urezivala recke, na dršku, kundak?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
prije rata putovala kroz Bosnu, kroz srpsko selo neko s deckom, kasnije suprugom... vozi bus, mala guzva, usporio, a ono u dvoristu derle srpsko malo ima pistolj u ruci, mantija s njim i pjeva sindjelicu.. ne znam ni jel imao gace na sebi, ali pistolj jecrvenkasti wrote:Ahahaha, mrtva srpska djeca!
Das smo ih pustili da odrastu, možda bi postali četnici.
Puno ih je lakše dok su mali.
2014-04-16
opet pokazujes kako si jace oglupcrvenkasti wrote:mortal wrote:samo padali ko zaklani.. nisu mi za oci zapinjalicrvenkasti wrote:Bila si u Bosni za vrijeme rata, i to još priznaješ?
Jesi li zaklala kojeg Srbina?
Jesi li ih brojala? Urezivala recke, na dršku, kundak?
rasporedjena sam kao civil... radno
radna ratna obaveza
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:prije rata putovala kroz Bosnu, kroz srpsko selo neko s deckom, kasnije suprugom... vozi bus, mala guzva, usporio, a ono u dvoristu derle srpsko malo ima pistolj u ruci, mantija s njim i pjeva sindjelicu.. ne znam ni jel imao gace na sebi, ali pistolj jecrvenkasti wrote:Ahahaha, mrtva srpska djeca!
Štata što još nije bio počeo rat. Dobio bi svoje, smrad četnički!
crvenkasti-
2014-04-17
ahahahahahahaahhahahahahahahahahacrvenkasti wrote:mortal wrote:prije rata putovala kroz Bosnu, kroz srpsko selo neko s deckom, kasnije suprugom... vozi bus, mala guzva, usporio, a ono u dvoristu derle srpsko malo ima pistolj u ruci, mantija s njim i pjeva sindjelicu.. ne znam ni jel imao gace na sebi, ali pistolj jecrvenkasti wrote:Ahahaha, mrtva srpska djeca!
tike tike tacke sve sto radis moras da platis, moras da platis sve ... sve !!!!
Last edited by mortal on 14/8/2018, 22:46; edited 1 time in total
2014-04-16
E, kako si uspjela iz busa čuti što pjeva?
crvenkasti-
2014-04-17
Ja sam mislila da se ti zajebavaš ... ali ti si stvarno glup kao ku.ac!crvenkasti wrote:mortal wrote:prije rata putovala kroz Bosnu, kroz srpsko selo neko s deckom, kasnije suprugom... vozi bus, mala guzva, usporio, a ono u dvoristu derle srpsko malo ima pistolj u ruci, mantija s njim i pjeva sindjelicu.. ne znam ni jel imao gace na sebi, ali pistolj jecrvenkasti wrote:Ahahaha, mrtva srpska djeca!
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ahahaha, mrtva srpska djeca!
Odakl slika, Iz Vukovara ili iz Srebrenice? Meni nikako baca da bi znaolo biti iz Prijedora...
ljeto, prozori otvoreni, a mislim da je u zastoju i vrata otvoriocrvenkasti wrote:E, kako si uspjela iz busa čuti što pjeva?
nemoj misliti da nije tocno sto kazem
nema potrebe za neistinom
2014-04-16
Iz Gakova ...Eroo wrote:crvenkasti wrote:Ahahaha, mrtva srpska djeca!
Odakl slika, Iz Vukovara ili iz Srebrenice? Meni nikako baca da bi znaolo biti iz Prijedora...
Guest- Guest
Eroo wrote:crvenkasti wrote:Ahahaha, mrtva srpska djeca!
Ma Hrvati su. Mali mrtvi Srbi imaje četvrtaste glave, a ne ovako okrugle.
crvenkasti-
2014-04-17
Volksdeutschericrvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:Ahahaha, mrtva srpska djeca!
Ma Hrvati su. Mali mrtvi Srbi imaje četvrtaste glave, a ne ovako okrugle.
Guest- Guest
Napravili smo im lijepi dječji logor u Jastrebarskom.
Hrana je bila odlična.
Hrana je bila odlična.
crvenkasti-
2014-04-17
danas ti posebno nije dobrocrvenkasti wrote:lijepi dječji logor u Jastrebarskom.
kad uzmem da nikako ne govoris gdje si bio 91-95 i sve ove komentare koje izbacujes dobijem novu sliku tebe kao psihopata
immortal-
2014-04-16
Ljigo od čovjeka, prestani iskrivljivati istinu ... baš poput crvene stoke zvane partizani!crvenkasti wrote:Napravili smo im lijepi dječji logor u Jastrebarskom.
Hrana je bila odlična.
Das Schicksal der deutschen/volksdeutschen Kinder (vor allem in den Lagern) gegen Ende und nach dem Zweiten Weltkrieg war ein unbekanntes, verschwiegenes, in den südslawischen Historiographien nicht behandeltes und in der Öffentlichkeit nicht bekanntes Thema. Aufgrund der deutschen/donau-schwäbischen Historiographie und Publizistik ist es aber möglich, Einsicht zu gewinnen und die grundlegenden Indizes über die Verluste der Deutschen/Volksdeutschen und das Schicksal ihrer Kinder in den Lagern und später Heimen im kommunistischen Jugoslawien festzustellen. Von 195.000 Deutschen/ Volksdeutschen, die im ehemaligen Jugoslawien geblieben sind, wurden vom Ende 1944 bis zum Beginn 1948 ungefähr 170.000 in den Lagern interniert. Davon sind ungefähr 60.000 Angehörige der deutschen nationalen Minderheit an den Folgen der Dysenterie, des Hungers, der Kälte, des Typhus und des Mißbrauchs gestorben. Unter den Gestorbenen ist eine beträchtliche Anzahl von Kindern (Personen unter 14). Nach den Ergebnissen der bisherigen Forschungen haben in den kommunistischen Lagern im ehemaligen Jugoslawien ungefähr 6000 Kinder der Deutschen/Volksdeutschen auf diese oder jene Art und Weise ihr Leben verloren. Zahlreiche Fragen und Gegenfragen über das Schicksal dieser Kinder in den Lagern und später in den Heimen sind ungelöst und offen geblieben. Um das Schicksal der Deutschen/Volksdeutschen gegen Ende und nach dem Zweiten Weltkrieg zu verstehen, und um eine genauere Einsicht in die antifaschistische Politik und die demokratische Praxis des kommunistischen Jugoslawien zu gewinnen, ist es unumgänglich, das Schicksal der deutschen/volksdeutschen Kinder zu kennen.
Guest- Guest
jao crvenkasti bas si najprosjecniji lazljivi, frustrirani srbin.,.. nista vise od toga... koma
2014-04-16
Eroo wrote:Ko je platija članak?
immortal-
2014-04-16
Zašto dirate u crveno govno? Pa što ga više dirate više smrdi, zato samo
crvenkasti wrote:Napravili smo im lijepi dječji logor u Jastrebarskom.
Hrana je bila odlična.
ne bi se trebao tako zajebavat sa tim slikama. dovoljno je zalosno bilo to vrijeme od 41 do 48 kada je i nakon rata u "narodnoj revoluciji" poginulo jos barem toliko ljudi koliko i za vrijeme rata. o logorima u kojima su ubijana djeca ne zelim ni razmisljati.
91 do 95 su za nasu generaciju jednako tako losa vremena. sa raznim logorasima koji su prosli srpske logore sam osobno razgovarao i mogu ti reci da tu nema zajebancije i ne prihvacam je ni od tebe, iako te smatram vrlo duhovitim u nekim raspravama. ali ovo...ovo ti nije u redu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:crvenkasti wrote:Napravili smo im lijepi dječji logor u Jastrebarskom.
Hrana je bila odlična.
ne bi se trebao tako zajebavat sa tim slikama. dovoljno je zalosno bilo to vrijeme od 41 do 48 kada je i nakon rata u "narodnoj revoluciji" poginulo jos barem toliko ljudi koliko i za vrijeme rata. o logorima u kojima su ubijana djeca ne zelim ni razmisljati.
91 do 95 su za nasu generaciju jednako tako losa vremena. sa raznim logorasima koji su prosli srpske logore sam osobno razgovarao i mogu ti reci da tu nema zajebancije i ne prihvacam je ni od tebe, iako te smatram vrlo duhovitim u nekim raspravama. ali ovo...ovo ti nije u redu.
Znam, i meni je gadno. Ali marcelusu, iskri i mortalki je to, iz ne znam kojih razloga, jako smiješno.
A oni su pravi Hrvati.
Pa sam se mislio malo uklopit.
crvenkasti-
2014-04-17
Stoko lažljiva, gdje sam se ja ikad smijala i sprdala sa ovakvim stvarima!?crvenkasti wrote:flumen wrote:crvenkasti wrote:Napravili smo im lijepi dječji logor u Jastrebarskom.
Hrana je bila odlična.
Znam, i meni je gadno. Ali marcelusu, iskri i mortalki je to, iz ne znam kojih razloga, jako smiješno.
A oni su pravi Hrvati.
Pa sam se mislio malo uklopit.
Sramoto ljudskog roda, FUJ!
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Disney kupio 21st Century Fox, svijet streaminga usluga više nikad neće biti isti
» Žao mi je zbog stavova o seksualnosti koje sam iznosio u svojoj knjizi, ali i kao pastor. Nadam se da ćete mi oprostiti
» Suljo opet ponorel:'Nadam se da na leto necemo imati Bljesak i Oluju'
» Mogherini; "Nadam se da pad Aleppa neće biti kraj rata u Siriji"
» Nece mu oprostiti
» Žao mi je zbog stavova o seksualnosti koje sam iznosio u svojoj knjizi, ali i kao pastor. Nadam se da ćete mi oprostiti
» Suljo opet ponorel:'Nadam se da na leto necemo imati Bljesak i Oluju'
» Mogherini; "Nadam se da pad Aleppa neće biti kraj rata u Siriji"
» Nece mu oprostiti
Page 4 of 6