Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
Ništa RH nije izgubila a ni dobila. Hercegovina nije bila naša pa ju ne možemo ni izgubiti a dijelovi tzv. krajine su naši pa ih nismo mogli ni dobiti.epikur37 wrote:kaja wrote:Ja ti fino kažem da nisu normalni.vuksadinare wrote:sto vrlici fali?..najljepsi kraj u dalmaciji..vrlicko polje je najplodniji dio dalmaciej uz raven kotare..priroda ej fantasticna vise kontinentalna nego mediteranska...veliki vodni resurs u blizini(jezero peruca i cetina)...kraj fenomenalan za uzgoj voca...epikur37 wrote:kaja wrote:
Eve ti ga na sta moze..
Srećom tu vas nitko nije puno pitao ..
Sad je već gotovo, imamo Vrliku. BiH i jugoistok će se raskusuratri bez nas.
Da oni znaju koliko nas boli dupe za bih ne bi nikada toliko traljezgali.
Al su si ufurali neki film da je nama važnije Posušje od Vrlike ..
Pa ja i ne mislim...RH je dobila što je htjela i izgubila što je morala s tim.
.
Na koje ste vi karte u Bosni gledali u školi i sto ste zabrijali pitaj boga..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
Nice wrote:legendo :-Dvuksadinare wrote:e moj epikur..pa jesi ti svjestan da si dosao iz kraja koji ej kudikamo bogatiji prirodnim resursima mislim u prvom redu na rudu...poljoprivredno zemljiste nego sto je to dalmacija..koja iam samo more,malo plodnijih polja..rudna bogastva skoro da i nema..jedino divlju i lijepu prirodu...i to ej to uglavnom..epikur37 wrote:kaja wrote:A vi koji niste iz matičnih drzava a iste ste narodnosti bas čudno rezonirate.epikur37 wrote:razgraničenje i podjela...dodo zna!
Mislite da je Hrvatima važniji komad Bosne od dijela hrvatske. Ja vjerujem da vas je bilo pitati da bi dali Knin za Posušje. Ko Antiša Dalmaciju za Hercegovinu . Kreten.
ništa tu nije čudno...naravno dalmacija nipošto jer je hrvatska većinski i vrijedi više od cijele HB.
Ali ako je bilo pitanje par uzgraničnih većinski srpskih pripizdina, na normalan politički način za HB...može.
rudna bogatstva eee;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
da resimo pitanje na jugu. da se razgranicimo sa siptarima kako bismo se posetili negovanju r srpske i
Guest- Guest
da resimo pitanje na jugu. da se razgranicimo sa siptarima kako bismo se posetili negovanju r srpske
Guest- Guest
Ce da te ubiju ovi tvoji :)pizzon wrote:da resimo pitanje na jugu. da se razgranicimo sa siptarima kako bismo se posetili negovanju r srpske i
2015-08-15
sto legendo?..ako si cinicna..onda stoji sto sam napisao...pa realno osim prirodne ljepote,kulturnih zdanja i mora nema se sto ponuditi u smislu ako turizam zapne da se to moze nadomjestiti drugom gospodarskom granomNice wrote:legendo :-Dvuksadinare wrote:e moj epikur..pa jesi ti svjestan da si dosao iz kraja koji ej kudikamo bogatiji prirodnim resursima mislim u prvom redu na rudu...poljoprivredno zemljiste nego sto je to dalmacija..koja iam samo more,malo plodnijih polja..rudna bogastva skoro da i nema..jedino divlju i lijepu prirodu...i to ej to uglavnom..epikur37 wrote:kaja wrote:A vi koji niste iz matičnih drzava a iste ste narodnosti bas čudno rezonirate.epikur37 wrote:razgraničenje i podjela...dodo zna!
Mislite da je Hrvatima važniji komad Bosne od dijela hrvatske. Ja vjerujem da vas je bilo pitati da bi dali Knin za Posušje. Ko Antiša Dalmaciju za Hercegovinu . Kreten.
ništa tu nije čudno...naravno dalmacija nipošto jer je hrvatska većinski i vrijedi više od cijele HB.
Ali ako je bilo pitanje par uzgraničnih većinski srpskih pripizdina, na normalan politički način za HB...može.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Izlaz na morevuksadinare wrote:sto legendo?..ako si cinicna..onda stoji sto sam napisao...pa realno osim prirodne ljepote,kulturnih zdanja i mora nema se sto ponuditi u smislu ako turizam zapne da se to moze nadomjestiti drugom gospodarskom granomNice wrote:legendo :-Dvuksadinare wrote:e moj epikur..pa jesi ti svjestan da si dosao iz kraja koji ej kudikamo bogatiji prirodnim resursima mislim u prvom redu na rudu...poljoprivredno zemljiste nego sto je to dalmacija..koja iam samo more,malo plodnijih polja..rudna bogastva skoro da i nema..jedino divlju i lijepu prirodu...i to ej to uglavnom..epikur37 wrote:kaja wrote:
A vi koji niste iz matičnih drzava a iste ste narodnosti bas čudno rezonirate.
2015-08-15
glupostikaja wrote:Ce da te ubiju ovi tvoji :)pizzon wrote:da resimo pitanje na jugu. da se razgranicimo sa siptarima kako bismo se posetili negovanju r srpske i
altrnativa je da pustimo celo kosovo siptarima
da se borimo za nase crkve i manadtire, firme
ovo je bolja opcija
nikad, ali nikad, zapad nece dopustiti da porazimo bossnjake i siptare
tramp je ipak nacinio korak ka srbima i srbiji
mozda je malo i melanija pomogla
slovenke nas bas ne mrze po pravilu
Last edited by pizzon on 13/8/2018, 15:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa vjerojatno ne.pizzon wrote:kaja wrote:Ce da te ubiju ovi tvoji :)pizzon wrote:da resimo pitanje na jugu. da se razgranicimo sa siptarima kako bismo se posetili negovanju r srpske i
Al kada bi tako davao jer zapad neće dopustiti onda možes odmah sve dati.
Jer ce sve ce uzeti, kad tad.
2015-08-15
ma nije vise to tako stratesko pitanje u ovoj eri..tehnologije...kada si sa jednog kraja svijeta do drugog u roku nekoliko sati...jedino ako se strateski gleda znacjna je luka ploce u dalmaciji...i gore rijeka.....po meni dalmacija bi se trebala puno vise uz turizam orjentirati na uzgoj poljoprivrednih kultura karakteristicnih za mediteransko podneblje...narocito zagora...tu je velik gospodarski potencijal koji je malo iskoristen..vec sam spomenuo vrlicki kraj idealan za vocarstvo i stocarstvo spoj kontinenta i mediterana...tu je i vodni kapacitet velik..cetri rijeke dva veliak jezera...peruca,vransko jezoro...ali sve je to jako malo iskoristeno...i nece dugo biti iskoristeno jer s ene vodi racuna ako turizam oslabi da s eima cim nadomjestiti gubitak u turizmukaja wrote:Izlaz na morevuksadinare wrote:sto legendo?..ako si cinicna..onda stoji sto sam napisao...pa realno osim prirodne ljepote,kulturnih zdanja i mora nema se sto ponuditi u smislu ako turizam zapne da se to moze nadomjestiti drugom gospodarskom granomNice wrote:legendo :-Dvuksadinare wrote:e moj epikur..pa jesi ti svjestan da si dosao iz kraja koji ej kudikamo bogatiji prirodnim resursima mislim u prvom redu na rudu...poljoprivredno zemljiste nego sto je to dalmacija..koja iam samo more,malo plodnijih polja..rudna bogastva skoro da i nema..jedino divlju i lijepu prirodu...i to ej to uglavnom..epikur37 wrote:
2015-09-08
Evala, dosli smo osim skromnog izlaza na more i do vodnih kapaciteta.
Vidi samo sto Slovenci rade za ono malo mora.
Nije to bezazleno.
Vidi samo sto Slovenci rade za ono malo mora.
Nije to bezazleno.
2014-04-12
Vucko , kontinentalne zemlje odsječene su od morskih resursa, ribolov, potencijalno nalazište plina, nafte, nemaju pomorsku privredu , brodogradnju , priobalje ima tendenciju biti naseljenije i bogatije od unutrašnjosti.
Tako da, ne stoje ti tvrdnje..
2015-08-15
ma znam..samo sam ljut na ove nase ljenguze dolje..koji nisu svjesni sta imaju a samo im je na pameti u se na se i po da se..a kad to nestane ajmo majko dr'z ne daj..sta smo propustili..a imali pred nosom..daj to japancu,zidovu,svabi..pa d avidiskaja wrote:Vucko , kontinentalne zemlje odsječene su od morskih resursa, ribolov, potencijalno nalazište plina, nafte, nemaju pomorsku privredu , brodogradnju , priobalje ima tendenciju biti naseljenije i bogatije od unutrašnjosti.
2015-09-08
2015-09-08
kaja wrote:Vucko , kontinentalne zemlje odsječene su od morskih resursa, ribolov, potencijalno nalazište plina, nafte, nemaju pomorsku privredu , brodogradnju , priobalje ima tendenciju biti naseljenije i bogatije od unutrašnjosti.
Svicarska kompanija MSC ima 496 velikih prekooceanskih kontejnerskih brodova.
a nema more...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Dzaba mu pricas sele...kaja wrote:Pa vjerojatno ne.pizzon wrote:kaja wrote:Ce da te ubiju ovi tvoji :)pizzon wrote:da resimo pitanje na jugu. da se razgranicimo sa siptarima kako bismo se posetili negovanju r srpske i
Al kada bi tako davao jer zapad neće dopustiti onda možes odmah sve dati.
Jer ce sve ce uzeti, kad tad.
....stanojko gotova ti je ova prica sa kosovom..cim se zavrtila prica i razgranicenju a to su izgovorili vodeci ljudi i srbije i kosova...onda se tu tesko moze sto promjeniti...da sad Suljo promjeni pricu ispao bi neozbiljan u ocima međun.zajednice i ne bi sto je vaznije mogao vise prodavati price doticnima...tači je tu dobro odigrao..zavrtio ej tu pricu ovi odmah primili njegov volej ali onda je taci dodao..to nece ici ako nam ne date onih par albanskih opcina na jugu srbije..i avaj ovi s eugrizli za usnu..kako sad reci da ne zelis razgranicenje a to si poceo prodavati...sad dacic navodno zeli neutralizirati to sa pricom..potrajat ce to sa razgranicenjem...ali kasno je vec..međun.zajednica ej to shvatila kao konacno rjesenje i an tome ce inzistirati...
2015-09-08
¸jedina sansa vucicu i dacicu je da se izvuku iz ove price o razgranicenju da inzistiraju da pride dobiju trepcu i gazivode..sto naravno albanci na to nece nikako pristati..odnosno sumnjam d abi itko na to pristao kad su to najveci gospodarski i energetski potencijali kosova...taci ej lijepo rekao..o toj mogucnosti ni ne treba zapocinjati razgovore...
2015-09-08
Jao, jebo te, jel to opet mitologija o Srbima kao galaktickim jebacima.pizzon wrote:kaja wrote:Ce da te ubiju ovi tvoji :)pizzon wrote:da resimo pitanje na jugu. da se razgranicimo sa siptarima kako bismo se posetili negovanju r srpske i
slovenke nas bas ne mrze po pravilu
KAd sam bio mladji i tucao Srbijanke po moru i planinama, nesto mi se nisu mnogo hvalile sa vama gedzovanima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
epikur37 wrote:razgraničenje i podjela...dodo zna!
RSK Srbima onda.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Dacic i Suljo nisu postovali Ustav i mogu se nadati hapsenju.vuksadinare wrote:¸jedina sansa vucicu i dacicu je da se izvuku iz ove price o razgranicenju da inzistiraju da pride dobiju trepcu i gazivode..sto naravno albanci na to nece nikako pristati..odnosno sumnjam d abi itko na to pristao kad su to najveci gospodarski i energetski potencijali kosova...taci ej lijepo rekao..o toj mogucnosti ni ne treba zapocinjati razgovore...
Naravno, mogu da se koprcaju jos malo na suvom dok su na vlasti a onda kume da mi to hapsimo i pravac robija kod Legije.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Radio televizija Srbije priznala Kosovo,Srbija ceka izvinjenje
» Mala Velika Srbija: Dodik ipak iznio zastavu Srpske u svečani salon Predsjedništva BiH
» Opozicija u zagrebačkoj skupštini daleko aktivnija od pozicije
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Radio televizija Srbije priznala Kosovo,Srbija ceka izvinjenje
» Mala Velika Srbija: Dodik ipak iznio zastavu Srpske u svečani salon Predsjedništva BiH
» Opozicija u zagrebačkoj skupštini daleko aktivnija od pozicije
Page 3 of 5