Erdogan: Kosovo je Turska
Page 1 of 1
Erdogan: Kosovo je Turska
http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2013/10/erdogan-kosovo-turkey.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Erdogan: Kosovo je Turska
[size=30]Erdogan: 'Kosovo Is Turkey'[/size]
In a recent article, "Turkey's Lost Illusions," adviser and professor Dominique Moisi wrote that Turkey is now more in search of itself than it is of Europe. According to him, the end of the Soviet-era was a wake-up call for Turkey to revive a long-lost dream of (re)shaping its neighborhood under the banner of neo-Ottomanism. The endeavor, recently encapsulated in the foreign policy slogan of "zero problems with neighbors" turns out to have been an unsuccesful exercise based on costly trial and error.
Read more: http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2013/10/erdogan-kosovo-turkey.html#ixzz4Omn0tTpa
Kermit-
2014-04-17
Po istom je i Bosna Turska,ili turska.
Ne znam što si ovaj budalaš sve dopušta.
Ne znam što si ovaj budalaš sve dopušta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
po Primozu Trubaru je drugi naziv za Bosnu - "turska Hrvatska"...jastreb wrote:Po istom je i Bosna Turska,ili turska.
a Turci, ko Turci - popisivali svoje generale i svakom jos nadjenuli porijeklo "Hirvat pasa"...
Mi nikad nismo imali dobre susjede, uvijek su nam htjeli oduzet zemlju. A opet - nitko Hrvatu nije veci neprijatelj od Hrvata...steta.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Erdogan hoće i Kosovo
» Erdogan: Ako se 'poljulja' Turska, 'poljuljat' će se mnogi
» Erdogan: Turska je suočena s političkom urotom
» Turska naoružala Kosovo za bombardiranje Srbije i Čačka
» Erdogan hoće i Kosovo
» Erdogan: Ako se 'poljulja' Turska, 'poljuljat' će se mnogi
» Erdogan: Turska je suočena s političkom urotom
» Turska naoružala Kosovo za bombardiranje Srbije i Čačka
Page 1 of 1