Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest
slazem se u potpunosti...Speare Shaker wrote:Noor wrote:navodno je u izbor ušao uz Conneryja i Cary Grant :)Speare Shaker wrote:Noor wrote:meni connery i brosnan :)Kavran wrote:
daniel craig je najjači bond ikada. meni je lik jamesa bonda teški psihopat. ovaj ga je skinuo k'o da je rođen takav.
Connery vjerojatno ipak bez ozbiljne konkurencije. Bio je praktički utjelovljenje Bonda i moguće i jedini koji je pravo djelovao uvjerljivo u toj ulozi. Brosnan ipak prehladan, distanciran, glumio je nekako bez krvi i mesa.
I to kao prvi kandidat, prvenstveno zbog njegove uloge u Sjever-sjeverozapad. :) On bi to odradio jako korektno, ali ne bi tako dobro nosio sam zabavljački a istovremeno i mačo karakter Bondovog lika. No, to se izjalovilo i Bond je dobio Connerya kao svog bez prave konkurencije najboljeg predstavnika. Barem po mojem mišljenju.
Cary je bio više čovjek za ranija desetljeća, a Sean za nastupajuće šezdesete.
Cary je bio izvrstan glumac svoje generacije i zlatnog doba hollywooda, izgledom Bond, no to nije dovoljno :)
Bond je trebao to sto je dobio..Conneryja.
Bolje nije moglo....dokazali su i svi buduci izbori :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest
Kavran wrote:orion wrote:Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
daniel craig je najjači bond ikada. meni je lik jamesa bonda teški psihopat. ovaj ga je skinuo k'o da je rođen takav.
uopće ne volim serijal, ali craig je zbilja najbolji bond do sada
Guest- Guest
omni wrote:Daniel Craig ce vjerojatno glumiti u novoj verziji serije "Korijeni" ulogu KuntaKinte. Ili sam nesto pobrkao?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» Merkel : Crna Gora najizgledniji kandidat za EU
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» Ante Ćorušić priznao da je kandidat za novog ministra zdravlja: Evo za što se zalaže
» Merkel : Crna Gora najizgledniji kandidat za EU
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» Ante Ćorušić priznao da je kandidat za novog ministra zdravlja: Evo za što se zalaže
Page 3 of 3